قند ثابت‌ خراسان‌ ( قثابت )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • احـد
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 503

امروز در منفی کامل اضافه کردم.فردادر منفی کامل خریدار خواهم بود.اساتید عزیز در صورت امکان اظهار نظر فرمایند.الاخصوص اقایانnaruto امپراتور7 بابی چالتون و یگانه.شاد باشید

نظر

• naruto
      عضو فعال
      • May 2011
      • 1879

در اصل توسط پینو پست شده است View Post
      امروز در منفی کامل اضافه کردم.فردادر منفی کامل خریدار خواهم بود.اساتید عزیز در صورت امکان اظهار نظر فرمایند.الاخصوص اقایانnaruto امپراتور7 بابی چالتون و یگانه.شاد باشید
      به نظرم با توجه به افزایش نرخ دلار و افزایش قیمت تمام شده شکر وارداتی،بزودی تاثیرش رو تو قیمت شکر داخلی میزاره و تو گزارشات شرکتهای قندی میبینیم.همه شرایط به نفع این شرکتهاست.اکثر شرکتها واسه تعدیل سود متوقف شدن و این شرکت هم بزودی مجبور میشه اطلاعات حقیقیشو به بازار بده.از جمله باید تکلیف چند هزار تن شکری رو که به سال مالی جدید منتقل کرده و میگه به خاطر کسادی بازار نمیتونه بفروشه!!!!!!(امروز تو بورس کالا تقاضا برا شکر 2 برابر عرضه بود! اونم به قیمت 1120 تومن!)
      عرضه قند شیروان هم در پیشه که قطعا رو بقیه شرکتهای گروه هم اثر میزاره
      این بازی حقوقیها هم بیشتر برا خرید خودشون رو قیمتهای پایینتر و خاموش کردن اعتراضای بقیه سهامدارا به خاطر رشد سهام این گروهه.بزودی دوباره رشدشون شروع میشه
      پینو جان تو خریدت شک نداشته باش.با دید میانمدت نتیجشو میبینی(نظر شخصی )
      موفق باشی

نظر

• rezi
        عضو عادی
        • Nov 2011
        • 205

در اصل توسط sadra263 پست شده است View Post
        گرفتاری در روند منفی
        بازی منفی منفی و میانگین منفی زدن به امید برگشتن سهم عقل را زایل میکند....در خرید دقت کنیم وبا خروج سریع در روند منفی از فنا کردن سرمایه پرهیز کنید ......حد زیان را 5% بگیرید
        صدرا جان خروج سریع برای جلوگیری از ضرر وقتی درسته که شناخت کافی نداشته باشی و یا از این مطمئن باشی که واقعا در باتلاق یک سهم گیر افتادی و نمیتونی خارج بشی اما من بابت این متاسفم که چرا نقد ندارم تا بازهم قثابت اضافه کنم در حالیکه روی 520 و 505 تومن خریدار بودم. من برای این حرفم چندتا دلیل دارم و بهت اطمینان میدم این گروه هنوز خیلی جا برای رشد داره و کم ریسکترین و بهترین گروه برای سرمایه گذاریه.

1- افزایش میزان تقاضا برای شکر در کشور و پنهانکاری برخی از شرکتهای قندی در مورد میزان ذخیره های شکر موجود در انبارهایشان به امید اینکه با افزایش نرخ دلار محصولات خود را گرانتر بفروشند. (خبر موثق از شرکت بازرگانی گرفتم و آنها هم این موضوع را تائید نمودند)
        2- توقف اکثر نمادهای قندی برای اعلام تعدیل مثبت که موجب حرکت دوباره گروه خواهد شد.
        3-گزارش مشکوک قثابت و اعلام تعدیل منفی و ایجاد جو منفی برای ترساندن سهماداران خرده ای مثل من و شما
        4- افزایش نرخ دلار به صورت بی رویه (حتی با درنظر گرفتن اهمیت آن از درجه 2 تاثیر خودش را خواهد گذاشت)
        5- احتمال شدید افزایش قیمت جهانی شکر با توجه به پیک قیمت آن در ماه ژانویه که هنوز روند همیشگی خودش رو شروع نکرده ( قیمت فعلی آن 23.2 دلار است که نسبت به یک ماه گذشته تغییری نکرده) http://www.ariva.de/zucker_nybot-kur...l&boerse_id=33

نظر

• احـد
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 503

دلار1700الی1705تومان.

