لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ushita
    عضو فعال
    • Jul 2020
    • 876

پاسخ : لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

مشکلات آب در اصفهان بعد از اهواز حالا شاخک های همه را تیز کرده

راه حل درمان این خشک سالی ها و بی ابی ها همانیست که دولت قبل استارت زد و انتقال اب از دریاست

کشوری که این مقدار ساحل با دریا های آزاد داره تا دیر نشده و دنیا روی این قضیه محدودیت نذاشته باید برای بقای خودش اب شیرین کن احداث کنه و اب را به فلات مرکزی کشور پمپ کنه

موضوع بعد در تمام شهرهای کشور سیستم توزیع اب فرسوده است و باید اصلاح بشه که نیاز فراوان به لوله های با کیفیت داره

همیشه تا نعمتی از دست نره قدرش دوسنته نمیشه / آبی که همیشه در دسترس بوده و هدر میرفته حالا قیمت گزافی پیدا کرده و نباید از دست بره پس باید سرمایه گذاری های کلانی در سیستم توزیع آب داشته باشیم

خدایی ناکرده آب نباشد زندگی نخواهد بود ... لوله ماشین سازی بعد از سالها سرمایه گذاری در احداث کارخانه شمس اباد حالا می تونه مزد محصول استراتژیکش بگیره
    معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

https://t.me/new_analysis

نظر

• ushita
      عضو فعال
      • Jul 2020
      • 876

شرکت صادرات محوری که قطعه ساز هم هست :.thumbsupsmileyanim

چقدر پتانسیل داری تو فلوله
      معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

نظر

• مدافع
        ستاره‌دار(5)
        • Oct 2020
        • 2446

هنوز آلارم پایان روند نزولیش به صدا در نیامده

نکته منفی هم شناوری بالای سهم

ولی خب من خریدم.

نظر

• ushita
          عضو فعال
          • Jul 2020
          • 876

وقتی اقایون میخوان سهم جمع کنند از بازار باید طوری گزارش بدن که کرک و پر بازار بریزه و ملت مفت بفروشند

گزارش شش ماه رو به هر حساب رسی و ادم حرفه ای نشون میدی میگه صورت سازی انجام شده / ما منتظریم ببنیم حساب رس شرکت میخواد چکار کنه

هزینه سوخت و برق برای بخش اداری سال قبل بوده 108 میلیون تومان بعد چطور شده که 3.5 میلیارد تومان زیاد شده !!! نکنه بیت کوین ماین میکنند !

هزینه حقوق دو برابر شش ماهه اول سال قبل شده ! در صورتی که در هیچ شرکتی این اتفاق صورت نگرفته

داستان دیگه در درامد ارزی دلار 22 هزار تومانی فرض شده ! ببخشید دلار ازاد که 29 رد میکنه تا اخر سال و نیما هم زیر 25نخواهد بود - این رقم دلار کم هم نیست که بگیم مهم نیست !

نکته بعدی و خنده دار برای شرکتی که کلا 200 میلیارد فروش زده 12.5 میلیارد هزینه جذب نشده در نظر گرفتند /:.yead.:/ دیگه هر کاری کردن سود شناسایی نشه بعد با یه اشاره از زیان برسیم به سود

خلاصه منتطر حساب رسی هستیم ببنیم چطور میشه اینجوری گزارش سازی کرد و به رفقا بگیم سهم جمع کنید - تمام هزینه ها رو پیشا پیش در صورت مالی بیاریم بعد فروش ها رو بندازیم عقب و راحت نشون بدیم زیان داشتیم / تازه حاشیه سود ناخالص شرکت در این 30 سال زیر 30 درصد نبوده بعد هنر نمایی کردند و حاشیه سود کردند 11 درصد ! یعنی از مذاب اهن قراضه تا تولید لوله به اندازه یک میوه فروش سر بازار سود نداشته باشه !

