لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zereshkkk
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 3474

پاسخ : لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
    ماشاء ا... به فلوله 105 ریال معادل ده تومان و پنج ریال پیش بینی سود آن هم برای سال 96 ،،، بزک نمیر بهار میاد .... آن هم بهار ده تومانی
    تا که چشم حسودا در بیاد ، شب دراز است و قلندر بیدار ......
    حالا چرا برخی ها ترسیده اند سهم خوب از کسی اجازه نخواهد گرفت امید وارم من اشتباه کرده باشم آینده هم خواهد آمد.
    تو انقدر بیکاری که تو تاپیکی که سهمشو نداری پرسه میزنی و چرت و پرت و چرندیات و توهمات ذهنت رو بیان میکنی باش تا صبح دولتت بدمد، اینقد بنویس و بنویس اما با دعای گربه سیاه بارون نمی باره

نظر

• Abad
      عضو فعال
      • Nov 2015
      • 7516

سود عملیاتی فلوله در 9 ماهه نسبت به سال قبل یک دهم شده ، و در 9 ماهه حدود 15 میلیارد تومان زیان ساخته است . همچنین زیان هر سهم در 9 ماهه حدود 30 تومان می باشد.
      در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post
      تو انقدر بیکاری که تو تاپیکی که سهمشو نداری پرسه میزنی و چرت و پرت و چرندیات و توهمات ذهنت رو بیان میکنی باش تا صبح دولتت بدمد اینقد بنویس تا جونت دربیاد
      درود بر شما دارم از شما یاد می گیرم آمدم اینجا سهم بخرم ، آخه قبل از خرید سهم من بررسی می کنم و به به تاپیک اون سهم هم می یام مثلا نظر بالا را دادم و حالا دارم جواب ها و تحلیل های ناب می بینم شاید دارم ادب می آموزم . باز هم درود
      Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• zereshkkk
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 3474

این ۱۰ تومن فعلا علی الحساب و دراصل ۷۸،۶ تومن سود ساخته وهزینه مالی این سود را فعلا مخفی کرده فعلا این بماند تا بعدو اما بالای ۳۰۰ درصد سود عملیاتی یعنی در شرکت تغییر و تحولات اساسی اتفاق افتاده که افراد ظاهر بین منفی باف سر در نمیاورند و چه بهتر
        کمی صبر همه چیز را مشخص خواهد کرد
        زین پس انقدر منفی بافی و سم پاشی کنید تا جونتون دربیاد
        سهم خوب و بنیادی راهشو میره
        گرچه جواب ابلهان را نمیدهم فقط و فقط به خاطر یسری سهامدار واقعی که سهامداری کردند گفتم که بدانند
        وسلام

نظر

• niki
          عضو عادی
          • Jun 2011
          • 248

درود بر شما دارم از شما یاد می گیرم آمدم اینجا سهم بخرم ، آخه قبل از خرید سهم من بررسی می کنم و به به تاپیک اون سهم هم می یام مثلا نظر بالا را دادم و حالا دارم جواب ها و تحلیل های ناب می بینم دارم ادب می آموزم . باز هم درود
          دوست خوبم سلام شما که نظر خیر داری و در حال اطلاع رسانی به من سهامدار تازه کار بی خبر هستید , امکان دارد نام واقعی و شماره تماستان را اینجا یا خصوصی برای من بفرستید تا در اینده اگر فرمایشات شما درست بود حضوری خدمت برسم برای تشکر و قدردانی , متشکرم

نظر

• Abad
            عضو فعال
            • Nov 2015
            • 7516

این ۱۰ تومن فعلا علی الحساب و دراصل ۷۸،۶ تومن سود ساخته وهزینه مالی این سود را فعلا مخفی کرده فعلا این بماند تا بعدو اما بالای ۳۰۰ درصد سود عملیاتی یعنی در شرکت تغییر و تحولات اساسی اتفاق افتاده که افراد ظاهر بین منفی باف سر در نمیاورند و چه بهتر
            گرچه جواب ابلهان را نمیدهم فقط و فقط به خاطر یسری سهامدار واقعی که سهامداری کردند گفتم که بدانند
            وسلام
            باز هم درود و تشکر از این همه ادب آقای زرشک !!!

