پتروشيمي‌ اصفهان‌ ( شصفها )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mobin
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 590

گزارش هيئت مديره روي كدال

پيشنهاد تقسيم سود 415 ريال!!

پيشنهاد هيات مديره براي تقسيم سود
    باتوجه به سود سال جاري و سود انباشته ميزان سود قابل تخصيص بالغ بر 417,964 ميليون ريال مي باشد كه شركت در نظر دارد
    باتوجه به عدم تعيين تكليف قيمت خوراك 10 % سود سالانه سود تقسيم نمايد.

نظر

• به امید رشد
      عضو عادی
      • Apr 2011
      • 106

با سلام
      اقا این یعنی چی؟
      اینطوری که نمیشه؟
      تکلیف ما سهامداران چی میشه؟
      ما رو باش به ایمد سود تویه مجمع بودیم
      حالا چی میشه؟

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

این سهم با سود 414 برا سال قبل وامسال هم فعلا 90 اعلام کرده نگرانی نداره ..

اصلا فرض میزاریم همین امسال 200 بسازه ..یعنی دلار رو گذاشتیم کنار ...

همون پی برای 5 گروه پترو رو بدیم قیمت سهم 1000 هست ...یعنی هیچ نگرانی این سهم نداره ..حالا امسال هم بخواد 400 بسازه که دیگه بگیر منو ...سود مجمع هم نخواستیم ..

نظر

• به امید رشد
          عضو عادی
          • Apr 2011
          • 106

با سلام جنا پرریسک
          آقا به نظر سهم رو تا کی نگه دارم؟ باهاش مجمع برم؟
          البته من قیمت بالا دارم
          با سپاس از پاسخگویی شما

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط به امید رشد پست شده است View Post
            با سلام جنا پرریسک
            آقا به نظر سهم رو تا کی نگه دارم؟ باهاش مجمع برم؟
            البته من قیمت بالا دارم
            با سپاس از پاسخگویی شما
            من با حد ضرر 850 سهامداری می کنم ..فعلا ..چون سهام با سود 400 تومن اونم رو 1000 تومن نوبره والا ..

میخواد چند بشه...گفتم فرض سود امسال 200 بدترین حالت ..پی برای 5 هم بدیم قیمت باید 1000 باشه ...نگران نباشید ...سهم از هیجان خالی شده واونایی که تو سود بودن تو این مدت خروج کردن ..

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

در بند 13 گزارش شصفها رو کدال امده است.

13. شرکت بنا بر تصويب نامه هيئت وزيران به شماره 189120/ت 47548 ﻫ مورخ 27/9/1390در اجراي آيين نامه اجرايي جزء ”ب“ بند (78) قانون بودجه سال1390کل کشور اقدام به تجديد ارزيابي دارائي هاي ثابت توسط کارشناسان رسمي دادگستري در پايان سال1390نموده و مازاد تجديد ارزيابي مربوط را جمعا به مبلغ 1,041ميليارد ريال(زمين بمبلغ 475ميلياردريال و ساختمان بمبلغ566 ميلياردريال) بعنوان اندوخته مازاد تجديد ارزيابي داراييهاي ثابت درسرفصل حقوق صاحبان سهام، منظور نموده است(يادداشت توضيحي 4-10صورتهاي مالي). مراحل تشريفات قانوني درخصوص تاييد افزايش سرمايه مزبوراز محل اندوخته ياد شده شامل برگزاري مجمع عمومي فوق العاده و پذيرش آن توسط سازمان بورس اوراق بهادار تهران تا تاريخ تهيه اين گزارش صورت نپذيرفته است. لازم به ذکر است جهت استفاده از معافيت مالياتي تجديد ارزيابي داراييهاي ثابت حداکثر تا پايان مهر ماه1391 مراحل ثبت قانوني افزايش سرمايه بايستي صورت پذيرد.
              ....................................
              در بند 7 گزارش هم امده است.
              7. ضوابط و مقررات وضع شده توسط سازمان بورس و اوراق بهادار، به شرح زير رعايت نشده است: 1-17- سرمايه شرکت در تاريخ ترازنامه مبلغ 300 ميليارد ريال مي باشد. با توجه به پذيرش سهام عادي شرکت در تابلو اصلي بازار اول حداقل مبلغ سرمايه ي ثبت شده مطابق با دستورالعمل پذيرش اوراق بهاداردر بورس اوراق بهادار تهران(مصوب اول ديماه1386 هيئت مديره سازمان بورس اوراق بهادار و اصلاحيه مصوب 24 ارديبهشت ماه1390) بايستي از مبلغ 1,000 ميليارد ريال کمتر نباشد. پذيرش سرمايه ثبت شده شرکت در تابلو اصلي بازار اول وفق نامه شماره 35370/130 مورخ 24 خرداد ماه 1391 بورس اوراق بهادار تهران، ضمن حفظ ساير معيار ها منوط به رفع مورد مشروط فوق الذکر خواهد بود. 2-17- دستورالعمل اجراي افشاي اطلاعات شرکت هاي ثبت شده نزد سازمان بورس شامل ارسال اطلاعات آتي مديريت، گزارشات پيش بيني بودجه در ارتباط با شرکت اصلي و شرکتهاي تابعه مشمول تلفيق در برخي موارد در مواعد مقرر ارائه نگرديده است.
              .................................................
              بورس دان در بورکس گفته.
              شرح.

