سرمایه گذاری صنعت بیمه ( وبیمه )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • masoud ramezani
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 587

پاسخ : Re: پاسخ : سرمایه گذاری صنعت بیمه ( وبیمه )

هدف 350

نظر

• مات
      عضو فعال
      • Aug 2011
      • 5650

پاسخ : سرمایه گذاری صنعت بیمه ( وبیمه )

تو بازار منفی باز شه 120 تومن
      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• vet
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 1504

Re: سرمایه گذاری صنعت بیمه ( وبیمه )

الان با قیمت 160 تومان پی بر ای سهم میشه 16 اگر سود امسال رو که گذشت 10 تومان در نظر بگیریم
        حالا پیش بینی سود سال بعد رو فقط 20 تومان بده با همین پی بر ای قیمت سهم میشه 320 تومان
        /:.ohno-smiley.:/
        اگه اون 50 تومان اعلام بشه با پی بر ای 16 میشه ؟؟؟؟
        نمیخوام بگم بالا باید باشه خیلی ولی این دزدهایی که ریختن توی سهم فکر میکنین به کاهدون زدن؟؟؟
        صبر کلیده حل این مشکله و برای اینکه خودشون سود کنن باید قیمت رو ببرن بالا
        فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• خوشحال
          عضو عادی
          • Jan 2014
          • 247

این سهم با ۵ تومان توزیع سود بیشتر از ۱۶۰ تومان باز گشایی نخواهد شد

نظر

• بهجون
            عضو عادی
            • Nov 2013
            • 62

در اصل توسط خوشحال پست شده است View Post
            رفیق احتمالا فردا با قیمت 1612 باز میشه
            هنر کردن 5 تومن سود دادن اون هم معلوم نیست کی پرداخت میشه
            اسمش رو گذاشتن صنعت بیمه و با پول سهامداران ، جیب خود و اقوامشون رو بیمه کردن
            سپاس ...

نظر

• vet
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 1504

Re: پاسخ : سرمایه گذاری صنعت بیمه ( وبیمه )

در اصل توسط خوشحال پست شده است View Post
              من که به شخصه بلند مدت برداشتم سهم رو
              حالا میخواد 100 تومان بشه یا هر چی و فقط سعی میکنم اضافه کنم
              حالا یا با تزریق پول یا نوسان گیری
              کم کم هم تا افزایش سرمایه سهم میمونم و منتظر گزارشات بعدی سهم هستم
              آینده روشن برای سهم دیده میشه

نظر

• hannaneh
                عضو عادی
                • Nov 2012
                • 40

باز شد حراج نزنید به سهمتون برخی نوسان بازان وسفته بازان منتظر بزخری هستند..........

نظر

• DJANGO
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 1701

اتفاقا خیلی هم خوب سودداد دیگه بیشتر از این نمیشد حداقل بهتر از خگستر بود که 4تومن داد با اون ای پی اس!!!!!!!
                  بعدشم یعنی دوستان سهم رو واسه گرفتن سود خریدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                  پروژه خیام رو بچسبین بابا.اگه اون حل بشه میدونید چه اتفاقی میوفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                  عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• david86
                    عضو عادی
                    • Aug 2011
                    • 34

سلام

به دوستان توصیه میکنم حداقل یکبار به خودشون زحمت بدند و بشینند و بندهای حسابرس رو بخونند ،

بنظر میاد قبری که دارید بالا سرش فاتحه میخونید توش مرده نیست !

نظر

• عادل عطایی
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 331

پاسخ : Re: سرمایه گذاری صنعت بیمه ( وبیمه )

در اصل توسط vet پست شده است View Post
                      الان با قیمت 160 تومان پی بر ای سهم میشه 16 اگر سود امسال رو که گذشت 10 تومان در نظر بگیریم
                      حالا پیش بینی سود سال بعد رو فقط 20 تومان بده با همین پی بر ای قیمت سهم میشه 320 تومان
                      /:.ohno-smiley.:/
                      اگه اون 50 تومان اعلام بشه با پی بر ای 16 میشه ؟؟؟؟
                      نمیخوام بگم بالا باید باشه خیلی ولی این دزدهایی که ریختن توی سهم فکر میکنین به کاهدون زدن؟؟؟
                      صبر کلیده حل این مشکله و برای اینکه خودشون سود کنن باید قیمت رو ببرن بالا
                      دوست عزیز این دیگه چه جور تحلیلیه. اگه الان به سهم p/e بالا داده شده به خاطر پتانسیلهای سهمه، و انتظاراتی که وجود داره. p/e معقول بین 5-8 هست در ایران. اگه سود شرکت بشه مثلا 30 تومن با p/e بین 6-8 قیمت سهم میشه 180-240 یا اگه بشه 50 تومن قیمت سهم میشه 250-300 . قرار نیست تا ابد p/e هیچ سهمی بالاتر از حد مجاز باشه. نمونه ش کگاز و کاذر که p/e خیلی بالایی داشتن و وقتی تعدیلهای سنگین دادن فقط صرف اصلاح p/e شد و الان p/e اونها بین 6-8 هست که کاملا معقوله.
                      اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• yahya
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 334

در اصل توسط david86 پست شده است View Post
                        سلام

به دوستان توصیه میکنم حداقل یکبار به خودشون زحمت بدند و بشینند و بندهای حسابرس رو بخونند ،

بنظر میاد قبری که دارید بالا سرش فاتحه میخونید توش مرده نیست !
                        کی فاتحه می خونه دوست عزیز اونی که تو قبر زنده اس خودشو زده به مردن ما قبر رو می کنیم که درش بیاریم! پیامک از دیار باقی رو دیدی؟

*الحمد لله رب العالمین* -ارسال شده با تپاتالک-
                        (*) همين الآن كمك كنيد. @};-@};- http://www.sosapoverty.org/payment.aspx&[]

