بنظر شما اثر وجود اطلاعات ارائه نشده از جانب شركتها در خصوص میزان سود واقعی در سال آینده چقدر میتونه اثر داشته باشه روتحلیلی که داده شده ؟ این تحلیل درشرایط ثابت ومناسب ومطمئن اثرداره حال زمانی که شرایط بسیارمتغیره ومبانی سودآوری دراین شرکتها بعضادچاردگرگونی شدیدمیشه چطور ؟
قند ثابت خراسان ( قثابت )
Collapse
X
-
صنایع پیشرو بورسی سال 91 معرفی شدند
نمابورس، بازار سرمایه _ بازار در هفته اول کاری سال 91 نمی تواند رشد هیجانی را نظیر سال 90 را تجربه کند ... به نظر می رسد که در سال 91 شرایط اقتصاد جهانی نیز بهبود یابد ...
شمارش معکوس برای تعطیلی بازار سرمایه درآستانه سال جدید آغاز شده و در این حال شاخص به روند صعودی خود ادامه می دهد.
رشد انفجاری نخواهد داشت
فرهاد رمضان کارشناس بازار سرمایه در پیش بینی بازار هفته اول کاری بورس به نمابورس می گوید:" بازار را باید به لحاظ ساختاری از سه زاویه دید: شرایط قبل از 29 اسفند، شرایط قبل از 11 فروردین و شرایط بعد از 14 فروردین."
وی ادامه داد:" بازار در حالت اول روند معمولی را طی می کند و پیش بینی افراد از سیاست های آتی بانک مرکزی در خصوص نرخ ارز از نکات مهم و قابل توجهی است که بازار را متاثر می سازد." وی افزود:"اینکه آیا صادرکنندگان بورسی می توانند ارز را با نرخ آزاد به فروش برسانند یا خیر، ابهامی برای بازیگران بازار است و تعیین آن بر روند سودآوری شرکت های مذکور تاثیرگذار است."
رمضان اضافه کرد:"همچنین انتظار تورمی از کالاها نیز بر قیمت سهام شرکت های تولیدکننده اثر مستقیم دارد." وی یادآور شد:" همچنین بهره مالکانه نکته برجستهء دیگری است چراکه هنوز آثار آن در صورت های مالی شرکت های مرتبط دیده نشده و این ابهام نیز بر روند بازار تاثیرگذار خواهد بود چراکه با تعدیل منفی این شرکت ها گروه فلزی و معدنی بازار دستخوش تاثیرات منفی خواهند شد."
این کارشناس افزود:" با در نظر گرفتن عوامل یاد شده به نظر می رسد که بازار در هفته اول کاری بورس شرکت های صادرکننده بورسی از اقبال خوبی برخوردار باشند."
وی تصریح کرد:"پیش بینی می شود که بازار سهام در اولین هفته کاری روند تثبیت را خواهد داشت چراکه جلسه ای که قرار است در خصوص موضوع انرژی هسته ای در 12 فروردین برگزار شود بر بازار تاثیر خواهد داشت." همچنین نرخ ارز نیز تغییرات را پیش رو دارد و از سوی دیگر مشکلات نقل و انتقال پول برای شرکت ها ادامه خواهد داشت." این کارشناس اذعان داشت:" براین اساس می توان گفت که بازار در هفته اول کاری سال 91 نمی تواند رشد هیجانی را نظیر سال 90 را تجربه کند."
وی در معرفی صنایع پیشرو بازار در اولین هفته کاری بورس در سال جدید به نمابورس گفت:" با توجه به آنچه گفته شد می توان صنعت سیمانی ها،پ تروشیمی ها همچنین صنعت قند و شکر را که بخش عمده ای صادرات دارند در زمره صنایع پیشرو هفته اول کاری بورس در سال جدید دانست."یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
در اصل توسط يگانه پست شده است View Postدرست جو با گروه همراه نيست ولي اگه من بودم نميفروختم
در اصل توسط نوسترداموس پست شده است View Postفروشنده هاي محترم بفروشيد ما در خدمتيم :dآخرین ویرایش توسط MOSTAFA؛ 2012/03/18, 12:03.
نظر
-
-
گفته میشه قثابت بزودی افزایش سرمایه 600 درصدی اعمال خواهد کرد
ویکی از اولین برنامه هاش در سال 91 هم همینه به همین خاطر گویا قرار شده برای کسب این مجوز ، درصدی از سهام شناور رو افزایش بده تا مورد موافقت سازمان قرار بگیره (یعنی دقیقا همون کاری که قبلا وساپا برای کسب مجوز افزایش سرمایش کرد )
احتمالا ( یکی ) از دلایل حجم بالای معاملات امروز همین بودیل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
من هم با شناسایی سود مناسب فروختم از قدیم گفتن تا چیکه اخر سود رو یه نفر که نباید بنوشه بقیه هم باید بنوشن نوش جون خریدارهای امروزدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
خب فدک از قثابت خارج شد
دوستان یه مقدار مواظب باشید اگه از روز کاری بعدی جو قندیا همینطوری صف فروش بمونه احتمال خیلی زیاد قثابت هم به اونها میپیوندد
نظر
-
یعنی فدک با 3.43درصد کل سهامشو بفروشه قثابت میریزه!!!!!!!!!!؟!؟!:-/
نقل قول
باگات
درود و روزتون بخیر
فدک آرایش سبدش رو تغییر داد و قثابت و کخاک رو منتقل کرد توی زیر مجموعش.
