لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zereshkkk
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 3474

پاسخ : لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

این 22 پروژه هم یادتون باشه :

اجرای 22 پروژه آبی با اعتباري بالغ بر 10 هزار ميليارد ريال در سواحل مکران

وزارت نیرو مصمم است در کنار ایجاد زیرساخت‌های بزرگ برق، 22 پروژه آب و فاضلاب را در استان‌های سیستان و بلوچستان و هرمزگان با اعتباری بالغ بر 10 هزارو 892 میلیارد ریال به روش‌های مشارکت BOO، BOT،‌ BOLT و بیع متقابل اجرایی کند.

نظر

• zereshkkk
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 3474

خبرهای خوب و خوشی در راه است صبور باشید

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        درود
        ولی بگمان من موج فعلی، اگر موج 4 باشه میتونه
        خیلی اصلاح فریبنده و زمانبری داشته باشه.یه جورایی خیلی ها رو پیاده کنند بعد بکشندش بالا.
        در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        موافقم،فردا به احتمال 60 درصد صف فروش جمع آوری میشه اگر هم فردا جمع آوری نشه ،پس فردا دیگه 90 درصد احتمال جمع شدنش زیاده، ولی اگه فردا جمع بشه نهایتا انتظار یه نوسان مثبت ده یا 15 درصدی دارم نه شروع دوباره یه موج صعودی قوی.
        این موج ها معمولا زمانبر اصلاح میکنند،بنابراین نمیشه از شروع یه موج صعودی مطمئن بود.

بجای نوسان ده پانزده درصدی مثبت،27 درصد مثبت شد گفتم موج های 4 معمولا موج های فریبنده ای و زمانبری هستند،نمیشه هدف دقیقی در مورد ریز موج های صعودی اصلاحی داشت چون ذات این موج ها بر اساس فریبندگی و زمانبری استواره.
        فریبندگی موج 4 رو به این دلیل میگم چون سهم از موج 3 خارج شده و هنوز اخبار مثبت روی سهم زیاده ولی بازیگردانی که سهم رو بالا میبرده و روند صعودی رو شکل میداد،اکنون یا در سهم نیست یا دست نگه داشته بنابراین جدال فروشندگان با خریدارانی صورت میگیره که اون قدر قدرت ندارند که روند صعودی قویی رو شکل بدهند،و این باعث میشه که در تحلیل های دو سه روزه نمیشه عدد دقیقی برای ریز موج های صعودی اصلاحی گفت .
        و اما در شرایط کنونی ،فلوله اگر(توجه کنید گفتم اگر) حمایت 640 تومن رو بشکنه،به احتمال زیاد با تشکیل یه الگوی سر و شانه سقف، هدف زیر 500 تومنی حوالی 470 تومن خواهد داشت.
        البته شکست 640 تومن اتفاق بیفته،این هدف زیر 500 تومنی بصورت خیلی پرنوسان میتونه محقق بشه.

اگر هم 640 تومن رو نشکنه و بالا بیاد،باید دید بالای 780 تومن فشار فروش چقدره؟اگر کم باشه میتونه بالا بره.

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2017/05/09, 11:18.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• zereshkkk
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 3474

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان آذربایجان شرقی خبر داد:
          اجرای بیش از 950 کیلومتر توسعه و اصلاح شبکه‌های آبرسانی در شهرهای آذربایجان شرقی
          آخرین ویرایش توسط zereshkkk؛ 2017/05/10, 09:17.

نظر

• zereshkkk
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 3474

آخرین خبرها از شرکتی که طی یک سال گذشته ٢٠٠ درصد رشد کرده است؛ فلوله
            فروش شرکت در ابتدای سال ٩۶ به نسبت سال ٩۵ بهتر شده و شرکت توانسته عملکرد مثبت تری را در مقایسه با سال گذشته از خود نشان دهد. این به معنای حضور بهتر شرکت و عمل به بودجه پیش بینی شده است.
            ? https://bourse24.ir/news/152844

نظر

• zereshkkk
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 3474

لوله و ماشين سازي ايران در دوره 12 ماهه منتهی به 95/12/30 (حسابرسی نشده) به ازای هر سهم 13ریال سود شناسایی کرده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 18% رشد داشته است.

