سهامداران و وضعیت نامناسب بازار...

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamed89
    Banned
    • Aug 2025
    • 617

در اصل توسط Yusef_sbm12 پست شده است View Post
    واقعا ما ملت ایران خیلی بی غیرت شدیم ...

فقط و فقط وایمسیتیم و نگاه میکنیم که چطور با فریب کاری اموال و دارایی هامون رو به تاراج می برن ...

دست همون خارجیها حقیقتا درد نکنه ؛ واقعا غیرت دارند ؛ واقعا یک موج مقابله با سرمایه داری
    رو شروع کردن الان دامنه اش به تمام اروپا کشیده شده و همه در حال اعتراض و تحصن هستند ...

به خدا فقط اگر یک هفته جلوی در بورس بست بشینیم و اعتراض کنیم مثل س... خواهند ترسید ...

و حساب کار دستشون میاد ...

ولی افسوس که دیگه مردم .....

بخورید بخورید چپاول کنید ما را ؛ حق ماست .... از ماست که بر ماست ...

" جنبش اعتراضی مقابله با مسئولین و فریب کاران بورس تهران "
    سلام اقا یوسف
    ما ملتی هستیم که ضرب المثل خلایق هر چه لایق بهش میخوره
    شما ترتیب بدی من قبل تو اونجام..
    ولی یادت نره ما ملتی هستیم که وقتی اختلاس سه هزار میلیاردی رو شنیدیم سری پیامک جوکش رو فرستادیم واسه همدیگه
    ملتی که واسه حجاب راهپیمایی میکنه(بعضیا) ولی کسی واسه فساد اقتصادی واسه تورم ککش هم نمی گزه

نظر

• hamed89
      Banned
      • Aug 2025
      • 617

در اصل توسط PASHA پست شده است View Post
      حامد پیشنهادی نداری ؟
      پایه ای بریم یک بانکی ویا یکی ازاین آقازاده ها را گروگان بگیریم .
      بعدباپولش بیاییم صف صدرا جمع بکنیم . ویک حالی به همه بدهیم .
      بشیم رابین هود بورس
      شاید پیشرفت کردیم تونستیم پارا ازبورس هم فراتر بگذاریم ومملکت راازدست .... آِزادبکنیم .
      الان دیگه دزدا بانک نمیزنن
      بلدی باتوم بزنی؟اگه اره رزومت رو بفرست :دی

نظر

• سپه
        كاربر فعال
        • Dec 2010
        • 790

در اصل توسط Yusef_sbm12 پست شده است View Post
        مشکل اینجاست که یک اعتراض معمولی به مثلا یک قسمت اقتصادی هم ...

میشه مشکل سیا ...ی ...

اخه ربطی به هم نداره ...
        مدرس

س.ی.ا.س.ت ما عین دیانت ماست ( هر دو دروغ)
        هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• ناشناس
          کاربر ویژه بورسی
          • Aug 2025
          • 1050

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
          بلی دارد
          قطعاً انتظار استدلال منطقی در پاسخ به پرسش مطروحه را از جنابعالی داشتم که با پاسخ بسیار کوتاه شما میسر نشد. لذا گمان کنم باید دلایل را در همان اصطلاح نوستالژیک جستجو کرد.
          هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• سپه
            كاربر فعال
            • Dec 2010
            • 790

بلی دارد
            باز بچه ها رفتن تو ضرر سر وکله تو پیدا شد ( یه کمکی به ب... بدی)

خواهشا تو جوا ب ننویس بلی پیدا شد=))
            آخرین ویرایش توسط سپه؛ 2011/10/24, 16:09.

نظر

• mehran
              كاربر فعال
              • Jan 2011
              • 1537

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
              قطعاً انتظار استدلال منطقی در پاسخ به پرسش مطروحه را از جنابعالی داشتم که با پاسخ بسیار کوتاه شما میسر نشد. لذا گمان کنم باید دلایل را در همان اصطلاح نوستالژیک جستجو کرد.
              جناب ناشناس انگار فراموش کرده اید....ما که نه تحلیل تکنیکال بلدیم نه میدانیم فاند چیست....اصلا نمیدانیم سود و زیان یعنی چه تازه جدیدا با خواندن مطالب دوستان متوجه شده ایم این سود و زیان هر کدام به چند شاخه و زیر شاخه تقسیم میشوند هیچ کدام از سهم هایی هم که گفته ایم از این کارای خوب نکرده که بیاد اون عدد پایین پایینیه تو صورت سود و زیان که اسمشو بلد نیستیم رو افزایش بده که انگار دوستان حرفه ای بهش میگن تعدیل ...ما عده ای سفته بازیم که زندگیمان در این واژه خلاصه میشود و زندگی بی سفته بازی برایمان سخت است....الآن هم میخواهیم این کار را انجام دهیم اما چون بازار صعودی نیست شیوه ای جدید از سفته بازی را با دوره زمانی طولانی تر انجام میدهیم چون اون روش قبلی رو دیگه همه بلد شدن....

نظر

• mehran
                كاربر فعال
                • Jan 2011
                • 1537

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
                باز بچه ها رفتن تو ضرر سر وله تو پیدا شد ( یه کمکی به ب... بدی)

خواهشا تو جوا ب ننویس بلی پیدا شد
                بیشتر توضیح میدهید؟؟ پستتان را بدون نقطه چین ویرایش کنید...

