امروز در منفی کامل اضافه کردم.فردادر منفی کامل خریدار خواهم بود.اساتید عزیز در صورت امکان اظهار نظر فرمایند.الاخصوص اقایانnaruto امپراتور7 بابی چالتون و یگانه.شاد باشید
قند ثابت خراسان ( قثابت )
Collapse
X
-
در اصل توسط پینو پست شده است View Postامروز در منفی کامل اضافه کردم.فردادر منفی کامل خریدار خواهم بود.اساتید عزیز در صورت امکان اظهار نظر فرمایند.الاخصوص اقایانnaruto امپراتور7 بابی چالتون و یگانه.شاد باشید
عرضه قند شیروان هم در پیشه که قطعا رو بقیه شرکتهای گروه هم اثر میزاره
این بازی حقوقیها هم بیشتر برا خرید خودشون رو قیمتهای پایینتر و خاموش کردن اعتراضای بقیه سهامدارا به خاطر رشد سهام این گروهه.بزودی دوباره رشدشون شروع میشه
پینو جان تو خریدت شک نداشته باش.با دید میانمدت نتیجشو میبینی(نظر شخصی )
موفق باشی
نظر
-
در اصل توسط sadra263 پست شده است View Postگرفتاری در روند منفی
بازی منفی منفی و میانگین منفی زدن به امید برگشتن سهم عقل را زایل میکند....در خرید دقت کنیم وبا خروج سریع در روند منفی از فنا کردن سرمایه پرهیز کنید ......حد زیان را 5% بگیرید
1- افزایش میزان تقاضا برای شکر در کشور و پنهانکاری برخی از شرکتهای قندی در مورد میزان ذخیره های شکر موجود در انبارهایشان به امید اینکه با افزایش نرخ دلار محصولات خود را گرانتر بفروشند. (خبر موثق از شرکت بازرگانی گرفتم و آنها هم این موضوع را تائید نمودند)
2- توقف اکثر نمادهای قندی برای اعلام تعدیل مثبت که موجب حرکت دوباره گروه خواهد شد.
3-گزارش مشکوک قثابت و اعلام تعدیل منفی و ایجاد جو منفی برای ترساندن سهماداران خرده ای مثل من و شما
4- افزایش نرخ دلار به صورت بی رویه (حتی با درنظر گرفتن اهمیت آن از درجه 2 تاثیر خودش را خواهد گذاشت)
5- احتمال شدید افزایش قیمت جهانی شکر با توجه به پیک قیمت آن در ماه ژانویه که هنوز روند همیشگی خودش رو شروع نکرده ( قیمت فعلی آن 23.2 دلار است که نسبت به یک ماه گذشته تغییری نکرده) http://www.ariva.de/zucker_nybot-kur...l&boerse_id=33
نظر
-
سهمي كه از 90 تومن ي كله تا 520 مياد بالا بايد براي بالا رفتن اس رو كنه و گرنه ميره براي استراحت قضيه نرخ دلار هم ديگه نخ نما شده سر همين قضيه دلارو قيمت جهاني شكرقيمت سهم تا اينجا بالا اومد بازار انتظار داره كه شركت ي چيز درست حسابي رو كنه نه اينكه شركت نامه بزنه كه تعديل مثبت نداريم بر عكس ده درصد هم تعديل منفي داريمالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط oplus پست شده است View Postحامد عزیز،به نظرم کمی به اصلاح هنوز نیاز هست
ولی الان همه ی فاکتورهای موجود به نفع سهم هستند
از افزایش نرخ دلار (چه در بازار آزاد و چه نرخ مرجع که امروز 12 ریال افزایش داشت ) گرفته تا بهبود در روند قیمتهای جهانی ضمن اینکه در این مدت اصلاحاتی هم انجام شده و اگه به خاطر داشته باشید روند معاملاتی سهم از روز شنبه تا به امروز منفی و صف فروش بوده
در هر حال به نظر من اگر اصلاحی هم باشد ، خیلی جزیی خواهد بود .یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postاگر همه چیز عادی بود بله
ولی الان همه ی فاکتورهای موجود به نفع سهم هستند
از افزایش نرخ دلار (چه در بازار آزاد و چه نرخ مرجع که امروز 12 ریال افزایش داشت ) گرفته تا بهبود در روند قیمتهای جهانی ضمن اینکه در این مدت اصلاحاتی هم انجام شده و اگه به خاطر داشته باشید روند معاملاتی سهم از روز شنبه تا به امروز منفی و صف فروش بوده
در هر حال به نظر من اگر اصلاحی هم باشد ، خیلی جزیی خواهد بود .
ارادت
نظر
-
خوب من خودم اين سهم رو ندارم و زياد روش زوم نيستم
از جاي خوبي برگشت تماس خط روند صعودي كوتاه مدت و اگه به فردا ميكشيد شايد تا 340 هم پايين ميومد پس معلومه اشخاصي با نيت پشت سهم هستن
هم بالا بردن سهم و هم اصلاح تا قيمت مورد نظر بذاريم ببينيم امشب كه آمار مياد اون 2 ميل سر جاش اومده يا نه
نظر
-
فدك امروز بالاي دو ميليون خريده اون حقيقي هم كه رفته زير درصدالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
نظر