سهامداران و وضعیت نامناسب بازار...

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • PASHA
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1294

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
    جناب سپه سالار
    با درود
    من همواره پرسش را حق خود می دانم و آن زمان عمل می کنم که "بدانم" و از آن پس مسئول عمل خود خواهم بود. آنکه نادانسته عمل می کند و پرسش را بر خود حرام، در روزهای خوش "مداح" است و در روزهای ناخوش "مرثیه سرا"
    درود
    شما هنوزبابورس ایران آشنا نشدیدویا اینکه بسیار خوش بین وساده هستید .
    شما فکرمی کنید حرف اول وآخررا دربورس چه چیزی می زند ؟
    مخصوصا درسهم های کوچک .(البته درسهم هایی که سرمایه پایینی دارند)
    رانت - حقوقی سهم - سفته بازی -صندوق هاوشرکتهای سرمایه گذاری و..
    ویا تحلیل براساس گزارشات شرکتها.
    نمونه نزدیکش شیران وشکلر چرا روزهای آخرمنفی بودند و معامله زیادی هم شدند با آنکه شناوری اشان کم بود ؟
    ویا سهمی مثل صدرا چرا آنگونه شد؟
    ویا سهم های مثل کبافق - کطبس - کمنگنز
    اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• سپه
      كاربر فعال
      • Dec 2010
      • 790

جناب سپه سالار
      با درود
      من همواره پرسش را حق خود می دانم و آن زمان عمل می کنم که "بدانم" و از آن پس مسئول عمل خود خواهم بود. آنکه نادانسته عمل می کند و پرسش را بر خود حرام، در روزهای خوش "مداح" است و در روزهای ناخوش "مرثیه سرا"
      لطف نموده واگر می خواهید بنده را مخاطب قرار دهید اون سالار اضافی را حذف کنید( اگر هم لطف ننمودید ملالی نیست چرا که این نیز بگذرد)

بنده نیز پرسش را حق خود می دانم ولی الزامی برا جواب دادن به پرسش از طرف مقابل نمی دانم

کاری نیک پسندیده است آن زمان عمل کردن که دانسته عمل کردن ( اما در مورد بنده وقتی می گویم به کار امثال مهران

وباربد و.... اعتقاد دارم مطمئن باشید که نادانسته وبدون تجربه عمل نمی کنم )

حال شما می خواهید کاری نمایید ( از لحاظ بالا بردن بارعلمی تان )که در اینده جز برندگان این بازار باشید جای بسی

خوشبختی است. بنده نیز همین قصد را دارم ( تا چه پیش آید)

تا بحال بصورت پیغام خصوصی شکایتی از هر ان کسی که سهمی را به بنده معرفی نموده نداشته ام .اما مرثیه سرایی

قبول کنید که جز ذات ایرانی جماعت می باشد وبنده نیز خود را از این جماعت پرمدعا و.... مستثنی نمی دانم

باقی بماند پست بعدی
      هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• ناشناس
        کاربر ویژه بورسی
        • Aug 2025
        • 1050

درود بر شما
        فرمایش شما صحیح است و من هنوز با بورس ایران آشنا نشده ام اما برخی اصول در زندگی وجود دارند که فارغ از زمان و مکان هستند. مهمترین این اصول برای من تفکر است نسبت به آنچه می بینم و می شنوم، و دوم پرسش است از آنچه که نمی فهمم و سوم یادگیری است که نتیجه دو اصل اول است.
        شما بفرمایید چرا در بازار امروز همه شوک زده بودند؟ آیا آنان که با بورس ایران آشنا هستند، امروز را پیش بینی می کردند یا با همان خوش بینی که در ذات این فعالیت است پرامید امروز خود را آغاز کردند؟ بسیاری از ما که سالهاست در بورس ایران فعالیت می کنیم توهم آشنایی با آن را داریم چرا که کمتر به خود اجازه تفکر ، پرسشگری و یادگیری داده ایم. وقتی تفکری نباشد سوالی هم نیست و وقتی سوالی نباشد سوال شونده ای وجود نخواهد داشت. حال در این میان یک پرسش ساده می تواند هزاران هزار سوء تفاهم بیافریند چرا که به بی پرسشی انس گرفته ایم.
        هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• ناشناس
          کاربر ویژه بورسی
          • Aug 2025
          • 1050