بعد که بازی تمام شد یهو ورق میچرخه - حاشیه سود برمیگرده بالای 40 درصد و فروش شرکت منفجر میشه و از در دیوار اخبار مثبت برای شرکت میاد

نظر

• niki
            عضو عادی
            • Jun 2011
            • 248

در اصل توسط ushita پست شده است View Post
            خلاصه منتطر حساب رسی هستیم ببنیم چطور میشه اینجوری گزارش سازی کرد و به رفقا بگیم سهم جمع کنید - تمام هزینه ها رو پیشا پیش در صورت مالی بیاریم بعد فروش ها رو بندازیم عقب و راحت نشون بدیم زیان داشتیم / تازه حاشیه سود ناخالص شرکت در این 30 سال زیر 30 درصد نبوده بعد هنر نمایی کردند و حاشیه سود کردند 11 درصد ! یعنی از مذاب اهن قراضه تا تولید لوله به اندازه یک میوه فروش سر بازار سود نداشته باشه !

بعد که بازی تمام شد یهو ورق میچرخه - حاشیه سود برمیگرده بالای 40 درصد و فروش شرکت منفجر میشه و از در دیوار اخبار مثبت برای شرکت میاد
            سلام , ارادت
            من هم تمام مطالب مطروحه را تائید میکنم اما

اما دوستان این قصه ( مطلب بالا ) که گفته شد , از سال 1394 تا الان توسط وحید اوضح و حسین زاده و محسن و ....... بارها گفته شده است ( در سال 1396 گزارش حسابرسی این تاپاله را بردم خدمت یکی از خبرگان حسابداری ایران که از شناخته شدگان جامع حسابداری است , ایشان تا گزارش را دید گفت این آمار و ارقام همه گزارش سازی است بعد پرسید حسابرس کیست گفتم شرکت آقا هوشی گفت همان , دزد و داروغه باهم سرسفره نشسته اند ) , الان هم میگوییم و فردا و فرداها هم خواهیم گفت , مهم این است که این داستان تراژدیک چه زمانی تمام میشود , فقط مراقب باشید از رشد آینده بازار جا نمانید و در این تاپاله 20% سود کرده باشید

دوستدارتان

نظر

• mehdyand2amir
              عضو فعال
              • May 2013
              • 313

در اصل توسط niki پست شده است View Post
              سلام , ارادت
              من هم تمام مطالب مطروحه را تائید میکنم اما

اما دوستان این قصه ( مطلب بالا ) که گفته شد , از سال 1394 تا الان توسط وحید اوضح و حسین زاده و محسن و ....... بارها گفته شده است ( در سال 1396 گزارش حسابرسی این تاپاله را بردم خدمت یکی از خبرگان حسابداری ایران که از شناخته شدگان جامع حسابداری است , ایشان تا گزارش را دید گفت این آمار و ارقام همه گزارش سازی است بعد پرسید حسابرس کیست گفتم شرکت آقا هوشی گفت همان , دزد و داروغه باهم سرسفره نشسته اند ) , الان هم میگوییم و فردا و فرداها هم خواهیم گفت , مهم این است که این داستان تراژدیک چه زمانی تمام میشود , فقط مراقب باشید از رشد آینده بازار جا نمانید و در این تاپاله 20% سود کرده باشید

دوستدارتان
              سلام
              اگر حساب سازی و سوئ استفاده تا این حد واضح هست .ایا تا بحال برای شکایت و بررسی به هیچ کدام از نهاد های نظارتی مراجعه فرموده اید ؟

نظر

• ushita
                عضو فعال
                • Jul 2020
                • 876

پشت همه این بازی ها بحث تصاحب شرکت است/ به زودی زود ترکیب سهامداری تغییر خواهد کرد

بازی از جای تغییر میکنه که خیلی ها در تصورشون نمی گنجه

فعلا بزارید فلوله 110 تومانی رو بفروشند بعدا بالای 500 تومان در صف خرید میانید برای بررسی سهم

نظر

• niki
                  عضو عادی
                  • Jun 2011
                  • 248

در اصل توسط mehdyand2amir پست شده است View Post
                  سلام
                  اگر حساب سازی و سوئ استفاده تا این حد واضح هست .ایا تا بحال برای شکایت و بررسی به هیچ کدام از نهاد های نظارتی مراجعه فرموده اید ؟
                  سلام , آنوقت که تعداد فلوله ام نزدیک درصدی بود و گروه بالای چندصدنفر از سهامداران باوجود را مدیریت میکردم متاسفانه نماینده حقیقی ها رفته بود داخل هیات مدیره و چای و موز میخورد و حمایتی نبود که اگر بود مدیرعامل جامعه حسابداران و مدیرعامل انجمن حسابداران خبره از دوستان نزدیکم بودند و رئیس سارمان حسابرسی هم با یک واسطه وارد ماجرا میشد , که متاسفانه نشد , الان هم تعداد سهم من اینقدر کم است که اصلا برای من ارزش وقت گذاشتن ندارد اما دوست خوب من شک نکن آمار و ارقام تولید و فروش و ...... این شرکت همه عدد سازی است برای تصاحب شرکت , بالاخره یک روز بازی بر میگردد اما آن روز باید دیروزش هیات مدیره و مدیرعامل تغییر کرده باشند تا فردای سبز هم دیده شود . امیدوارم حتی بدون من سهامداران حقیقی این روز را ببینند , هرچند خیلی از دوستان قدیم یا سهم را ندارند یا دیگر بین ما نیستند@};- که جواب گروه دوم و خانواده مظلوم شان را باید بابایی در زمان دیگری بدهد

نظر

• کاشان2
                    عضو فعال
                    • Dec 2020
                    • 1780

مرگ بر بابایی که خون سهامدار جز را توشیشه کردی

نظر

• سهامدار خرد
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 2323

کاملا فرصت خرید خوبی هست حتی اگه .....

نظر

• مدافع
                        ستاره‌دار(5)
                        • Oct 2020
                        • 2446

درود

من با این شرکت آشنا نیستم!

ولی تو بحث پروژه های آبی و کلا عمرانی

کلا دولت پول به هیچ کسی نمیده همه رو با تاخیر چندساله اونم با اخزا تسویه میکند. از شرکت های پیمانکاری بگیر تا تولید کننده ها و شرکت های مهندسی مشاور و بازرسی

مورد سراغ دارم به شرکت های مشاور و بازرسی، میلگرد پروژه که توسط نظارت و مشاور تایید نشده پیشنهاد شده! خود کارفرما که وزارت راه بود اون میلگردها رو تهیه کرده بود.

کلا شرکت های لوله سازی اوضاع خوبی ندارن!

منتها بخش خصوصی چون دلش برای سرمایه اش میسوزد خوب مدیریت میکند تا زیان ده نشود مثل شرکت های کوثر صنعت اسپادانا، ایران اسپیرال و کلا شرکت های لوله سازی اصفهانی

شرکت های خصوصی موقع قرار داد با دولت جوری قرار داد تنظیم میکنند اگر پروژه از سمت کارفرما که زیر مجموعه های دولت هستند به مشکل خوردند صورت وضعیت رو موقع ارائه به

دولت تعدیل و به نرخ ارز به روز رسانی میکنند.

شرکت های دولتی چون مدیران دلسوز و سهامدار نیستن دنبال این داستان ها نمیرن و به قولی ... ... سهامدار!

احتمال میدم به خاطر همین داستان ها تو فضای مجازی فحش و مرگ به هیئت مدیره هدیه میکنند.

نظر

• ushita
                          عضو فعال
                          • Jul 2020
                          • 876

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                          درود

من با این شرکت آشنا نیستم!

