در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است
View Post
پتروشيمي اصفهان ( شصفها )
Collapse
X
-
به نظر من همانطور که عدد اعلامی در گزارش تعجب همگان را برانگیخت همانطور هم پایین باز شدن قیمت شصفها تعجب همگان را بیشتر خواهد نمود
پس نقد باشید و آمادگی خرید رو در صورت صلاحدید خودتان داشته باشید
یکی دلش میخواد تسعیر ارز میده
یکی دلش نمیخواد تسعیر ارز نمیده
یکی مثل پست بانک سالی یه بار گزارش میده و اون هم بورس کاری بهش نمیتونه داشته باشه
یه سهمهایی رو 6 ماه می بندن
یه سهمی رو 1 روزه باز میکنند
یه سهمی میره تو گره
یه سهمی رو ناظر حال نمیکنه نمی برن تو گره
یه سهمی رو تو هر قیمتی که بخوان باز میکنن
یه سهمی رو به هنگام بازگشایی تو قیمتهایی که داره معامله هم میشه باز نمیکنند
یه سهمی رو هنوز گزارشش خشک نشده می فرستند رو کدال
یه سهمی 10 روز بعد از ارسال گزارشش میاد رو کدال
به گزارش یه سهمهایی فورا" گیر می دهند و نمی گذارند بیاد رو کدال و کلی مدارک و مستندات می خوان
یه سری گزارشات رو فوری تایید می کنند و می فرستند رو کدال
بله اینجا ایران است و همه چیز عجیب و غریب و سلیقه ایThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Postبا سلام من هیچ موقع به دوستان پیشنهاد خرید یا فروش نمی دهم خود سهام دار باید تحلیل را انجام دهد و دست به خرید و فروش بزند چرا شما فکر کرده اید که ما پیشنهاد خرید وفروش دادیم ؟ با تشکر
نظر
-
در اصل توسط safaklar پست شده است View Postنه منظور من این نبود که شما میگید در اون قیمت بفروشید منظورم این بود که فروش در قیمتی که شما پیشبینی میکنید بازگشایی بشه اشتباهه . امیدوارم از بنده ناراحت نشده باشید.كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Postاشتباه را شما و من تشخیص نمی دهیم بلکه عرضه و تقاظ معلوم می کند با تشکر
نظر
-
دوستان زیر 1500 اگه باز شد در خریدش شک نکنید .خیلی چموش شده این سهم ..........
البته به نظرم گزارش 91 هم باید اصلاح بشه بعد نماد باز بشه و من یعید میدونم با این پیش بینی که قبلا برای 91 داده نماد رو باز کنن........
سود 91 هم کمتر از 250 نیست و بالای 250 تومنه ........ + یه سری چیز های دیگه که این سود رو میتونه نجومی بالا ببره دیگه خودتون برید گزارش رو بخونید .........:))
معلوم نیست میخوان چند بازش کنن . به نظرم مفت باز نمیشه این سهم ............................................
قید قیمت های پایین رو بزنید برای خرید .............. من خیلی کم ترازنامه شرکت ها رو نگاه میکردم ........... از این به بعد باید ترازنامه های شرکت ها هم دقیق تر بررسی بشه که مثل این سهم اینقدر اسناد دریافتنیش بالا و مرتبط با دلار نباشه...............آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/06/01, 10:52.///
نظر
-
البته شایدم مثل شیران با پی به ای 4 باز بشه.
بازار خرابه و نفت هم متاسفانه ریزشیه.
توی جو مناسبی باز نمیشهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
به نظر من بین 1650 تا 1850 باز خواهد شد
این نظر من است و لی همه می دانند که بازگشایی بسته به عرضه و تقاضا دارد
ولی حقوقیها با آنکه می دانند قیمت سهم خیلی بیشتر از اینها ارزش دارد سعی می نماید که قیمت را خیلی بالا باز ننماید تا به راحتی و در عرض چند وقت سهم را از دست حقیقی ها خارج نماید
خب سهم هم خیلی وقته که بسته است و سهامدار حقیقی هم خسته و تشنه معامله و به دست آوردن پول خود و سود مناسبی که بالاخره بعد از این مدت کرده
همه اینها دست به دست هم میده که حقوقی ها سهم را به راحتی و در قیمتهای ذکر شده جمع آوری نماید
مگر نه اینکه شیران با این همه ارزشمندی در قیمتهای فعلی خنده دار است؟
به نظر من شصفها را نمی گذارند بالا معامله شود و سهامدار حقوقی خود قیمت را پایین میآورد
زمان همه چیز را ثابت خواهد نمود >:dThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
نقل قول از جناب نیک نهاد
با توجه به شرایط فعلی بازار حتی اگر کمترین نسبت p/e را در نظر بگیریم که 4 مرتبه میباشد . به دلیل سود 405 تومانی کمترین قیمت سهم در زمان بازگشایی 1600 تومان خواهد بود .
سرمایه شرکت و تعداد سهامداران حقیقی بسیار اندک است پس اگر قیمت بازگشایی بالای 2200 تومان بود تعجب نکنید .
به دلیل بالا ماندن قیمت دلار و خرید و فروش فعلی ان حوالی 1760 تومانی با توجه به اختلاف معنی دار با دلار 1226 تومانی قطعا" سود 405 تومانی در سال 91 قابل تکرار خواهد بود . البته هدف مدیریت شرکت در سال 91 رسیدن به سود 600 الی 700 تومان است این مطلب در مجمع عمومی شرکت عنوان خواهد شد . نقدینگی فوق العاده ای که وارد شرکت شده است به دلیل سرمایه پایین شرکت به زودی از منظر بنیادی آن را متحول خواهد کرد .