نظر

• vet
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 1504

Re: پاسخ : Re: سرمایه گذاری صنعت بیمه ( وبیمه )

در اصل توسط adelataee پست شده است View Post
                          دوست عزیز این دیگه چه جور تحلیلیه. اگه الان به سهم p/e بالا داده شده به خاطر پتانسیلهای سهمه، و انتظاراتی که وجود داره. p/e معقول بین 5-8 هست در ایران. اگه سود شرکت بشه مثلا 30 تومن با p/e بین 6-8 قیمت سهم میشه 180-240 یا اگه بشه 50 تومن قیمت سهم میشه 250-300 . قرار نیست تا ابد p/e هیچ سهمی بالاتر از حد مجاز باشه. نمونه ش کگاز و کاذر که p/e خیلی بالایی داشتن و وقتی تعدیلهای سنگین دادن فقط صرف اصلاح p/e شد و الان p/e اونها بین 6-8 هست که کاملا معقوله.
                          شما بر چه اساس داری میگی قانون داره؟؟؟مملکت از عدم اجرای قانون به اینجا رسیده
                          خودرویی ها با سود منفی دارن رشد میکنن
                          دلیلش چیه؟؟جزدارایی هاشونه؟؟؟اینجا هم همینه
                          سهم به حد کافی ریزش داشته والان وقت حرکتشه
                          اگه بریزه با این که دوست ندارم نوسان گیری توی منفی میکنم و سهمم رو اضافه میکنم
                          به همین راحتی

نظر

• nazaninchamani
                            عضو جدید
                            • Jul 2025
                            • 10

سلام بچه ها
                            به نظرتون وبیمه تا چه قیمت میره ؟
                            [SIZE=2][COLOR=#006400]
                            [/COLOR][/SIZE]

نظر

• عادل عطایی
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 331

پاسخ : Re: پاسخ : Re: سرمایه گذاری صنعت بیمه ( وبیمه )

در اصل توسط vet پست شده است View Post
                              شما بر چه اساس داری میگی قانون داره؟؟؟مملکت از عدم اجرای قانون به اینجا رسیده
                              خودرویی ها با سود منفی دارن رشد میکنن
                              دلیلش چیه؟؟جزدارایی هاشونه؟؟؟اینجا هم همینه
                              سهم به حد کافی ریزش داشته والان وقت حرکتشه
                              اگه بریزه با این که دوست ندارم نوسان گیری توی منفی میکنم و سهمم رو اضافه میکنم
                              به همین راحتی
                              بحث من در مورد این سهم به خصوص نبود. دیدم خیلی راحت داری p/e سهمتو برای همیشه 16 در نظر میگیری گفتم که بدونی تا ابد این جوری نمیمونه. الانم اگه بگی nav سهم 350-400 هست من قبول دارم و حرفی نیست، ولی این که بخوای بگی مثلا ساختمان خیام گلستان رو بفروشه و به ازای هر سهم 100 تومن سود بده و بعد حساب کنی 100*16 مساوی فلان دیگه خیلی خوشبینانه و دور از واقعیت هست. در واقع p/e بالای یه سهم تنها با در نظر گرفتن سود تحلیلی اون که شاید از سود اعلامی شرکت خیلی هم بیشتر باشه موجه هست. مثل همین سهمایی که اعلام کردم. یا داروییها که اول رشد کردن و بعد تعدیلهاشون اومد روی کدال و صرفا p/e شکوندن.
                              در مورد خودرویی ها هم اول از همه بحث داراییهاشونه. با این تفاوت که چشم انداز تولید اونا صعودی هست ( طبق باور خریداران این سهام این گروه) و میشه برای هرکدوم از خودروییها سود عملیاتی تکرارپذیری در نظر گرفت که در آینده محقق میشه.
                              اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• ROSEMAN
                                عضو عادی
                                • Aug 2013
                                • 186

با سلام

پیرو گزارش برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه منتهی به سال مالی 1392/06/31 نکات زیر قابل توجه می باشد:

1) از مجموع سهامداران شرکت تنها 34/24 درصد از سهامداران در مجمع شرکت کرده اند که بیانگر عدم حضور 65/76 درصد از صاحبان سهام در مجمع می باشد...!

2) با توجه به سرمایه شرکت نتیجه خواهیم گرفت سهامداران 493,200,000 سهم در مجمع شرکت ننموده اند...!

3) از شنیده های دوستان که در مجمع حضور داشته اند نیز میتوان عدم شفافیت کامل هیات مدیره را در خصوص پروژه های شرکت به وضوح دریافت...

لذا با توجه به شواهد و قرائن موجود محتمل ترین سناریوی تعریف شده در شرکت به قرار زیر است:

اینکه حدود 66 درصد سهامداران در مجمع شرکت ننموده اند میتواند بیانگر "خودی" بودن سهامداران مذکور باشد. بدین صورت که حقیقی های پنهان حدود 500 میلیون سهم را خریداری کرده و بعلت دریافت رانت اطلاعاتی، از شرکت در مجمع خودداری نموده اند تا مجددا" هیات مدیره از میان سهامداران عمده قبلی انتخاب گردند. چرا که ادامه اجرای سناریو منوط به حضور همین هیات مدیره بر سر کار می باشد.

نتیجتا" و قطع به یقین، خبرهای بسیار مهمی در "وبیمه" وجود دارد که ما از آن بی خبریم و این اخبار میتواند شرکت را متحول سازد.

موفق باشید.
                                [FONT=tahoma][B][SIZE=2][COLOR=#008000]مطالب ارائه شده صرفا جهت اطلاع بوده و توصيه به خريد يا فروش سهم نمي باشد...[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]

نظر

در حال کار...
                                X