ممنوع-متوقف ;)
              فروشنده ها گفتم قبلا نقره داغ میشوند البته راضی به ضرر هیچکس نیستم که بخوام خوشحال باشم از این بابت اما صبر باید کرد صبر
              بضیا میگن‌ ما ۴ماه پیش گفتیم شرکت برای ۹۵ سود ده میشه اینو که من یکساله دارم‌میگم
              ۹۵ که گذشت ببینید ۹۶ چه سودی بسازه
              تا نبینید باور نمیکنید
              آخرین ویرایش توسط zereshkkk؛ 2017/05/15, 17:11.

نظر

• وارن بافت
                عضو عادی
                • Jul 2012
                • 240

در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post
                لوله و ماشين سازي ايران در دوره 12 ماهه منتهی به 95/12/30 (حسابرسی نشده) به ازای هر سهم 13ریال سود شناسایی کرده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 18% رشد داشته است.

ممنوع-متوقف ;)
                فروشنده ها گفتم قبلا نقره داغ میشوند البته راضی به ضرر هیچکس نیستم که بخوام خوشحال باشم از این بابت اما صبر باید کرد صبر
                بضیا میگن‌ ما ۴ماه پیش گفتیم شرکت برای ۹۵ سود ده میشه اینو که من یکساله دارم‌میگم
                ۹۵ که گذشت ببینید ۹۶ چه سودی بسازه
                تا نبینید باور نمیکنید
                جناب زرشک از دوستان شنیدم در برخی تالارها روی 360 تومان سنگین حتوکا می خریدید؟!!! از شما بعیده!!! ان شاا... که داشتید میفروختید و خبر غلطه...

نظر

• zereshkkk
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 3474

در اصل توسط وارن بافت پست شده است View Post
                  جناب زرشک از دوستان شنیدم در برخی تالارها روی 360 تومان سنگین حتوکا می خریدید؟!!! از شما بعیده!!! ان شاا... که داشتید میفروختید و خبر غلطه...
                  ساعت خواب دوست عزیز
                  قبلا پرسیده بودی تو تاپیکش که خارج شدم یا نه اونموقع کاربری من فعال نبود که جواب بدم
                  اگه درمورد سهمی مطلب میزنم دلیل نمیشه که هر روز بخوام قیمت بالا بخرم
                  حتوکا اوایل برج 11 خریده بودم 240-250-260 بود اونموقع برای نوسان ، قیمت 300-308-316-327 فروختم
                  چرا شایعه درست میکنید کجا و به کی گفتم 360 سنگین خریدم ؟!!!!!!!!!!!!!!!!
                  سهمی که جدیدا گفتم زیر نظر باشه حسیر بود
                  سهمی که بخوام سهامداری کنم و بنیادی باشه میگم و بیشتر تو تاپیکش مطلب میزنم و اونی که سنگین خریدم بسته شده اونم نه الان بالغ بر دوساله ;)
                  آخرین ویرایش توسط zereshkkk؛ 2017/05/16, 10:56.

نظر

• وارن بافت
                    عضو عادی
                    • Jul 2012
                    • 240

بعد مجمع بخرید بد نیست البته اگر همین قیمتها باز بشه...

نظر

• zereshkkk
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 3474

شرکتی که متحول شده یعنی این
                      راحت برای 95 هم سود ساخته!
                      3ماهه اخر 95 فوق العاده عمل کرده
                      /:.rolleyessmileyani

چندی قبل !

عکس العمل خوب و فوق العاده بازار به انتخاب روحانی
                      شاخص 81000
                      مبارک باشه
                      آخرین ویرایش توسط zereshkkk؛ 2017/05/20, 08:45.

