پتروشيمي‌ اصفهان‌ ( شصفها )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • برزیل
    Banned
    • Jul 2025
    • 415

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    این سهم هیچی نیارزه 1500 تومن میارزه...........;) امیدوارم بتونم بخرمش ......... مشکل نقدینگی دارم ........
    مطمئنم خریدیش داری تبلیغ معکوس میکنی :d

نظر

• برزیل
      Banned
      • Jul 2025
      • 415

در اصل توسط bourse پست شده است View Post
      من ناراحت نشدم کوچیک شما هم هستم ولی شما یه بار دیگه پست بنده را مطالعه بفرمایید اصلا پیشنهاد خرید به کسی ندادم فقط از اینکه میبینم بعضی از افراد عمدی یا سهوی دارن باعث گمراهی سهامدارا میشن ناراحت میشم طرف هنوز نمیدونه که حمل و نقل این شرکت به صورت زمینی انجام میشه و تحریم روش اثری نمیگذاره اون موقع امده اینجا از تحریم هوایی و دریایی حرف میزنه !
      دوست عزیزمیدونم حمل ونقلش زمینیه من دوحالت رونوشتم که اگه خونده باشیش نوشتم اگه توافق نشه دلاربالامیره امااوضاع مملکت اینقدبی ریخت میشه که دیگه کسی به این موضوع فکرنمیکنه همون که نوشتم سرمایه ترسوست
      روزاول هم که گزارش اومدوفرداش سهم بازنشدنوشتم فقط فرصت فروش هست وبنظرمن بازهم میگم فرصت فروشه چون روندسودآوری سهم معلوم نیست بااین اوضاع
      وهمونموقع که بعضی دوستان قیمت نجومی دادن گفتم بایدبا پی 91بازمیشدبه اضافه سودسال 90(سودسال90+eps91)چون سال 90تمام شده ولی بازهم بنظرم بالاقیمت خورد
      درضمن بعضی ازدوستاتون که قیمت نجومی دادن فروختندوپیداشون نیست
      امیدوارم شمادرست بگین ومن اشتباه کنم
      آخرین ویرایش توسط برزیل؛ 2012/06/13, 00:19.

نظر

• کيانوش
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
        استاد راشين
        ايا ممکنه با تقسيم سود مجمع ما به پايان موج 4اصلاحي برسيم.يعني سهم با قيمت 1150 تومان بره مجمع و 300 تومان تقسيم کنه و بعد از مجمع 850 باز بشه و روند صعودي موج 5 را شروع کنه.
        سپاسگزارم از پاسختون.
        استاد راشين نظر جنابعالي براي خريد خيلي مهم هست.
        احتمالا امروز تجارت اذين نقش جهان صف را هاپولي کنه.
        گزارش شپترو هم رو کدال نشست.اون هم فروش صادراتي را با دلار 1650 تومان ديده است.شاراک هم با 1550 تومان ديده است.شيراز هم بالا ديده است.
        ولي شصفها فروش صادراتي را با 1226 تومان ديده است.گزارش 91 شصفها مال زماني هست که سال 90 را 84 تومان اعلام کرد و بعد از گير دادن بورس 90 را کرد 150 تومان و دوباره بورس گير داد اخر 405 تومان اعلام کرد لذا سال 91 را مي بايست تغيير مي داد که نداده است.
        ديروز نقش جهان به صف ناخنک زده است لذا امروز احتمال حمله به صف فروش زياد هست .بچه هاي فروشنده برند تو صف فروش.
        شصفها سال 91 انشالله 600 تومان سود خواهد ساخت.

نظر

• bourse
          عضو فعال
          • Sep 2011
          • 1346

موج شماری پتروشیمی اصفهان را اینطور میبینم . انتظار دارم شنبه یا نهایتا یکشنبه با پایان یافتن موج 4 از 3 از 3 وارد موج 5 از 3 از 3 بشیم .

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

در اصل توسط برزیل پست شده است View Post
            مطمئنم خریدیش داری تبلیغ معکوس میکنی :d
            نه داداش من هنوز نخریدمش. مطمئن باش بخرم اول یه تحلیل یا بررسی از گزارشش میزنم بعد تبلیغ میکنم ;)

کلا من هر سهمی درصدش تو سبدم بیشتر باشه اون تاپیک بیشتر بالاست ( من تبلیغ غیر مستقیم میکنم با دادن اطلاعات درست سهم تبلیغ نکنی که حال نمیده :d) ;) وقتی تو تاپیکی بیش از یه هفته چیزی ننویسم یعنی دیگه اون سهم رو ندارم :))

من الان 3 تا سهم دارم تو سبد خودم.

