کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
الان از تو گوشی فقط وارد سامانه شدم.
دیدم چکارن 10 درصد باز شده اونم حجم مبنا رو نداده.
بعد از یه ماه و نیم فقط همین؟؟؟
باورم نمیشه.
دوستانی که چکارن دارن راهنمایی کنن لطفا
چیکار کنیم با این سهم مزخرف؟؟ بفروشیم یا نگه داریم؟؟؟
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
الان از تو گوشی فقط وارد سامانه شدم.
دیدم چکارن 10 درصد باز شده اونم حجم مبنا رو نداده.
بعد از یه ماه و نیم فقط همین؟؟؟
باورم نمیشه.
دوستانی که چکارن دارن راهنمایی کنن لطفا
چیکار کنیم با این سهم مزخرف؟؟ بفروشیم یا نگه داریم؟؟؟
سلام دوستان.
هیچ کس نظری در مورد چکارن نداره؟
به نظرتون چیکار کنیم؟
نگهداریم یا بفروشیم؟
به نظرتون از این به بعد چه اتفاقی برای سهم میوفته؟؟؟
سلام و صبح بخیر و آرزوی سلامتی برای مادر مکرمتان
این جور مواقع فقط باید به نظاره نشست و کاری نمیشه کرد حتی این فرصت برای حقیقی نیست که بفروشد !
این صف 190 میلیونی بعیده کار حقیقی باشه ! آنهم بعد از 50 روز بسته بودن و انتظار رشد حداقل 20 درصدی !
چاره ای هم نیست باید منتظر باشیم ببینیم بازیگران سهم چه خوابی برایمان دیده اند !
اما یک چیز روشن شد . منبعد باید بسیار مواظب بود در افزایش سرمایه های تجدید ارزیابی با احتیاط زیاد وارد شد ! و یا اصلا وارد نشد !
سلام و صبح بخیر و آرزوی سلامتی برای مادر مکرمتان
این جور مواقع فقط باید به نظاره نشست و کاری نمیشه کرد حتی این فرصت برای حقیقی نیست که بفروشد !
این صف 190 میلیونی بعیده کار حقیقی باشه ! آنهم بعد از 50 روز بسته بودن و انتظار رشد حداقل 20 درصدی !
چاره ای هم نیست باید منتظر باشیم ببینیم بازیگران سهم چه خوابی برایمان دیده اند !
اما یک چیز روشن شد . منبعد باید بسیار مواظب بود در افزایش سرمایه های تجدید ارزیابی با احتیاط زیاد وارد شد ! و یا اصلا وارد نشد !
لعنت بهش... با این بازگشاییش
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
جناب مصلح میشه لطفا بیشتر توضیح بدید؟؟؟
فقط یه جمله نوشتید. یعنی چی آخه؟؟؟
من این سهم و از قبل مجمع دارم.
به خاطر این جور بازگشاییش خیلی ناراحتم.
به نظر شما حرکت می کنه؟
نظر