ولی تو بحث پروژه های آبی و کلا عمرانی

کلا دولت پول به هیچ کسی نمیده همه رو با تاخیر چندساله اونم با اخزا تسویه میکند. از شرکت های پیمانکاری بگیر تا تولید کننده ها و شرکت های مهندسی مشاور و بازرسی

مورد سراغ دارم به شرکت های مشاور و بازرسی، میلگرد پروژه که توسط نظارت و مشاور تایید نشده پیشنهاد شده! خود کارفرما که وزارت راه بود اون میلگردها رو تهیه کرده بود.

کلا شرکت های لوله سازی اوضاع خوبی ندارن!

منتها بخش خصوصی چون دلش برای سرمایه اش میسوزد خوب مدیریت میکند تا زیان ده نشود مثل شرکت های کوثر صنعت اسپادانا، ایران اسپیرال و کلا شرکت های لوله سازی اصفهانی

شرکت های خصوصی موقع قرار داد با دولت جوری قرار داد تنظیم میکنند اگر پروژه از سمت کارفرما که زیر مجموعه های دولت هستند به مشکل خوردند صورت وضعیت رو موقع ارائه به

دولت تعدیل و به نرخ ارز به روز رسانی میکنند.

شرکت های دولتی چون مدیران دلسوز و سهامدار نیستن دنبال این داستان ها نمیرن و به قولی ... ... سهامدار!

احتمال میدم به خاطر همین داستان ها تو فضای مجازی فحش و مرگ به هیئت مدیره هدیه میکنند.
                          درود بر شما

دولت برای بحث آب اگر خرج نکنه مسئله دیگه ای نمونه که هزینه کنه،

موضوع بسیار مهم اینکه الان رهبر پروژه های انتقال آب شرکت های معدنی هستند نه دولت، برای بحث پرداخت اخزا همین گزارش ۶ ماهه رو برید برسی کنید حدود ۱۵ میلیارد ریختن به حساب شرکت بخاطر اخزا های سال های قبل

خیلی ها با دولت کار میکنند مثل مپنا درست پول نقد نمیگیرند منتهی یکهو مالیات ها و باقی داستان هایشان تهاتر میشه ، تسهیلات تهاتر میشه

موضوع بعد که برای این شرکت مهمه استراتژیک بودن محصول لوله چدنی ضد زلزله سایز بزرگ هست که در کل خاورمیانه رو دسا نداره

کشور مجبوره سرمایه گذاری کنه و انتخاب لوله بهینه میشه محصول این شرکت

مدیریت اینجا فاسد و اینو کسایی میگن که ۵ سال سهامداری کردند و امروز نشانه هاش داریم میبینیم

سهم را که صاحب بشن ورق رو بر میگردانن

نظر

• مدافع
                            ستاره‌دار(5)
                            • Oct 2020
                            • 2446

درود

معاملات گذشته این سهم هر چه بوده تمام شده است.

الان اگر دنبال کنید مشخص که دلشون نمیخواد پایین بره!

این اردرهایی که تو منفی برای خرید میذارن نشون میده دوست ندارن سهم بریزد ولی خب معلوم اون اردرهای خرید هم در واقع خریدار نیستن صرفا برای عدم ریزش تو سیستم وارد میکنند.

نظر

• ushita
                              عضو فعال
                              • Jul 2020
                              • 876

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                              درود

معاملات گذشته این سهم هر چه بوده تمام شده است.

الان اگر دنبال کنید مشخص که دلشون نمیخواد پایین بره!

این اردرهایی که تو منفی برای خرید میذارن نشون میده دوست ندارن سهم بریزد ولی خب معلوم اون اردرهای خرید هم در واقع خریدار نیستن صرفا برای عدم ریزش تو سیستم وارد میکنند.
                              صد درود

یعنی هم سهم دارن و هم پول و قیمت نگه داشتن نیاد پایین، اگر میشد جلوی ریزش سهم ها رو گرفت چقدر عالی میشد

اما طور دیگری هم می شود نگاه کرد، سهمی که بخواد بریزه هیچ احدی نمی تونه جلوش بگیره حتی به شیر پول وصل باشه اینقدر باید بخره که یکهو تک و تنها میشه و حوضش

حمایت سازی و مقاومت سازی فقط برای لحظاتی جواب میده، در بازاری که ۵ هزار میلیارد معامله صورت میگیره با ۲ میلیارد نمیشه زیر سهمی رو گرفت با ۲۰ میلیاردشم نمیشه

چارت سهم ها رو باید تحلیل کرد سپس جریان پول
                              چارت که قشنگ باشه پولم میاد اگر قشنگ نبود پول فرار میکنه

خلاصه فلوله به اندازه کافی در این سالها کشیده لطفا بیخیال معاملات این فلک زده بشید. این همه شرکت داریم که همگی عالی و سود ده هستند

فلوله رو بزارید برای فقرا و ته صفی ها /:.mellowsmiley.:/

جالبه فلوله رشد نمیکنه سهامدارهاش چیزی نمیگن ولی بقیه ناراحتن ، اگر رشد کنه هم اطمینان دارم خیلی ها ناراحت میشن !

در مجموع بازار به سمت خواسته های ما پیش نمیره و کار خودش میکنه

فلوله هم یه روزی و ساعتی دل سهامداراهاشو شاد میکنه فعلا ۵ سال زخم زده

نظر

• مدافع
                                ستاره‌دار(5)
                                • Oct 2020
                                • 2446

در اصل توسط ushita پست شده است View Post
                                صد درود

یعنی هم سهم دارن و هم پول و قیمت نگه داشتن نیاد پایین، اگر میشد جلوی ریزش سهم ها رو گرفت چقدر عالی میشد

اما طور دیگری هم می شود نگاه کرد، سهمی که بخواد بریزه هیچ احدی نمی تونه جلوش بگیره حتی به شیر پول وصل باشه اینقدر باید بخره که یکهو تک و تنها میشه و حوضش

حمایت سازی و مقاومت سازی فقط برای لحظاتی جواب میده، در بازاری که ۵ هزار میلیارد معامله صورت میگیره با ۲ میلیارد نمیشه زیر سهمی رو گرفت با ۲۰ میلیاردشم نمیشه

چارت سهم ها رو باید تحلیل کرد سپس جریان پول
                                چارت که قشنگ باشه پولم میاد اگر قشنگ نبود پول فرار میکنه

خلاصه فلوله به اندازه کافی در این سالها کشیده لطفا بیخیال معاملات این فلک زده بشید. این همه شرکت داریم که همگی عالی و سود ده هستند

فلوله رو بزارید برای فقرا و ته صفی ها /:.mellowsmiley.:/

جالبه فلوله رشد نمیکنه سهامدارهاش چیزی نمیگن ولی بقیه ناراحتن ، اگر رشد کنه هم اطمینان دارم خیلی ها ناراحت میشن !

در مجموع بازار به سمت خواسته های ما پیش نمیره و کار خودش میکنه

فلوله هم یه روزی و ساعتی دل سهامداراهاشو شاد میکنه فعلا ۵ سال زخم زده
                                با توجه به اینکه اینجا کسی پستی ارسال نمیکند حتما منظورتون من هستم.

حدستون اشتباه من سهامدار هستم.

حرف بدی هم نزدم چند میلیون سهم سمت خرید گذاشته بودن تو سیستم خب اگر دنبال خرید هستند برای یک تومان دو تومان، بخرن شرش بکنن سهم استارت بزند.

بر خلاف حرف شما من که خیلی خوشحال میشم هرچه سریعتر استارت بزند.

لاکردار بازار اعصاب همه رو داغون کرده

در پایان سعی میکنم پستی در این تاپیک ارسال نکنم تا نه شما دچار سوء تفاهم شوید نه من مجبور به دفاع از خود

نظر

در حال کار...
                                X