گزارش شرکت، افزايش سرمايه در حدود 347% از محل تجديد ارزيابي داراييهاي را رسما تاييد کرده است و شرکت در انتظار صدور مجوز از سازمان در جهت اعمال افزايش سرمايه است...

در واقع اگر همين امروز با آخرين قيمت پاياني سهم، اين افزايش سرمايه صورت بپذيرد هر يک سهم سهامداران به 4.47 سهم 207 توماني تبديل خواهد شد که اگر سود تحليلي سال 91 در حدود 500 تومان مد نظر باشد eps هر سهم جديد در حدود 111 تومان خواهد بود...

حالا قضاوت بماند با خود دوستان...
              .پايان شرح.
              ..........................................
              اگه با اين سهم تا پايان سال 91 بمانيم مي توانيم هر سهم خود را پس از افزايش سرمايه حداقل 500 تومان و حداکثر 700 تومان بفروشيم.
              با شصفها خواهيم ماند.

نظر

• کيانوش
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 6613

در افزايش سرمايه شصفها ديگه سهامدار 1 ريال هم پول نمي دهد ولي سهامش 3.5 تا مي شود.نه 4.5 تا
                ......................................
                راستي
                پتروشيمي ابادان 71 درصد از سودشو تو سه ماهه ساخته كله سود اعلامي سال 91 737 ريال ميباشد كه سه ماهه 526 ريال ساخته
                البته بادلار 1670 تومان
                ......................
                انشالله شصفها 100 درصد سود اعلامي را تو 3 ماهه بسازه.

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                  در افزايش سرمايه شصفها ديگه سهامدار 1 ريال هم پول نمي دهد ولي سهامش 3.5 تا مي شود.نه 4.5 تا
                  ......................................
                  راستي
                  پتروشيمي ابادان 71 درصد از سودشو تو سه ماهه ساخته كله سود اعلامي سال 91 737 ريال ميباشد كه سه ماهه 526 ريال ساخته
                  البته بادلار 1670 تومان
                  ......................
                  انشالله شصفها 100 درصد سود اعلامي را تو 3 ماهه بسازه.
                  بازار منتظره این سهم اول گزارش سه ماهه وپوشش رو ببینه بعد مثل پترو ابادن بره بشینه تو صف خرید والتماس کارگزار برا عرضه ....

همه جوره من رو یاد شیارن 1200 تومنی میندازه ...شیارن با سود 400 الان 2000 تومن ...اصفهان با سود 400 اونوقت 930 تومان....این نیز بگذرد ...

یه زمانی بترانس رو بازار با پی برای زیر 4 نمیخرید بعد مدتی همون بترانس بازدهی 100 درصد داد...

