خوب اقا میثم کپشیر بخرید کفرا بخرید
نوسان گیری های کم ریسک
Collapse
X
-
در اصل توسط negar پست شده است View Postخوب اقا میثم کپشیر بخرید کفرا بخرید
هر دو سهم خوبین ولی اول رالی به نظرم باید خرید ......و اینا نصف راه رو اومدن ....و البته احتمالا فردا باید رفت تو صف خرید ..
به نظر شما تا چه قیمت هایی میتونن بالا برن؟///
نظر
-
در اصل توسط negar پست شده است View Postکپشیر که 300 میشود نرخ عادی پایه
کفرا 550 نرخ پایه عادی
ولی امروز هم شاید دیگه گیر نیاد ...........پس ما خود رو جا مونده میبینیم ........آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/11/07, 09:27.///
نظر
-
خودرویی ها اگه خوب بودن که ما میخریدیم دیگه ..گیریم توافق هم بشه دلار هم بیاد پایین تا اینا بخوان خودشون رو جمع و جور کنن 5-6 ماه طول میشکه حداقل حداقل ............بعد میرن تو صف خرید الان گیر میکنن تو صف فروش ...........///
نظر
-
صبح خواستم کهمدا را پیشنهاد کنم دیدم با شخصیت شما جور در نمیاد این یک سهامدار صبور میخواهد که 5-6 ماه دیگه برگردد 40-50 درصد بگیرد والا این 2 تا را هم در تاپیکشون دوستان قبل از صف پیشنهاد و صحبت چه اینجا چه سایتهای دیگر شده بود ولی الان ضمانت این کپشیر را میدهم حداقل 300
قشیر هم از الان تا یک مدت محدود-15 -20 در صد را دارد اقلا
نظر
-
این غمارگ و غبشهر ارزشش رو دارن که 3-5-4 روز هیچی نخریم و وقتی صف داشت جمع میشد بخریم .............ما که امروز ذوب رو فروختیم و صبر میکنیم برای غمارگ یا غبشهر ......البته اگه بتونیم صبر کنیم و سهم دیگه ای نخریم ..///
نظر
-
فسپا 5-6 ماهه حداقل حداقل 40-50 درصد میده ....من الان خودم تو صفش هستم چند تایی .........;) ولی خوب قبل ما مخفی نشستن....یعنی یه چیزی میدونن که 10 روزه میشنن تو صف ...........
از گروه قند من فقط قشهد میخرم ......تاپ ترین این گروه قشهده از نظر بنیادی .............قصفهاش هم جلوی قشهد کم میاره ............///
نظر
-
به جای گروه خودرو اونایی که فک میکنن توافق میشه میتونن فاذر رو بخرن ..........الان سهم رو زیر 184 به زور میفروشن ...........وقتی فروشنده کم میشه یعنی سهم ارزندست .......;)
البته فاذر قرارداهاشو به یورو و دلار دیگه میبنده ..............///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postفسپا 5-6 ماهه حداقل حداقل 40-50 درصد میده ....من الان خودم تو صفش هستم چند تایی .........;) ولی خوب قبل ما مخفی نشستن....یعنی یه چیزی میدونن که 10 روزه میشنن تو صف ...........
از گروه قند من فقط قشهد میخرم ......تاپ ترین این گروه قشهده از نظر بنیادی .............قصفهاش هم جلوی قشهد کم میاره ............وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postحتی اگه بدونی قصفها 650 میسازه؟
البته بعد بازار بررسی میکنیم ........دوباره ......;) شاید بسازه .........و حتی بالاترآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/11/07, 11:01.///
نظر
-
قشیر پیوسته با قپیرا حرکت میکند خرید قشیر در منفی کامل امروز دلچسب خواهد بود الته الان که دیگه فکر نمکن رو منفی کامل بدن!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
شبهرن <:-P(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postعمرا اینقدر بسازه ...........شکر هایی که برای تصفیه خریده روز زیر 1200 فروخته .............البته موجودی که بهسال بعد انتقال میده رو کاری نداریم ما .چون قشهد هم همون قد موجودی داره که میفرسته به سال بعد .........
البته بعد بازار بررسی میکنیم ........دوباره ......;) شاید بسازه .........و حتی بالاتر
شاید قطعیت نظرت عوض بشه.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر