شهد (قشهد)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

قنیشا ما فردا برمیداریم اگه منفی بود اریو جان امروز زود بود به نظر برای خرید قندی ها
    ببخش دیر جواب دادم داشتم معاملات قشهد رو دقیق نگاه میکردم.

امروز میخواستیم رتکو زیر 273 برداریم که ندادن نامردا و صف خرید شد و گرنه نوسان تپلش مال ما بود ;)
    شخص حقیقیش دیروز خارج شد منتها دیروز گفتیم امروز منفیه اخر سال کسی پول نداره و گرنه رتکو مال ما بود =))
    ///

نظر

• حامد24
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 2532

به محض اینکه خریدهای اعتباری این ماه تسویه بشه و عرضه های خیلی از افرادی که شب عیدی شدیدا پول لازمند و در حال نقد شدن هستن تموم بشه صف خرید قثابت و همین طور اقبال به کل گروه بیشتر هم میشه
      البته دیگه زمان چندانی نمونده و میشه گفت که از هفته ی بعد تمام این فعل و انفعالات تموم شده و به امید خدا قندیها سال رو با صف خریدهای سنگین تمام خواهند کرد .
      یل یاتار ، طوفان یاتار
      یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
        میثم جان قنیشا بردارم یا قلرست ؟؟
        فلرست مسلما بهتره و ارزنده تره .
        لااقل اگه افزایش قیمت هم نداشته باشه دراوضاع بد لا اقل میشه به سود مجمعش امیدوار بود .
        ولی برای نوسان قنیشا خیلی پر حجم تر معامله میشه و خمایت حقوقی یا خریداران بزرگ شاملش میشه و اگه بشه از همه پایین تر خرید این روزها قنیشا رو میشه نوسان بیشتری گرفت.
        برای نگهداری مسلما قلرست بهتره ;)
        ///

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

این رفیق ما دیروز و امروز قندی توی کف میخرید.(کارگزاره) میگفت از خود سازمان زنگ زدن که چرا داری قندی میخری؟
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• محمد ساده
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 934

من امروز قشهد و قلر به تعداد مناسب خریدم...
            امروز روز آخر تسویه حسابها بود(برای افراد و کارگزاریهای خاص)...به نظرم فردا بازار خیلی سبزه...و گروه قندی تماما متعادل و صف خرید میشن...

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
              این رفیق ما دیروز و امروز قندی توی کف میخرید.(کارگزاره) میگفت از خود سازمان زنگ زدن که چرا داری قندی میخری؟
              عجب گیری دادن . به من زنگ بزنن دارم براشون
              بهشون میگم پاشو بیا اینجا تا به زور تو کلت کنم چرا دارم میخرم =)) به اصلاح خودمون خیلی عذر میخوام خر فهمتون کنم چرا دارم میخرم =))باور کنید یه دوروز مخالف ها رو بدن دست من چنان مخشون رو بزنم که با کله برن تو صف خرید =))
              ///

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                عجب گیری دادن . به من زنگ بزنن دارم براشون
                بهشون میگم پاشو بیا اینجا تا به زور تو کلت کنم چرا دارم میخرم =)) به اصلاح خودمون خیلی عذر میخوام خر فهمتون کنم چرا دارم میخرم =))باور کنید یه دوروز مخالف ها رو بدن دست من چنان مخشون رو بزنم که با کله برن تو صف خرید =))
                امروز به تک تک کارگزارای توصف قثابت زنگ زدن گفتن بیاید بیرون!
                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

اینکه قندی ها اصلاح بعد از رشد نیاز داشتن شکی نبود ولی دیگه اینکار های غیر قانونی رو انجام میدن معلومه که وضع اینجور میشه
                  حالا جالبه یه عده دارن میگن دیدید گفتیم قندی نخرید و.... اخه یکی نیست به اینا بگه مگه شرایط الان عادیه؟؟!
                  البته گویا با مذاکراتی که برخی ها از جمله سپهبد با سازمان داشتن امروز فشار کم شده و کارگزارها تونستن باز بخرن وگرنه کارگزارم میگفت اون روز به خاطر خرید 10 هزارتا قنیشا کلی بازجویی شدم و اخرش مجبور کردن اردر خریدو واسشون فکس کنه!!
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

به نظرت چی میشه؟ چی کار کنیم؟;)
                    اگه میخوان از این کارا بکنن ما خارج بشیم کلا
                    ما رو سهم های دیگه هم میتونیم نوسان بگیریم.
                    . اعصاب وحوصله این بچه بازی ها رو ندارم من یکی :d

امروز نشستم به امید اینکه قندی ها معاملاتشون روان بشه نرفتم کارگزاری ساعت 9 اسم مینوشتن برای رکیش!!!!!
                    ساعت 11:30 رفتم که گفتن اسم ها رو رد کردیم.