هزینه مالی چیزی را مخفی نمی کند ، مدیریت اگر باشد بزرگترین دارایی پول دیگران است
            تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Abad
              عضو فعال
              • Nov 2015
              • 7516

در اصل توسط niki پست شده است View Post
              دوست خوبم سلام شما که نظر خیر داری و در حال اطلاع رسانی به من سهامدار تازه کار بی خبر هستید , امکان دارد نام واقعی و شماره تماستان را اینجا یا خصوصی برای من بفرستید تا در اینده اگر فرمایشات شما درست بود حضوری خدمت برسم برای تشکر و قدردانی , متشکرم
              دوست عزیز من چند نظر ساده دادم تا نظر سایر دوستان را بدانم تا ببینم آیا سهم ارزنده است یا عده ای پشت سهم پول گذاشته اند ، می دانید که دادن نظر چه موافق و چه مخالف برای سرمایه گذاری لازم است ولی عده ای آشفته شدند . آینده خواهد آمد، فلوله به نظرم فول حباب است حالا قیمت سهم ممکنه بالاتر هم برود . بنده بضاعتی ندارم ، گلیم خودم را از آب بکشم کافی است شما هم به نظرم بر تحلیل خودتان عمل کنید شما که تازه کار هم نیستید . ما برخی واقعیت های فلوله را گفتیم برای یک سرمایه گذار لازم است . درود
              آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2017/02/15, 23:59.

نظر

• zereshkkk
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 3474

وسلام
                گفتم بعدا توضیح خواهم داد
                اما ناگفته نماند که این هزینه مالی دراینده صفر خواهد شد!

نظر

• zereshkkk
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 3474

معاون برنامه‌ریزی و توسعه شرکت مهندسی آبفای کشور خبر داد:
                  اختصاص ۱۵ هزار میلیارد ریال برای آب‌رسانی به ۳ هزار روستا
                  معاون برنامه ریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: برای اجرای طرح‌های آب رسانی به حدود ۳ هزار روستای کشور از ردیف بودجه‌های عمومی در سال آینده ۱۵ هزار میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته است.
                  معاون برنامه ریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: برای اجرای طرح‌های آب رسانی به حدود ۳ هزار روستای کشور از ردیف بودجه‌های عمومی در سال آینده ۱۵ هزار میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته است.

نظر

• zereshkkk
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 3474

میبینم که یسری از اساتید کانالهای تلگرامی هم شروع کردند به تحلیل و محاسبه سود و .............:Dخسته نباشی دلاور خداقوت پهلوان

معما چو حل گردد، اسان شود !!!

بازهم جای شکرش باقیه ، که بقیه هم کم کم متوجه میشن

نظر

• zereshkkk
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 3474

این هم از من یادگاری اما همون 100 تومن هم که بسازه ما راضی هستیم :

نیاز به تولید لوله های نشكن به گفته خود شرکت 210000تن درساله و تنها دوشركت که زیر مجمعه هم هستند (فلوله و هامون)تولیدكننده این لوله هستند برای اجرای طرحهای اب رسانی به بیشتر از 210000تن نیاز دارند یعنی خود فلوله بتنهایی میتونه حدود135000تن از این 210000تن را تولید کند
                      حالا حساب کنید همون 135000تن ببینید چقد میتونه سود بسازه !!!
                      میشه حدود 430تومن سود ! !!نه بگو 300 تومن
                      با حساب 160000میشه 500تومن سود!!! نه بگو 400تومن

ان شاء الله که در اینده سود خوبی بسازه

94/5/14

این مطلب قبلا باحاشیه سود 30-35درصدو تنی4.5و کاملا خلاصه و مختصر و گذرا محاسبه گردیده صرفا جهت اطلاع از پتانسیل سود سازی اینده شرکت :
                      برای زمانی بود که هنوز شیفت کاری شرکت افزایش نیافته بود و تغییرات مدیریتی انجام نشده بود و قراردادی اعلام نشده بود و ...........کلا خبری نبود
                      واما این مطلب درحال حاضر باتوجه به تغییرو تحولات و افزایش ظرفیت تولید و قراردادها و.... نیاز به اصلاح و بروز رسانی دارد که در گروه اشاره ایی مختصر کردم و در اولین فرصت در قالب یک تحلیل در اینجاهم قرار میدهم
                      هرچند شاید دیگر نیازی نباشد چون برای اکثر کسانی که سهامداری کردند و سهامدار واقعیند این پتانسیلها مسجل شده است
                      آخرین ویرایش توسط zereshkkk؛ 2017/02/21, 11:19.

