سرمایه گذاری صنعت بیمه ( وبیمه )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • (حیدری)
    عضو فعال
    • Jan 2014
    • 1030

پاسخ : سرمایه گذاری صنعت بیمه ( وبیمه )

در اصل توسط پینو پست شده است View Post
    وبیمه کمتر از 250 بازگشایی نحواهد شد .
    خدا از دهنت نشنوه ما از خدامونه
    در روزگاری که “سلام” و “خداحافظ” فرقی‌ با هم ندارند نه ماندن کسی‌ حادثه ست نه رفتنِ کسی‌ فاجعه !

نظر

• خوشحال
      عضو عادی
      • Jan 2014
      • 247

انشااله همین طور باشد ولی من طبق نظر کارشناس امور سرمایه گذاری ها پیش بینی سود سال ۹۳ را ۲۰۰اعلام خواهند نمود به همین دلیل من بیش از نیمی از سهامهایم را با ضرر فروختم

نظر

• heaven_smile77
        عضو عادی
        • Jul 2012
        • 257

در اصل توسط پینو پست شده است View Post
        وبیمه کمتر از 250 بازگشایی نحواهد شد .
        خب بر اساس چه تحلیلی این موضوع را مطرح می کنید که 250 بازگشایی می شود؟ این یعنی حدود 50% بالاتر از قیمت فعلی که خیلی منطقی به نظر نمی رسد.

نظر

• tvihn
          عضو فعال
          • Jan 2014
          • 312

در اصل توسط heaven_smile77 پست شده است View Post
          خب بر اساس چه تحلیلی این موضوع را مطرح می کنید که 250 بازگشایی می شود؟ این یعنی حدود 50% بالاتر از قیمت فعلی که خیلی منطقی به نظر نمی رسد.
          دوستان دو سه روز دیگه صبر کنیم همه چی به عینه مشخص میشه ، این بحثها تو ارزش سهام تاثیری نمیذاره ، پرسود باشید

نظر

• vet
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1504

Re: سرمایه گذاری صنعت بیمه ( وبیمه )

