نوسان گیری های کم ریسک

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • حامد
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 1490

در اصل توسط شطرنج باز پست شده است View Post
    اگر سود خوب می خواهید خبهمن
    چطور ؟دليل .

دانايان وشاسي ساز خريدارن ولي كي ميده معلوم نيست
    زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
    اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

• شطرنج باز
      عضو عادی
      • Apr 2012
      • 169

بهمن قراره افزایش سرمایه بده در ضمن سود 650 داره من فردا 50 میلیون میخرم
      سعی کنید نیاز محتاج را از چشمان اوبشنویدتا از زبانش

نظر

• bourse
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 1346

وساپا:

بنظرم با توجه به واگرایی مثبت تو macd و rsi و همچنین jتشکیل الگوی باترفلای تو تایم فریم روزانه خرید محدوده 205صرفا جهت نوسانگیری مناسب باشه ( تاکید میکنم صرفا جهت نوسانگیری به دلیل اینکه همچنان روند سهم نزولی هست )

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

یه سبد دیگه قراره بگیرم . اگه بگریم بعد پدر نوسان رو در میارم :d
          احتمالا تا 10 روز دیگه طرف فکراشو کنه اگه اوکی شد این تاپیک دیگه همیشه بالاست :d
          ///

نظر

• حامد
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 1490

بنظرم فسپا سهم بلندمدتيه اين تحليل بنيادي ازحسام حسيني كه بشخصه قبولش دارم روببينيد

شرکت گروه صنعتی سپاهان تقریبا حدود 40 سال میشه که در زمینه ساخت انواع لوله و پروفیل فعالیت میکنه

کارخانه شرکت با وسعت بیش از 1 میلیون و 100 هزار متر در نزدیکی اصفهان واقع شده !

فسپا مالک 1٪ بانک کارآفرین با بهای تمام شده 120 تومان هست!

فروش سالیانه شرکت برای امسال 237 میلیارد پیش بینی شده که برای سهمی با سرمایه 20 میلیارد تومان رقم قابل توجهی محسوب مبشه از این رو میشه فهمید این شرکت تقریبا با حاشیه سود پایینی کار میکنه و زمانیکه شرایط بازار بگونه ای برای افزایش حاشیه سود(افزایش تفاوت نرخ ورق به عنوان مواد مصرفی شرکت و محصولات تولیدی) فراهم میشود تاثیر مضاعفی در سودآوری شاهدیم مثلا همین دوره 3 ماهه دوم امسال که در واقع شرکت بیش از 40 تومان به ازای هر سهم در یک دوره 3 ماهه محقق کرده

سهامداران عمده شرکت 2 خانواده هستند که مجموعا حدود 80٪ فسپا را در اختیار دارند ( شاید همین خانوادگی بودنش باعث شده زیاد تو بازار شناخته نشده باشه)

ظرفیت اسمی این کارخانه 420 هزار تن هست و در واقع این پتانسیل در شرکت هست در صورت وجود تقاضا تولید خود را به راحتی افزایش دهد.(ظرفیت امسال 231 هزار تن پیش بینی شده)

فروش شرکت در سالهای اخیر به دلیل افزایش تولیدو فروش و افزایش نرخ فولاد رشد مناسبی داشته و جز یک دوره ( رکود جهانی 2008) وقفه ای در این حرکت رو به رشد شاهد نبودیم

(فروش ، ارقام به میلیارد تومان)

در مورد این شرکت باید عرض کنم هیچ کار خاصی انجام نمیده و فقط با استفاده از یه سری ماشین الات و دستگاه ها ورق فولادی رو به لوله های گازی و شوفاژی و صنعتی و انواع پروفیل تبدیل میکنه لذا هزینه های انرژی بسیار پایینی داره بطوریکه سال گذشته هزینه های برق و سوخت این واحد تولیدی 500 میلیون تومان بوده و امسال با فرض مصرف 20 میلیون کیلو وات شخصا انتظار ندارم هزینه برقی بیشتر از 800 میلیون تومان داشته باشه

این شرکت ورق خود را با توجه به شرایط فعلی ( ارزان فروشی مبارکه) تماما ار داخل تامین میکند بطوریکه مشتری تقریبا 7٪ ورق گرم مبارکه میباشد

محصولات شرکت با توجه به تنوعی که دارند قیمتهای متنوعی دارند اما در حال حاضر با توجه به نرخی که بازار گرفتم و روند فروش 3 ماهه دوم کمترین محصول شرکت باید با نرخ 950-1000 تومان فروش بره

پیش بینی سود امسال

فروش :: لوله های صنعتی و گازی و api سه محصول اصلی شرکت هستند که سال گذشته به ترتیب حدود 740 - 850 - 980 فروخته شدند و با توجه به افزایش حدود 30٪ قیمت محصولات فولادی به نسبت میانگین سال گذشته حداقل قیمتهای فعلی باید به ترتیب 950-1100-1250 باشه لذا میانگین فروش رو برای 6 ماهه دوم امسال 1100 تومان پیش بینی میکنیم .

