لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

پاسخ : لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

امروز انتظار بیشتری ازش داشتم احتمال میدادم تا صف خرید بره و صف خرید هم با عرضه سنگین همراه بشه ،همچنین قیمت پایانی رو هم بالای دو سه درصد مثبت بکنه ولی بنظر میاد خریداران در مثبت قوی ظاهر نشدند و ترجیح میدن فعلا تحرکی نداشته باشند، پس با این تفاسیر احتمال شکستن حمایت 635 تومن بیشتر میشه و حمایت دوم که حدود 560 یا 570 تومن می باشد،مد نظر خواهد بود.
    تا ببینیم چی پیش میاد؟ البته تمامی پیش بینی های اینجانب روی فلوله یه احتماله و ممکنه به هدف نخوره ،بنابر این دوستان سهامدار زیاد جدی نگیرندش.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• امام قلی خان
      عضو فعال
      • Aug 2015
      • 1542

هر کس میخواهد یک سهم که شلوارش حسابی بالا آمده است و خوردنها درش زیاد بوده و بعد بدبخت بشود فلوله بخرد. اگر خوب هم باشد با تعدیل مثبت دیگر بالا آمده و چیزی درش نمی باشد.سهم های مامانی زیاد می باشد به این عروسکی ها زیاد توجه ننمایید.آنوقت شاید طوری شد که تا ابد تاسف خوردید.
      مرگ بر زالوصفتان
      نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
      از هم ندوشیم.
      با هم بنوشیم.

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7516

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
        نکته هفتم : نتیجه گیری از مطالب قبلی در واقعیت :

معاملات فلوله امروز جالب نبود ، احتمال افت بیشتر هست امروز در فیمت 656 تومان هم معامله شد . رصد می کنیم.
        در 730 مرتب گفتیم احتمال افت زیاد است الان در 643 صف فروش است ، معاملات جالبی هم نداره.
        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post
          خوبه نمودارهاتونم راه بجایی نمیبره
          نزول خخخخخخخخخخخخخ عجب نزولی
          بیسوادها حتی نمودارهارو هم خوب یاد نگرفتند!
          طرف با چنتا نام کاربری از خودش حمایت میکنه
          دیدی برادر من،گفتم اونجا مقاومت خیلی قویی هست ولی شما بجای قبول واقعیت شروع به فرافکنی کردید.تا حالا که ده درصد افت داشته،ممکنه یه ده درصد دیگه هم افت داشته باشه.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• kamian
            عضو عادی
            • Jan 2011
            • 59

در 730 مرتب گفتیم احتمال افت زیاد است الان در 643 صف فروش است ، معاملات جالبی هم نداره.
            استاد شما گفتن های دیگتون که درست نبود هم بالا بیارید تا توهم استادی نزنید و جو تاپیک را به هم نریزید. شما رو 520 نگفتی دارن خالی میکنن ؟ بعد تا 740 رفت!!!! شما نمیگفتی سمگاح 75 تومنی ارزنده است و فرصت خری ناب است؟؟؟ الان به نظر شما سمگاح 58 تومنی صف خرید داره و معاملاتش از نظر شما جالبه؟؟ اصلا میدونی با توجه گفته های ارزشمند شما ضرر سمگاح از 74 تومن به 58 تومن بیشتره یا فلوله از 730 به 640؟؟؟
            در ضمن یه گفته دیگه هم شما داری اونم زیان 60 تومنی فلوله در سال 95 هست که به تماشا میشینیم
            اینا رو گفتم که که دست از پستهای بی ارزش و جو خراب کن برداری ، اگر تحلیلی داری با مفروضاتش بیان کن و دست از پستهای بی محتوای یکی دو خطی بردار ، بعدشم یکبار ، دوبار ،سه بار آگاهی دادی و هرکس قرار بود گمراه بشه رو نجات دادی، دیگه چرا اینقدر اصرار میکنی و جو تاپیک رو خراب میکنی؟؟؟
            در ضمن جهت اطلاع شما تقریبا همه سهامدارای فلوله بعد از عبور از قیمت 700 احتمال اصلاح میدادن ولی چون ممکن بود اصلاح نکنه و هم اینکه احتمال بسته شدن وجود داره اغلب دیدن نوسانش به ریسکش نمی ارزه. به هر حال من صف فروش 5میلیونی رو 280 هم دیدم امروزش دیدم و برایند کار مهمه که چگونه باشد و حالا حالاها با سهم هستم اگه اشتباه کردم ضررش نوش جونم اگه هم که نه سودش نوش جونم دیگه این همه سرو صدا و منم منم نداره.

