میثم جان تا حدی میتونه بفروشه یه کم وایسا ببین چی میشه مجبورش کردن یه کم فروش کنه وگرنه این کارو نمیکرد
شهد (قشهد)
Collapse
X
-
-
شیطونه میگخ مثل غاذر که با بچه ها یه حال مشدی بهش دادیم یه حالیم به این یارو بدیمها اگه ادم نشه از شنبه باید در خدمتش باشیم فقط قیمت سهم بالاست پول مول زیاد میخواد:dدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postشیطونه میگخ مثل غاذر که با بچه ها یه حال مشدی بهش دادیم یه حالیم به این یارو بدیمها اگه ادم نشه از شنبه باید در خدمتش باشیم فقط قیمت سهم بالاست پول مول زیاد میخواد:d///
نظر
-
یه حقوقیه دیگه 1% به اختمال زیاد باید بیاد بالا اگرم نیاد زیر 1% هستش مثل روز برام روشنه دارن کثافتکاری میکنن همون بلایی کهسر فولای اوردن دارن سر اینم میارن اما کور خوندن به خدا قسم توپ نمیتونه قشهد رو از نظر فاندی تکون بده گروه کنفیکون بشه این یکی هیچیش نمیشه باید یه امار بگیرم ببینم کیه داره گند میزنه به سهمدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postیه حقوقیه دیگه 1% به اختمال زیاد باید بیاد بالا اگرم نیاد زیر 1% هستش مثل روز برام روشنه دارن کثافتکاری میکنن همون بلایی کهسر فولای اوردن دارن سر اینم میارن اما کور خوندن به خدا قسم توپ نمیتونه قشهد رو از نظر فاندی تکون بده گروه کنفیکون بشه این یکی هیچیش نمیشه باید یه امار بگیرم ببینم کیه داره گند میزنه به سهم///
نظر
-
-
این شخص حقیقیش هم فروشش گرفته ...سهم امروز راحت صف خرید میشد ولی نذاشت ........پس حداقل بیاره پایین !!! شاید هم داره به کد خاصی میفروشه ......;) به دوستی رفیقی اشنایی;)///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاین شخص حقیقیش هم فروشش گرفته ...سهم امروز راحت صف خرید میشد ولی نذاشت ........پس حداقل بیاره پایین !!! شاید هم داره به کد خاصی میفروشه ......;) به دوستی رفیقی اشنایی;)دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postشک نکن که داره به ادم بخصوصی میفروشه چون شناوری نداره این قشهد هیچ وقت این سهم رو تا روشن شدن بازیش نمیفروشم!!///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postمن مطمئنم کد به کده ....وگرنه برای فروش و قصد فروش داشتن راه های بهتری وجود داره .....چون سهم خود به خود صف خرید میشه راحت میتونه 500 تا بفروشه به صف خرید ولی وقتی قیمت کنترل میکنه دارن یه کارایی میکنن بین خودشون .........و مردم هم دو دل میشن برای خرید و میترسن بخرن .......قصدش فروش به خودیه ........;)دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
نقل قول جناب شيطونك تالار بوركس در مورد سهم قشهد:
Vaita نوشته است:
حسن قلي ميرفندرسكي نوشته است:
دوستان کسی روی قشهد کار کرده نکات این سهم چیست ؟قند ارومیه که قشهد سهامدارشه سود آوریش فعلا در چه وضعیه ؟
امروز که خریدار و فروشنده سهم خودشون بودند
حال برای چی این بازی رو در میارند در هفته های بعد روشن میشه
سلام
من این سهمو ندارم ولی از نظر من به لحاظ سود و سودآوری آتی در حال حاضر بهترین شرکت قندیه, اگر قیمت تعادلی شرکتهای قند و شکر همین قیمتهای فعلی باشه قیمت قند خوی 40-50درصد بیش از اینه, در حال حاضر روزانه بیش از 400تن شکر سفید تولید می کنه فکر می کنم فقط پیرانشهر بیش از این تولید کنه, امسال 45000تن شکر چغندری تولید میکنه قیمت محصولات و ضایعاتشم بشدت بالا رفته, شکر 1450تومن اونم بصورت محدود ملاس داخلی 180 و صادراتی 80دلار, تفاله خشک دقیق معلوم نیست اما 510-520تومن براحتی فروش میره, قند ارومیه سال قبل بیش از 40000تن تولید کرد فکر می کنم 6 میلیارد سود ساخته باشه که که 16.6درصدش سهم قند خوی میشه, این عرضه سهامدار عمده هم بازی بیش نیست چون 100درصد مطمئنم بهتون میگم
نظر
-
در اصل توسط baran پست شده است View Postنقل قول جناب شيطونك تالار بوركس در مورد سهم قشهد:
Vaita نوشته است:
حسن قلي ميرفندرسكي نوشته است:
دوستان کسی روی قشهد کار کرده نکات این سهم چیست ؟قند ارومیه که قشهد سهامدارشه سود آوریش فعلا در چه وضعیه ؟
