شيشه همدان ( كهمدا )
Collapse
X
-
و زمانی که بازار گردان هم تسلیم صف خرید میشه !!!;;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
مثل بنز دارن رنج مثبت میکشن
این اردرای سنگین فروش هم به گمانم مال پدم بود که معامله شد
به احتمال زیاد دوباره یه صف خرید در انتظارمونه;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postمثل بنز دارن رنج مثبت میکشن
این اردرای سنگین فروش هم به گمانم مال پدم بود که معامله شد
به احتمال زیاد دوباره یه صف خرید در انتظارمونه;)
البته عرضه باعث شد پایانیش بره بالا و خوبهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
-
با وجود عرضه های شدید در کهمدا ولی خریدار قدرتمند هم در اون وجود داشت که هرچقدر عرضه شد جذب کرد.
از لحاظ تکنیکالشو خبر ندارم ولی بنظرم با توجه به 8درصدی بودن فردا متعادل باشه هرچند خریدهای امروز خیلی قوی بود.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
امروز همه دست به دست هم دادن که با صف بسته نشه!!
4% سرمایه شرکت معامله شد ولی بازهم خریدار روی 8% کامل وجود داشت
با توجه به پی به ای فعلی هنوز رشد رو برای سهم متصورم اما با نظر وحید برای تعادل موقت بیشتر موافقم
بیشتر میپسندم که رشد سهم آروم باشهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
استیضاح وزیر اقتصاد هم مزید بر علت شد که یه روز هم منفی کهمدا رو ببینیم
منکه کماکان باهاش هستم
وحید جان شما هم هنوز نفروختی؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postاستیضاح وزیر اقتصاد هم مزید بر علت شد که یه روز هم منفی کهمدا رو ببینیم
منکه کماکان باهاش هستم
وحید جان شما هم هنوز نفروختی؟
این منفی خوردن ها واسه صعود بلند مدت تر و با قدرت تر لازمه... به شخصه از منفی امروز خوشحال تر میشدم تا مثبتش...
نظر شما چیه مصطفی جان؟
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postاستیضاح وزیر اقتصاد هم مزید بر علت شد که یه روز هم منفی کهمدا رو ببینیم
منکه کماکان باهاش هستم
وحید جان شما هم هنوز نفروختی؟
بیشترشو دیروز و یه بخشی هم امروز
اگر فردا منفی باشه احتمالا دوباره بخرم اگرم نباشه که هیچ به همین سودی که کردم قانعمدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
-
در اصل توسط astalla پست شده است View Postبالاخره نمیشه که یه کله بره بالا :d
این منفی خوردن ها واسه صعود بلند مدت تر و با قدرت تر لازمه... به شخصه از منفی امروز خوشحال تر میشدم تا مثبتش...
نظر شما چیه مصطفی جان؟
با توجه به این پی به ای و اخبار پیش رو به رشدش اعتقاد دارموقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر