کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تو همین بازار منفی که شخصی جرات نمیکنه سهمی پیشنهاد بده برا خرید و همه اساتید سایتهای مختلف مرتبط با بورس رفتن گل بچینن من با اطمینان خاطر میگم کهمدا تو این قیمتا که مصادف شده با اصلاح شاخص و تسویه اعتباری ها فرصت خرید هست امروز 92/10/25 خیلی زود این پست و بالا میارم
به اطلاع می رساند، نماد معاملاتی شرکت های پشم بافی توس، کاشی پارس، تولید مواد اولیه داروپخش و شیشه همدان با توجه به تعدیل پیش بینی درآمد هر سهم، متوقف شدند. مدیریت بازار
امیدوا رم سهامدرای کهمدا مزد صبوریشون و بگیرن
خصوصا تحمل و صبوری و پشت سر گداشتن این هفته قرمز و خونین که فقط سهامداری کردن و خون دل خوردن از منفی های این سهم،، هر چند که از نظر شخصی بنده این منفی ها فرصت خریدتلقی میشد و بس
جالب اینه تو هفته منفی که بیشتز سهمها منفی 4 رو به خودشون دیدن کهمدا کمتر دید و خیلی زود هم همشون جمع میشد .خیلی قشنگ تونستند سهمو از چنگ سهامدارای عجول در بیارند چون می دونستند که ضرر نمی کنند\
تاريخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۸
9 شرکت سود تعدیل می کنند
پیش از شروع معاملات امروز بازار سهام، نماد 9 شرکت متوقف شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، پیش از شروع معاملات امروز بازار سهام، نماد معاملاتی شرکت های معادن بافق، فولاد کاویان، پارس دارو و کنتورسازی ایران با توجه به تعدیل پیش بینی درآمد هر سهم، متوقف شدند.
نماد معاملاتی شرکت های آلومراد، پشم بافی توس، کاشی پارس، تولید مواد اولیه داروپخش و شیشه همدان با توجه به تعدیل پیش بینی درآمد هر سهم، متوقف شدند
تاريخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۸
9 شرکت سود تعدیل می کنند
پیش از شروع معاملات امروز بازار سهام، نماد 9 شرکت متوقف شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، پیش از شروع معاملات امروز بازار سهام، نماد معاملاتی شرکت های معادن بافق، فولاد کاویان، پارس دارو و کنتورسازی ایران با توجه به تعدیل پیش بینی درآمد هر سهم، متوقف شدند.
نماد معاملاتی شرکت های آلومراد، پشم بافی توس، کاشی پارس، تولید مواد اولیه داروپخش و شیشه همدان با توجه به تعدیل پیش بینی درآمد هر سهم، متوقف شدند
تعدیلی که من شنیدم حدود 206 هست ولی به نظرم در حال حاضر و در شش ماهه شاید 170 تا 180 اعلام بشه تا برا 9 ماهه هم شرکت دست خالی نباشه و یه تعدیل هم اونجا رو کنه ،کلا این عمل و میگن مدیریت اعلام سود و پیشبینی که در اکتر شرکتها مرسوم هست هر چند که کهمدا برا سال93 توانایی ساختن سود تا 300 را هم داره
منم شنیدم قراره 180 تومن اعلام کنه که با قیمت فعلی سهم میشه 40% تعدیل مثبت
درود بر شما
اگر به همین مبلغ پی به ای معمول خودشو بدیم میشه 1800 و اگر پی به ای گروه رو بدیم حدود 2300 قیمت میگیره البته اگر بازار و شاخص به رنگ سبز باشن قیمتهای بالاتری تا گزارشات 12 ماهه به خودش میگیره یه چیزی در حدودکفرا
با ین سهم از نظر من فقط باید سهامداری کرد
انشالله که خوب باز میشه توکل بر خدا
ضمنا اگر هم قیمت مدنظرمون باز نشد چیزی از ارزشهای این سهم کم نمیشه و تا قیمت واقعیش سهامداری میکنیم
لاوان رو هم بعد از شش ماه توقف 1500 باز کردن و بعد از سه ، چهار روزرشدش شروع شد وتا 2400 رفت یه مقدارهم اونجا سهم و بالا پایین کردن و از دست سهامدارا دراوردن منجمله خود من ،،،
تازه از 2400 رشد شارپیش شروع شد و بدون توقف تا 4500 رفت
نظر