در اصل توسط خوشحال پست شده است View Post
            من ۷ سال سهامدار این شرکت هستم این شرکت اگه ملک خود را نفروشه ایی پی اس خودش را ۲۰۰ ریال بالا تر اعلام نخواهد کرد از فروش حقوقی ها معلوم است .این سهم بعد از مجمع ۱۷۰ تومان مشود خرید
            خرید ۷سال پیش من در حدود ۲۳۰ تومان بوده است هنوز بعد از ۷ سال نه افزایشی داده نه سود چشمگیری به امید خروج هر چی بالاتر از این سهم
            تعجب میکنم اگه کسی سهامی را مدتی نگه داره حتما حقوقی است فکر کنم شما با ایجاد شایعه دوست دارید نوسان گیری کنید .ولی من می گویم توی دل این سهم هیچی نیست مثل سهام بوتان است با وجود تعدیل منفی و شایعه درست مکنند و در قیمت بالا از سهام خارج می شوند بلایی که ۷ سال پیش سر من امد.
            بالاخره حقوقی و سهامدار عمده می دونه توی سهم خبری نیست.
            سهام وبیمه با قیمتی درحدود ۱۸۰ الی ۱۹۰ به مجمع خواهد رفت وبا توجه به ای پی اس سال بعد که در حدود ۲۵۰ ریال طبق اظهار نظر امور سهام می باشد درحدود دامنه قیمتی ۱۶۰ الی ۱۷۵ بازگشایی خواهد شد از افزایش سرمایه هم خبری نیست جهت اطمینان بیشتر با امور سهام شرکت تماس حاصل فرمایید.
            این سهم بیشتر از ۱۵۰ تومان نمی ارزه این بار اگه ۲۰۰ تومان بشه برای همیشه از این سهم خارج خواهم شد
            این سهم تا ۱۵۰ ریزش قیمت داره توی اولین فرصت از سهم خارج شوید با گندی که توی مجمع زد
            قیمت ۱۶۰ تومان کف مقاومتی سنگین سهم خواهد بودالبته به نظر بنده
            عزیزم من همونی هستم که گفتم زمانی سهم ۲۲۰ تومان بود مگفتم سهم ۱۸۰ تومان میشود وحالا نظرم ۱۶۰ تومان است خواهیم دید
            وبیمه قصددارد مجتمع پردیس را بصورت تفکیکی واگذار نمایددراین صورت فروش ان راحتر صورت خواهد پذیرفت
            خب همانطور که قبلا گفتم سهام به قیمت ۱۶۰ تومان نزدیک شده با در نظر گرفتن ۱۱۰ ریال توزیعی مجمع روز ۱۳ بهمن قیمت حدود ۱۵۰ تومان خواهد رسید من به شخصا فردا با ۵۰۰۰۰ سهم خرید را اغاز خواهم کرد بیایید این صف فروش را از دست این سهامداران عجول جمع کنیم
            سهامداران گرامی کمی صبر کنید خبرهای خوبی در مجمع خواهید شنید
            انشااله همین طور باشد ولی من طبق نظر کارشناس امور سرمایه گذاری ها پیش بینی سود سال ۹۳ را ۲۰۰اعلام خواهند نمود به همین دلیل من بیش از نیمی از سهامهایم را با ضرر فروختم
            خوشحال جان ، بیا پیش خودم برات یک دارو بنویسم وضعیت روانیت منسجم تر بشه
            برادر من شما خودت هم میدونی چی میخوای از زندگیت؟؟؟؟ما که نفهمیدیم
            یک بار میگی بخرین یک بار میگی بفروشین
            عزیز دلم شرکت اعلام کرده که داره پروژه ها رو میفروشه و به نظر من فروخته و توی این افت شدید بازار که داشتیم خرید های سنگینی هم احتمالا داشته باشه و بعد که این سهام ها بره بالا چون توی کف قیمتی خریده سود بسیار خوبی عاید سهام دار خواهد کرد
            قیمت 250 و غیره که دوستان در موردش حرف میزنن از دید من جلوی این سهم هیچه و قیمت های بالای 500 تومان رو پیش بینی میکنم.به قول زا تریدر سود فروش یک پروژه اش 100 تومان به ازا هر سهم هست.میدونین یعنی چی؟؟؟
            یعنی دست کم با پی بر ای 4 هم بخوای حساب کنی میشه 400 تومان اون هم فقط برای یک پروژه
            من با دید بلند مدت خریدم و این روزهای آخر هم برداشتم و آرزو میکردم که بیاد پایین تر تا بیشتر بردارم که فعلا نشد.
            کم کم میریم جز سهامدارای گنده سهم شما هم بشین بگو سهم فلانه
            موفق و پر سود خوشحال باشی
            فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• yahya
              عضو فعال
              • Dec 2012
              • 334

در اصل توسط tvihn پست شده است View Post
              دوستان دو سه روز دیگه صبر کنیم همه چی به عینه مشخص میشه ، این بحثها تو ارزش سهام تاثیری نمیذاره ، پرسود باشید
              آفرین بر شما دوست گرامی حالا که همه باهم رفتیم مجمع هیچی هم مشخص نیست چرا الکی جو تاپیک را خراب می کنید
              سهامدار حقوقی هم که این مدت با حقیقی ها جنگید و اجازه نداد قیمت بالا بره بازی هم هنوز ادامه داره سهامدار جز مثل من هم یا باید صبر کنه یا از بازی بره بیرون که سهامدار جز تاثیری در بازی نداره چه بمونه چه بره سهم راه خودش را خواهد رفت

*الحمد لله رب العالمین* -ارسال شده با تپاتالک-
              (*) همين الآن كمك كنيد. @};-@};- http://www.sosapoverty.org/payment.aspx&[]

نظر

• "Midas"
                عضو فعال
                • Oct 2013
                • 2483

درود؛

سری بزنیم به هیئت مدیره شرکت سرمایه گذاری صنعت بیمه:

(بدون شرح)

علی‌اصغر یوسف‌نژاد :

نماینده دوره پنجم و هشتم مجلس شورای اسلامی و عضو و سخنگوی کمیسون صنایع و معادن مجلس هشتم و عضو فراکسیون ورزش مجلس است.