نظر

• Abad
              عضو فعال
              • Nov 2015
              • 7516

نکته اول : فلوله با قدرت پول می تواند بالاتر برود با این نکته مخالفتی نیست شاید تا 1000 هم برود.
              نکته دوم : قیمت جهانی فلزات در یک سال گذشته افزایشی بوده و این تهدید جدی برای فلوله است ، چرا که یکی از مواد اصلی فلوله آهن قراضه است .
              نکات دیگر را بعدا عرض خواهم کرد
              به احتمال زیاد شروع به خالی کردن نموده اند ، رصد می کنم بار ها گفته ام این سهم حباب شدید دارد
              این نظر برای کسی است که تابلو را می بیند اگر اطلاعات دقیق تری از قدرت پول وارده دارید . ممکنه نظرم درست نباشه
              آفرین باید گفت به بازیگران فلوله، آفرین کارشان درست . ( البته من در این قیمت ها خرید نمی کنم ) .
              از کنار یک تیمارستان رد می شدم
              بیماران روانی موجود در تیمارستان با صدای بلند می خواندند ۱۳, ۱۳، ۱۳...
              دیوار بلند بود و نمیتونستم داخل رو ببینم ، بالأخره سوراخی توی در تیمارستان پیدا کردم و از اونجا داخل رو نگاه کردم
              یکی از دیوونه ها از اون سوراخ چوبی در چشم من فرو کرد و بعدش شنیدم که با هم میخوندن :۱۴،۱۴،۱۴....
              دیگه باید از روانی هایی که براحتی توهین می کنند ترسید، تجربه شد .
              نکته سوم : در اکثر سال ها فلوله به پیش بینی خود عمل ننموده ( فقط یکی دو سال ) و احتمال اینکه فلوله همین ده تومان 96 را با این قیمت جهانی فلزات محقق کند ضعیف است . اما با قدرت پول و بودن افراد ساده لوح امکان بالا رفتن قیمت وجود دارد.
              لینک های زیر را ببینید.

http://www.fipiran.com/Symbol/EpsVag...88%D9%84%D9%87
              نکته چهارم : کار بازیگر فلوله بسیار عالی ، به همان زیبایی که قیمت را بالا برد به همان زیبایی داره خالی می کنه و صف های خرید ساختگی است . و افرین به افراد ساده لوح که همیشه حضور دارن ، این ها واقعا نعمت هستند.
              با اطمینان بالا می گم دارن خالی می کنن ، انبوه خریده اند در قیمت های پایین ، و اگر صف فروش شود نمی توانند انبوه را خالی کنن ، بنابراین بصورت نوسانی و حتی صف خرید ساختگی ، و بالا و پایین کردن سهم کار خودشون را جلو می برن .
              نکته پنجم : در ترازنامه 9 ماهه اخیر فلوله اگر دقت کنیم : 17 میلیارد تومان زیان انباشته است که نسبت به 6 ماهه 7 میلیارد اضافه شده و احتمالا تا پایان سال بیش از 60 تومان برای هر سهم زیان خواهد ساخت ، مقدار حقوق صاحبان سهام برای هر سهم حدود 75 تومان است و قیمت سهم حدود 700 تومان . این یعنی سوپر حباب.
              نکته ششم : گفتیم ارزش دفتری فلوله حدود 75 تومان است یعنی اگر شرکت منحل شود سهام داران باید برای هر سهم 25 تومان بابت بدهی های شرکت از جیب پرداخت کنند تا بدهی های شرکت پرداخت شود ، حالا قیمت 700 تومان و عده ای ساده لوح در این قیمت ها دارن خرید می کنن ، فاسمین همین الان طبق گزارش 9 ماهه بیش از 200 تومان ارزش دفتری دارد ، و قیمت سهم حدود 350 تومان ، وخارزم حدود 140 ارزش دفتری دارد ، و قیمتش 70 تومان . به بیمه ما یه نگاهی بیندازید و ...

