پتروشيمي‌ اصفهان‌ ( شصفها )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • برزیل
    Banned
    • Jul 2025
    • 415

در اصل توسط به امید رشد پست شده است View Post
    سلام
    آقا ما جوونی کردیم خریدیم
    الان رفته صف فروش
    چیکارش کنم؟
    میتونی به این فکرکنی که فعلادلیلی برای بالارفتن نداره وتعدیلش مربوط به سال90بوده
    میتونی هم به حرفای کسانیکه سهم رودارن وبراش تبلیغ میکنن هم گوش بدی انتخاب باخودته

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

سلام
      الان رفته صف فروش
      چیکارش کنم؟
      هر جوری حساب میکنم ارزندست. نگهش دار ...... صف فروشش خیلی دوم نداره به نظرم ......... سهمی که ارزنده باشه رو هوا میزنن........
      من تا فردا توپ بررسیش میکنم که تصمیم بگیرم وارد بشم یا نه ...... البته بررسی نشده ارزندست وقتی به گزارشش نگاه میکنم...........
      ///

نظر

• knight
        عضو عادی
        • Apr 2011
        • 20

سلام
        الان رفته صف فروش
        چیکارش کنم؟

[SIZE=3]نگران نباش. سهم ارزنده اي است.من هم روي 1100 وارد شدم.[/SIZE]

نظر

• به امید رشد
          عضو عادی
          • Apr 2011
          • 106

با سپاس از همه دوستان عزیزی که راهنمایی کردن
          ما رو از اخبار بیب نصیب نزارین
          فقط مجمعش کی هستش؟
          امان از دست این جوونی که هی باعث میشه من ریسک کنم
          به امید کم ریسکتر شدن همه سهامداران عزیز
          با سپاس

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

با سپاس از همه دوستان عزیزی که راهنمایی کردن
            ما رو از اخبار بیب نصیب نزارین
            فقط مجمعش کی هستش؟
            امان از دست این جوونی که هی باعث میشه من ریسک کنم
            به امید کم ریسکتر شدن همه سهامداران عزیز
            با سپاس
            مجمع تو تير ماه برگزار ميشه.اگه 300 تومان تقسيم کنند سهم رو خريدي 800 تومان
            من ممکنه ادم احساساتي و هوچي و ......باشم.خودت يک بررسي رو اين سهم کن.گزارش سال 90 ان هم هست.
            2 دو تا ميشه 4 تا.
            شصفها بودجه صادراتي سال 91 را با دلار 1226 تومان بسته است و تنها شرکتي که بطور کامل داره ارز صادراتيش رو با 10 تومان کمتر به صرافي تو امارات و ترکيه و افغانستان و.... مي فروشه شصفها هست.جديدا بعضي از شرکتها هم مثل بکام تو گزارششون اعلام کرده اند ارز را دارند به صرافي مي فروشند فروش ارز به صرافي بسيار راحتر از بانکها مي باشد.شما اول پول را تو ايران تحويل مي گيريد بعد ارز را تو کشور خارج به صرافي تحويل مي دهيد .تو گزارش بکام اينطور امده است.
            شما فرض کن دلار نه بشه 2500 تومان و نه 1500 تومان .همين 1818 تومان امروز.
            شصفها در سال 91 پيش بيني کرده است 145 ميليون دلار صادرات دارد.
            پس اختلاف 1226 تومان با 1818 تومان مي شود 592 تومان که ضربدر 145ميليون مي شود 86 ميليارد تومان تقسيم بر 300ميليون سهم مي شود سهمي 287 تومان تعديل مثبت فروش ارز صادراتي.که با 96 تومان ميشه 383 تومان.
            حالا سود زير مجموعه هاي شصفها و .....بکنار
            پي به اي 4 سهم ميشه 1532 تومان.يعني 100 درصد بازدهي ظرف يکسال.
            حالا اگه دلار بشه خداي ناکرده 2500 تومان سود شصفها ميره ...........
            يا پي به اي 6 بگيره سهم ميشه 2300 تومان
            مسله تحريم و محريم رو اين سهم کار برد نداره چون صادرات سهم برا ترکيه و امارات و عراق و افغانستان و نهايتا برا پاکستان و هند و اذربايجان و ارمنستان و ازبک..........هست که همه اينها از طريق کاميون و تريلي و....حمل خواهد شد و دريافت پول هم ظرف مدت کمتر از نيم روز از طريق صرافي بدون دردسر انجام مي گردد.جالب اينکه اين صرافيها فقط 10 تومان کمتر از قيمت فروش تهران ارز را بر مي دارند.داستان تحريم بانکها شد کشک رفت پي کارش.
            حال اگه تخفيف خوراک 5 درصدي بشه 25 درصد و يا دلار بشه 2500 تومان و اين داستانها بکنار......