نظر

• ناشناس
                  کاربر ویژه بورسی
                  • Aug 2025
                  • 1050

جناب ناشناس انگار فراموش کرده اید....ما که نه تحلیل تکنیکال بلدیم نه میدانیم فاند چیست....اصلا نمیدانیم سود و زیان یعنی چه تازه جدیدا با خواندن مطالب دوستان متوجه شده ایم این سود و زیان هر کدام به چند شاخه و زیر شاخه تقسیم میشوند هیچ کدام از سهم هایی هم که گفته ایم از این کارای خوب نکرده که بیاد اون عدد پایین پایینیه تو صورت سود و زیان که اسمشو بلد نیستیم رو افزایش بده که انگار دوستان حرفه ای بهش میگن تعدیل ...ما عده ای سفته بازیم که زندگیمان در این واژه خلاصه میشود و زندگی بی سفته بازی برایمان سخت است....الآن هم میخواهیم این کار را انجام دهیم اما چون بازار صعودی نیست شیوه ای جدید از سفته بازی را با دوره زمانی طولانی تر انجام میدهیم چون اون روش قبلی رو دیگه همه بلد شدن....
                  این هیاهو فقط به دلیل طرح یک پرسش ساده از صورتهای مالی یک شرکت بورسی است؟ گمان کنم اسیر پیش داوری شده اید.

نظر

• mehran
                    كاربر فعال
                    • Jan 2011
                    • 1537

این هیاهو فقط به دلیل طرح یک پرسش ساده از صورتهای مالی یک شرکت بورسی است؟ گمان کنم اسیر پیش داوری شده اید.
                    چرا جدیدا همه به همه سوالا یه جور جواب میدن با استفاده از 2-3 کلمه ساده...پیش داوری...شک داری...مگر شما جواب سوال خودتان را ندادید...بله این در آمد حاصل از سرمایه گذاریهاست و شرکت با این قرار داد هایی که هم اکنون دارد میتواند همین سود و البته کمی بیشتر را شناسایی کند....اما خودتان که میدانید همه چیز eps نیست و در eps هم همه چیز eps امسال و در eps امسال هم همه چیز eps محقق شده تا امروز نیست...

نظر

• ناشناس
                      کاربر ویژه بورسی
                      • Aug 2025
                      • 1050

چرا جدیدا همه به همه سوالا یه جور جواب میدن با استفاده از 2-3 کلمه ساده...پیش داوری...شک داری...مگر شما جواب سوال خودتان را ندادید...بله این در آمد حاصل از سرمایه گذاریهاست و شرکت با این قرار داد هایی که هم اکنون دارد میتواند همین سود و البته کمی بیشتر را شناسایی کند....اما خودتان که میدانید همه چیز eps نیست و در eps هم همه چیز eps امسال و در eps امسال هم همه چیز eps محقق شده تا امروز نیست...
                      یقیناً اگر می دانستم، مصدع اوقات شما نمی شدم. هنوز هم پرسش من به قوت خود باقی است که چه عاملی قرار است سهمی را که در حال حاضر با قیمت معقولی معامله می شود تا حداکثر 70% رشد دهد؟

نظر

• M66
                        عضو عادی
                        • Aug 2025
                        • 18

مدرس

س.ی.ا.س.ت ما عین دیانت ماست ( هر دو دروغ)

بــَـــه به این جمله
                        آفرین:-b

نظر

• mehran
                          كاربر فعال
                          • Jan 2011
                          • 1537

یقیناً اگر می دانستم، مصدع اوقات شما نمی شدم. هنوز هم پرسش من به قوت خود باقی است که چه عاملی قرار است سهمی را که در حال حاضر با قیمت معقولی معامله می شود تا حداکثر 70% رشد دهد؟
                          قطعا دوستان بنده پاسخ پرسش شما را خواهند گرفت...سربلند باشید

نظر

• ناشناس
                            کاربر ویژه بورسی
                            • Aug 2025
                            • 1050

یاد کودکی ها بخیر...سرافراز باشید.

نظر

• سپه
                              كاربر فعال
                              • Dec 2010
                              • 790

باز بچه ها رفتن تو ضرر سر وکله تو پیدا شد ( یه کمکی به ب... بدی)

خواهشا تو جوا ب ننویس بلی پیدا شد=))
                              QUOTE=mehran;62922]بیشتر توضیح میدهید؟؟ پستتان را بدون نقطه چین ویرایش کنید...[/QUOTE]

این جمله بولد شده دستوری بود؟ چی بود ؟
                              منظورم این بود که برج 3-4 امسال که بازار نزول وحشتناکی داشت و اکثر بچه ها تو ضرر بودن سر وکله تو وباربد( اتفاقا اون اولا باهم دعواهایی هم داشتین)

پیدا شد ( باربد که ادعا می کرد با توجه به نکاتی که مطرح می کنه و خرید وفروشهایی که می گه می تونه بچه ها را به سود برسونه

ادعایی که در زمان مطرح شدنش من یکی به شخصه به ان خندیدم ( و به دارنده چنین اعتماد به نفسی غبطه خوردم)

گذشت زمان خیلی چیزها را ثابت کرد وبعد چند ماه من یکی که دیر به امثال شما اعتماد کردم هم از ضرر در اومدم

الانم با این وضع بازار خیلی ها تو ضررن
                              گفتم بعد رفتنت ( نمی دونم چرا) باز اومدی کمک باربد تا بعضی از اعضای سایت که به تو وامثال تو باور دارن را به سود برسن

اون بلی پیدا شد هم نکته انحرافی بود :d

نظر

• ناشناس
                                کاربر ویژه بورسی
                                • Aug 2025
                                • 1050

جناب سپه سالار
                                با درود
                                من همواره پرسش را حق خود می دانم و آن زمان عمل می کنم که "بدانم" و از آن پس مسئول عمل خود خواهم بود. آنکه نادانسته عمل می کند و پرسش را بر خود حرام، در روزهای خوش "مداح" است و در روزهای ناخوش "مرثیه سرا"

نظر

در حال کار...
                                X