خیلی راحت و مفت میتونستم رکیش بخرم و یه سود 30 درصدی کنم :( ولی گفتم بشینم معاملات رو نگاه کنم
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/03/13, 18:24.
                    ///

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

من میگم چرا اخر وقت صف قشهد رو جمع نکردن شاید جلوی خریدارشو گرفتن :(
                      ///

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

به نظرت چی میشه؟ چی کار کنیم؟;)
                        اگه میخوان از این کارا بکنن ما خارج بشیم کلا
                        ما رو سهم های دیگه هم میتونیم نوسان بگیریم.
                        . اعصاب وحوصله این بچه بازی ها رو ندارم من یکی :d

امروز نشستم به امید اینکه قندی ها معاملاتشون روان بشه نرفتم کارگزاری ساعت 9 اسم مینوشتن برای رکیش!!!!!
                        ساعت 11:30 رفتم که گفتن اسم ها رو رد کردیم.

خیلی راحت و مفت میتونستم رکیش بخرم و یه سود 30 درصدی کنم :( ولی گفتم بشینم معاملات رو نگاه کنم
                        سهم راه خودشو میره. جریان خیلی قدرتمندی پشت قندیهاست. تجربه نشون داده هیچ وقت نمیشه با زور، قیمت نگه داشت . چون طبق تئوری بازار آزاد، اعمال نظارت قیمتی باعث ایجاد بازار سیاه میشه. بعید نیست خرید و فروش قندیها هم وکالتی بشه از این به بعد!

شما نگرانش نباش.

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

سهم راه خودشو میره. جریان خیلی قدرتمندی پشت قندیهاست. تجربه نشون داده هیچ وقت نمیشه با زور، قیمت نگه داشت . چون طبق تئوری بازار آزاد، اعمال نظارت قیمتی باعث ایجاد بازار سیاه میشه. بعید نیست خرید و فروش قندیها هم وکالتی بشه از این به بعد!

شما نگرانش نباش.

thank you very much

ما که رکیش میخواستیم امروز ولی فردا قندی اضاف میکنم یه 15 درصدی افزایش سرمایه دادم امروز :D

احتمالا میرم رو قنیشا یا قثابت برای نوسان گیری ;)
                          قثابت هم که باگات امروز دوباره گفت پایان 90 :500 پایان 91: 1500

حالا 1500 نشه 1000 که میشه ;)
                          ///

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

thank you very much

ما که رکیش میخواستیم امروز ولی فردا قندی اضاف میکنم یه 15 درصدی افزایش سرمایه دادم امروز :d

احتمالا میرم رو قنیشا یا قثابت برای نوسان گیری ;)
                            قثابت هم که باگات امروز دوباره گفت پایان 90 :500 پایان 91: 1500

حالا 1500 نشه 1000 که میشه ;)
                            آگهی افزایش سرمایت نیومد که :d

این آقای باقری هدفش رد خور نداره. دیروزم از کارگزاری همیشگیش خرید نکرده بود( به همون دلایل نظارتی) ولی خریداش روی قثابتو انجام داده

نظر

• amir2003
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 1125

بابا مصطفی عزیز گیر رو قندیها از اول بوده تا زمانی که خودشون سوار شدن گیر تمام شد.دوباره پیاده شدن گیر دادن شروع شده.
                              یادمه در بسته شدن قشکر در تابستون بعد از تعدیل مثبت روز بازگشایی به علت اینکه درخواست خریدمو روی 320 تومان گذاشتم نامه توبیخ برای من و کارگزاری اومد و مجبور کردن سهمو روی 220 قیمت بخوره .وبعد خریدها شروع شد و داستانی که تا حالا ادامه پیدا کرد.کمی فکر کنید دو روز بعد از جلسه سازمان با قندیها نماد بسته میشه.چرا دو روز بعد نمادها بسته شده؟ .حجم معاملات ؟.....:-/
                              اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                              "دیوید ویسکات"

نظر

• مصطفی مصری پور
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 6951

در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post
                                بابا مصطفی عزیز گیر رو قندیها از اول بوده تا زمانی که خودشون سوار شدن گیر تمام شد.دوباره پیاده شدن گیر دادن شروع شده.
                                یادمه در بسته شدن قشکر در تابستون بعد از تعدیل مثبت روز بازگشایی به علت اینکه درخواست خریدمو روی 320 تومان گذاشتم نامه توبیخ برای من و کارگزاری اومد و مجبور کردن سهمو روی 220 قیمت بخوره .وبعد خریدها شروع شد و داستانی که تا حالا ادامه پیدا کرد.کمی فکر کنید دو روز بعد از جلسه سازمان با قندیها نماد بسته میشه.چرا دو روز بعد نمادها بسته شده؟ .حجم معاملات ؟.....:-/
                                آره یادمه امیرجان
                                واسه بازگشایی دومش هم همین قضیه بود. خواستیم بالا 400 بازکنیم آنلاینا بسته شد!
                                خدا کنه سریعتر سوار بشن که دل این سهامداراش خوش بشه.

ماشالا هر دفعه که میرن سراغ یه صنعت بازم این قندیها رو ول نمیکنن.

نظر

در حال کار...
                                X