محمود امراللهی:

خبرگزاری تسنیم:

سرویس: اقتصادی ، تاریخ: ۲۳/دی/۱۳۹۲ - ۰۹:۵۶ ، شناسه خبر: ۲۴۷۹۰۷

با حکم وزیر اقتصاد
                امراللهی مدیرعامل بیمه ایران شد

محمدمهدي محمودي:

مشاور رئيس كل و مدير كل حوزه رياست بیمه ی مرکزی ایران!!

حسن خوشپور: (مدیر عامل وبیمه)

خبرگزاری فارس: 92/07/10 - 12:42

حسن خوشپور که پیش از این به عنوان معاون اقتصادی و سرمایه گذاری شرکت بیمه «ما» مشغول فعالیت بود، جایگزین محمود امرالهی شد.

علی رستمی

عضو سابق هیئت مدیره بیمه آسیا

علی جباری

عضو سابق هیئت مدیره بیمه ایران
                آخرین ویرایش توسط "Midas"؛ 2014/01/31, 20:25.
                بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• vet
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 1504

Re: سرمایه گذاری صنعت بیمه ( وبیمه )

دوستانی که خبری از وبیمه دارن لطفا اطلاع رسانی کنن
                  ممنون

نظر

• yahya
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 334

پاسخ : Re: سرمایه گذاری صنعت بیمه ( وبیمه )

در اصل توسط vet پست شده است View Post
                    دوستانی که خبری از وبیمه دارن لطفا اطلاع رسانی کنن
                    ممنون
                    یعنی هیچکس از دوستان مجمع نرفته؟

*الحمد لله رب العالمین* -ارسال شده با تپاتالک-
                    (*) همين الآن كمك كنيد. @};-@};- http://www.sosapoverty.org/payment.aspx&[]

نظر

• nikravesh32
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 148

دوستان ظاهرا تو مجمع 50 ریال سود تقسیمی اعلام کردن !! حالا با این اوضاع سهم با چه قیمتی باز میشه ؟

نظر

• بهجون
                        عضو عادی
                        • Nov 2013
                        • 62

در اصل توسط nikravesh32 پست شده است View Post
                        دوستان ظاهرا تو مجمع 50 ریال سود تقسیمی اعلام کردن !! حالا با این اوضاع سهم با چه قیمتی باز میشه ؟
                        خوب معلومه 1610 ریال
                        مهم اینه که توی مجمع چه خبری بوده
                        خبرها حاکی از اینه که توی مجمع هم جنگ و دعوا شده
                        بگذارید یکی از دوستانی که توی مجمع بوده خبر بده ببینیم چی شده
                        سپاس...

نظر

• milad617
                          عضو عادی
                          • Nov 2013
                          • 120

