درویش جان عزیز دلم ایا فقط احساس خودتان را گفتید یا خبری دارید ؟ همین احساس شما وسپس نقل قول از جانب جنابعالی در سایت همسایه باعث ناراحتی برخی از سهامداران شده است لطفا بجای بیان احساسات مطالبتان را مستدل بیان کنید وبیمورد موجبات ناراحتی سهامداران قندی را فراهم نکنید
قند ثابت خراسان ( قثابت )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط vdtjn پست شده است View Postبا سلام خدمت دوستان گرام
تازه اومدم و سبدم همه قندیه از همه سنگینتر قثابت
لطفا اساتید در مورد هدف قثابت توضیح بفرمایند.راستی امیدوارم منو تو جمع خودتون بپذیرید.پاینده باشیدبه میزانی که به خود می اندیشیم از اندیشه ی دیگران غافل میشویم.
نظر
-
همون طوری که گفتم نه قندی دارم و خدا شاهده قصد خریدن قندی خدای نکرده با ایجاد جو رو هم ندارم . خبری امروز بهم گفتن که چون نمی دونم بتونه جلوی رشد قندی ها رو بگیره سربسته گفتم تا افراد کم ریسک متوجه ریسک بشند .(یکی دو روز آینده مشخص میشه)
چون همه دوستان تو سودند فردا شاید راحت بتونن خارج شن وبیخیال سود باقی مانده بشند ولی اگه گیر بیفتند شاید حسرت بخورند.
من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم خواهی از سخنم پند گیر و خواهی ملال
نظر
-
در اصل توسط darvish پست شده است View Postهمون طوری که گفتم نه قندی دارم و خدا شاهده قصد خریدن قندی خدای نکرده با ایجاد جو رو هم ندارم . خبری امروز بهم گفتن که چون نمی دونم بتونه جلوی رشد قندی ها رو بگیره سربسته گفتم تا افراد کم ریسک متوجه ریسک بشند .(یکی دو روز آینده مشخص میشه)
چون همه دوستان تو سودند فردا شاید راحت بتونن خارج شن وبیخیال سود باقی مانده بشند ولی اگه گیر بیفتند شاید حسرت بخورند.
کاربر darvish شما با این حرفها فقط تو دل بعضی بچه ها را خالی میکنید ، اگر خبری دارید و دوست دارین ، مطرحش کنید . وگرنه این جو سازی که یک اتفاقی قراره بیفته و ... ، یک خبری در راه است و ... ، به نظر من جز اینکه ذهن بعضی افراد مشغول کنید و انرژی منفی بدین چیزه دیگه ای در بر ندارد .
خواهش میکنم این بحث رو تمومش کنید .
با تشکرحضرت علی (ع) می فرمایند:
هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.
نظر
-
در اصل توسط darvish پست شده است View Postهمون طوری که گفتم نه قندی دارم و خدا شاهده قصد خریدن قندی خدای نکرده با ایجاد جو رو هم ندارم . خبری امروز بهم گفتن که چون نمی دونم بتونه جلوی رشد قندی ها رو بگیره سربسته گفتم تا افراد کم ریسک متوجه ریسک بشند .(یکی دو روز آینده مشخص میشه)
مگه اون موقع که قشرین حدود 400 بود شما اومدی سربسته بگی که قراره ببنده حدود 900 باز کنه و یا حتی پیش بینی کردی!!! که الان چون صف قنیشابور رو دادن میای سربسته مطلب میزنی. و همچنین دو پهلو مطلب میزنی. که ( نمیدونم بتونه جلوی رشد قندیها رو بگیره).
در هر صورت نمیدونم بگم از اطلاع رسانیت و یا.........................ممنون
نظر
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postمعاملات با حجم بالا در درصدهای مثبت برای عبور از این محدوده برای سهم لازمه
این محدوده یکی از محدوده های مقاومتی مهمه سهم محسوب میشه
قبلا هم چند بار به این محدوده برخورد کرده که موفق به شکستش نشده
اگه بتونه این مقاومت رو پشت سر بزاره رفتیم برای ... >:d<در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postقثابتی محکم بشینن که رفتیم برای فتح قله ی 650
بزودی با این محدوده هم بای بای میکنیم .یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
نظر