نظر

• zereshkkk
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 3474

سه ماه اخر 60 میلیارد تومن فروخته درحالی که 9 ماهه قبلش کلا 45 میلیارد فروخته بوده یعنی مدیریت جدید تو سه ماه کار 9ماهه مدیرای قبلیرو انجام داده حاشیه سود از 17درصد در9ماهه رسیده به 38 درصد !!! تو محاسبات خودم حاشیه سود 30درصد در نظر میگرفتم الان میبینید که شده 38 درصد
                        مقدار تولید وقتی از یه حدی بالاتر میره حاشیه سود هم بالاتر میره البته در اینجا چون از موجودی قبل هم مقداری فروخته شده 38 درصد شده اما سال 96 باگرفتن قراردادهای بیشتر مقدار تولیدش بشدت افزایش پیدا میکنه و حاشیه سود دیگه 30درصد نیست و بالاتره
                        حاشیه سود بالا منو پابنده این سهم کرده انهم نه الان بلکه نزدیک یکسالونیم پیش که هنوز خبری نبود شما الان این صورتهای مالی و حاشیه سودو روکدال میبینید و اطمینانتون بیشتر میشه اما من اون موقع اینارو دیده بودم ! ;)
                        اونوموفع که برای اولین بار کیفیت محصولاتشو از نزدیک دیدم قیمت حول و حوش 120بود به لطف خدا اون لحظه اینده پیش روی سهم اومد جلوی چشمم و .......................
                        بنابراین همش جلو پاتونو نبینید دامنه دید و فکرتونو وسیع کنید و تصمیم بگیرید وقتی تصمیمتونو گرفتید و اعتقاد پیدا کردید زود تسلیم نشید و اینجور سهامهایی که اطمینان دارید هیچ وقت نوسان نگیرید با بسته شدن سهم الان دل تو دل فروشنده هایی که کلی صبر کردند و خسته شدن و فروختن نیست چی خریدن بجاش ؟!!
                        توکل بخدا ببینیم بعدش چی میشه
                        ضمنا همیشه فقط پیشبینی کافی نیست مدیریت قوی و کارکشته وفاکتورهای دیگه ای هم نیازه و در این سهم خوش اقبال بودیم که این اتفاق نیز افتاد
                        تیم جدید بسیار خوب و عالی عملکرده که همگی ازشون ممنونیم بالاخره اگر این تغییر و تحول و کلا تغییرات و پشتکار مدیریت جدید نبود الان این سهم هم اینجا نبود

پرسود باشید

نظر

• niki
                          عضو عادی
                          • Jun 2011
                          • 248

سه ماه اخر 60 میلیارد تومن فروخته درحالی که 9 ماهه قبلش کلا 45 میلیارد فروخته بوده یعنی مدیریت جدید تو سه ماه کار 9ماهه مدیرای قبلیرو انجام داده حاشیه سود از 17درصد در9ماهه رسیده به 38 درصد !!! تو محاسبات خودم حاشیه سود 30درصد در نظر میگرفتم الان میبینید که شده 38 درصد
                          مقدار تولید وقتی از یه حدی بالاتر میره حاشیه سود هم بالاتر میره البته در اینجا چون از موجودی قبل هم مقداری فروخته شده 38 درصد شده اما سال 96 باگرفتن قراردادهای بیشتر مقدار تولیدش بشدت افزایش پیدا میکنه و حاشیه سود دیگه 30درصد نیست و بالاتره
                          حاشیه سود بالا منو پابنده این سهم کرده انهم نه الان بلکه نزدیک یکسالونیم پیش که هنوز خبری نبود شما الان این صورتهای مالی و حاشیه سودو روکدال میبینید و اطمینانتون بیشتر میشه اما من اون موقع اینارو دیده بودم ! ;)
                          اونوموفع که برای اولین بار کیفیت محصولاتشو از نزدیک دیدم قیمت حول و حوش 120بود به لطف خدا اون لحظه اینده پیش روی سهم اومد جلوی چشمم و .......................
                          بنابراین همش جلو پاتونو نبینید دامنه دید و فکرتونو وسیع کنید و تصمیم بگیرید وقتی تصمیمتونو گرفتید و اعتقاد پیدا کردید زود تسلیم نشید و اینجور سهامهایی که اطمینان دارید هیچ وقت نوسان نگیرید با بسته شدن سهم الان دل تو دل فروشنده هایی که کلی صبر کردند و خسته شدن و فروختن نیست چی خریدن بجاش ؟!!
                          توکل بخدا ببینیم بعدش چی میشه
                          ضمنا همیشه فقط پیشبینی کافی نیست مدیریت قوی و کارکشته وفاکتورهای دیگه ای هم نیازه و در این سهم خوش اقبال بودیم که این اتفاق نیز افتاد
                          تیم جدید بسیار خوب و عالی عملکرده که همگی ازشون ممنونیم بالاخره اگر این تغییر و تحول و کلا تغییرات و پشتکار مدیریت جدید نبود الان این سهم هم اینجا نبود

