اینم هدیه عیدی من به دوستان قندی...با برداشتن صف فروش قپیرا(به احتمال90%)فردا...دور جدید قندیها شروع میشه...رانتی...
شهد (قشهد)
Collapse
X
-
-
قلرست هم بعد از افزایش سرمایه یه همچی وضعیتی پیدا میکنه ;)
بعد سازمان بورس میفهمه که دور زدن تحریم یعنی چی =))///
نظر
-
خب این گروه قندیها هم مثل اینکه قصد برگشت رو ندارن فعلا....
البته همه میدونن من این قشهد رو خیلی دوست دارم ولی فکر میکنم تا 1360 پایین بیاد البته فکر نمیکنم یه کله تا اینجا بیاد و احتمالا یه برگشت به بالا داره....
http://up98.org/upload/server1/02/e/...uz0f27izlk.png
نظر
-
به تحلیل قشهد خودم شک کردم امروز (پیش بینی سود 150-160 تومنی خودم):d
رفتم دوباره سر تحلیل جناب سپهبد :
در مورد گزارش قشهد باید عرض کنم که همان طوری که انتظار می رفت عالی بود .و مطمینا بالای 50 درصد گروه از همین گزارشات عالی خواهند داد خصوصا آنهایی که در گزارشات 6 ماهه و 9 ماهه قرار گرفته اند .
شهد در گزارش شفاف سازی قبلی میزان تولید خود را 33876 تن اعلام کرده بود .در این گزارش که تا پایان دی ماه می باشد اعلام کرده 14557 تن را فروخته است با قیمت میانگین فروش 1063 تومان قیمت تمام شده عملیاتی 803 تومان می باشد .
هزینه های مالی و عمومی اداری بازای هر سهم در گزارش 6 ماهه 30 تومان می باشد .
اگر فرض کنیم هزینه عمومی اداری و هزینه های مالی برای 6 ماه باقیمانده سال ثابت باشد (با توجه به گذر از فصل تولید هزینه ها کاهش می یابد چون کارگزان فصلی مرخص می شوند) و مالیات را 22.5 درصد در نظر بگیریم (مالیات می تواند به 20 درصد هم برسد چون طبق قانون اگر سهمی هر روز باندازه حجم مبنا معامله شود و گزارشات خود را به موقع ارسال کند 2.5 درصد تخفیف مالیاتی م یکیرد )د راین صورت اگر باقیماهند محصول شکر در قیمت 1175 تومان فروخته شود (یعنی قیمت روز و به نوعی می شود گفت سود محقق شده)2381 ریال سود خواهد داشت.
اگر به قیمت 1400 تومان فروخته شود 3402 ریال و اگر به قیمت 1600 فروخته شود 4309 ریال سود خواهد داشت .
سود 238 تومانی به احتمال بالای 95 درصد قطعی است یعنی قیمت1750 تومان زمان بسته شدن پی بر ای 7 داشته است نه 25 !!!و این هم تو دهنی محکمی به اونهایی که ما را سفته باز نامیدند (آقای خواجه نصیر )و این گروه را حباب گفتند .این آقای خواجه نصیر وقتی شهد 550 تومان بود و قبل از مجمع عادی سالانه شرکت گفت قندی ها حباب دارند و عده ای سفته باز!!!در حال بادکردن این سهام هستند و سرمایه گذاران توجه داشته باشید که نخرید !!!حالا که کمتر از 3 ماه از آن صحبت گذشته و گزارش 6 ماهه شهد آمده و اعلام کرده با فروش نصف موجودی خود آنهم در قیمت نازل 1063 تومان توانسته 93 تومان سود بسازد ،مشخص شده است که پی بر ای ان زمان فقط با گزارش محقق شده 6 ماهه زیر 6 بوده است ! و با احتساب سود حداقلی 238 تومان 2.3 بده است تازه یک تقسیم سود در مجمع هم داشته است !و دریغ از یک معذرت خواهی خشک و خالی از بازار .من از اول خریدار این گروه بوده ام و مطمینا توهینات این آقای خواجه نصیر شامل من می شود .من بطور رسمی در این سایت اعلام می کنم که من از حق خودم در خصوص تهمتی که به من زده شده است نمی گذرم و اگر در این دنیا عدالتی نباشد حواله من و آقای خواجه نصیر به اخرت .///
نظر
-
-
پیش بینی کرده بودم امروز برنگردن.
لذا بر نگشتن.
لذا میرم و منتظر حد ضرر میمونم.
حد ضرر من 8 درصده و بی شک خارج میشم به حد ضررم برسه.
بورس جای بچه بازی و تعصب بیجا نیست ;).
موفق و پرسود باشید///
نظر
-
-
با این وضعیت قندی ها فکر کنم اونهایی که رفتن تو گره ، یه گره دیگه بخورند
امان از دست این بورس
یه عده رو از فرش میرسونه به عرش (با همین سهامهای قندی)
و یه عده رو از عرش میرسونه به فرش ( اون سهامدارانی که متاسفانه در قیمت بالا خریدند)
البته من خودم در رصد برگشت قندی ها جهت ورود هستم
مثلا" همین قشرین یا قپیرا یه گره دیگه بخورند چه شود
میثم جان نظرت رو چه قیمتهایی ورود کنیم؟
البته به نظر خود من آدم یه کم بالاتر بخره و مطمئنتر بهتره
ولی اگه قپیرا یه گره دیگه بخوره که من دربست مخلصشم>:d<The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا این وضعیت قندی ها فکر کنم اونهایی که رفتن تو گره ، یه گره دیگه بخورند
امان از دست این بورس
یه عده رو از فرش میرسونه به عرش (با همین سهامهای قندی)
و یه عده رو از عرش میرسونه به فرش ( اون سهامدارانی که متاسفانه در قیمت بالا خریدند)
البته من خودم در رصد برگشت قندی ها جهت ورود هستم
مثلا" همین قشرین یا قپیرا یه گره دیگه بخورند چه شود
میثم جان نظرت رو چه قیمتهایی ورود کنیم؟
البته به نظر خود من آدم یه کم بالاتر بخره و مطمئنتر بهتره
ولی اگه قپیرا یه گره دیگه بخوره که من دربست مخلصشم>:d<
یه زمانی پول های میلیاردی تو این گروه بود و جز نقد شونده ترین سهم ها همین قندی ها بودن.
فعلا از این سرمایه های میلیاردی که تو گروه بود خبری نیست سهمی هم که خریدار نداشته باشه صف فروش میشه میخواد اون سهم طلا باشه یا طلا نباشه وقتی خریدار نیست....///
نظر
نظر