16 درصد پلوله - 21 درصد قند اصفهان - 63 درصد شفارس : شاید هر سه تاش هم واسه نوسان باشه هیچ کار من معلوم نیست :D
            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/06/13, 18:51.
            ///

نظر

• به امید رشد
              عضو عادی
              • Apr 2011
              • 106

سلام
              والله من که جوونی کردم تویه بالاترین قیمتش وارد شدم
              راستش امروز رفته برای برای صف فروش
              اگه تا 300 رفته بود، سهم منم به فروش می رفت
              ولی نرفت
              از یه طرف از مذاکرات می ترسم که مثبت باشه و دلار بیاد پایین
              دلار بیاید پایین، کل پتروشیمی ها منفی میشن با معدنی ها و بعضی سهم ها
              حالا موندم با این سهم چه کنم؟؟؟؟
              نگهش دارم یا با ضرر بدم برره؟
              خداییش کاری کرد که دیگه تویه روزبازگشایی هیچ سهمی واردش نشم
              آخه ین حقوقی احمق بیکار بود سهم رو اینطوری خراب کنه
              مثل بچه آدم می اومدی، آروم آروم خالی می کردی
              توکل بر خدا

نظر

• راشین
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 903

گزارش شپترو هم رو کدال نشست.اون هم فروش صادراتي را با دلار 1650 تومان ديده است.شاراک هم با 1550 تومان ديده است.شيراز هم بالا ديده است.
                ولي شصفها فروش صادراتي را با 1226 تومان ديده است.گزارش 91 شصفها مال زماني هست که سال 90 را 84 تومان اعلام کرد و بعد از گير دادن بورس 90 را کرد 150 تومان و دوباره بورس گير داد اخر 405 تومان اعلام کرد لذا سال 91 را مي بايست تغيير مي داد که نداده است.
                ديروز نقش جهان به صف ناخنک زده است لذا امروز احتمال حمله به صف فروش زياد هست .بچه هاي فروشنده برند تو صف فروش.
                کیانوش عزیز عذر خواهی می کنم به دلیل تاخیر در پاسخگویی
                اینطور که دوستان فاندامنتالیست بر ارزندگی سهم تاکید می کنند و با توجه به تعدیل های پیش رو و نیز اصلاح کوچک زیر موج 2 ،این احتمال وجود دارد که زیر موج 4 از 3 در 950 (فیبوی 23 درصد) هم تمام شود اما من اگر قصد خرید داشته باشم یا پله ای خرید می کنم یا به معاملات توجه می کنم هنوز هم معتقدم می تواند اصلاحی بین 850-820 داشته باشد
                نکته دیگر اینکه از آنجاییکه اصلاح زیر موج 2 ساده انجام شده می توان انتظار داشت اصلاح زیر موج 4 بصورت فلت یا مثلث یا ...انجام شود به هر حال باید صبر کنیم و ببینیم چه پیش می آید

نظر

• کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
                  کیانوش عزیز عذر خواهی می کنم به دلیل تاخیر در پاسخگویی
                  اینطور که دوستان فاندامنتالیست بر ارزندگی سهم تاکید می کنند و با توجه به تعدیل های پیش رو و نیز اصلاح کوچک زیر موج 2 ،این احتمال وجود دارد که زیر موج 4 از 3 در 950 (فیبوی 23 درصد) هم تمام شود اما من اگر قصد خرید داشته باشم یا پله ای خرید می کنم یا به معاملات توجه می کنم هنوز هم معتقدم می تواند اصلاحی بین 850-820 داشته باشد
                  نکته دیگر اینکه از آنجاییکه اصلاح زیر موج 2 ساده انجام شده می توان انتظار داشت اصلاح زیر موج 4 بصورت فلت یا مثلث یا ...انجام شود به هر حال باید صبر کنیم و ببینیم چه پیش می آید
                  بسيار سپاسگزارم از پاسختون
                  تا 950-960 تومان دست نگه مي دارم و سپس پله اي خريد خواهم کرد.گرچه يک حسي بهم ميگه قيمت 1000 تومان بلحاظ رواني ممکمه مقاومت سهم را برانگيزد.

نظر

• کيانوش
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 6613

گزارش خارک هم رو کدال نشست.
                    590 تومان 90 ساخته يورو را با نرخ توافقي فروخته است.
                    400 تومان 91 اعلام کرده است.يورو را با نرخ توافقي 2015 تومان اعلام کرده است نه با نرخ 1500 تومان دولتي.
                    ..........................................
                    توجه توجه
                    شصفها فروش ارز را با نرخ دولتي 1226 تومان ديده است.اگه او هم يک اصلاحيه بزند و بودجه را با نرخ ازاد اعلام کند حداقل 350 تومان بايد اعلام کند.
                    بقيه چيزها بکنار
                    ............................

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

من نمیدونم دوستان و بازار بورس نگران چی هست برای این سهم . نمیدونم گزارش رو خوندید یا نه !!!!!!!!

شصفها تو گزارش گفته تا پایان سال 90 حدود 1037 تومن دیگه مطالبات داره .......... این برای ارزندگی یک سهم که مطالباتش فقط به اندازه قیمته سهمه بس نیست .........؟؟؟ سود 90ش رو هم ما نمیخوایم. یا من اشتباه میکنم یا بازار ......

