کل سود شصفها عملياتي هست.و ناشي از فروش محصولات مثل شيران زاگرس خارک کرمانشا ولي چون سرمايه شصفها کمتر هست و ارز حاصل از عمليات فروش محصولات را باقيمت بالاتر دلار تسعير کرده است به اين سود رسيده است.بقيه پتروها خرد خرد دلارها را تسعير کردند ولي شصفها همه را جمع کرد و با دلار حداقل 3000توماني تسعير کرد.من يک سال پيش در چنين روزهايي سود شصفها را حدود 600تومان و شيران را 850تومان و.......پيش بيني کرده بودم.
قيمت تمام شده شصفها براي من 80تومان افتاده است.شصفها را اژدهاي صنعت پتروشيمي و شيران را شير اين صنعت نام نهادم.
اگر نماد شصفها باز بود و مشکلي با شپنا نداشت قيمتش الان کمتر از 4000تومان نبود.
شصفها ازسال 92 به بعد فقط از اجاره مخازن خود 300تومان براي هر سهم سود خواهد ساخت. و بيش از 100تومان از شرکتهاي زير مجموعه سود خواهد گرفت .با راه اندازي دوباره واحدها و دريافت خوراک سود سال 92 شصفها کمتر از 900تومان نخواهد شد.
شصفها دو سال قبل شرکت دبي نت لينک را نقدا 94ميليارد تومان خريده بود الان ارزش دبي نت حداقل 700ميليارد تومان هست و سود سالانه اش در ابهام.(شايد سود سالانه دبي نت حداقل 100تومان براي شصفها باشد)
و...........
خلاصه ارزش هر سهم شصفها نبايد کمتر از شيران باشد.
قيمت تمام شده شصفها براي من 80تومان افتاده است.شصفها را اژدهاي صنعت پتروشيمي و شيران را شير اين صنعت نام نهادم.
اگر نماد شصفها باز بود و مشکلي با شپنا نداشت قيمتش الان کمتر از 4000تومان نبود.
شصفها ازسال 92 به بعد فقط از اجاره مخازن خود 300تومان براي هر سهم سود خواهد ساخت. و بيش از 100تومان از شرکتهاي زير مجموعه سود خواهد گرفت .با راه اندازي دوباره واحدها و دريافت خوراک سود سال 92 شصفها کمتر از 900تومان نخواهد شد.
شصفها دو سال قبل شرکت دبي نت لينک را نقدا 94ميليارد تومان خريده بود الان ارزش دبي نت حداقل 700ميليارد تومان هست و سود سالانه اش در ابهام.(شايد سود سالانه دبي نت حداقل 100تومان براي شصفها باشد)
و...........
خلاصه ارزش هر سهم شصفها نبايد کمتر از شيران باشد.
نظر