نظر

• zereshkkk
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 3474

فلوله :

محاسبه متوسط توان ظرفیت تولید :
                        طبق گفته شرکت ظرفیت تولید ۱۳۰۰۰۰تن درسال است که با احتساب محصولات دیگر ما ۱۱۰۰۰۰تن درسال با احتساب ۲۹۰ روز کاری درنظر میگیریم که میشود ۳۸۰ تن در روز وباتوجه به افزایش شیفت کاری توان تولید تا ۵۰درصد بیشتر را دارد که به بالای 500تن در روز میرسد یعنی درمجموع ظرفیت تولید شرکت را به ۱۶۵۰۰۰تن درسال میرساند که درصورت گرفتن قراردادهای بیشتر دور از ذهن نیست ، کسر ۷۵روز تعطیلی درنظر گرفته شده باتوجه به استراتژی شرکت درصورت نیاز روزهای تعطیل هم قادر به تولید میباشد!!!

نظر

• نرماندی
                          Banned
                          • Feb 2017
                          • 8

فلوله :

محاسبه متوسط توان ظرفیت تولید :
                          طبق گفته شرکت ظرفیت تولید ۱۳۰۰۰۰تن درسال است که با احتساب محصولات دیگر ما ۱۱۰۰۰۰تن درسال با احتساب ۲۹۰ روز کاری درنظر میگیریم که میشود ۳۸۰ تن در روز وباتوجه به افزایش شیفت کاری توان تولید تا ۵۰درصد بیشتر را دارد که به بالای 500تن در روز میرسد یعنی درمجموع ظرفیت تولید شرکت را به ۱۶۵۰۰۰تن درسال میرساند که درصورت گرفتن قراردادهای بیشتر دور از ذهن نیست ، کسر ۷۵روز تعطیلی درنظر گرفته شده باتوجه به استراتژی شرکت درصورت نیاز روزهای تعطیل هم قادر به تولید میباشد!!!
                          تشکر از دوست عزیز همچنان از تحلیل های شما استفاده میکنم با دیدی که شما نسبت به بازار و این سهم دارید گزافه نیست اگر بگویم یکی دوسال از بقیه جلوتر هستید
                          مدتها است پیگیر مطالب خوب شما هستم و چند روز قبل تصمیم گرفتم عضو این سایت بشوم

نظر

• zereshkkk
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 3474

کلیات لایحه بودجه ۹۶ تصویب شد

رشد ۶۷ درصدی بودجه عمرانی کشور

دولت در بودجه جاری و اعتبارات عمرانی، موضوعات اساسی را مدنظر قرار دادهاست :
                            حمل و نقل ریلی، محیط زیست و آب و فاضلاب از موضوعات حائز اهمیت برای دولت هستند که با 10 هزار میلیارد تومان اعتبارات خاص عمرانی قابل توجه دولت است.
                            آخرین ویرایش توسط zereshkkk؛ 2017/02/21, 17:00.

نظر

• zereshkkk
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 3474

نامیدی ،ترس، اخبار منفی، ترامپ،رکود،فروش های هیجانی
                              ،ترس ترس و باز هم ترس و پیش بینی های غلط وضرر های پی در پی
                              واینک همه شواهد و علایم از گزارش های خوب شرکتها و خبرهای خوب پالایشگاهی و حمایت از بازار و تزریق نقدینگی ،انتخابات پیش رو و افزایش قیمت نفت و فلزات اساسی و ....
                              همه و همه اخبار خوب و امیدوار کننده همسو و همجهت در راستای رونق و شروع رشد بازار سرمایه
                              ان شالله
                              باشد که درس بگیرند و دچار هیجانات نشوند !!!
                              /:.winksmiley02.:/
                              آخرین ویرایش توسط zereshkkk؛ 2017/02/21, 17:27.

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4001

نامیدی ،ترس، اخبار منفی، ترامپ،رکود،فروش های هیجانی
                                ،ترس ترس و باز هم ترس و پیش بینی های غلط وضرر های پی در پی
                                واینک همه شواهد و علایم از گزارش های خوب شرکتها و خبرهای خوب پالایشگاهی و حمایت از بازار و تزریق نقدینگی ،انتخابات پیش رو و افزایش قیمت نفت و فلزات اساسی و ....
                                همه و همه اخبار خوب و امیدوار کننده همسو و همجهت در راستای رونق و شروع رشد بازار سرمایه
                                ان شالله
                                باشد که درس بگیرند و دچار هیجانات نشوند !!!
                                /:.winksmiley02.:/
                                البته خيلي به آينده بازار اميدوار نباش چون هنوز سود بانكي بالاست و ترامپ بر مسند حكومت و...
                                شما يك سهم رو از كف سيگنال خريد بده سهمي كه سود داشته باشه. اينكه يك سهمي صف ميليوني داره و كلي بالا رفته بعد سيگنال بدي كه فايده نداره. من يكي جرات ورود ندارم.

نظر

در حال کار...
                                X