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
          لطف نموده واگر می خواهید بنده را مخاطب قرار دهید اون سالار اضافی را حذف کنید( اگر هم لطف ننمودید ملالی نیست چرا که این نیز بگذرد)

بنده نیز پرسش را حق خود می دانم ولی الزامی برا جواب دادن به پرسش از طرف مقابل نمی دانم

کاری نیک پسندیده است آن زمان عمل کردن که دانسته عمل کردن ( اما در مورد بنده وقتی می گویم به کار امثال مهران

وباربد و.... اعتقاد دارم مطمئن باشید که نادانسته وبدون تجربه عمل نمی کنم )

حال شما می خواهید کاری نمایید ( از لحاظ بالا بردن بارعلمی تان )که در اینده جز برندگان این بازار باشید جای بسی

خوشبختی است. بنده نیز همین قصد را دارم ( تا چه پیش آید)

تا بحال بصورت پیغام خصوصی شکایتی از هر ان کسی که سهمی را به بنده معرفی نموده نداشته ام .اما مرثیه سرایی

قبول کنید که جز ذات ایرانی جماعت می باشد وبنده نیز خود را از این جماعت پرمدعا و.... مستثنی نمی دانم

باقی بماند پست بعدی
          نقل اشخاص نیست. نام بردن از افراد، غرض نوشته های من را کدر می کند فحوای کلام من چیز دیگریست که ظاهراً قادر نبودم با کلمات آنرا برسانم.

نظر

• سپه
            كاربر فعال
            • Dec 2010
            • 790

جناب سپه سالار
            با درود
            آنکه نادانسته عمل می کند و پرسش را بر خود حرام، در روزهای خوش "مداح" است و در روزهای ناخوش "مرثیه سرا"
            اتفاقا اگر خاطر مبارک باشد دو سه صفحه قبل این پست را زدم
            در اصل توسط سپه پست شده است View Post
            باز بچه ها رفتن تو ضرر سر وکله تو پیدا شد ( یه کمکی به ب... بدی)

خواهشا تو جوا ب ننویس بلی پیدا شد=))
            واینم جواب مهران

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
            بیشتر توضیح میدهید؟؟ پستتان را بدون نقطه چین ویرایش کنید...
            مجبور شدم توضیحات بیشتری بدهم ( مهران خان می بینی تو پیغام خصوصی چی گفتم:(()

واما یک نکته
            شما وقتی به سئوالی از سئوالات بیکرانتان توسط کسی جواب داده می شود ایا تشکر کردن از فرد جواب دهنده را برخود واجب نمی دانید؟ ( بنده پیش داوری می کنم وبا توجه به تعداد تشکر هایی که در زیر نام شما موجود است به این نتیجه

می رسم که معتقدید ان کس وظیفه داشته که به سئوال شما پاسخ دهد نه انکه لطف نموده باشد )

در هر روی بنده با وجود عقیده دینی ضعیفی که دارم از لحاظ اخلاقی خود را موظف می دانم که از کسانی که به من کمک

نموده اند تشکر کنم . حال می خواهد این تشکر از دید مابقی به تملق و.... تعبیر شود یا نشود
            آخرین ویرایش توسط سپه؛ 2011/10/24, 20:24.

نظر

• سپه
              كاربر فعال
              • Dec 2010
              • 790

نقل اشخاص نیست. نام بردن از افراد، غرض نوشته های من را کدر می کند فحوای کلام من چیز دیگریست که ظاهراً قادر نبودم با کلمات آنرا برسانم.
              شما ایراد کلی ( که به نظر بنده وارد است)و دراین گونه فضاها مملو ،را بعد نوشته بنده وبا عنوان بنده ذکر نمودید

نام بردن از افراد وامثله باعث درک بهتر قضیه می شود امتحان نمایید شاید بنده به اصل مطلب جنابعالی پی بردم

نظر

• ناشناس
                کاربر ویژه بورسی
                • Aug 2025
                • 1050