نقل از سایت همسایه

سلام خدمت دوستان گزارش مجمع در تاريخ ١٣ بهمن ٩٢ براي مرتبه دوم

در ابتدا رييس هييت مديره اقاي رييس دانا نماينده بيمه مركزي حضور پيدا كردند و از نمايندگان خسارتهاي بدني و بيمه اسيا هم دعوت كرد و اين دوتا هي حرص منو در مياوردند چون سهماشونو خالي كرده بودند و هي به ريش ما حقيقي ها ميخنديدند ميخواستم برم خفشون كنم
                          در ادامه از خانمي به عنوان نماينده سازمان بورس هم دعوت كرند كه اين خانومه به نظرم خيلي خوب و نطقي بووود و يه حركتي هم كرد كه همه سهامدارا خوشحال شدن (گفت شركت يه برنامه زمانبندي منظمي رو روي كدال بزاره و بگه كه مثلا اين پروژه رو تا اين تاريخ انقدر متراژشو ميفروشه يا پيش فروش ميكنه)
                          و در ادامه از اقاي خشپور دعوت كردند كه بياد رو سن و ايشو گزارش هييت مديره رو كه هممون رو كدال صد بار خونديم رو مرور كرد
                          نكات مهم صحبت خشپور
                          شروع پروژه گلستان آذر ٨٨
                          در ابتدا ٥٠ درصد سهم وبيمه و ٥٠ درصد سهم لالوي
                          در ٩٠/١٠/٢٣ پروژه ٥٤ درصد پيشرفت فيزيكي داشته و فرايند ادامه ساخت پروژه تا به امروز به علت مشكلات مديريتي متوقف شده است
                          هفت ميليارد تومن خسارت لالوي كه نتونست چكاشو بابت خريد سهم وبيمه پاس كنه به صورت تهاتر دريافت شد كه مدارك هم ثبت دفتر خونه اي نشدن و حسابرس به اين مورد هم گير داده
                          خشپور گفت شركت اگه ٥ ميليارد هزينه كنه پروژه اماده پيش فروشه
                          گفت سه تا سناريو داريم واسه تعيين تكليف پروژه
                          ١- فروش پروژه در اين مقطع بصورت يكجا كه با سه تا شركت صحبت كرديم و اونا هم توي هييت مديرشون در حال بررسيه
                          ٢- بدليل محدوديت هاي مالي شركت دوتا پيمانكار پيدا كرديم بعنوان الترناتيو كه پروژه كامل بكنن و سهم الشراكت خودشونو بردارن
                          ٣- پيش فروش كه دو سه تا موسسه پيدا كرديم