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
              مجمع تو تير ماه برگزار ميشه.اگه 300 تومان تقسيم کنند سهم رو خريدي 800 تومان
              من ممکنه ادم احساساتي و هوچي و ......باشم.خودت يک بررسي رو اين سهم کن.گزارش سال 90 ان هم هست.
              2 دو تا ميشه 4 تا.
              شصفها بودجه صادراتي سال 91 را با دلار 1226 تومان بسته است و تنها شرکتي که بطور کامل داره ارز صادراتيش رو با 10 تومان کمتر به صرافي تو امارات و ترکيه و افغانستان و.... مي فروشه شصفها هست.جديدا بعضي از شرکتها هم مثل بکام تو گزارششون اعلام کرده اند ارز را دارند به صرافي مي فروشند فروش ارز به صرافي بسيار راحتر از بانکها مي باشد.شما اول پول را تو ايران تحويل مي گيريد بعد ارز را تو کشور خارج به صرافي تحويل مي دهيد .تو گزارش بکام اينطور امده است.
              شما فرض کن دلار نه بشه 2500 تومان و نه 1500 تومان .همين 1818 تومان امروز.
              شصفها در سال 91 پيش بيني کرده است 145 ميليون دلار صادرات دارد.
              پس اختلاف 1226 تومان با 1818 تومان مي شود 592 تومان که ضربدر 145ميليون مي شود 86 ميليارد تومان تقسيم بر 300ميليون سهم مي شود سهمي 287 تومان تعديل مثبت فروش ارز صادراتي.که با 96 تومان ميشه 383 تومان.
              حالا سود زير مجموعه هاي شصفها و .....بکنار
              پي به اي 4 سهم ميشه 1532 تومان.يعني 100 درصد بازدهي ظرف يکسال.
              حالا اگه دلار بشه خداي ناکرده 2500 تومان سود شصفها ميره ...........
              يا پي به اي 6 بگيره سهم ميشه 2300 تومان
              مسله تحريم و محريم رو اين سهم کار برد نداره چون صادرات سهم برا ترکيه و امارات و عراق و افغانستان و نهايتا برا پاکستان و هند و اذربايجان و ارمنستان و ازبک..........هست که همه اينها از طريق کاميون و تريلي و....حمل خواهد شد و دريافت پول هم ظرف مدت کمتر از نيم روز از طريق صرافي بدون دردسر انجام مي گردد.جالب اينکه اين صرافيها فقط 10 تومان کمتر از قيمت فروش تهران ارز را بر مي دارند.داستان تحريم بانکها شد کشک رفت پي کارش.
              حال اگه تخفيف خوراک 5 درصدي بشه 25 درصد و يا دلار بشه 2500 تومان و اين داستانها بکنار......
              خوب چیزیه لامسب ....... اگه بزارن یه 5 درصد دیگه پایین تر بخریم ...... البته تجریه میگه وقتی یه سهم خوب پیدا کردی بخرش واسه 5-6 درصد سهم رو از دست نده .....;)
              البته مذاکرات هم نزدیکه و سهامدار ترسو زیاده وگرنه ما هم میدونیم سود 91 ش بالای 300 تومن و با پی به ایه 4 میشه 1200 تومن کمترین ارزشش ;) امیدوارم بتونم بخرمش پایین تر .....شاید هم فردا جمع بشه که احتمالش هم کم نیست و احتمال جمع شدنش زیاده ....البته امروز نباید صف فروش میشد ....
              ///

