در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است
View Post
قند اصفهان ( قصفها )
Collapse
X
-
در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Postارادتمندم و آرزوی عاقبت بخیری برای کلیه دوستان دارم.....
قبلا عرض کردم سهام شکمی در این کشور همیشه موفق بوده اند.
گزارش خیره کننده غبشهر و غگل نشان از رونق این صنعت داره....................................
ولی قند اصفهان 2 دلار
اطمینان دارم منظورتان دوتا دلار 1900 تومنیه نه مرجع .لطفا برای دوستان شفاف سازی کنیدآخرین ویرایش توسط صمدآقا؛ 2012/07/22, 18:39.
نظر
-
در اصل توسط صمدآقا پست شده است View Postجناب مخبر با سلام
اطمینان دارم منظورتان دوتا دلار 1900 تومنیه نه مرجع .برای دوستان شفاف سازی کنید
با قصفها تا آبان باشید...انشاءالله از آن منبعد خودتان برای فروش تصمیم بگیرید.
حجم چغندر تحویلی کشاورزان به شرکت جالب خواهد بود..
والبته شرایط بازرگانی و بیرونی شرکت هم مساعد برای رشد.
برای این سهم 100 تومن بالا پایین خیلی مهم نیست....مهم سهامداری در یک دوره حدود 6 ماهه جواب خواهد داد...
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
در اصل توسط nazanin پست شده است View Postبادرود دوستان کسی میدونه کی گره میره ؟
البته باید چهارشنبه حتما به ناظر زنگ بزنیم تا یادآوری شه ..... فکرنکینین نشستن همه چیزرو کنترل میکنن ...نه ازاین خبرا نیست باید خودمون پیگیر باشیم[SIZE=2][COLOR="#0000CD"]به همه اعتماد داشتن خطرناك است، به هيچ كس اعتماد نداشتن خطرناكترين است[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
[QUOTE=nazanin;185446]در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Postامروز مشخص شد که قند اصفهان گارد گره بخودش گرفته....[/qu
گویا گره رفتن یک سهم به اختیار ناظره اگر تشخیص بدهند انجام میشود .مگر دراینخصوص مقررات مدون وجودندارد؟
ولی بهتره با این سهم بمانیم.......
بعداز مرداد و با اتمام ماه مبارک ....نوسانگیری ممنوع....
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
در اصل توسط parsa پست شده استبا سلام ساعت 11.30 از کارگزاری بهمن همدان 17976 قزوینو میدم ببینم میتونید دندون طمع رو بکشید و همراهی کنید
به خاطر گل روی شما منم بقیه قزوینو میدم تا حجم بخوره :p
اصفهان هم دستتو میبوسه >:D<[SIZE=2][COLOR="#0000CD"]به همه اعتماد داشتن خطرناك است، به هيچ كس اعتماد نداشتن خطرناكترين است[/COLOR][/SIZE]
نظر
نظر