حالا طرف بیاید 10 برابر ارزش دفتری سهمی را بخرد ، به امید اینکه بزک نمیر بهار میاد ..... و بعد اه و ناله و نفرین .....
              در اصل توسط mey پست شده است View Post
              گویا دارن از اراد خالی میکنند...راستو دروغش را نمیدونم...گفتم شاید بدردتون بخوره
              احتمال نوسانی کردن و خالی کردن بقیه ، الان صف فروش بالای دو میلیون ، برای کسب تجربه رصد می کنیم
              به نظرم و احتمالا آن مقدار که صف کم شد مال خودشان بود آن را برداشتند تا بازار بقیه رو برداره آفرین به بازیگر فلوله
              نکته هفتم : نتیجه گیری از مطالب قبلی در واقعیت :

معاملات فلوله امروز جالب نبود ، احتمال افت بیشتر هست امروز در فیمت 656 تومان هم معامله شد . رصد می کنیم.
              فلوله را برای کسب تجربه رصد می کنیم
              تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

صف خرید شد....

صف که بشه ملت میان..برا خرید....:D وای دلم......:D
                ///

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

فردا روز بسیار خوبیست..............برای فلوله ای های عزیز..............یک روز بسیار خوب /.:biggrinsmiley.:/
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2017/03/12, 18:56.
                  ///

نظر

• Abad
                    عضو فعال
                    • Nov 2015
                    • 7516

فلوله فرصت های خوبی برای خروج می دهد قیمت الان 693 تومان . باز هم تذکر می دهم من برای تجربه این سهم رو رصد می کنم ملاک تصمیم کسی نباشد.

نظر

• mehr_bourse
                      عضو فعال
                      • Oct 2012
                      • 336

[QUOTE=Abad;714180]فلوله فرصت های خوبی برای خروج می دهد قیمت الان 693 تومان . باز هم تذکر می دهم من برای تجربه این سهم رو رصد می کنم ملاک تصمیم کسی نباش

واقعا تشکر میکنم از شما بابت دلواپسیتون ..................

نظر

• Abad
                        عضو فعال
                        • Nov 2015
                        • 7516

[QUOTE=mehr_bourse;714187]
                        فلوله فرصت های خوبی برای خروج می دهد قیمت الان 693 تومان . باز هم تذکر می دهم من برای تجربه این سهم رو رصد می کنم ملاک تصمیم کسی نباش

واقعا تشکر میکنم از شما بابت دلواپسیتون ..................
                        @};-@};-@};- بنده هم تشکر می کنم از دقت نظر تان

نظر

• mehr_bourse
                          عضو فعال
                          • Oct 2012
                          • 336

[QUOTE=Abad;714188]
                          در اصل توسط mehr_bourse پست شده است View Post
                          @};-@};-@};- بنده هم تشکر می کنم از دقت نظر تان
                          کلا با اعلام فروشتون ما خرید کردیم با اجازتون تشکرم بخاطر همون بود ............................/:.yead.:/
                          از زمانی که که شما نمیدونستی فلوله چیه تا الان .................... خیلی خودتو اذیت نکن ....................

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • Nov 2015
                            • 7516

[QUOTE=mehr_bourse;714195]

کلا با اعلام فروشتون ما خرید کردیم با اجازتون تشکرم بخاطر همون بود ............................/:.yead.:/
                            از زمانی که که شما نمیدونستی فلوله چیه تا الان .................... خیلی خودتو اذیت نکن ....................
                            صلاح کار خویش خسروان دانند ،،، بنده بسیار راحتم و دلشاد اگر نبودم به دیگران کنایه می زدم و توهین می کردم ( البته از توهین دیگران هم به خودم هراسی ندارم هر کس به اندازه ای تربیت شده ) ، برای نوشتن هم از هیچ کسی اجازه نخواهم گرفت . ضمنا فرصت خروج با اعلام فروش تفاوت دارد. برای شما آرزوی سود دارم.@};-

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

چقدر گفتم كنتور 8500 تومني فرصت محض فروشه و فحش خوردم. تا بورس هست اين داستان ادامه داره.

نظر

• Abad
                                عضو فعال
                                • Nov 2015
                                • 7516

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                                چقدر گفتم كنتور 8500 تومني فرصت محض فروشه و فحش خوردم. تا بورس هست اين داستان ادامه داره.
                                باز خدا رو شکر کن که مثل افغانستان نیستیم اونجا ، چنگ و دعوا و توهین بسیار زیاد است . آزادی افراد محترم شمرده نمی شود ،،،
                                علمای ( به اصطلاح ) هر قوم و فرقه خودشان را نماینده خدا و حق مطلق می دانند. آیا می دانید فرق افغانستان و سوئیس یا سوئد چیه ؟؟؟ فرصت کنم فرق هایش را خواهم گفت. درود

نظر

در حال کار...
                                X