خشپور گفت ٦٧ درصد واحدهاي تجاري كل گلستان مال وبيمه است و ١٠٠ درصد اداري ها هم مال اوناست
                          شركت بابت ١٥ ميليارد بيمه مركزي هم بايد تضمين ٢٥ درصد ساليانه سود رو بده و اگر پروژه سود اور باشه ٤٠ درصد سود رو هم به بيمه مركزي بده. بقول بچه ها قرارداد تركمنچاي. كه به غير از بيمه مركزي ٧٥ درصد پروژه مال وبيمه هستش و با احتساب سهم بيمه مركزي ٤٤ درصد سهم وبيمه هستش
                          سود تلفيقي حسابرسي نشده به سازمان ارسال نشده ولي از زير زبونش كشيديم ١٢٨ رياله كه به حمدالله بالاتر از ١١٨ بوده
                          ساختمان غفاري فروخته شد ٧ ميليارد فروخته شد تمام شده ٣ ميليارد و سود ٤ ميليارد
                          ديلمان ٢٢ ميليارده كه ١٨ ميلياردش فروش رفته
                          درياديم ٣٠ واحد از ٥٢ واحد به قيمت خوبي فروخته شد
                          شركت ميخواد افزايش سرمايه بده كه تامين منابعشو از اورده نقدي و تامين منابع از فروش گلستان خيام و راههاي ديگه ميخواد بياره
                          سر فروش گلستان خيلي بحث شد
                          خشپور گفت صدام داره ضبط ميشه پس نميتونم الكي حرف بزنم پروژه در مراحل پاياني كارخودش قرار داره و بزودي تعيين تكليف ميشه
                          همه يهو هم همه كردن گفتن همش همينو ميگيد بعد خانومه نماينده بورس گفت برنامه زمانبندي بديد بعد نماينده بيمه مركزي گفت بايد حداكثر تا اخر شهريور ٩٢ تعيين تكليف كنه اونم اينو گفت چون سر رسيد پولشون اون موقست
                          جو خيلي پر تنش شده بووود من از اون اوضاع فيلم گرفتم از هر طرف افراد بعضا مسن و كار كشته و غيره به سمت اعضاي هييت مديره ميومدن و اعتراض ميكردن
                          تو صورت جلسه نوشتن هر چه سريعتر تعيين تكليف بشه
                          سود تقسيمي رو ٥ تومن اعلام كردند كه با اعتراض سهامدارا صورت گرفت كه البته گفتند شركت دست و بالش خالي ميشه و اقاي امين نماينده بيمه مركزي بعنوان سهامدار عمده گفته سه تومن تقسيم بشه كه حالا با كلي منت سرمون ٥ تومن اعلام كردن
                          سر انتخاب اعضاي هيت مديره شد كه با بچه ها سعي كرديم يه حقيقي رو بياريم تو جمع كه يكي رو كه ٣ ميليون و سيصد تا داشت رو انتخاب كرديم و بهش راي داديم
                          از نكات جالب صحبت خصوصي خودم با نماينده گل گهر و بيمه ايران كه تو اين مدت كلي سهماشو خالي كرد بووود
                          راستش بعلت هاي خاص نمي تونم صحبتام رو تو اين مورد اينجا بگم
                          علت فروش بيمه ايران و خريد گل گهر
                          راستي شركت گفت سود اين موارد رو هم تو سال مالي جديد ديده چون پايان سالي مالي شركت شهريور ماهه
                          ا سلام خدمت دوستان گزارش مجمع در تاريخ ١٣ بهمن ٩٢ براي مرتبه دوم
                          در ابتدا رييس هييت مديره اقاي رييس دانا نماينده بيمه مركزي حضور پيدا كردند و از نمايندگان خسارتهاي بدني و بيمه اسيا هم دعوت كرد و اين دوتا هي حرص منو در مياوردند چون سهماشونو خالي كرده بودند و هي به ريش ما حقيقي ها ميخنديدند ميخواستم برم خفشون كنم
                          در ادامه از خانمي به عنوان نماينده سازمان بورس هم دعوت كرند كه اين خانومه به نظرم خيلي خوب و نطقي بووود و يه حركتي هم كرد كه همه سهامدارا خوشحال شدن (گفت شركت يه برنامه زمانبندي منظمي رو روي كدال بزاره و بگه كه مثلا اين پروژه رو تا اين تاريخ انقدر متراژشو ميفروشه يا پيش فروش ميكنه)
                          و در ادامه از اقاي خشپور دعوت كردند كه بياد رو سن و ايشو گزارش هييت مديره رو كه هممون رو كدال صد بار خونديم رو مرور كرد
                          نكات مهم صحبت خشپور
                          شروع پروژه گلستان آذر ٨٨
                          در ابتدا ٥٠ درصد سهم وبيمه و ٥٠ درصد سهم لالوي
                          در ٩٠/١٠/٢٣ پروژه ٥٤ درصد پيشرفت فيزيكي داشته و فرايند ادامه ساخت پروژه تا به امروز به علت مشكلات مديريتي متوقف شده است
                          هفت ميليارد تومن خسارت لالوي كه نتونست چكاشو بابت خريد سهم وبيمه پاس كنه به صورت تهاتر دريافت شد كه مدارك هم ثبت دفتر خونه اي نشدن و حسابرس به اين مورد هم گير داده
                          خشپور گفت شركت اگه ٥ ميليارد هزينه كنه پروژه اماده پيش فروشه
                          گفت سه تا سناريو داريم واسه تعيين تكليف پروژه
                          ١- فروش پروژه در اين مقطع بصورت يكجا كه با سه تا شركت صحبت كرديم و اونا هم توي هييت مديرشون در حال بررسيه
                          ٢- بدليل محدوديت هاي مالي شركت دوتا پيمانكار پيدا كرديم بعنوان الترناتيو كه پروژه كامل بكنن و سهم الشراكت خودشونو بردارن
                          ٣- پيش فروش كه دو سه تا موسسه پيدا كرديم

