در اصل توسط 6500400 پست شده است
View Post
پتروشيمي اصفهان ( شصفها )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postصبور باشيد.
شصفها سهامداران خود را بعرش خواهد رساند.
با اين تحول عظيمي که در قطب اقتصادي ماهشهر رخ داده است در سال 1393 شصفها از محل اجاره مخازن خود به هر سهم حداقل 500تومان سود خواهد داد.
عدو شود سبب خير اگر خدا خواهد .اين سهم در سال 92 حداقل 1000تومان و در سال 93 حداقل 1300تومان خواهد ساخت.
اي کاش من همه شصفهاها را نگه مي داشتم و تعداد انها را به يک سوم نمي رساندم.
از محل فروش يک سوم باقيمانده شصفهاي 5000توماني مي بايست يک خانه خريد.
گويا شرکتهاي پتروشيمي مجاز شدند ارز حاصل از صادرات را به نرخ بازار ازاد بفروشند.
تارگت سهام پتروشيمي را 50درصد ببريد بالاتر.
هم اکنون هيچ ارزي را شرکتهاي پتروشيمي به اتاق مبادلات ارزي نمي دهند.
نظر
-
-
کميسيون تلفيق الزام صادرکنندگان براي برگشت دادن ارز صادرات غيرنفتي را حذف کرد
رئيس اتحاديه ملي محصولات کشاورزي گفت: کميسيون تلفيق الزام صادرکنندگان براي برگشت دادن ارز صادرات غيرنفتي را حذف کرد.
خبرگزاري فارس: کميسيون تلفيق الزام صادرکنندگان براي برگشت دادن ارز صادرات غيرنفتي را حذف کرد
سيدرضا نوراني در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، با اعلام اين خبر اظهار داشت: مجلس در سال حماسه اقتصادي گام بزرگ در راستاي توسعه صادرات غيرنفتي برداشت.
رئيس اتحاديه ملي محصولات کشاورزي افزود: مجلس بر اين باور است صادرات غيرنفتي ميتواند ضامن توسعه و افزايش صادرات، عاملي براي ارزآوري و اقتصاد پايدار در کشور باشد، بر اين اساس ماده 32 لايحه بودجه که از صادرکنندگان غيرنفتي براي برگشت ارز حاصل از صادرات تعهد گرفته ميشد در کميسيون تلفيق حذف شد.
وي ادامه داد: در صورتي که اين ماده قانوني حذف نميشد صادرات غيرنفتي به شدت کاهش مييافت.
نوراني گفت: آمارها نشان ميدهد صادرکنندگان شناسنامهدار، ارز حاصل از صادرات را به کشور برگشت دادهاند زيرا در غير اين صورت چگونه ميتوانستند صادرات مجدد داشته باشند.
به گفته نوراني مجلس ميتواند با تصويب قوانين ديگري به صادرات غيرنفتي کشور کمک کند که معافيت مالياتي صادرکنندگان از آن جمله است.
وي ادامه داد: براي معافيت مالياتي صادرکنندگان زمزمههايي وجود دارد و مجلس ميتواند با حمايت از اين طرح از صادرکنندگان دفاع کند.
نوراني گفت: موضوع معافيت مالياتي صادر کنندگان در برنامه پنجم توسعه هم تاکيد شده است.
نظر
-
با سلام
من امروز پیگیری کردم گفتند که همه سودهارا واریز کردند به حساب . اگر به حساب کسی واریز نشده حتما با امور سهام هماهنگی کند .
(چون احتمالا مشکلی در مشخصات ارسالی به شرکت داشتند.)
اردتمندتان : کارمند
نظر
-
قابل توجه مسئولین بورس و مدیران شرکت پتروشیمی اصفهان
شما ها که یکسال سهم رو به دلایل واهی بسته نگهداشتید حداقل امروز در روز سراسر منفی بورس سهم رو باز می کردید ، سهم قیمت پایین می خورد و شماها جیبهایتان را از پولهای حرام پر می کردید . بنازم به این ناظرین بورس که با پول یک عده مردمی که بجای خرید و فروش سکه و ارز و احتکار و هزار راه کسب درآمد دیگر سرمایه شان را با هزار امید و آرزو در بورس آوردند چه ها که نمی کنند اینها چجوری در روز جزا جواب این مردم بیگناه را خواهند داد الله و اعلم
بابا گلی به جمالتون !!!آخرین ویرایش توسط یولداش؛ 2013/05/13, 20:59.
نظر
-
آخرین ویرایش توسط 123؛ 2013/06/08, 16:18.
نظر
-
در اصل توسط ناظم پست شده است View Postپتروشیمی اصفهان کولاک کرده 6 ماه 425 تومان زیر 3500 تومان نباید باز شود
یک ناچیز هم از قبل من هم با دو کد دارم
اخرین قیمت هم 924 تومن معامبه شد
حدودا 21 تیر ماه 91
این سهم یک رالی خوب به سهامداران صبورش بدهکارهتا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...
نظر
نظر