نظر

• STOCK MONSTER
                    عضو جدید
                    • May 2012
                    • 11

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                    بازار منتظره این سهم اول گزارش سه ماهه وپوشش رو ببینه بعد مثل پترو ابادن بره بشینه تو صف خرید والتماس کارگزار برا عرضه ....

همه جوره من رو یاد شیارن 1200 تومنی میندازه ...شیارن با سود 400 الان 2000 تومن ...اصفهان با سود 400 اونوقت 930 تومان....این نیز بگذرد ...

یه زمانی بترانس رو بازار با پی برای زیر 4 نمیخرید بعد مدتی همون بترانس بازدهی 100 درصد داد...
                    پرریسک جان بیا مجمع ببینیمت برادر! :x

نظر

• به امید رشد
                      عضو عادی
                      • Apr 2011
                      • 106

با این تفاسیر به نظر من سهامداری با چنین سهمی خیلی ایده آله
                      فعلا تا آخر تابستون باهاش می مونیم تا ببینیم چیکار میکنه
                      به امید خدا
                      با سپاس از همه دوستانی که اظلاع رسانی می کنند از همه

نظر

• به امید رشد
                        عضو عادی
                        • Apr 2011
                        • 106

با سلام
                        دوستان دلیل افت قیمت شصفها در طی معاملات دیروز چی بوده؟
                        با سپاس

نظر

• STOCK MONSTER
                          عضو جدید
                          • May 2012
                          • 11

در اصل توسط به امید رشد پست شده است View Post
                          با سلام
                          دوستان دلیل افت قیمت شصفها در طی معاملات دیروز چی بوده؟
                          با سپاس
                          با نزدیکی مجمع و احتمال بسته شدن نماد در اوایل هفته آینده خود به خود فشار فروش زیاد شد و این طبیعیه ....!

نظر

• صمدآقا
                            عضو فعال
                            • Aug 2025
                            • 214

دوستان قدرت چانه زنی برای تقسیم سودبالاتر در مجمع وجود داره یا خیر؟ ممکنه همه چیز از قبل مشخص شده باشه؟

نظر

• امید
                              عضو عادی
                              • May 2011
                              • 123

در اصل توسط STOCK MONSTER پست شده است View Post
                              با نزدیکی مجمع و احتمال بسته شدن نماد در اوایل هفته آینده خود به خود فشار فروش زیاد شد و این طبیعیه ....!
                              سهم نه در اوائل هفته بلکه در پایان روز معاملاتی سه شنبه آینده برای مجمع بسته میشه. به نظر من دلیل فروش انتهای هفته، تاثیر پذیری از جو بد بازار بود که البته با موفقیت آمیز بودن مذاکرات کارشناسی استانبول و توافق به ادامه مذاکرات در سطوح بالاتر و همچنین پایان یافتن رزمایش و جمع شدن سهم در روز چهارشنبه و معامله سهم بالای قیمت بسته شدن و قرارگرفتن در سطح حمایتی قوی، میتونیم انشالله شاهد جو خوبی برای معاملات در شنبه باشیم.
                              آخرین ویرایش توسط امید؛ 2012/07/05, 20:57.

نظر

• 222
                                Banned
                                • Dec 2010
                                • 75

در اصل توسط امید پست شده است View Post
                                سهم نه در اوائل هفته بلکه در پایان روز معاملاتی سه شنبه آینده برای مجمع بسته میشه. به نظر من دلیل فروش انتهای هفته، تاثیر پذیری از جو بد بازار بود که البته با موفقیت آمیز بودن مذاکرات کارشناسی استانبول و توافق به ادامه مذاکرات در سطوح بالاتر و همچنین پایان یافتن رزمایش و جمع شدن سهم در روز چهارشنبه و معامله سهم بالای قیمت بسته شدن و قرارگرفتن در سطح حمایتی قوی، میتونیم انشالله شاهد جو خوبی برای معاملات در شنبه باشیم.
                                اینهمه دلایلی که شما ردیف کردید احتمالا تا آخر هفته هر روز4%مثبت میخوره.

نظر

در حال کار...
                                X