پرسود باشید
                          زرشک جان سلام و ارادت
                          ببخشید من متن شما را بدون اجازه و البته با رفرنس در گروه تلگرامی فلوله منتقل کردم تا دوستان استفاده کنند
                          و اینکه من در محاسباتم همیشه تولید بیشتر از 80000 تن را مد نظر قرار میدادم برای حاشیه سود بیشتر از 30 درصد که شما دوست خوب با تولید کمتر به این رقم رسیدید
                          واقعا اگر شرکت تولید و فروش را با اعداد و ارقامی که ما در ذهن داریم و برآن اساس سهم را یکسال پیش خریده ایم برساند این سهم در تاریخ بورس به نسبت بازدهی ماندگار خواهد شد
                          امیدوارم همه مهره ها در زمان خودش در مکان خودش قرار گیرد
                          دوستدارت

نظر

• zereshkkk
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 3474

در اصل توسط niki پست شده است View Post
                            زرشک جان سلام و ارادت
                            ببخشید من متن شما را بدون اجازه و البته با رفرنس در گروه تلگرامی فلوله منتقل کردم تا دوستان استفاده کنند
                            و اینکه من در محاسباتم همیشه تولید بیشتر از 80000 تن را مد نظر قرار میدادم برای حاشیه سود بیشتر از 30 درصد که شما دوست خوب با تولید کمتر به این رقم رسیدید
                            واقعا اگر شرکت تولید و فروش را با اعداد و ارقامی که ما در ذهن داریم و برآن اساس سهم را یکسال پیش خریده ایم برساند این سهم در تاریخ بورس به نسبت بازدهی ماندگار خواهد شد
                            امیدوارم همه مهره ها در زمان خودش در مکان خودش قرار گیرد
                            دوستدارت
                            سلام دوست عزیز
                            خواهش میکنم اختیار دارید
                            ان شالله ظرفیت از 80000تن فراتر میره من به فول ظرفیتم فکر میکنم و دور از ذهن نیست !

نظر

• niki
                              عضو عادی
                              • Jun 2011
                              • 248

سلام دوست عزیز
                              خواهش میکنم اختیار دارید
                              ان شالله ظرفیت از 80000تن فراتر میره من به فول ظرفیتم فکر میکنم و دور از ذهن نیست !
                              سلام , انشالله با همین فرمان و دور موتور جلو بره و از پتانسیل فکری حاکم بر دولت و بودجه 96 نهایت استفاده را شرکت ببرد
                              راستی بعد از انتقال متن شما در گروه دورهمی فلوله بنده را بلاک کردند , علت چه بود را من نفهمیدم , متن شما که کاملا مثبت بود بنده نیز آنرا تائید کردم
                              حالا یا از ارائه اطلاعات مثبت فلوله خوششان نیامده است یا از اسم شما و بنده بدشان می آید یا اینکه هنوز به بلوغ فکری نرسیده اند یا اینکه اشتباه کرده اند
                              فرقی نمیکند برای من رشد قیمت سهم فلوله مهم است
                              دوستدارت

نظر

• zereshkkk
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 3474

در اصل توسط niki پست شده است View Post
                                سلام , انشالله با همین فرمان و دور موتور جلو بره و از پتانسیل فکری حاکم بر دولت و بودجه 96 نهایت استفاده را شرکت ببرد
                                راستی بعد از انتقال متن شما در گروه دورهمی فلوله بنده را بلاک کردند , علت چه بود را من نفهمیدم , متن شما که کاملا مثبت بود بنده نیز آنرا تائید کردم
                                حالا یا از ارائه اطلاعات مثبت فلوله خوششان نیامده است یا از اسم شما و بنده بدشان می آید یا اینکه هنوز به بلوغ فکری نرسیده اند یا اینکه اشتباه کرده اند
                                فرقی نمیکند برای من رشد قیمت سهم فلوله مهم است
                                دوستدارت

گروه دورهمی قبلی؟اون که کنسل شده بود !!
                                اگه همون گروه قبلیه همون اسمه منو بردی بلاکت کردند
                                قبلا یه چنتا ایراد بنیادی گرفتم ازشون بهشون برخورده اساتید :D
                                یه جروبحثی پیش اومد قبلا تموم شدو رفت وفراموشش کردم اما اونا انگار هنوز عقده و کینه دارند همون بهتر که تو کانال این افراد نباشی دوست عزیز نیازی به گروه و کانال نیست اخلاق ندارند سهم خوب و بنیادی راهشو میره

قربون مرامت
                                آخرین ویرایش توسط zereshkkk؛ 2017/05/23, 09:02.

نظر

در حال کار...
                                X