این ظن شماست، پرسش و به خصوص مکتوب نمودن آن ذهن مرا به کار می اندازد. از پاسخ متفکرانه لذت می برم و پاسخ سوال بی جواب را نیز با تحقیق و تفکر بیشتر می یابم. همواره در پایان نوشته هایم پیشاپیش سپاسگزار بوده ام؛ چه با پاسخ و چه بی پاسخ. شب شما خوش

نظر

• سپه
                  كاربر فعال
                  • Dec 2010
                  • 790

در دنیا هیچ کس نیست که به هیچ دردی نخورد( نظام الملک) وکوچکترین افراد هم از نظر بنده وجنابعالی در دیا خود سر وسامانی داشته اند

بنده مشتاقانه منتظر پی بردن به فحوای کلام جنابعالی هستم
                  خوش باشید
                  آخرین ویرایش توسط سپه؛ 2011/10/24, 21:03.

نظر

• باربد
                    Banned
                    • Aug 2025
                    • 3256

سپه جان اون ادعا نبود یک واقعیت بود
                    و مزد این ادعا را چه گزاف من دارم پس میدهم
                    الانم اگر دقت کنید قصد ندارم کسی را دیگر از زیان احتمالی به ادعای خودم خارج کنم
                    جدیدا هم خرید و فروشهای بسیار کم خودم را هم تو سایت نمیزنم
                    فکر کنم نزول ایندفعه وقت ازمون دوستان است
                    یا حق
                    اگر خاطرتان باشد وقتی صدرا را 252 با ضرر فروختم برای همه ارزوی موفقیت کردم

هنوز بر این باورم
                    در خانه اگرکس است
                    یک حرف بس است

نظر

• nik
                      عضو عادی
                      • Aug 2011
                      • 207

آقای باربد لطفا به این صحبتها بی توجه بوده ومثل همیشه بخشنده باشید
                      ضمن اینکه راهنماییهایتان چه درتحلیل وچه درخریدوفروش برای امثال من بسیار باارزش است
                      یاحق

نظر

• hamed89
                        Banned
                        • Aug 2025
                        • 617

دوستان من یه سوال دارم نمیدونم کجا بپرسم.
                        بهترین جا که میشه یه پول خوب وام گرفت کجاست؟موسسه مالی اعتباری؟ کسی جایی نمیشناسه؟

نظر

• M66
                          عضو عادی
                          • Aug 2025
                          • 18

خبر آمد . . . .

به نظر میرسد که رد اتهامات از سوی ارباب سیار در دادگاه امروز ، منتفی شدن سوال از رئیس جمهور ، حضور مثبت امروز وزیر اقتصاد در مجلس ،افزایش نرخ دلار و همچنین رشد خیره کننده بازارهای جهانی به خصوص در دو کالای نفت که به ۹۰ دلار رسیده و مس که به ۷۶۰۰ دلار نزدیک می شود بازار فردا ... . . . .

