در اصل توسط آریو پست شده است
View Post
قند اصفهان ( قصفها )
Collapse
X
-
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
-
در اصل توسط قاتل بروسلی پست شده است View Postآریو جان برداریم یا زوده هنوز؟
برای کسی که میخواد بخره امروز 20 درصد خرید خیلی خوبه ...
ولی دارم میبینم
یکی داره سهمو اذیت میکنه ... و با چیدن اوردر های فروش 100 تایی از 13599تا 13405 علاقه زیادی داره که سهم بیاد پایین ...ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Postاین شجاعت همراه با تعقل رو بهتون تبریک میگم...
غیر از حالت فورس ماژور.....سود از آن شماست.
شاید اگه بگم یکی از دلایل خرید قنداصفهان بیشتر بخاطر حضور شما تواین سهم بوده بیراه نگفتم
اما آریو عزیز شیرینی این سهم یواش یواش داره دلارو میزنه آخه کجا دیگه میخوادبره 1200 یا1000بعدش p/e ]kn]چند اخه ماکه موندیم ولی حالاحالاها هستیم باداباد;)
نظر
-
در 3 روز اخیر حجم معاملات این سهم بالاتر از میانگین معمول این سهم میباشد.
البته کاهش قیمت سهم و ارزنده تر شدن آن برای خرید از عوامل طبیعی بازار است ولی بنظرم
احتمال افزایش قیمت ارز مرجع ...با توجع به مشکلات اقتصادی ایجاد شده توسط عدم رعایت
اصول ...از طرف دولت نهم و دهم....میتونه از آیتمهایی باشه که خریداران با کمترین ریسک
وارد این سهم میشوند.
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
-
امروز مشخص شد که قند اصفهان گارد گره بخودش گرفته....
نظر
-
در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Postامروز مشخص شد که قند اصفهان گارد گره بخودش گرفته....
فکر نکنم گفتنی در مورد قصفها باقی مونده باشه !;)ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط nazanin پست شده است View Postعمو مخبر دوستت داریم اونم فقط بخاطر قمیت دودلاری قنداصفهان !!!
شوخی کردم شماواقعا دوست داشتنی هستید بخاطر مرامتون
قبلا عرض کردم سهام شکمی در این کشور همیشه موفق بوده اند.
گزارش خیره کننده غبشهر و غگل نشان از رونق این صنعت داره....................................
ولی قند اصفهان 2 دلار
نظر
نظر