نظر

• امید
                عضو عادی
                • May 2011
                • 123

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                خوب چیزیه لامسب ....... اگه بزارن یه 5 درصد دیگه پایین تر بخریم ...... البته تجریه میگه وقتی یه سهم خوب پیدا کردی بخرش واسه 5-6 درصد سهم رو از دست نده .....;)
                البته مذاکرات هم نزدیکه و سهامدار ترسو زیاده وگرنه ما هم میدونیم سود 91 ش بالای 300 تومن و با پی به ایه 4 میشه 1200 تومن کمترین ارزشش ;) امیدوارم بتونم بخرمش پایین تر .....شاید هم فردا جمع بشه که احتمالش هم کم نیست و احتمال جمع شدنش زیاده ....البته امروز نباید صف فروش میشد ....
                بورس ما از این بازیها و صفهای خرید و فروش زیاد داره اما باید گفت که خریدار و فروشنده باید عاقل باشند!

نظر

• بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

شصفها لیدر در بهترین عرضه
                  پتروشیمی اصفهان که دیروز پس از چند ماه غیبت دوباره در تابلوی معاملات حاضر شده، بازگشت پیروزمندانه ای را تجربه کرد و بازدهی نزدیک به 150 درصدی را در این بازار نامناسب نصیب سهامداران خود کرد، با صف فروش سنگین رو به رو شده است که به نظر می رسد شرکت سهامی بیمه ایران دیروز بیشترین عرضه را در این نماد داشته است.
                  از دلایل عرضه می توان به شناسایی سود از طرف سهامداران و نامشخص بودن سیاست تقسیم سود سال 90 و نبود تحلیل کامل در مورد سود سال 91 اشاره کرد.

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• به امید رشد
                    عضو عادی
                    • Apr 2011
                    • 106

با سلام
                    دوستان من دارم برای این سهم پول نقد می کنم تا نگهدارم
                    نمی دونم این سهم اگه ارزندس پس این صف فروشش برای چیه که هی سنگینتر میشه؟
                    لطفا راهنمایم کنید
                    با سپاس

نظر

• بابي چارلتون
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 993

با سلام
                      لطفا راهنمایم کنید
                      با سپاس
                      نگاه کنيد دوست عزيز در بازاري که حاشيه هاي آن بسيار زيادست ، در نتيجه بازار عمق چنداني نداره ، نوسان هاي 10 درصدي را به زور مي توان از بازار گرفت ، چه برسد به گين هاي بالاي 100 درصد

همان طور که دوستان بيان نمودند ، بازگشايي با قيمت بالا (مناسب با لحاظ کردن سود مجمع) ، و نيز بسته بودن سهم ، باعث هيجان فروش مي شود. همان طور که تکنيکاليست ها بيان نموده اند گپ به وجود آمده در اثر بازگشايي ديروز مي بايست تا حدودي پر شود.حالا اگر سهامدار عمده وارد کارزار شود که هيچ و مي تواند اين هيجان فروش را کم نمايد
                      در غير اين صورت طبق چارت هاي موجود ، احتمالا نزولي را تجربه کرده و سپس براي اهداف بالاتر آمده مي شود.
                      در زير صحبت هاي اساتيد مربوط به اين سهم را براي روشن نمودن مطلب مي آروم ، اميدوارم که راهگشا باشد

------------------------
                      نوشته شده توسط mobin
                      به هرحال منطق حکم ميکنه تا ارائه گزارش 3 ماهه منتظر موند تا ببينيم امسال رافينيت اصلاً توليد و فروش داره يا نه
                      Investment
                      دوست عزيزم گرونترين چيزتودنيااطلاعات هستش شمانبايدصبرکني تاهمه اخبارکه بيادش وسهم رشدش بکنه بعدتصميم بگيري بنظرم يک سفربرين پتروشيمي و55تاکاميوني که هرروزدارن بارگيري ميشن نگاه کنين وسوال کنين چه مقداررافينيت داره فروش ميره اونوقت زودترسوارسهم ميشين ان شالله

نيک نهاد
                      اينوست عزيز چرا بره اصفهان ???