تنها همین.
:x@};-آخرین ویرایش توسط شاهین محلوجی؛ 2012/03/18, 13:30.جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
یک دردل ساده
دوستان قندی میدونم که همه ناراحتین من خودم 70%سبدم قندی است همه را در بالاترین پیک قیمتی خریدم واقعا"وقتی به سبدم نگاه میکنم واقعا"نفسم بالا نمیاد امیدوارم این حال هیچ وقت به شماها دست نده با این حال معتقدم باید ادبیات گفتاریمان را رعایت کنیم که فحش و هتک حرمت نه تنها چیزی عایدمان نمیشود بلکه بعضی چیزها را زیر سوال میبریم در همچین شرایط است که باید مخها را بکار انداخت و همفکری کرد چگونه میتوان در مقابل ترفندهای ناجوانمردانه انهایی که با قدرتشان چه پولی وچه زوری سمت و سوی بازار را انطور که میخواهند جهت میدهند ایستاد و در حد توان خنثی کرد که این امر با تعقل و همفکری و همبستگی ممکن است و ولاغیر.وسخنی دیگر با دوستان هم بورسی و غیر قندی و چه بسا منتقدین جدی قندیها دارم یک ضرب الامثل داریم با این مضمون"اگر گوشت هم را بخوریم باز استخوانش را دور نمی اندازیم"حکایت ماست دوستان عزیز شماها جه تحلیلتان درست باشد وچه که در شرایط فعلی حرفتان به کرسی نشسته درست نیست در این شرایط درستی یاغلطی تحلیلهایتان بر سر دوستان هم بورسی بکوبید هر چند ممکن شما هم درشتیهائی از این طرف واز بعضی دوستان دیده اید الان وقت تسویه حساب نیست خیلی خیلی از این سهامداران قندی جدیدند(مثل خودم)خدا را شاهد میگیرم که امثال ما دیناری سود که نکرده ایم بلکه ........باقیشو خود میدانید.بلاخره این شتری است که ممکنه در خونه هرکسی بخوابه و الان ما خودمان را جای انها بگذاریم بعد بتازیم .زیاد شماتت نکنید و شرایط را چماق کرده بر سرشان نکوبید که از طرف مسئولین محترم بورس به اندازه کافی بازی داده میشوند خواهشن شما مرهم باشید نه نمک ازاینکه طولانی شد پوزش میخواهم امیدوارم روزهای خوش و سبز در این سال جدید از راه برسه واز خداوندگارمیخواهم که در این روزهای پایانی سال به دوستانمان ارامش.اسایش.ثبات.نشاط.عزت.صبر.صحت و رزقشان برکت بده یاحق
نظر
-
در اصل توسط پینو پست شده است View Postیک دردل ساده
دوستان قندی میدونم که همه ناراحتین من خودم 70%سبدم قندی است همه را در بالاترین پیک قیمتی خریدم واقعا"وقتی به سبدم نگاه میکنم واقعا"نفسم بالا نمیاد امیدوارم این حال هیچ وقت به شماها دست نده با این حال معتقدم باید ادبیات گفتاریمان را رعایت کنیم که فحش و هتک حرمت نه تنها چیزی عایدمان نمیشود بلکه بعضی چیزها را زیر سوال میبریم در همچین شرایط است که باید مخها را بکار انداخت و همفکری کرد چگونه میتوان در مقابل ترفندهای ناجوانمردانه انهایی که با قدرتشان چه پولی وچه زوری سمت و سوی بازار را انطور که میخواهند جهت میدهند ایستاد و در حد توان خنثی کرد که این امر با تعقل و همفکری و همبستگی ممکن است و ولاغیر.وسخنی دیگر با دوستان هم بورسی و غیر قندی و چه بسا منتقدین جدی قندیها دارم یک ضرب الامثل داریم با این مضمون"اگر گوشت هم را بخوریم باز استخوانش را دور نمی اندازیم"حکایت ماست دوستان عزیز شماها جه تحلیلتان درست باشد وچه که در شرایط فعلی حرفتان به کرسی نشسته درست نیست در این شرایط درستی یاغلطی تحلیلهایتان بر سر دوستان هم بورسی بکوبید هر چند ممکن شما هم درشتیهائی از این طرف واز بعضی دوستان دیده اید الان وقت تسویه حساب نیست خیلی خیلی از این سهامداران قندی جدیدند(مثل خودم)خدا را شاهد میگیرم که امثال ما دیناری سود که نکرده ایم بلکه ........باقیشو خود میدانید.بلاخره این شتری است که ممکنه در خونه هرکسی بخوابه و الان ما خودمان را جای انها بگذاریم بعد بتازیم .زیاد شماتت نکنید و شرایط را چماق کرده بر سرشان نکوبید که از طرف مسئولین محترم بورس به اندازه کافی بازی داده میشوند خواهشن شما مرهم باشید نه نمک ازاینکه طولانی شد پوزش میخواهم امیدوارم روزهای خوش و سبز در این سال جدید از راه برسه واز خداوندگارمیخواهم که در این روزهای پایانی سال به دوستانمان ارامش.اسایش.ثبات.نشاط.عزت.صبر.صحت و رزقشان برکت بده یاحق
انشالله که ورق به نفع حق بر میگرده و از ضرر در میای و به سود میرسی.