خشپور گفت ٦٧ درصد واحدهاي تجاري كل گلستان مال وبيمه است و ١٠٠ درصد اداري ها هم مال اوناست
                          شركت بابت ١٥ ميليارد بيمه مركزي هم بايد تضمين ٢٥ درصد ساليانه سود رو بده و اگر پروژه سود اور باشه ٤٠ درصد سود رو هم به بيمه مركزي بده. بقول بچه ها قرارداد تركمنچاي. كه به غير از بيمه مركزي ٧٥ درصد پروژه مال وبيمه هستش و با احتساب سهم بيمه مركزي ٤٤ درصد سهم وبيمه هستش
                          سود تلفيقي حسابرسي نشده به سازمان ارسال نشده ولي از زير زبونش كشيديم ١٢٨ رياله كه به حمدالله بالاتر از ١١٨ بوده
                          ساختمان غفاري فروخته شد ٧ ميليارد فروخته شد تمام شده ٣ ميليارد و سود ٤ ميليارد
                          ديلمان ٢٢ ميليارده كه ١٨ ميلياردش فروش رفته
                          درياديم ٣٠ واحد از ٥٢ واحد به قيمت خوبي فروخته شد
                          شركت ميخواد افزايش سرمايه بده كه تامين منابعشو از اورده نقدي و تامين منابع از فروش گلستان خيام و راههاي ديگه ميخواد بياره
                          سر فروش گلستان خيلي بحث شد
                          خشپور گفت صدام داره ضبط ميشه پس نميتونم الكي حرف بزنم پروژه در مراحل پاياني كارخودش قرار داره و بزودي تعيين تكليف ميشه
                          همه يهو هم همه كردن گفتن همش همينو ميگيد بعد خانومه نماينده بورس گفت برنامه زمانبندي بديد بعد نماينده بيمه مركزي گفت بايد حداكثر تا اخر شهريور ٩٢ تعيين تكليف كنه اونم اينو گفت چون سر رسيد پولشون اون موقست
                          جو خيلي پر تنش شده بووود من از اون اوضاع فيلم گرفتم از هر طرف افراد بعضا مسن و كار كشته و غيره به سمت اعضاي هييت مديره ميومدن و اعتراض ميكردن
                          تو صورت جلسه نوشتن هر چه سريعتر تعيين تكليف بشه
                          سود تقسيمي رو ٥ تومن اعلام كردند كه با اعتراض سهامدارا صورت گرفت كه البته گفتند شركت دست و بالش خالي ميشه و اقاي امين نماينده بيمه مركزي بعنوان سهامدار عمده گفته سه تومن تقسيم بشه كه حالا با كلي منت سرمون ٥ تومن اعلام كردن
                          سر انتخاب اعضاي هيت مديره شد كه با بچه ها سعي كرديم يه حقيقي رو بياريم تو جمع كه يكي رو كه ٣ ميليون و سيصد تا داشت رو انتخاب كرديم و بهش راي داديم
                          از نكات جالب صحبت خصوصي خودم با نماينده گل گهر و بيمه ايران كه تو اين مدت كلي سهماشو خالي كرد بووود
                          راستش بعلت هاي خاص نمي تونم صحبتام رو تو اين مورد اينجا بگم
                          علت فروش بيمه ايران و خريد گل گهر
                          راستي شركت گفت سود اين موارد رو هم تو سال مالي جديد ديده چون پايان سالي مالي شركت شهريور ماهه
                          مثلا سود پرتفوي بورسي و فروش ساختمان غفاري و غيره و ،،،،

مثلا سود پرتفوي بورسي و فروش ساختمان غفاري و غيره و ،،،،

نظر

• za_trader
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 1456

با سلام خدمت دوستان
                            امروز مجمع وبیمه بود و چه مجمعی ، کلی جر و بحث و...
                            آخر سر فهمیدیم کلی دزد ریختن تو سهم
                            و اما چه خبر از سهم؟
                            هم خبر خوب داریم هم خبر بد
                            خبر بد اینه که گفتن میخوایم گلستان رو بفروشیم ، حالا گفتن شاید نفروشیم و بسازیم اما اولویت با فروش هستش کلا این پروژه خیام خیلی ابهام داره.
                            بعد گفتن افزایش سرمایه دارند و همچنین دو تا شرکت از زیر مجموعه های وبیمه رو میخواهند وارد فرابورس کنند که برای سهم خیلی خوبه.
                            اما خبر بد اینه که اولا مجمع خیلی پر کش و قوس و به سمت دعوا پیش میرفت ، هم اینکه پروژه خیام رو هنوز نفروخته ولی قصد فروش دارد.
                            یه خبر دیگه این که پروژه غفاری رو فروخته ولی سودش رو لحاظ نکرده که گفتن دو سه روز دیگه کاملا تموم میشه و سود شناسایی میشه همچنین تعدادی از پروژه های رامسر رو فروختن و بقیه رو هم دارن میفروشند.
                            مدیر عامل خودش گفت nav سهم 380 هستش.
                            سود 5 تومانی تقسیم شد.
                            نعداد حاضرین در جلسه 30 % بود که 27% حقوقی و 3% حقیقی بود.
                            هیات مدیره جدید هم همشون بیمه ای ها بودند.
                            ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• za_trader
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 1456

