لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ushita
    عضو فعال
    • Jul 2020
    • 876

پاسخ : لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
    با توجه به اینکه اینجا کسی پستی ارسال نمیکند حتما منظورتون من هستم.

حدستون اشتباه من سهامدار هستم.

حرف بدی هم نزدم چند میلیون سهم سمت خرید گذاشته بودن تو سیستم خب اگر دنبال خرید هستند برای یک تومان دو تومان، بخرن شرش بکنن سهم استارت بزند.

بر خلاف حرف شما من که خیلی خوشحال میشم هرچه سریعتر استارت بزند.

لاکردار بازار اعصاب همه رو داغون کرده

در پایان سعی میکنم پستی در این تاپیک ارسال نکنم تا نه شما دچار سوء تفاهم شوید نه من مجبور به دفاع از خود

قصد ناراحتی دوستی رو ندارم اینقدر زخم خوردیم که حساب نداره / انشالا روز خوب این سهم هم میرسه
    معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

https://t.me/new_analysis

نظر

• ushita
      عضو فعال
      • Jul 2020
      • 876

کم کم پروژه های سنگین دارند از راه می رسند

معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
        حرف و حدیث درمورد این سهم معمولا بالاست و مجمعش هم خود گویا بود! منتها دلیل نمیشه که نشه از سهم سود کرد
        با پذیرش و در نظر گرفتن جوانب در زیر قیمت اسمی در اینروزها مقداری خریدم که اگر مجدد به زیر قیمت 100بیاد اضافه خواهم کرد درغیر اینصورت همین تعداد فعلی. البته فعلا مشخص نیست کوتاه مدت باشد یا نگهداری و باید شرایط رو دید اما در کل فروش سهم زیر قیمت اسمی انهم با پتانسیل های بالقوه و دارایی های فراوان فاقد توجیهه !
        منتظر شدم و زیر100 مجدد نیامد خریدم رو تکمیل کنم و از این رو امروز در محدوده 105 106 اضافه کردم.
        در اکثر سهم هایی که زیر 100 و یا قیمت اسمیست خرید داشتم این مدت که هرکدام رشد خوبی کند با اونهایی که رشد نداشتن یا کمتر رشد داشته جابجا میکنم.
        برای مثال وسدید را که چندی پیش زیر100خریده بودم امروز به صف خرید دادم با سود مناسب(از ابتدا به قصد کوتاه مدت بود) و با مبلغ اون فلوله در منفی3خریدم. در این قیمتها نگرانی خاصی ندارن سهم های قیمت اسمی
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• ushita
          عضو فعال
          • Jul 2020
          • 876

این روزها کم کم داره ارزش آب مشخص میشه

برای انتقال آب شیرین شده از دریا با این قیمت ها و بهای تمام شده، باید از تاسیساتی استفاده کرد که ضریب ایمنی و عمر بالایی دارند. در دنیا انتخاب اول به خصوص در مناطق زلزله خیز لوله های چدنیست

گوشه ای از مزایا لوله چدنی رو مرور می کنیم.

نظر

• ushita
            عضو فعال
            • Jul 2020
            • 876

امید به خدا گره در حال رفع شدن

مدیر عامل صندوق تعیین شد

عجب داستانی شروع بشه برای این لوله و ماشین سازی

کم کم رفقا میان میکشن زیر کار

باید منتظر بلوک بود

نظر

• مدافع
              ستاره‌دار(5)
              • Oct 2020
              • 2446

درود

۴۰ سال به علت کسری بودجه از پروژه های عمرانی میزنن!

چند سالی میشه که نتیجه زدن از بودجه های عمرانی، خودش داره نشان میدهد.

هیچ راهی جز انتقال آب از دریا نمانده است.

دولت میتواند با دادن امتیاز به شرکت های بزرگ آنها را ملزم به سرمایه گذاری در بحث انتقال آب کند.

روی کاغد ساده است. ولی انتقال آب از دریا یک پروژه بزرگ ملی محسوب میشود و نیازمند عزم جدی دو سه تا وزارت خانه است.

چاره ای جز انجامش ندارن، نکنن بی آبی عین یک سیل با خودش میبرتشون خخخخخ

نظر

• arash
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 819

انتقال آب به فلات مرکزی سرعت می‌یابد

نظر

• ushita
                  عضو فعال
                  • Jul 2020
                  • 876

گزارش خوبی اومد در ابان ماه

نرخ ها رو به بالاست بر خلاف خیلی از فولادی ها که افت داشتند. برای مثال لوله سازی سپنتا 10 درصد کم شده / فروس هم افشا داد که نرخ ها کاهش پیدا کرده

تناژ تولید هم خوب رشد کرده - اما اینا هنوز دست گرمی هم محسوب نمیشه برای فلوله /:.yead.:/

فلوله 110 تومانی رو بازار فقط برای ملک و املاک تر تمیزش میخره که حدود 300 تومان دارایی برای هر سهم داره

این بازار میاد میشینه تو صف خرید فلوله خیلی بالاتر برای سود عملیاتیش

همین 40 میلیارد فروش ماهیانه حدود 1500 تن محصول شده / اقای اسدی مدیر عامل شرکت ایمواسکو ( تامین اب صنایع و معادن ) گفته هر کیلومتر خط انتقال اب از دریا 40 میلیارد تومان هزینه داره

60 درصد این مبلغ پول لوله هاست یعنی کیلومتری 25 میلیارد تومان / همان محاسبات بنده که گفتم سایز 2000 میلی متر هر متر لوله یک تن وزن داره و یک کیلومترش 1000 تن محصول میشه