اگه من اشتباه میکنم و سهم 1037 تومن دیگه مطالبات نداره بگید .... شاید من بد گزارش رو خوندم وبرداشتم اشتباهه که در این صورت یکی اینو به ما بگه.

خودمم هنوز نخریدم چون منتظر برگشتم و دوس دارم وقتی صف فروش داره اب میشه بخرم ولی تاکید میکنم سهم ارزندست ...

من به زودی وارد میشم شاید شنبه . کاری به بازار ندارم. اومدیم و دوباره بست ..........
                      ;)
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/06/14, 14:05.
                      ///

نظر

• کيانوش
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 6613

من نمیدونم دوستان و بازار بورس نگران چی هست برای این سهم . نمیدونم گزارش رو خوندید یا نه !!!!!!!!

شصفها تو گزارش گفته تا پایان سال 90 حدود 1037 تومن دیگه مطالبات داره .......... این برای ارزندگی یک سهم که مطالباتش فقط به اندازه قیمته سهمه بس نیست .........؟؟؟ سود 90ش رو هم ما نمیخوایم. یا من اشتباه میکنم یا بازار ......

اگه من اشتباه میکنم و سهم 1037 تومن دیگه مطالبات نداره بگید .... شاید من بد گزارش رو خوندم وبرداشتم اشتباهه که در این صورت یکی اینو به ما بگه.

خودمم هنوز نخریدم چون منتظر برگشتم و دوس دارم وقتی صف فروش داره اب میشه بخرم ولی تاکید میکنم سهم ارزندست ...

من به زودی وارد میشم شاید شنبه . کاری به بازار ندارم. اومدیم و دوباره بست ..........
                        ;)
                        اين شصفها اندفعه هم که تو گزارش خود اعلام کرد به ازاي هر سهم از دبي نت 500 تومان مطالبات دارد همه خنديدند و تو دل خودشان مي گفتند چه شرکت احمقي هست چه چرت و پرتهايي گفته و کسي باور نکرد الان هم تو گزارش خود اين موضوع را اعلام کرده است و اين مبلغ انقدر زياد هست که همه پيش خودشان مي گند احتمالا اشتباه تايپي باشد جالب اينکه هنوز هيچکي اين مسله را نشکافته است اتفاقا من هم تو تالار بورس اين موضوع را سوال کردم انجا هم کسي چيزي در اين مورد نمي داند و نمي بيند.
                        نمي دانم شايد دوباره همين روزها نماد بسته شد و گفتنداژدها تو گزارش 12 ماهه حسابرسي شده اش به 700 تومان سود رسيده است و بقيه اش را هم برده واسه سال 91 چون اژدها 49درصد از شرکتي را به نام دبي نت را در سال 89 به مبلغ نقدي 94 ميليارد تومان خريده بود و مشکل انتقال سند حل شده است و مطالباتش از سال 89 تا کنون داره به شصفها انتقال پيدا مي کنه.
                        بيخود نيست که اکثر فعالان بازار تو کمين اژدها نشسته اند.
                        ايا ان کسي که داره هر روز حجم مبنا را بر مي داره قصدش شوخي هست يا هدفي را دنبال مي کنه.ايا شصفها پس از صف خريد شدن تعداد گير کسي مي ايد.

نظر

• محسن مختاری
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 663

به نظرم در زیر موج (4) از ((3)) بزرگ هستیم :

مهمترین هدف موج (4) رو 960 میدونم (در حالت بدبینانه 840) و اولین هدف موج (5) رو 1225 (با تکمیل شدن موج (4) بهتر میشه نظر داد)
                          نمای شماتیک آینده ی حرکت سهم رو در شکل نشون دادم

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

فردا قیمت حدود 1000 تومنه ;) خیلی داره حساس میشه ....
                            به نظرتون زمان ورود به این سهم کی هست....
                            ///

نظر

• برزیل
                              Banned
                              • Jul 2025
                              • 415

فردا قیمت حدود 1000 تومنه ;) خیلی داره حساس میشه ....
                              به نظرتون زمان ورود به این سهم کی هست....
                              بااین گزارش شخارک منم وسوسه شدم شصفهابخرم اماواقعیتش اگه مذاکرات مثبت باشه بازهم نزول میکنه (پایین امدن دلارورفتن بازاربه سمت خودرویی وتجهیزات)واگه مذاکرات منفی باشه بازهم منفی میشه البته کل بازارمنفی میشه (ترس بازارازتحریمهای احتمالی یاجنگ)
                              پس فعلابی خیال تاببینم اوضاع چه جوری میشه

نظر

• bourse
                                عضو فعال
                                • Sep 2011
                                • 1346

مذاکرات اگه مثبتم باشه بازار سمت خودرویی و تجهیزاتی نمیره هر دو تا صنعت وضعشون خرابه :)

نظر

در حال کار...
                                X