نظر

• PASHA
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1294

درود بر شما
                            فرمایش شما صحیح است و من هنوز با بورس ایران آشنا نشده ام اما برخی اصول در زندگی وجود دارند که فارغ از زمان و مکان هستند. مهمترین این اصول برای من تفکر است نسبت به آنچه می بینم و می شنوم، و دوم پرسش است از آنچه که نمی فهمم و سوم یادگیری است که نتیجه دو اصل اول است.
                            شما بفرمایید چرا در بازار امروز همه شوک زده بودند؟ آیا آنان که با بورس ایران آشنا هستند، امروز را پیش بینی می کردند یا با همان خوش بینی که در ذات این فعالیت است پرامید امروز خود را آغاز کردند؟ بسیاری از ما که سالهاست در بورس ایران فعالیت می کنیم توهم آشنایی با آن را داریم چرا که کمتر به خود اجازه تفکر ، پرسشگری و یادگیری داده ایم. وقتی تفکری نباشد سوالی هم نیست و وقتی سوالی نباشد سوال شونده ای وجود نخواهد داشت. حال در این میان یک پرسش ساده می تواند هزاران هزار سوء تفاهم بیافریند چرا که به بی پرسشی انس گرفته ایم.
                            سلام دوست عزیز
                            چرا سوال های مراجواب ندادید .وسوال را باسوال جواب می دهید ؟
                            من قصدم این نبود که بگویم شما سوال نکنید .
                            من قصدم به هیچ وجه جانبداری ازکسی نیست . شما مختارید ازهرکسی که دوست دارید سوال بکنید .این حق شماست .
                            متاسفانه من دست به قلمم خوب نیست ونمی توانم منظورم درست برسانم .ومثل شما نمی توانم بنویسم .
                            به نظرم شمادرست می گویید من واقعا درتوهم آشنایی دربورس هستم . البته من ادعایی هم ازقبل نداشتم وندارم .
                            واما جواب سوال شما
                            تقریبا یکماه پیش بود که خیلی ازدوستانی که من می شناختمشان .سهم های خودشان راسبک می کردند ودرحال نقدکردن بودند .
                            واخطارخروج ازبازارویا سرمایه گذاری درسهم های بسیارکم ریسک راداده بودندومن خودم چند بارگفته بودم که بیشتردرحال نقدشدن هستم و وسبک می خرم .
                            نمونه اش هم سهم صدرا بود که به همراه استاد باربد خارج شدم .وبعدش هم مقدارکمی در238 خریدم ودوباره در 226 خارج شدم .
                            من نمی خواهم بگویم که من آشنا به بورس هستم وشما نیستید .
                            من درحال یادگیری بورس هستم . این را چندباراعلام کردم .
                            قصد من ازاینکه گفتم شما به بورس آشنایی ندارید.
                            نه اینگونه نیست . شما بسیار آشنا به بورس هستید نوع ادبیاتی که بکارمی برید نشان از فهم بالای شمادارد .که به نظر حالتی است که کسی ازبالا به پایین نگاه می کند .
                            فقطمی خواستم بگویم درمورد سوالی که کرده بودید شاید نا آشنا بودیدکه اشتباها ناآشنا به بورس کفتم که ازاین بابت عذرمی خواهم ..خوب جواب سوال های مرا ندادید تا رفع ابهام بکنیم .
                            واین من هستم که درتوهم هستم وبی فکر. وناآشنا به بورس من هستم نه شما
                            اگرخواستید جواب سوال های خودم را بدهم .تا رفع مسئله گردد.
                            ومن ا.. التوفیق
                            اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• سلطان بورس
                              كاربر فعال
                              • Aug 2011
                              • 3373

در اصل توسط M66 پست شده است View Post
                              خبر آمد . . . .

به نظر میرسد که رد اتهامات از سوی ارباب سیار در دادگاه امروز ، منتفی شدن سوال از رئیس جمهور ، حضور مثبت امروز وزیر اقتصاد در مجلس ،افزایش نرخ دلار و همچنین رشد خیره کننده بازارهای جهانی به خصوص در دو کالای نفت که به ۹۰ دلار رسیده و مس که به ۷۶۰۰ دلار نزدیک می شود بازار فردا ... . . . .
                              در صورت مثبت شدن بازار موقتی هست

نظر

• ناشناس
                                کاربر ویژه بورسی
                                • Aug 2025
                                • 1050

در اصل توسط PASHA پست شده است View Post
                                درود
                                شما هنوزبابورس ایران آشنا نشدیدویا اینکه بسیار خوش بین وساده هستید .
                                شما فکرمی کنید حرف اول وآخررا دربورس چه چیزی می زند ؟
                                مخصوصا درسهم های کوچک .(البته درسهم هایی که سرمایه پایینی دارند)
                                رانت - حقوقی سهم - سفته بازی -صندوق هاوشرکتهای سرمایه گذاری و..
                                ویا تحلیل براساس گزارشات شرکتها.
                                نمونه نزدیکش شیران وشکلر چرا روزهای آخرمنفی بودند و معامله زیادی هم شدند با آنکه شناوری اشان کم بود ؟
                                ویا سهمی مثل صدرا چرا آنگونه شد؟
                                ویا سهم های مثل کبافق - کطبس - کمنگنز
                                پرسشی را که مطرح فرمودید برای من یک چالش محسوب می شود، چالشی برای تفکر و یادگیری. نمی خواهم پرسش خوب شما را با پاسخ بد زایل کنم لذا کمی فرصت بدهید تا مطالعه کنم و پاسخی درخور بدهم.

نظر

در حال کار...
                                X