یعنی فروش این ماه که خودش جز بهترین فروش هاست میشه یک کیلومتر لوله برای پروژه ای که 1550 کیلومتر طول داره /.:biggrinsmiley.:/

شاید لوله فلزی بزنن و چدنی نزنند منتهی اگر چدنی زدند چی میشه با این قیمت ها / خط شماره یک اگر فلزی بود اون موقع قیمتش نصف لوله چدنی بود

پروژه اول 8 سال طول کشید و کلا 800 کیلومتر بود و سایز نهایت 1600 بود و هی که می اومد جلو تا یزد سایز شد 1000 میلی متر

اینجا از خود خلیج فارس تا مشهد سایز 2000 میره بالا و کاهش سایز نداریم و طولش دو برابر خط اول و باید در 4 سال انجام بشه

من به رفقا میگم اگر قماری هم باشه حاضرم اینجا باشه که سه برابر پول سهمم زمین داره حالا اگر وارد این پروژه ها بشه که سالی 3000میلیارد فروش میزنه و سود 1000 میلیارد تومانی میسازه این فلوله

این فلوله دیدن داره فقط کمی زمان میخواد انصافا

نظر

• سهامدار خرد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 2323

جالبه که هردولوله ساز بزرگ منفی وصف فروش هستند
                    جای تعجب داره

نظر

• مدافع
                      ستاره‌دار(5)
                      • Oct 2020
                      • 2446

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
                      جالبه که هردولوله ساز بزرگ منفی وصف فروش هستند
                      جای تعجب داره
                      درود

پول تو بازار کم

الان جو به سمت خ ها سنگینی میکند.

خیلی ها با خودشون میگن فلان سهم بفروشیم با جو همراه بشیم بعد سر فرصت حالا یکم بالا پایین سهم قبلی میذاریم سرجاش

شاید رو کاغذ استراتژی درستی باشد.

ولی خب ممکن جو با یک خبر به سمت سهمی که فروختی چرخش کند از این رونده از اون مونده شد.

نظر

• ushita
                        عضو فعال
                        • Jul 2020
                        • 876

قطعات پازل وقتی کنار هم قرار میگیرند سهامداری آسان تر میشه

سال قبل از پاییز بود که دونه به دونه مدیران عامل شرکت های معدنی رفتند بازدید از شرکت

شب عید بود که دیدم یک هیئت بلند بالا از مجریان ابر پروژه بالاخره در روزهای که کل کشور تردد ممنوع بود رفتند بازدید از شرکت لوله و ماشین سازی ( 23 فروردین 1400 )

بعد سریعا لوله ماشین سازی که قبلا بارها گفته بود تجدید نمی دهیم شروع کرد به فرایند افزایش سرمایه صرفا از محل عرصه زمین ها برای گرفتن سریع تایید سازمان بورس ( 18 اردیبهشت 1400 )

شروع فرایند افزایش سرمایه و رساندن سرمایه از 50 میلیارد به 670 میلیارد تومان - دلیل این کار درخواست شرکت ایمواسکو بوده که گفتند باید سرمایه را ببرید بالا که بتوانیم روی شما در پروژه حساب کنیم چون رقم های بانکی به بالای چند هزار میلیارد تومان خواهد رسید و شما باید کفایت سرمایه بگیرید ( بحث تضامین و این حرف ها )

خلاصه حالا که زمان داره میره جلوتر می بینم همین روزهاست که یکهو یک صفی ببندن برای فلوله به اندازه تعداد برگ سهام شناورش ! سهمی که قراردادهای چند هزارتایی با سود های بالای چند صد میلیاردی

بازار دلش میخواد بفروشه طوری نیست زمان قاضی خوبی خواهد بود

نظر

• Omid_Khan
                          عضو فعال
                          • Dec 2020
                          • 714

یوشیتا جون! لطفا بگو این سهم فلوله شما بالاخره کی حرکتش را شروع میکنه که من هم بخرم م کمی سود کنم و ضررهام را جبران؟
                          خبرهای خوب زیاد میگی از این شرکت ولی فعلا که در حال نزوله یا درجا زدن!
                          کی وارد بشیم خوبه به نظرت؟
                          /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• ushita
                            عضو فعال
                            • Jul 2020
                            • 876

در اصل توسط Omid_Khan پست شده است View Post
                            یوشیتا جون! لطفا بگو این سهم فلوله شما بالاخره کی حرکتش را شروع میکنه که من هم بخرم م کمی سود کنم و ضررهام را جبران؟
                            خبرهای خوب زیاد میگی از این شرکت ولی فعلا که در حال نزوله یا درجا زدن!
                            کی وارد بشیم خوبه به نظرت؟
                            /.:biggrinsmiley.:/
                            سلام

والا اگر اینقدر بلد بودیم که بازی کی شروع میشه که الان خیلی وضعیت فرق میکرد، سوال رو نمی تونم جواب بدم و فکر نکنم مدیران شرکت هم بیان راحت بگن.

منتهی حدودا میشه گفت نزدیک هستیم به انفجار قیمت

نظر

• سهامدار خرد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 2323

امروز صبح خبری منتشر شده مبنی بر ملزم کردن صنایع بزرگ مصرف کننده آب در مرکز کشور جهت انتقال آب از دریا و تصفیه پساب
                              خبری خوب واسه فلوله و وسدید

نظر

• Omid_Khan
                                عضو فعال
                                • Dec 2020
                                • 714

خوب با این خبرهای خوب چرا EPS شرکت منفیه؟
                                دلیل خاصی داره؟

نظر

در حال کار...
                                X