من که براي بچه هاي اتاق لينک فروش رافينت صادراتي به افغانستان رو گذاشتم . رسمي رسمي داغ داغ .از سايت خود شرکت هست ..
                      نميخاد اصفهان بره
                      نميخاد از بچه هاي بالا بپرسه
                      نميخاد با ما مجمع بياد بعد اونجا از دهان اين اون بشنوه
                      نميخاد تلفن اصفهان و تهران بزنه ....
                      فقط با دقت اين لينک رو بخونه .::: صفحه 3 ارديبهشت ماه 1391
                      ************************************************** ***********8

بازديد روئساي گمرک اصفهاني

بر اساس دعوت بعمل آمده از سوي شرکت , مدير کل گمرک اصفهان به همراه هياتي از مسئولين گمرک اصفهاني از پتروشيمي اصفهان بازديد به عمل آوردند . در جلسه اي با مديريت محترم و روساي تدارکات و ترخيص کالا شرکت ,در خصوص مسائل و مشکلات صادرات محصولات خصوصا" رافينت بخث و تبادل نظر به عمل آمد و از طرف مسئولين گمرک قول همکاري و تسريع در انجام امور صادرات داده شده که عملا" پس از اين بازديد همکاري لاازم صورت صورت گرفت و در انجام صادرات رافينت به افغانستان تسريع به عمل آمد . اين هيات پس از اتمام جلسه از خط توليد و قسمتهاي مختلف بازديد و از نزديک با نخوه توليد محصولات آشنا گرديدند .
                      ------------------------

نظر

• برزیل
                        Banned
                        • Jul 2025
                        • 415

با سلام
                        لطفا راهنمایم کنید
                        با سپاس
                        از دلایل عرضه می توان به شناسایی سود از طرف سهامداران و نامشخص بودن سیاست تقسیم سود سال 90 و نبود تحلیل کامل در مورد سود سال 91 اشاره کرد.
                        بورس نیوز
                        منم فکرمیکردم تاگزارش سه ماهه سهم روبازنکنن حداقل اونجامعلوم میشدکه شرکت چکارس ایاهمین روندسودسازی روادامه داده یانه تابازاربهترمیتونست تصمیم بگیره

نظر

• برزیل
                          Banned
                          • Jul 2025
                          • 415

در اصل توسط برزیل پست شده است View Post
                          بورس نیوز
                          منم فکرمیکردم تاگزارش سه ماهه سهم روبازنکنن حداقل اونجامعلوم میشدکه شرکت چکارس ایاهمین روندسودسازی روادامه داده یانه تابازاربهترمیتونست تصمیم بگیره
                          با سلام
                          لطفا راهنمایم کنید
                          با سپاس
                          اینم درنظرداشته باش که اگه توافقی تومسکو صورت بگیره قیمت دلارپایین ترمیادواون سودناشی ازتسعیرارزخیلی ازش کم میشه
                          امااگه صورت نگیره بعددلاربالامیره اما یه سری تحریمهای جدیدوضع میشه(تحریمهای هوایی ودریایی) که ریسک بازارروبالامیبره وسرمایه هم ترسوست

نظر

• bourse
                            عضو فعال
                            • Sep 2011
                            • 1346

