انتظار میرفت که گزارش خوبی منتشر نشه ... علت افت قیمت تا محدوده 300 هم همین بود من فکر میکنم این سهم برای میان مدت مشکلی نداره و در بلند مدت هم اهداف بالایی رو دنبال میکنه اگر به گزارش رجوع کنید می بینید که بی علت تولید رو کم کردن. البته خوش بختانه دیگه بحث قدیمی و لوث شدۀ کوره رو پیش نکشیدند.
شيشه همدان ( كهمدا )
Collapse
X
-
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت شيشه همدان طی نامه شماره مورخ 1392/02/31 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال منتهی به 1393/03/31 با سرمایه 192,000 میلیون ریال مبلغ 649 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
تبریک پیشبینی سود خوبی برای 93 اعلام شوده نسبت به اولین گزارش سال 92 بالای 40 درصد تعدیل میباشد.که این پیشبینی در گزترش های بعدی قابل تعدیل میباشد کهمدا برای 93 قابلیت سود سازی تا 120 تومان رو هم داره.
نظر
-
در اصل توسط 3yh پست شده است View Postانتظار میرفت که گزارش خوبی منتشر نشه ... علت افت قیمت تا محدوده 300 هم همین بود من فکر میکنم این سهم برای میان مدت مشکلی نداره و در بلند مدت هم اهداف بالایی رو دنبال میکنه اگر به گزارش رجوع کنید می بینید که بی علت تولید رو کم کردن. البته خوش بختانه دیگه بحث قدیمی و لوث شدۀ کوره رو پیش نکشیدند.
نظر
-
در اصل توسط norther_68 پست شده است View Postبه اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت شيشه همدان طی نامه شماره مورخ 1392/02/31 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال منتهی به 1393/03/31 با سرمایه 192,000 میلیون ریال مبلغ 649 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
تبریک پیشبینی سود خوبی برای 93 اعلام شوده نسبت به اولین گزارش سال 92 بالای 40 درصد تعدیل میباشد.که این پیشبینی در گزترش های بعدی قابل تعدیل میباشد کهمدا برای 93 قابلیت سود سازی تا 120 تومان رو هم داره.
نسبت به اولین گزارش سال 92 بالای 60 درصد تعدیل صحیح هستش ضمنا" سال گذشته پیش بینی 407 ریال بود فکر کنم 900 ریال به راحتی سود بسازه یعنی 5 برابر و فکر می کنم سود 120 تومان برای سال آینده کف سودش باشه
نظر
-
در اصل توسط norther_68 پست شده است View Postکجای این گزارش بده میشه به ما هم بگید.نسبت به اولین گزارش سال 92 بالای 40 درصد تعدیل مثبت داده شما به این گزارش میگید بد.تازه این سود رو با فرضیه توقف کوره شماره 2 اعلام کرده.انگاری جسارتا یخورده اطلاعات بورس شما ضعیف میباشد.فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
نظر
-
مقايسه اطلاعات پيش بيني و عملكرد واقعي در سالهاي گذشته:
سال 89 اولین پیش بینی=24,287 م.ر
سال 89 آخرین پیش بینی=65,252
سال 89 واقعی=76,035
سال 90 اولین پیش بینی=60,544
سال 90 آخرین پیش بینی=69,502
سال 90 واقعی=74,441
سال 91 اولین پیش بینی=42,022
سال 91 آخرین پیش بینی=78,188
سال 91 واقعی=96,661
سال92 اولین پیش بینی=78,091
سال 92 آخرین پیش بینی=168,162
سال 92 واقعی=؟؟؟سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
راجع به کهمدا
اولین پیش بینی 93: 649 ریال با فرض توقف کوره به مدت 5 ماه
طبق محاسبات من در صورت عدم توقف کوره تعدیل 44% براش صورت میگیره. یعنی عایدی 93 باید 935 ریال باشه.
تازه اگه همین گزارش رو سند بگیریم داریم:
P/E فعلی: 3.5
P/E گروه: 6.08
P/E بعد از مجمع: 4.33
و این نسبت کاملاً بنیادی و عملیاتی هستش و کهمدا نشون داده که همیشه در طول سال تعدیلهای مثبت میده.
سهم بهتر از این؟! عدم توجه بازار به کهمدا حقیقتاً بزرگترین طنز بازار سرمایس!
خلاصه کلام اینکه گزارش شرکت مثل سالهای گذشته محافظه کارانس به طوریکه تعدیلهای مثبت بعدی رو قطعاً در پی خواهد داشت.
توصیه نهایی: قیمت بازگشایی مهم نیست و حتی اگه بد باز بشه ظرف چند روز آینده صعودش شروع میشه؛ توصیه من نگهداری سهم هستش
با احترامدر بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
بازگشايي نمادهاي معاملاتي وبانك،كهمدا 92/3/8 10:16
به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركتهاي سرمايه گذاري گروه توسعه ملي با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم(شركت اصلي و تلفيقي)سال مالي منتهي به 1391/12/30 و 1392/12/29 و شيشه همدان با توجه به اعلام پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 1393/03/31،( بدون محدوديت نوسان قيمت ) با استفاده از مكانيزم حراج تك قيمتي آماده انجام معامله مي باشند. مديريت بازار
نظر
-
در اصل توسط homework پست شده است View Postای داد از این ملت
بابا 3.96 P/E صف فروش
با این بازگشایی صف فروش طبیعی بود چون خیلیها نسبت به گزارشش بدبین بودن و فکر نمیکردن خوب باز بشه و حالا که این اتفاق افتاد به دنبال ذخیره کردن سود (هرچند جزئی) بودن؛ نگهداری کهمدا بهترین کار هستش.در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
در اصل توسط Hamid Broker پست شده است View Postسلام دوست من
با این بازگشایی صف فروش طبیعی بود چون خیلیها نسبت به گزارشش بدبین بودن و فکر نمیکردن خوب باز بشه و حالا که این اتفاق افتاد به دنبال ذخیره کردن سود (هرچند جزئی) بودن؛ نگهداری کهمدا بهترین کار هستش."ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
"کهمدا" در سال 93
شرکت شیشه همدان با سرمایه ای معادل 19 میلیارد و200 میلیون تومان برای هر سهم در سال مالی منتهی به 31 خرداد 93 مبلغ 649 ریال سود خالص پیش بینی کرده که در مقایسه با سال مالی قبل 26 درصد کاهش داشته است.
پیش بینی سال مالی 93 با فرض افزایش 5 درصدی فروش، 24 درصدی بهای تمام شده بدلیل افزایش نرخ مواد اولیه و بسته بندی ،افزایش حقوق و دستمزد طبق قانون کار و افزایش بهای قطعات ، لوازم یدکی ،قالب و کاهش 22 درصدی سود ناخالص اعلام شده است.
این شرکت که پیش بینی EPS سال 93 را با فرض توقف 5 ماهه اعلام نموده برای مصارف ارزی شامل خرید لوازم یدکی و قطعات به مبلغ 462.690 یورو و هزینه های سرمایه ای به مبلغ 139.500 یورو ، نرخ هر یورو 32.177 ریال اعلام نموده است.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
سهامدارهای این سهم بسیار کم جنبه یا حتی بهتره بگم بی جنب هستن.این سهام قیمتش بالای 450تومن هست.آخه چرا به پایین راضی میشین؟چرا اینقدر حرص میدین؟آخه اینو میفروشین تو این قیمت که برید چی بخرید؟ یعنی دیگه اعصاب نمونده برام. آدمم اینقدر ... . X-([B]از یک یورو شروع و به میلیاردها یورو خواهم رسید[/B]
نظر
نظر