در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است
View Post
شهد (قشهد)
Collapse
X
-
اگر کل گروه دچارچالش بشن یقین بدانید برا این یکی هیچ مشکلی پیش نمیاد نه از نظر جذب چغندر نه هیچ چیز دیگه دقت کردین این چند روز یه حقیقی سر کیسه رو شل کرده؟؟؟فکر میکنید چرا چون سهم برسه به بقیه اخه شناوری نداره کلا 33میلیون سهمه که 5 یا 6 میلیون تو بازاره بخوان بخرن باید با حقیقیش هماهنگ کنن دیگه بنده خدا مثل حقیقیه صدرا که هر کی میخواست بخره سریع بهش فشار میوردن از لحاظ بنیادی توپ توپدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط felfel پست شده است View Postحس ششم میگه به احتمال 99%شما شاهرودی هستی یکی از دلایل محکم داشتن سهم شمال شرق است
راستی میگن کشرق چند روز دیگه شفاف سازی میده به کدال .........البته از نوع مثبتش ...........درسته؟؟آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/02, 14:05.///
نظر
-
در اصل توسط negar پست شده است View Postجناب دربانی خود ان فرد که میگه حبابند داره میگه قپیرا 1500 که الان 1200 است پس ملاک حرف این فرد هم باشد که حرفشو داره نفی میکند بعد هم ضمن احترام به جناب مختاری دلیل اینکه چون یک نفر میگوید بد است میبوسم کنار میگذارم دال بر نداشتن اطلاعات از طرف شما محسوب میشود اینطوری من هم میگویم فلانی کاردرست است میگوید قندی خوب است و یک سیکل معیوب بدون منطق ساخته میشود
کارخانجات قند شاید حدود 8 سال پیش از قدرهای بورس بودند با به وجود امدن مافیای وابسته به حکومت و واردات بیرویه با دلار ارزان بیت المال نفس اینها را گرفتند و به ورطه ورشکستگی و بیکاری هزاران کارگر کشیده شدند حالا نرخ دلار از انجا موثر است که این امتیاز از اینهاگرفته شده است حالا کارخانجات میتوانند مسیر رو به رشد در شرایط عادلانه را طی کنند
میتوانند قدرت چانه زنی مقابل نرخهای غیر منصفانه دولت در قیاس با تورم داشته باشند میتوانند زرنگ باشند و اگر دولت زیر بار نرفت انها هم صادر کنند
کلا یک فرمول که سهام قندی مساوی سفته بازی بدون در نظر گرفتن تفاوت کارکرد کارخانه ها با هم نشان از بدبینی شدید شما دارد
قیمت جهانی شکر بابت هرتن 432 دلاره یعنی تقریبا کیلویی 0/5 دلار ...........
خوب اگه ما بخوایم صادرکنیم عراق....با دلار 3000تومنی کیلویی 1500 درمیاد
با نرخ فروش 1500تومن و تولید 3000تن قشهد بین 400تا 500تومن سود میسازه
اینم مرجع نرخ جهانی شکر...........http://onlinebigshop.blogfa.com/tag/
منتظر تجزیه تحلیل و انتقادات دوستان هستم......بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
در کل از نظر بنیادی قشهد وحشتناک قدر هستش ایم عرضه عجیب غریب حقیقی هک که هر روز فلشش سبز هست بی منظور نیست دیروز که یادتونه 200هزار تا رو مثبت کامل بدور از جو بازار خریدند شم نکنید این حقیقی دار گرا میگیره که چه کنه به زودی همه چی مشخص میشه و معلوم میشه که قشهد که هیچی کل گروه قندی چند مرد حلاج هستندستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postدر کل از نظر بنیادی قشهد وحشتناک قدر هستش ایم عرضه عجیب غریب حقیقی هک که هر روز فلشش سبز هست بی منظور نیست دیروز که یادتونه 200هزار تا رو مثبت کامل بدور از جو بازار خریدند شم نکنید این حقیقی دار گرا میگیره که چه کنه به زودی همه چی مشخص میشه و معلوم میشه که قشهد که هیچی کل گروه قندی چند مرد حلاج هستن
معلومه با این حجم مبنای کم میشه تکونشون بدن.
اگر مردن برن فولاد و سهمهای گنده رو تکون بدن
چرا فقط قندی ها در سال بیشتر از 200 تا 300 درصد بازدهی می دهند.
گفتم بیشتر ؟ می دونید چون پشتشون همون سفته بازان هستند که این کلمه به مذاقشون خوش نمیاد.