دوستان گرامی این رو بگم تمام . شرکت در 1.5 ماه گردشی به اندازه کل سهام شرکت داشته ، از این 750m سهم تقریبا 250m سهم دست حقوقی هستش ، میمونه 500m سهم که گیریم از این 500m سهم ، 100m سهم دست افراد حقیقی امثال ما باشه ، میمونه 400m سهم که 100% بی دلیل وارد سهم نشده اند .خبری هست که ما نمیدونیم و به موقع خبرش میاد. من با سهم خواهم ماند و تا گین مورد انتظار رو نگیرم نمیفروشم.
                              ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• vet
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 1504

Re: پاسخ : سرمایه گذاری صنعت بیمه ( وبیمه )

در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
                                با سلام خدمت دوستان
                                امروز مجمع وبیمه بود و چه مجمعی ، کلی جر و بحث و...
                                آخر سر فهمیدیم کلی دزد ریختن تو سهم
                                و اما چه خبر از سهم؟
                                هم خبر خوب داریم هم خبر بد
                                خبر بد اینه که گفتن میخوایم گلستان رو بفروشیم ، حالا گفتن شاید نفروشیم و بسازیم اما اولویت با فروش هستش کلا این پروژه خیام خیلی ابهام داره.
                                بعد گفتن افزایش سرمایه دارند و همچنین دو تا شرکت از زیر مجموعه های وبیمه رو میخواهند وارد فرابورس کنند که برای سهم خیلی خوبه.
                                اما خبر بد اینه که اولا مجمع خیلی پر کش و قوس و به سمت دعوا پیش میرفت ، هم اینکه پروژه خیام رو هنوز نفروخته ولی قصد فروش دارد.
                                یه خبر دیگه این که پروژه غفاری رو فروخته ولی سودش رو لحاظ نکرده که گفتن دو سه روز دیگه کاملا تموم میشه و سود شناسایی میشه همچنین تعدادی از پروژه های رامسر رو فروختن و بقیه رو هم دارن میفروشند.
                                مدیر عامل خودش گفت nav سهم 380 هستش.
                                سود 5 تومانی تقسیم شد.
                                نعداد حاضرین در جلسه 30 % بود که 27% حقوقی و 3% حقیقی بود.
                                هیات مدیره جدید هم همشون بیمه ای ها بودند.
                                ممنون از جناب تریدر و بقیه دوستانی که قبول زحمت کردن و جور ماهایی که نشد بریم رو کشیدن
                                در کل من فکر میکنم اخبار بدی نبود به جز همین تقسیم سود بد که به نظرم نگه داشته برای افزایش سرمایه و طبیعی به نظر میرسه
                                با این حرفهایی که من از اینور و اونور شنیدم فقط میتونم بگم دوستانی که قصد خروج دارن یکم دست نگه دارن تا گزارش سه ماه شرکت بیاد
                                چون کاملا ملموسه که نخواستن اخبار خوبی توی مجمع بدن وتا سهم بالا باز نشه و بتونن اونهایی رو که رد کردن به اصطلاح بز خری کنن
                                البته این نظر من هست.از طرف دیگه توی حرفهایی که میزدن خشپور گفته که به زودی تکلیف گلستان مشخص میشه
                                ناو شرکت رو هم که گفته380 هست.به هر حال من فکر میکنم با این رویه هنوز اضافه کردن سهم تا زمان رسیدن به پیش بینی سال مالی بعد غیر منطقی نباشه و مطمئنا تا اون موقع تکلیف خیلی از چیزها که نباید توی این جلسه مجمع مشخص میشده(که من گمان میکنم مشخص بوده ولی نیمخواستن توی این جلسه بگن)معلوم میشه.
                                باز هم از دوستانی که رفتن در مجمع شرکت کردن ممنونیم
                                موفق و پر سود باشید

نظر

در حال کار...
                                X