نتيجه گيري ميكنيم كه فدك اون روز ركب زد ركب نخورد
قند ثابت خراسان ( قثابت )
Collapse
X
-
نمیدونم هر چی میخوام باور کنم که ارزش سهام تو بازار با مولفه های اقتصادی تغییر میکنه کمتر باورم میشه . نمونش همین قثابت خودمون ، جالبه یکی از بزرگان ! ( باگات سبد گردان فدک ) درحدود 10 روز قبل میگفت سهم باید !!! اصلاح بشه و وقتی نشد با فروش بیش از دو میلیون سهم فدک کار ناتمام علم اقتصاد رو انجام داد و امروز نیز پایان اصلاح رو اعلام کرد و تو این هفته حداقل دویست میلیون سرمایه سهامدار جز را جمع کرد و البته کلاه خوبی هم برای خودش ساخت و از همه بدتر و بالاتر اینکه یک عده از دوستان پول ... دائما" دارن براش نوشابه باز میکنن و هورا میکشن ( تو سایت تالار بورس ) و صد البته ناظر محترم بازار هم باید تشویق بشه که با اون گزارش کذایی شفاف سازی و همراهی با این جماعت اقتصاددان ! اونها را در رسیدن به اهداف خداپسندانشون کمک کرد !آخرین ویرایش توسط رویش؛ 2012/01/11, 22:59.به میزانی که به خود می اندیشیم از اندیشه ی دیگران غافل میشویم.
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postفدك امروز بالاي دو ميليون خريده اون حقيقي هم كه رفته زير درصد
اون حقیقی زیر یک درصد بود
وقتی فدک فروخت اون با خرید تعداد کمی امد بالای یک درصد و همه بازار فکر کرد
همه اون حجم را انجا خریده
امروزم فدک اومده بالا و اون رفته زیر یک درصد
حالا جالبه همه بازار فکر میکنه
اون همه سهمش را امروز فروخته
یعنی الان بازار فکر میکنه
یک حقیقی بالا خریده پایین فروخته و کلی ضرر داده
و فدک بالا به این حقیقی فروخته و الان ا ز این حقیقی خریده و کلی سود کرده
اما کسی فکر نکرد شاید این حقیقی یکی از کدهای شخصی همین فدک باشه
که با فلش های قرمز روزانه سهامداران را به صف فروش میکشاند
و الان هم هنوز کلی سهم داره و تنها کمی رفته زیر یک درصد (شاید روی دو کد تقسیم کردند که ....)
جدا چقدر ما حقیقی ها دوست داریم همه چیز را باور کنیم
ضمنا جناب باگات پرتفوی گردان فدک نیست
پرتفوی گردان ساتا است
نظر
-
سلام بنده نگفتم كه اون كلا خالي كرده گفتم رفته زير يك درصد و گويا خود باگات كه ميگفت سهم بايد اصلاح بشه امروز گفته اصلاحش تموم شدهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postسلام بنده نگفتم كه اون كلا خالي كرده گفتم رفته زير يك درصد و گويا خود باگات كه ميگفت سهم بايد اصلاح بشه امروز گفته اصلاحش تموم شده
بنده اصلا منظورم شخص شما نبود
جسارت نشود
بنده یک موضوع کلی را توضیح دادم
و چون با موضوع شما هم مرتبط بود نقل قول کردم
که از این بابت عذر می خواهم
و حال یک سوال
ایا واقعا اصلاح قثابت تمام شده؟
نظر
-
بنده و امثالهم در توانمان نیست که جواب سوال استاد باربدکه فرموده اند (ایا واقعا اصلاح قثابت تمام شده؟)را تحلیل و جواب دهیم.یا استاد خودشان قبول زحمت فرموده جواب بدهند و یا اساتید دیگر که تعدادشان هم کم نیست سوال را جواب دهند تا حدودی شفافیت ایجاد بشه .از همه شما سروران صمیمانه سپاسگزارم.
نظر
-
استاد باربد عزیز
ظاهرا اصلاح تمام شده است
صحبتهای باگات عزیز نیز نشان از پایان اصلاح دارد.در اصل توسط باربد پست شده است View Postعلیرضا جان
بنده اصلا منظورم شخص شما نبود
جسارت نشود
بنده یک موضوع کلی را توضیح دادم
و چون با موضوع شما هم مرتبط بود نقل قول کردم
که از این بابت عذر می خواهم
و حال یک سوال
ایا واقعا اصلاح قثابت تمام شده؟
نظر
-
خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
-
نظر