در اصل توسط برزیل پست شده است View Post
                            اینم درنظرداشته باش که اگه توافقی تومسکو صورت بگیره قیمت دلارپایین ترمیادواون سودناشی ازتسعیرارزخیلی ازش کم میشه
                            امااگه صورت نگیره بعددلاربالامیره اما یه سری تحریمهای جدیدوضع میشه(تحریمهای هوایی ودریایی) که ریسک بازارروبالامیبره وسرمایه هم ترسوست
                            شصفها همین الان داره با p/e 2/5 معامله میشه در صورتی که متوسط p/e گروه 7 هست به فرض که مذاکرات هم مثبت باشه و دلار بیاد پایین تو بدترین شرایط p/e همگروهاش را میگیره ضمن اینکه با توافق تو مذاکرات مسکو بازار به شدت مثبتی داریم که جو اون رو همه گروه ها تاثیر میگذاره . از اون طرفم اگه مذاکرات مثبت نباشه که احتمالشم خیلی زیاده قیمت دلار میره بالا و سود شرکت فوق العاده افزایش پیدا میکنه در ضمن تحریم ها اثری روی این شرکت نداره چون صادراتش به صورت زمینی انجام میشه . در کل چه مذاکرات مثبت باشه و چه منفی برای شصفها بد نمیشه . دوستان فریب بازی حقوقی ها را نخورید سهم را دقیقا روی مقاومت خودش باز کردن و با یه صف فروش مصنوعی دارن میکشن پایین تا خوب جم کنن .

نظر

• بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

در اصل توسط bourse پست شده است View Post
                              شصفها همین الان داره با p/e 2/5 معامله میشه در صورتی که متوسط p/e گروه 7 هست به فرض که مذاکرات هم مثبت باشه و دلار بیاد پایین تو بدترین شرایط p/e همگروهاش را میگیره ضمن اینکه با توافق تو مذاکرات مسکو بازار به شدت مثبتی داریم که جو اون رو همه گروه ها تاثیر میگذاره . از اون طرفم اگه مذاکرات مثبت نباشه که احتمالشم خیلی زیاده قیمت دلار میره بالا و سود شرکت فوق العاده افزایش پیدا میکنه در ضمن تحریم ها اثری روی این شرکت نداره چون صادراتش به صورت زمینی انجام میشه . در کل چه مذاکرات مثبت باشه و چه منفی برای شصفها بد نمیشه . دوستان فریب بازی حقوقی ها را نخورید سهم را دقیقا روی مقاومت خودش باز کردن و با یه صف فروش مصنوعی دارن میکشن پایین تا خوب جم کنن .
                              وقتی سهم رو پایینتر از این قیمتها میشه خرید بی خود لطفا" جو خرید ندهید

الان سهمهای خیلی بهتر هستند که مستعد صعود هستند و افتهای حسابی کرده اند

این شصفها هر چه قدر هم ارزشمند باشه فعلا" با این سهامدارهای خسته و تشنه به پول صف فروش خواهد داشت

پس همانطور که اساتید بارها گفتند هر وقت روند سهم صعودی شد باید وارد شد نه اینکه در صف فروش که مطمئنید فردایش هم صف فروش خواهد بود

آیا شما می توانید جلوی صف فروش را بگیرید؟

خودتان می فرمایید حقوقی این کار را کرده که همه سهمها را جمع کند

بله کاملا" متین می فرمایید

ولی سهم را در قیمتهای پایینتر می شود خرید و فعلا" برای خرید زود است

ضمنا" من به شخصه به مذاکرات خوشبین هستم

و این اثر روانی است که بازار به سهمهای دیگر همچون حمل و نقل و بانکی ها و خودرویی ها رو پیدا خواهد کرد نه پتروشیمی ها

درسته که قیمت گزارش 91 شصفها بر اساس دلار پایین دیده شده ولی همین جو روانی است که در صورت مثبت بودن مذاکرات کل پتروشیمی ها را منفی خواهد کرد

اینجا ایران است و تر و خشک با هم می سوزند
                              The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• bourse
                                عضو فعال
                                • Sep 2011
                                • 1346

بابک جان دست شما درد نکنه حالا آدم میاد دو کلمه حرف حساب میزنه اسمش میشه جو دادن الکی !!!

نظر

در حال کار...
                                X