چیزی که از سال 87 همیشه دغدغه شرکت بوده عدم تحویل به موقع خوراک و نبود قرارداد با پالایشگاه بوده که آن هم در تاریخ 20 اردیبهشت ماه سال 1391 کاملا" حل شده .
به جرات میتونم بگم در شرایط فعلی یکی از کم ریسک ترین شرکتهای پتروشیمی چه از نظر تحویل خوراک و چه از نظر بازار فروش صادراتی همین پتروشیمی اصفهان است .
2 تا از بهترین خبرهای داغ این سهم یکی شروع به تولید با ظرفیت کامل 100 درصد از اول خرداد ماه 91 است و دومین خبر خوب و داغ سهم افزایش حاشیه سود از 17 درصد در سال 90 به 31 درصد است .
مطمان باشید بازار با اطمینان کامل نسبت به تحقق سود بیش از 600 تومان در سال 91 به
استقبال خرید سهم خواهد رفت .
((( با امید زیارت دوستانمان در مجمع عمومی شصفها ))))
نظر
-
بنظرمن بازاربه سودسال91سهم توجه میکنه وسال 90روبایدتمام شده دونست
متاسفانه تعدیل سهم بسیاردیربه بازارارائه شدواگه زودترمثلافروردین میومدقیمت فوق العاده ای میخوردامامتاسفانه تعدیلیه که خیلییش میسوزه
اگه سهم بتونه توگزارش سه ماهه باهمین روندسودسازیشوادامه بده میشه گفت قیمتهایی که دوستان نوشتن دست یافتی خواهدبودبرای چندماه آینده امابنظرم دوستان انتظاربالایی نداشته باشن وبیشتربنظرم فرصتی برای فروشه
شایدیکی ازدلایلی که سازمان اجازه نداداین سهم زودتربازبشه همین بودکه سال مالی تمام شده بود
بنظرمن قیمت بالایی نمیخوره وبازاربراساس سود91بهش توجه میکنه مگه بعدابازهم شرکت همین روندسودسازی روبتونه ادامه بده
امیدوارم اشتباه کنم وسهامدارن سودرویایی که نوشتن بدست بیارن وتواون قیمتهابازبشهآخرین ویرایش توسط برزیل؛ 2012/06/02, 02:03.
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبه نظر من همانطور که عدد اعلامی در گزارش تعجب همگان را برانگیخت همانطور هم پایین باز شدن قیمت شصفها تعجب همگان را بیشتر خواهد نمود
پس نقد باشید و آمادگی خرید رو در صورت صلاحدید خودتان داشته باشید
یکی دلش میخواد تسعیر ارز میده
یکی دلش نمیخواد تسعیر ارز نمیده
یکی مثل پست بانک سالی یه بار گزارش میده و اون هم بورس کاری بهش نمیتونه داشته باشه
یه سهمهایی رو 6 ماه می بندن
یه سهمی رو 1 روزه باز میکنند
یه سهمی میره تو گره
یه سهمی رو ناظر حال نمیکنه نمی برن تو گره
یه سهمی رو تو هر قیمتی که بخوان باز میکنن
یه سهمی رو به هنگام بازگشایی تو قیمتهایی که داره معامله هم میشه باز نمیکنند
یه سهمی رو هنوز گزارشش خشک نشده می فرستند رو کدال
یه سهمی 10 روز بعد از ارسال گزارشش میاد رو کدال
به گزارش یه سهمهایی فورا" گیر می دهند و نمی گذارند بیاد رو کدال و کلی مدارک و مستندات می خوان
یه سری گزارشات رو فوری تایید می کنند و می فرستند رو کدال
بله اینجا ایران است و همه چیز عجیب و غریب و سلیقه ای
بتصورم بکام و فباهنر کار شصفها را در سال 91 تکرار خواهند کرد.
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postدوستان زیر 1500 اگه باز شد در خریدش شک نکنید .خیلی چموش شده این سهم ..........
البته به نظرم گزارش 91 هم باید اصلاح بشه بعد نماد باز بشه و من یعید میدونم با این پیش بینی که قبلا برای 91 داده نماد رو باز کنن........
سود 91 هم کمتر از 250 نیست و بالای 250 تومنه ........ + یه سری چیز های دیگه که این سود رو میتونه نجومی بالا ببره دیگه خودتون برید گزارش رو بخونید .........:))
معلوم نیست میخوان چند بازش کنن . به نظرم مفت باز نمیشه این سهم ............................................
قید قیمت های پایین رو بزنید برای خرید .............. من خیلی کم ترازنامه شرکت ها رو نگاه میکردم ........... از این به بعد باید ترازنامه های شرکت ها هم دقیق تر بررسی بشه که مثل این سهم اینقدر اسناد دریافتنیش بالا و مرتبط با دلار نباشه...............
شصفها همون شرکتي هست که تا چند وقت پيش نه نه من غريبم بازي در مي اورد حالا 675درصد تعديل مثبت داد.
من 150000 تا شصفهاي 390 توماني دارم.
فباهنر و بکام را دريابيم
نظر
-
در اصل توسط bourse پست شده است View Postباز گشایی خوب = 6/5 × 400 = 2600 تومان
بازگشایی معمولی = 6 × 400 = 2400 تومان
باز گشایی بد = 5/5 × 400 = 2200 تومان
به هر حال باید دید فردا سیاست سهامدار عمده چیه ... ان شالله که منافع سهامدارا در نظر بگیرن .
يادتون هست چند ماه پيش داشتيم شصفها خريد مي کرديم و تو تايپيک استاد درخشاني از خوبيهاي اين سهم مي گفتيم .
نظر
نظر