سالی پر برکت همراه با سلامتی و نشاط رو برایتان آرزومندم.///
نظر
-
در اصل توسط پینو پست شده است View Postیک دردل ساده
دوستان قندی میدونم که همه ناراحتین من خودم 70%سبدم قندی است همه را در بالاترین پیک قیمتی خریدم واقعا"وقتی به سبدم نگاه میکنم واقعا"نفسم بالا نمیاد امیدوارم این حال هیچ وقت به شماها دست نده با این حال معتقدم باید ادبیات گفتاریمان را رعایت کنیم که فحش و هتک حرمت نه تنها چیزی عایدمان نمیشود بلکه بعضی چیزها را زیر سوال میبریم در همچین شرایط است که باید مخها را بکار انداخت و همفکری کرد چگونه میتوان در مقابل ترفندهای ناجوانمردانه انهایی که با قدرتشان چه پولی وچه زوری سمت و سوی بازار را انطور که میخواهند جهت میدهند ایستاد و در حد توان خنثی کرد که این امر با تعقل و همفکری و همبستگی ممکن است و ولاغیر.وسخنی دیگر با دوستان هم بورسی و غیر قندی و چه بسا منتقدین جدی قندیها دارم یک ضرب الامثل داریم با این مضمون"اگر گوشت هم را بخوریم باز استخوانش را دور نمی اندازیم"حکایت ماست دوستان عزیز شماها جه تحلیلتان درست باشد وچه که در شرایط فعلی حرفتان به کرسی نشسته درست نیست در این شرایط درستی یاغلطی تحلیلهایتان بر سر دوستان هم بورسی بکوبید هر چند ممکن شما هم درشتیهائی از این طرف واز بعضی دوستان دیده اید الان وقت تسویه حساب نیست خیلی خیلی از این سهامداران قندی جدیدند(مثل خودم)خدا را شاهد میگیرم که امثال ما دیناری سود که نکرده ایم بلکه ........باقیشو خود میدانید.بلاخره این شتری است که ممکنه در خونه هرکسی بخوابه و الان ما خودمان را جای انها بگذاریم بعد بتازیم .زیاد شماتت نکنید و شرایط را چماق کرده بر سرشان نکوبید که از طرف مسئولین محترم بورس به اندازه کافی بازی داده میشوند خواهشن شما مرهم باشید نه نمک ازاینکه طولانی شد پوزش میخواهم امیدوارم روزهای خوش و سبز در این سال جدید از راه برسه واز خداوندگارمیخواهم که در این روزهای پایانی سال به دوستانمان ارامش.اسایش.ثبات.نشاط.عزت.صبر.صحت و رزقشان برکت بده یاحقاگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
-
پست زیر مربوط به دوستمون متاتریدر در سایت همسایه است بد ندیدم به استحضار سایر دوستان هم برسه.
نقل قول:
آدرس بالا اطلاعیه سود حسابرسی شده قپیراست که امشب و پس از پایان معاملات سال جاری منتشر شده و در آن سود سهم از 173 تومان به 193 مجددا افزایش یافته و جالب اینجاست که این اطلاعیه روز 24 اسفند یعنی چهارشنبه هفته گذشته برای سازمان ارسال شده و جناب مالمیر بزرگوار برای اینکه سناریوی کثیفی که برای قندیها در حال اجرا هستند به هم نخوره امشب آن را منتشر نموده اند تا خدایی نکرده صفهای قندیها جمع نشه و پول از سمت سهمهای به اصطلاح شاخص سازشان به سمت قندیها نیاید مبادا این شاخص مضحک و مصنوعیشون دچار افت بشه!!!؟
واقعا شرم و حیا هم چیز خوبی است کسانی که مسول بورس و داعیه حمایت از سرمایه گزاری در بورس را دارند خودشان عملا تیشه به ریشه آن میزنند و زمینه خروج هرچه بیشتر سرمایه و بی اعتمادی مضاعف به بورس را فراهم می کنند ا
نظر
-
بچه ها زياد به دلتون بد راه نديد...بابا هر سهمي اگه رشد خوبي داشته باشه نياز به استراحت داره...باور كنيد قندي ها الان در حال استراحت هستند و به زودي زود دوباره ماراتون خودشونو شروع ميكنن من اينونو مطمئنم و بزودي براي همه ثابت ميشه..قپيرا پيش بيني درآمد خودشو دوباره افزايش داد اما امروز هم منفي خورد خوب اين يعني چي؟ به رشد قندي هاي اونم تا چند روز ديگه نبايد شك كرد دوستان...
نظر
نظر