شما فکر کردی اون 200 هزارتا رو رو مثبت کامل کد به کد نکردند!!! بله کد به کد کردند. 1.5 درصد چیز زیادی نیست چون بیشتر از اینها گیرشون میادهیچ زمستانی ماندنی نیست...حتی اگر تمام شبهایش یلدا باشد ...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postدر کل از نظر بنیادی قشهد وحشتناک قدر هستش ایم عرضه عجیب غریب حقیقی هک که هر روز فلشش سبز هست بی منظور نیست دیروز که یادتونه 200هزار تا رو مثبت کامل بدور از جو بازار خریدند شم نکنید این حقیقی دار گرا میگیره که چه کنه به زودی همه چی مشخص میشه و معلوم میشه که قشهد که هیچی کل گروه قندی چند مرد حلاج هستن
حساب دو دوتا چهاتاست دیگه .....
کل تولید قشهد بالاتر از ظرفیت اسمیش میشه 30000تن (موجودی اول دوره هم نداره)
با فروش هرکیلو 1175تومن بابت هرکیلو 142تومن سود میکنه ....... تا اینجا درست.....
ما میگم برا سال جدید کلا شکرش رو کیلویی 1475تومن بفروشه!!!!!! lما فرض میکنیم ما به تفاوت قیمت فروش جدید و قدیمکه 300 تومنه، سود باشه .پس سود کل میشه
30/000/000*300=9/000/000/000 تومن حالا اگه این مبلغ رو به تعداد سهامش 33میلیون سهم تقسیم کنیم میشه بابت هرسهم 272تومن سود اضافی با سود قبلی 142 تومن
سرجمع میشه 414تومن.....با پی بر ای 4/5 میشه 1863تومن....... ببینید دوستان من فرض گذاشتم که کل شکرش رو 1475تومن بفروشه که نصف سال رو مطمئن باشد نمیتونه .....
تازه با این نرخها اگه بفروشه هنوز تو حبابه......بنظر اینجانب قشهد رشد خودش رو کرده بهتره برید سهامی مثل کرماشا رو بخرید که هنوز رشدش تکمیل نشده ......
وتمام.آخرین ویرایش توسط جواد مهرابی؛ 2012/10/02, 16:38.بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postهنوز دوستان با دلار 3550 تومن هم میگن شکر بالا نمیره ...اقا ولش کن بریم شکر بخریم ..
شما میفرمایید شکر راصادر میکنند ...فرمایش شما متین......ولی اگه یه روز صلح شد....
یا اوضاع به روال عادی برگشت.....فکر میکنید قیمت واقعی دلار چنده...... بنظر من وارد شدن به قندیها با این قیمت ها ریسک بزرگیست .....چون سهام ارزنده تری در بازار هستن که هنوز چاق نشدن....بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
در اصل توسط javad پست شده است View Postدلار 3500 تومن درست .....دولت بابت واردات شکر و روغن دلار 1226تومنی میده..........
شما میفرمایید شکر راصادر میکنند ...فرمایش شما متین......ولی اگه یه روز صلح شد....
یا اوضاع به روال عادی برگشت.....فکر میکنید قیمت واقعی دلار چنده...... بنظر من وارد شدن به قندیها با این قیمت ها ریسک بزرگیست .....چون سهام ارزنده تری در بازار هستن که هنوز چاق نشدن....
با سلام
دردو بر شما
حرف دل مرا زدید
سهام ارزنده تر
منم منظورم همینه
ولی می دانید: برای سفته بازان سهام قندی ارزنده اند و هنوز چاق نشده اند !!! چون سود در اینگونه سهام است . به راحتی صف خرید و به راحتی تخلیه و فروش در زمان دلخواه
اگر جرات دارند برن رو فولاد
اگر مردن برن رو سهمهای گندههیچ زمستانی ماندنی نیست...حتی اگر تمام شبهایش یلدا باشد ...
نظر
-
در اصل توسط javad پست شده است View Postدلار 3500 تومن درست .....دولت بابت واردات شکر و روغن دلار 1226تومنی میده..........
یا اوضاع به روال عادی برگشت.....فکر میکنید قیمت واقعی دلار چنده...... بنظر من وارد شدن به قندیها با این قیمت ها ریسک بزرگیست .....چون سهام ارزنده تری در بازار هستن که هنوز چاق نشدن....
دلار 3500 تومانی رو رو هوا میخرن...شما قندی رو ریسکی می بینی...
اصراری نیست ..صبر می کنیم ...تا چند ماه اینده صبر کنید شکر جیره بندی نشه خوبه ...تا اون موقع هستیم ..قشهد قیمت 4000 تومان حداقل ...اونم کاملا بنیادی ..تمام ..در ضمن با شکر 1500 تومانی ...هر چند با این اوضاع شکر 2000 تومن همبشه من شک نمی کنم ..
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط دربانی پست شده است View Postبا سلام
دردو بر شما
حرف دل مرا زدید
سهام ارزنده تر
منم منظورم همینه
ولی می دانید: برای سفته بازان سهام قندی ارزنده اند و هنوز چاق نشده اند !!! چون سود در اینگونه سهام است . به راحتی صف خرید و به راحتی تخلیه و فروش در زمان دلخواه
اگر جرات دارند برن رو فولاد
اگر مردن برن رو سهمهای گنده
فولاد هم رشد می کند ولی فولاد به دلیل سرمایه بالا ارهم رشدی مثل قندیها ندراد ..هر گروه باید با خودش مقایسه بشه ..قزوین سال قبل زیان 20 تومن رو کرد 66 تومن سود ...بالای 400 درصد رشد سود در یکسال ./...
ایا فولاد میتواند این کار رو بکند با این سرمایه عظیم ..فولاد هم سودش دو برابر میشه وهمین برا رشد قیمت فولاد از 200 تا 400 کافیست ..ولی خوب قندیها همه خوب نیستن ..چند تاشون خبوه وخیلی هاشون هم سفته بازی صورت میگره ..با این همه با ایمدن گزارش های 12 ماهه وامدن سود واقعی قندیها ان زمان معلوم میشود رشدشان سفته بازی بوده یا واقعی...البته گفتم فقط چند تا ..
نظر
-
فعلا 4000 تن موجودی از 91 به 92 منتفل شده : شکر چنده؟ 1300؟؟ میشه 157 تومن سود خالص انتقالی از 91 به 92 ......... .
145 تومن هم سود امسال.....
این تا اینجای کاره ..........بعد از جذب چغندر بررسی کامل میکنیم ........;)آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/02, 19:28.///
نظر
-
در اصل توسط javad پست شده است View Postبا درود
قیمت جهانی شکر بابت هرتن 432 دلاره یعنی تقریبا کیلویی 0/5 دلار ...........
خوب اگه ما بخوایم صادرکنیم عراق....با دلار 3000تومنی کیلویی 1500 درمیاد
با نرخ فروش 1500تومن و تولید 3000تن قشهد بین 400تا 500تومن سود میسازه
اینم مرجع نرخ جهانی شکر...........http://onlinebigshop.blogfa.com/tag/
منتظر تجزیه تحلیل و انتقادات دوستان هستم......
Sugaronline is an independent website including sugar and ethanol news, prices and reports for a global sugar and ethanol industries
اینا که ما میبینیم 1700-1750 با دلار 3000 تومن و 1420-1450 با دلار 2500 تومنی
و تازه چی باعث شده مثلا فولاد الومینیوم اینقدر در بورس کالا گران شود شرایط تحریم وگرنه فولاد در جهان ریزش شدید داشته موضوع مهم توانایی رقابت اینها با واردات است که گفتم اینکه میتوانند مسیر پیشرفت را بروند
حالا هرکس نظر خودشو داره شما شاید فکر کنی 1226 تومن ثابت حالا حالاها هست منم فکر میکنم مطابق برنامه توسعه دلار با تفاوت نرخ تورم ایران و جهان و طبق این فرمول و این تورم در بودجه به 1500-1700 هم میرسد و این امتیازی برای پیشرفت اینها ست
شما ممکنه فکر کنی شرایط عادی میشود من فکر کنم نه بدتر میشود که بهتر نمیشود این است که شما فکر میکنی سهام قندی چاقند من فکر میکنم نه هنوز لاغرند 2 تای این بشن خوبه خودرویی چاق است باید لاغر شود و خلاصه این تفاوت ارا بازار را شکل میدهد و هر کس سهمی میخرد اگر قرار بود همه یک جور فکر کنند همه مثلا تو صف خودرو و تجهیزات یا قندی بودیم گذشت زمان ثابت میکند کی درست فکر میکرده شاید هم شما شاید هم ماآخرین ویرایش توسط negar؛ 2012/10/02, 19:56.
نظر
نظر