من كه ميگم يكي از اين شيشه ايها زير خاكيه حالا يا كقزوي يا كهمدا يا كگاز يا كرازي ....من خودم كهمدا رو بيشتر مد نظر دارم
شيشه همدان ( كهمدا )
Collapse
X
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postمن كه ميگم يكي از اين شيشه ايها زير خاكيه حالا يا كقزوي يا كهمدا يا كگاز يا كرازي ....من خودم كهمدا رو بيشتر مد نظر دارم
تنها شرکتی که توی این گروه سرش به تنش میارزه شیشه همدانه که فعلا داره توسط سامان بازارگردانی میشه
البته آبگینه هم بخاطر حمایتهای تدبیر داره بالا میرهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postبله منم با شما موافقم
تنها شرکتی که توی این گروه سرش به تنش میارزه شیشه همدانه که فعلا داره توسط سامان بازارگردانی میشه
البته آبگینه هم بخاطر حمایتهای تدبیر داره بالا میره
نظر
-
شيشه همدان ( كهمدا )
البته آبگینه هم بخاطر حمایتهای تدبیر داره بالا میرهمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postمن كه ميگم يكي از اين شيشه ايها زير خاكيه حالا يا كقزوي يا كهمدا يا كگاز يا كرازي ....من خودم كهمدا رو بيشتر مد نظر دارم
دقیقا میشه این نتیجه رو گرفت که بنیادی ترین سهم این گروه شیشه همدانه به چند دلیل:
1-وضعیت تولید و فروش در چند سال گذشته
2-روند سود آوری در چند سال گذشته
3-قیمت با ثبات سهم در دوره های گذشته
*****و از همه مهم تر : شرکت در سال مالی جاری برنامه یک افزایش سرمایه 100% رو داره که احتمالا از محل سود مجمع سال مالی منتهی به 31.3.90 خواهد بود و قرار بر این خواهد بود که بعد از افزایش سرمایه یعنی با سرمایه 192 میلیارد ریالی eps سهم کاهش چندانی نداشته باشه و رقمی در حدود 35-40 تومان باشه که خب نکته بسیار مثبتی است...
****شرکت زمان توقف تولید کوره در دست تعمیر رو کمی زیاد دیده و قطعا زودتر د ر مدار تولید قرار خواهد گرفت...
اما خب من خودم این سهم رو به 3دلیل نخریدم....
1-p/e نسبتا بالای سهم با سود کنونی
2-سهامدار عمدش<سرمایه گذاری سامان> که در عین حال که یکی از بهترین و با پشتوانه ترین سهامداران عمده بازار است اما ممکن است نگذارد سهم از محدوده قیمتی مجاز خارج شود<کلا به خطوط قرمز علاقه خاصی داره>
3-نوع صنعت این شرکت و انرژی بودنش و به گفته بچه های 2-3 تا شرکت شیشه ای در اصفهان دولت 1 قرون هم یارانه بهشون نداده...و این کمی ریسک رو بالا میبره....
اما در مجموع شرکت خوبیه و احتمالا در یک بازه 9 ماهه بالای 40-50% به سهامدارانش و نه سهامبازانش بدهد....
یا حق..
نظر
-
یکی از بهترین موج شمار هایی که سراغ دارم جناب لرد ارشیاست
نظر ایشون در مورد کهمدا اینه :
باید منتظر موج 5 باشیم
محمود شریعتم که همه میشناسیم :
نظر ایشون هم اینه:
"اخیرا خبرهای خوبی درباره شرکت شیشه همدان بین سهامداران در حال رد و بدل شدن است و چند روزیست که بازار گردان هم دارد. حال ببینیم نمودار سهم چه حرفی برای گفتن دارد.
در نمودار خام(بدون تعدیل) هفتگی قیمت سهام شیشه همدان الگوی مثلث متقارن تشکیل شده است که در صورت تایید آن (عبور موفقیت آمیز از ضلع بالایی) اهداف بالایی در سر می پروراند.
در روز های آتی در صورت تایید الگو، به بررسی اهداف احتمالی و مقاومت ها خواهم پرداخت."
آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/10/05, 23:15.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
البته آبگینه هم بخاطر حمایتهای تدبیر داره بالا میره
به اطلاع مي رساند ، نماد معاملاتي شركت شيشه همدان با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم،متوقف شد. مديريت بازار
اینم آگهی دعوت به مجمع عمومی فوق العاده :
تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
بازگشایی مناسب کهمدا و رشد 6% قیمتش نشان از آغاز حرکت داره
منتظر رشد این سهم در آینده میمانیم;;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
شيشه همدان ( كهمدا )
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postبازگشایی مناسب کهمدا و رشد 6% قیمتش نشان از آغاز حرکت داره
منتظر رشد این سهم در آینده میمانیم;;)
20 تومن سود تقسیمی و تصمیم در مورد افزایش سرمایه 100 درصدی
واسم یه چیز عجیبه اونم بازارگردانی سامان روی تپمپی و کهمدا اینقدر باهم فرق میکنه چرا؟
دریغ از یک رنج منفی روی کهمدا و اونوقت تپمپی با اینهمه خبر خوب روزی 7% منفی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postکهمدا بست واسه مجمع عمومی و فوق العاده
20 تومن سود تقسیمی و تصمیم در مورد افزایش سرمایه 100 درصدی
واسم یه چیز عجیبه اونم بازارگردانی سامان روی تپمپی و کهمدا اینقدر باهم فرق میکنه چرا؟
دریغ از یک رنج منفی روی کهمدا و اونوقت تپمپی با اینهمه خبر خوب روزی 7% منفی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟www.mahak-charity.org
نظر
-
البته کهمدا فعلا افزایش سرمایه نداده است
و اختیار انجام افزایش سرمایه به هیأت مدیره تفویض شده است تا بعد از کسب مجوز اعمال نماید.
در برخی از شرکتها که اینگونه میشود چند ماه طول میکشد.
با توجه به تقسیم سود 70 تومانی خرید در قیمت تئوریک مناسب میباشد که البته احتمالا بالاتر باز شود.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
شيشه همدان ( كهمدا )
توقف نمادهاي معاملاتي كهمدا ، سفارود ، فنورد
به اطلاع مي رساند ، نماد معاملاتي شركت هاي شيشه همدان ، كارخانه فارسيت دورود و نورد و توليد قطعات فولادي با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم متوقف شدند. مديريت بازاروقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postتوقف نمادهاي معاملاتي كهمدا ، سفارود ، فنورد
به اطلاع مي رساند ، نماد معاملاتي شركت هاي شيشه همدان ، كارخانه فارسيت دورود و نورد و توليد قطعات فولادي با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم متوقف شدند. مديريت بازارکشتی در ساحل امنتر است ولی برای این کار ساخته نشده است. پائولو کوئلیو
نظر
-
تبریک به سهامداران کهمدا
کهمدا تعدیل مثبت قابل توجهی داد و با 60 درصد تعدیل مثبت سود خود را به 692ریال رساند که 38درصد هم در 3ماهه پوشش داده بنابراین احتمال تعدیل مثبت مجدد دارد.
با توجه به پوشش مناسب و در پیش بودن افزایش سرمایه 100درصدی اگر پی بر ای 5 را هم در نظر بگیریم قیمت سهم حدود 350 تومان میشه
باید دید شرایط بازار و بازارگردان اجازه رشد تا چه حدی رو میدهآخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2011/10/25, 02:42.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
تصویب افزایش سرمایه 100 درصدی ( 50% انباشته و 50% آورده)
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر