کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
با توجه به اینکه شرکت ارزش صادراتش را معادل 305000 دلار برآورد کرده و با توجه به نرخ آزادسازی دلار که هم اکنون19000ریال میباشد با یک حساب سرانگشتی از این راه58ریال تعدیل داره
19000-12260=6740
6740*305000$=2055700000
2055700000/35000000=58.73 ریال
دوستان روندمعاملاتش روبرسی کنن اصلاح زیادی کرده وتواین قیمتهاارزشمنده....گزارش های سهم هم بنیادیش رو
تاییدمیکنه....شناورش پایینه وسهم زیادی دست حقیقی هانیست وبایک اشاره کوچک ازحقوقی سریع میتونه صف خریدبشه...
تواین قیمتهاکخاک زیرخاکیه...
آقاعطاخبرخاصی ازمجمع یاسایرخبرهای سهم ندارین؟
خرید خوبی کردین مبارکتون باشه،کف سهم همین قیمت است،کاش نقدینگی داشتم می خریدم باز،کخاک باید زیر خاک بمونه ارزشش روز به روز بیشتر میشه،مجمعش که نزدیکه و تقسیم سود 150 تومانی قطعی است؛آخر همین سال سود 200 به بالا اعلام میکنه،و شنیده ها از رایزنی یک قرارداد تپل با ترکیه برای صادرات محصولات ;;) این آخرین اطلاعات بود یوسف جان،البته هروقت اخبار افزایش سرمایش قطعی بشه که فوق العادست(400% از انباشته)
البته این 2 3 روزه که روندش به شدت کاهشی شده حقوقی های سهم دارن با کد شخصی جمع آوری میکنن،مثل روز روشنه با 5000 تا رنج منفی میکشه پایین تا یه عده معدود که سهم دستشونه اونا رو هم بکشه صف فروش(البته اگه سهامداری دیگه بمونه)
50000تا هم فدک داره که با احتساب اونا شناوری نزدیک 3% است
البته این 2 3 روزه که روندش به شدت کاهشی شده حقوقی های سهم دارن با کد شخصی جمع آوری میکنن،مثل روز روشنه با 5000 تا رنج منفی میکشه پایین تا یه عده معدود که سهم دستشونه اونا رو هم بکشه صف فروش(البته اگه سهامداری دیگه بمونه)
50000تا هم فدک داره که با احتساب اونا شناوری نزدیک 3% است
33.5میلیون از35میلیون سهم که دست حقوقی های بالای یک درصده که خیلی وقته فروشی ندارن حقو قی های دیگر مثل
فدک هم هم هستند...فکرنکنم حقیقی زیادی این سهم روداشته باشه وسهم داره کاملاخشک میشه وبایک اشاره سریع
میره مجددابالای1300تومن...گزارشهاش رونگاه کردم معمولاتوآخرین گزارش12ماهه هم تعدیل میده وبیش از90درصدتقسیم
سودداره شایدتوگزارش12ماهه سود90بشه 185تا190تومن وتقسیم سودهم بالای170تومن...
این بیادبالا...عطاجان کجایی که کخاک برگشت!امروزکسی حتی تومثبت4هم حاضربه فروش نبودوبااینکه خریدارتومثبت4نشسته
بودعرضه کننده ای تو1076تومن وجودنداشت.پس سهم کاملاخشک شده وآماده صعوده...شایدهم خبرهای خوبی ازگزارش12
ماهه توراه باشه...
33.5میلیون از35میلیون سهم که دست حقوقی های بالای یک درصده که خیلی وقته فروشی ندارن حقو قی های دیگر مثل
فدک هم هم هستند...فکرنکنم حقیقی زیادی این سهم روداشته باشه وسهم داره کاملاخشک میشه وبایک اشاره سریع
میره مجددابالای1300تومن...گزارشهاش رونگاه کردم معمولاتوآخرین گزارش12ماهه هم تعدیل میده وبیش از90درصدتقسیم
سودداره شایدتوگزارش12ماهه سود90بشه 185تا190تومن وتقسیم سودهم بالای170تومن...
عطاجان تبریک.حدسم درست بودسود90شده1901ریال.البته توگزارش هیئت مدیره تقسیم155تومن پیشنهادشده
که شایدتومجمع به170تومنی که حدس زدم برسه.مجمعش هم30اردیبهشته...
جریان صف خریدسبک امروزهم مشخص شدواینکه صف روسنگین نکردن تاشایدسهم روازدست مادربیارن...چرابایدقبل
ازدرج اطلاعات توکدال بعضی هاازش اطلاع داشته باشن؟
واقعا" خبرها قبل اینکه دست ما برسه از ما بهتران زودتر می فهمن
یوسف امروز بعد از ظهر رفته بودم مرند،کارخونش درست جنب باغ ماست،کامیونها صف کشیده بودند بار میزدن
حیف که این سهم به من وفا نکرد از سال پیش وفادارش بودم یک ماه پیش 60000 تا کخاکهامو به خاطر ساخت مسکن فروختم و فقط 5000 تا مونده
گرچه باز هم خدا را شکر،حتما" قسمت من نبوده،ولی دو دستی یوسف جان سهمتو نگه دار که طلاست ;)
نظر