نظر

• مات
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 5650

سهمي كه از 90 تومن ي كله تا 520 مياد بالا بايد براي بالا رفتن اس رو كنه و گرنه ميره براي استراحت قضيه نرخ دلار هم ديگه نخ نما شده سر همين قضيه دلارو قيمت جهاني شكرقيمت سهم تا اينجا بالا اومد بازار انتظار داره كه شركت ي چيز درست حسابي رو كنه نه اينكه شركت نامه بزنه كه تعديل مثبت نداريم بر عكس ده درصد هم تعديل منفي داريم
            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• احـد
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 503

سلام و عرض و ادب.جناب naruto با دلگرمی که پیام شما داشت امروز هم 30000در منفی کامل اضافه کردم.متشکرم

نظر

• حامد24
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 2532

کم کم باید منتظر استارت دوباره در این سهم باشیم .
                البته مثبت شدن این سهم یعنی مثبت شدن کل گروه
                یل یاتار ، طوفان یاتار
                یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• oplus
                  عضو عادی
                  • Jul 2011
                  • 252

حامد عزیز،به نظرم کمی به اصلاح هنوز نیاز هست،البته باید به 443 هم عکس العمل نشون بده

نظر

• حامد24
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 2532

در اصل توسط oplus پست شده است View Post
                    حامد عزیز،به نظرم کمی به اصلاح هنوز نیاز هست
                    اگر همه چیز عادی بود بله
                    ولی الان همه ی فاکتورهای موجود به نفع سهم هستند
                    از افزایش نرخ دلار (چه در بازار آزاد و چه نرخ مرجع که امروز 12 ریال افزایش داشت ) گرفته تا بهبود در روند قیمتهای جهانی ضمن اینکه در این مدت اصلاحاتی هم انجام شده و اگه به خاطر داشته باشید روند معاملاتی سهم از روز شنبه تا به امروز منفی و صف فروش بوده
                    در هر حال به نظر من اگر اصلاحی هم باشد ، خیلی جزیی خواهد بود .
                    یل یاتار ، طوفان یاتار
                    یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• rezi
                      عضو عادی
                      • Nov 2011
                      • 205

اووووووووووووووه بالاخره برگشت.#:-s

نظر

• oplus
                        عضو عادی
                        • Jul 2011
                        • 252

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
                        اگر همه چیز عادی بود بله
                        ولی الان همه ی فاکتورهای موجود به نفع سهم هستند
                        از افزایش نرخ دلار (چه در بازار آزاد و چه نرخ مرجع که امروز 12 ریال افزایش داشت ) گرفته تا بهبود در روند قیمتهای جهانی ضمن اینکه در این مدت اصلاحاتی هم انجام شده و اگه به خاطر داشته باشید روند معاملاتی سهم از روز شنبه تا به امروز منفی و صف فروش بوده
                        در هر حال به نظر من اگر اصلاحی هم باشد ، خیلی جزیی خواهد بود .
                        بله جرئی باید باشه،و این اصلاح سهم رو به تاگت های بالای 600 میبرد
                        ارادت

نظر

• يگانه
                          کاربر فعال
                          • Mar 2011
                          • 616

خوب من خودم اين سهم رو ندارم و زياد روش زوم نيستم

از جاي خوبي برگشت تماس خط روند صعودي كوتاه مدت و اگه به فردا ميكشيد شايد تا 340 هم پايين ميومد پس معلومه اشخاصي با نيت پشت سهم هستن

هم بالا بردن سهم و هم اصلاح تا قيمت مورد نظر بذاريم ببينيم امشب كه آمار مياد اون 2 ميل سر جاش اومده يا نه

نظر

• احـد
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 503

حامد 24 ضمن عرض ادب و ارادت بنده از مطالب شما در سایتهای مختلف همیشه استفاده کرده و از این بابت ممنونم.امروز در منفی کامل اضافه کردم حالا که سهم برگشت لطفا"مختصر تحلیلی بفرمائید همگی استفاده میکنیم .شادکامی همه ارزوست.

نظر

• مات
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 5650

فدك امروز بالاي دو ميليون خريده اون حقيقي هم كه رفته زير درصد
                              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• يگانه
                                کاربر فعال
                                • Mar 2011
                                • 616

خوب iهمون طور که حین معاملات پیش بینی شد فدک 2 میلیون که داده بود 2.700 گداشته سر جاش

نظر

در حال کار...
                                X