کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اتا جان به نظرم این سهم از نظر بنیادی قوی تر از کساوه و کچینی هم هست وقدرت خوبی داره و اتفاقا بسیار محکم و بدون ریسک میبینی که تو بدترین روزای بازار حتی سوای کاشی های دیگه ماکزیمم صف فروشش 10000 تاست و اونم که من و شما امون نمیدیم;)
آره پویا جان من خودم 2 3 بار از نزدیک از این کارخانه دیدن کردم شرکت وضعش خیلی توپه،رقیبی هم نداره تو ایران،محصولاتشم از این طرف تولید میکنه از اون طرفم مشتریش دم در کارخونه منتظره،معدن زنوز بالغ بر 37 سال ذخیره داره،معدن انار دره را هم سال 86 به بهره برداری رسونده،خداییش کسی که این سهمو داره دیگه شبها با اضطراب نمیخوابه که فردا صبح میخواد چی بشه :->
سلامت پرسود باشی ;)
من نمیدونم پرتفوی گردان کوثر چه کسی هست ولی اینو خوب میدونم که از بورس هیچی سرش در نمیاد،تا دیروز میرفت صف خرید مینشست که براش کخاک برسه(اونم تو قیمت بالا)،الان که صف فروش شده جمعش نمیکنه،قول میدم فردا یا پس فردا که ورق برگشت از من و تو زودتر میره صف خرید میشنه
اعلام سود91 چینی ایران
(1390/11/29 ) گزارش خود را بدون تغییر سود 692 ریال اعلام نمود . افزایش 21درصدی فروش با توجه به افزایش ظرفیت تولید و احتمال افزایش 20درصدی نرخ محصولات در کنار افزایش سرمایه 150درصدی از نکات مهم کچینی در سال جاری میباشد که توان رشد را از خود نشان میدهد . از دیگر نکات کچینی در نظر گرفتن دلار 1150 تومان برای صادرات محصولات خود میباشد که میتواند پتانسیل رشد سود کچینی محصوب شود . محدوده 390تومان به عنوان حمایت میتواند شاهد رشد تا450 تومان باشیم مقاومت مهم پیش رو 430 تومان میباشد
سهام کخاک پس از یک یورش قیمتی در کمتر از یک ماه از 600 تا 1200 افزایش قیمت پیدا کرد و هم اکنون در محدوده های 1200 تا 1300 در نوسان است.
با توجه به نمودار سهام و تحرک های اخیر حقوقی های این سهم و به ویژه تاکید حقوقی فدک روی این سهم , زمزه هایی از رشد این گروه و به ویژه این سهم وجود دارد و در حال حاضر پیشنهاد مناسبی برای خرید می باشد.
سهام کخاک پس از یک یورش قیمتی در کمتر از یک ماه از 600 تا 1200 افزایش قیمت پیدا کرد و هم اکنون در محدوده های 1200 تا 1300 در نوسان است.
با توجه به نمودار سهام و تحرک های اخیر حقوقی های این سهم و به ویژه تاکید حقوقی فدک روی این سهم , زمزه هایی از رشد این گروه و به ویژه این سهم وجود دارد و در حال حاضر پیشنهاد مناسبی برای خرید می باشد.
نظر