کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بالاخره آگهی دعوت به مجمع در کدال نشست.
حد نصاب 50درصدی مجامع هم موقتا برداشته شد که برای چکارن با این شناور بالا حبر خوبی هست.
منفی روزهای پیش فرصت نابی بود برای اصلاح سبد. با قیمت فعلی و درصد افزایش سرمایه به نظرم چکارن بهترین گزینه هست.
به امید بازگشایی با شکوه /:.rolleyessmileyani
إنَّمَا تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إلَی دَارٍ
"ما ابد در پیش داریم؛ هستیم که هستیم"
احتمالا امروز فرصت ورود بدهد. حقوقی سخاوتمندی دارد! در روزهای مثبت از یک تا 3 میلیون می فروشد. به زودی بازار همه دارو ندار حقوقی را خواهد خرید . این سهم پس از افزایش سرمایه می تواند حیرت برانگیز باشد .
50000 متر زمین در یافت دارد و چنانچه تغییر کاربری حادث شود. سود شیرینی مازاد بر سایر پتانسیلهایش را نصیب سهامداران خواهد کرد . سهمی کوچک و چابک.
سبک معاملات چگارن بسیار وسوسه برانگیز است! شاید اشتباه کنم . اما چیزی که من می بینم نوعی جمع آوری سهم است! صف سبک خرید می چینند تا عده ای بترسند و بفروشند. بعد چند دقیقه صف را می دهند باز عده ای می فروشند دوباره صف کوچکی برای خرید می چینند. بشدت تحت نظر دارمش بازی ادامه پیدا کند ما هم جور دیگری بازی خواهیم کرد ./:.rolleyessmileyani
از تاریخ 11 فروردین سالحاری 22/7 درصد شناور سهم بالای قیمت 100000 ریال (ده هزارتومن) معامله شده است.
تاریخ 7 اردیبهشت مجمع خواهد بود و یک روز قبل از محمع سهم باید بسته باشد و بنابراین چهارشنبه روز آخر معاملات سهم قبل از افزایش سرمایه است .
فقط سه روز فرصت برای ورود باقی است . بی شک پس از افزایش سرمایه شاهد بازگشایی باشکوهی خواهیم بود .
لکما گزارش الف با محتوی منفی داده با 27 درصد مثبت باز می شود اونوقت چکارن چه خواهد کرد! شاید در این چند روز بخش عمده سبدم را تبدیل به چکارن کنم .
امروز هم بیش از 12000 عدد اضافه کردم .
نظر