امروز که خریدار و فروشنده سهم خودشون بودند
حال برای چی این بازی رو در میارند در هفته های بعد روشن میشه
سلام
من این سهمو ندارم ولی از نظر من به لحاظ سود و سودآوری آتی در حال حاضر بهترین شرکت قندیه, اگر قیمت تعادلی شرکتهای قند و شکر همین قیمتهای فعلی باشه قیمت قند خوی 40-50درصد بیش از اینه, در حال حاضر روزانه بیش از 400تن شکر سفید تولید می کنه فکر می کنم فقط پیرانشهر بیش از این تولید کنه, امسال 45000تن شکر چغندری تولید میکنه قیمت محصولات و ضایعاتشم بشدت بالا رفته, شکر 1450تومن اونم بصورت محدود ملاس داخلی 180 و صادراتی 80دلار, تفاله خشک دقیق معلوم نیست اما 510-520تومن براحتی فروش میره, قند ارومیه سال قبل بیش از 40000تن تولید کرد فکر می کنم 6 میلیارد سود ساخته باشه که که 16.6درصدش سهم قند خوی میشه, این عرضه سهامدار عمده هم بازی بیش نیست چون 100درصد مطمئنم بهتون میگمبعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
دوستان با سلام ديروز معاملات سهام قندي را رصد ميكردم زماني كه اكثر سهام قندي روي 3 و 4 مثبت معامله ميشد حجم معاملات در نماد قشهد پايين بود و به ناگاه 58 هزار سهم در قيمت 2209 تومان معامله شد گويا فروشنده با خريد توافق كرده بودند كه حجم بالايي را روي اين قيمت معامله نمايند كه خريدار روي اين قيمت آمد و به نگاه تا 2250 شروع به خريد كرد و نگذاشت توافقات صورت گرفته بين فروشنده بالاي يك درصد و خريدار صورت گيرد لذا فروشنده كه شخص حقيقي بالاي 1 درصد است شروع به رنج منفي كشيدن كرد تا بازار را بترساند در حاليكه اگر قصد فروش و خروج از سهم را داشت ميتوانست با عدم عرضه و اجازه تشكيل صف خريد شدن به سهم ؛ سهامش را در قيمت بالاتر بفروشد با توجه به مطالب ارزنده جناب شيطونك تالار بوركس اكثر خوانندگان آن تالار به دانش ايشان معترف هستند بنده فكر ميكنم گروه جديدي با فروشنده توافق كرده اند تا درصدي از سهام شخص حقيقي بالاي 1 درصد را بخرند لذا دوستان حواستان به اين سهم باشد و چنانچه بتوانيد در قيمت منفيشنبه سهم را بخريد از نظر بنده خريد شيريني خواهد بود هرچند بنده از گوشه و كنار شنيده ام گروه بورسيران كه بر روي سهام غپينو و غمارگ و غاذر فعال هستند و اعتقاد دارند كه سهام غذايي امسال رشد خيره كننده اي دارند درصد ورود به اين سهم با توجه به ارزندگي و سرمايه پايين آن را دارند .........................لذا پيشنهاد ميگردد اين سهم را در صدر ليست خريد سهام قندي قرار داده و معاملات آن را در روز شنبه بشدت رصد نمائيد تا چنانچه دوستان خريدار قصد بز خري داشتند شما همجا نمانيد ............................... فكر كنم كم كم زمان بازي غپينو...غمارگ...غاذر ...بر روي يكي از بهترين سهم قندي كه همان قشهد باشد با توجه به حجم مبناي پايين و ارزنده بودن آن در هفته جديد صورت پذيرد ..................گويا خريداران سهم شخص 1 درصدي براي روز شنبه برنامه خود را به هر طريق عمليلتي خواهند كرد برنامه خريد 4- ميباشد البته اگر بازار به آنها اجازه دهد در غير اينصورت صفر تابلو البته اگر باز بازار اجازه دهد در غير اينصورت حجم معاملات بالا و انتقال سهم و تغيير سهامدار بر روي 4+ صورت خواهد پذيرفت................................اميدوارم لا اقل دوستان بازي چند روز پيش كبافق را يادشان باشد چند روز صف فروش توسط كساني كه از تعديل + سهم خبر داشتند صورت پذيرفت و به اندازه حجم مبنا سهم را در منفي خريدند و به نگاه ديروز كه كل بازار مترصد خريد 4- سهم بودند سهم صف خريد شد و اكثر كساني كه قصد خريد 4- داشتند جا ماندند
نظر
-
قندی ها الان دارن به قزوین نگاه میکنن. شنبه قزوین به مقاومت تاریخی خودش یعنی 1400 تومن میرسه. در صورتی که منفی کامل قزوین مشخص گردید. خرید قزوین رو به خرید قشهد با منفی کامل ترجیح میدم. ولی نکته ای که باران گفت نکته جالبی بود. حتما بهش توجه می کنم.بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
نظر