تناژ فروش امسال رو 240 هزار تن پیش بینی میکنیم که بدین ترتیب میبایست 133 هزار تن با متوسط 1100 تومان فروش بره که با توجه به فروش 6 ماهه کل فروش امسال به 250 میلیارد تومان خواهد رسید.

بهای تمام شده :: با توجه به قیمتهای 840-850 تومانی ورق مبارکه برای نیمه دوم امسال و با توجه به مصرف 77 میلیارد تومانی ورق 6 ماهه نخست و افزایش تناژ فروش 25٪ و نرخ 20٪ به نسبت 6 ماهه نخست، مواد مصرفی را برای 6 ماهه دوم 115.5 میلیارد و دستمزد وسربار را 11.5 میلیارد و مجموع بهای تمام شده امسال را 214 میلیارد تومان پیش بینی میکنیم .

سایر اقلام(به غیر از درآمد سرمایه گذاریها به دلیل اوضاع مناسب شرکت ساخته های فلزی اصفهان) مطابق بودجه اعلامی شرکت

(ارقام به میلیارد تومان)
            فروش ............................................... 250
            بهای تمام شده .................................. (214)
            سود ناخالص ....................................... 36
            هزینه های عمومی+عملیاتی+مالی و...... (7.8)
            درآمد سرمایه گذاری+متفرقه................... 3.3
            سود قبل از کسر مالیات........................ 31.5
            مالیات .............................................. (6)
            سود خالص ....................................... 25.5

سود هر سهم ===== 127.5 تومان

لذا انتظار میره سود شرکت حدود 450٪ تا پایان 6 ماهه تعدیل داشته باشته که در مقاطع 9 ماهه و 12 ماهه به مرور لحاظ خواهد شد انتظار میره کل سود پیش بینی شده 91 تومان طی 9 ماهه پوشش داده بشه

×تذکر :این مطلب بر اساس فرضیات تحلیلگر تحریر شده بدیهیست سایر دوستان ممکنه به اعداد و ارقام دیگری برسند×

نظر

• مبتدی بورس
              Banned
              • Oct 2012
              • 32

فردا چی بخریم؟

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

در اصل توسط مبتدی بورس پست شده است View Post
                فردا چی بخریم؟
                با سلام ....نوسان گیری فعلا تعطیله ....:d

شفارس - غمارگ -شبندر بخر .....با دید میان مدت.... من فعلا همینا رو سراغ دارم ...از بقیه بازار خبری ندارم .........

البته برای خرید میتونید در تاپیک پیشنهاد خرید یا تاپیک چی چرا ؟؟ جناب پرریسک کمک بگیرید که واقعا سهام برتر رو معرفی میکنن .......;) ما فعلا در توهم شبندریم و از بقیه بازار به دور :D
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/24, 20:05.
                ///

نظر

• بنان
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 840

من فکر میکنم غبشهر این روزها خیلی خوب فرصت خرید میده علتشم فعلا عرضه یه حقوقیه که همین روزها دست میکشه فعلا غمارک داره میره جلو اما جلو غبشهرو فعلا گرفتن پس بنظر من باید از این فرصت استفاده کرد چون اگه این عرضه ها متوقف بشه حداقل تا 1800 جا برای رشد داره .

نظر

• حامد
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 1490

در اصل توسط بنان پست شده است View Post
                    من فکر میکنم غبشهر این روزها خیلی خوب فرصت خرید میده علتشم فعلا عرضه یه حقوقیه که همین روزها دست میکشه فعلا غمارک داره میره جلو اما جلو غبشهرو فعلا گرفتن پس بنظر من باید از این فرصت استفاده کرد چون اگه این عرضه ها متوقف بشه حداقل تا 1800 جا برای رشد داره .
                    بنان باهات همفکرم دوسه روزیست تونخشم

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

دوستان برید غنوش بخرید ....http://old.tsetmc.com/loader.aspx?Pa...19517949257749

نامردا به چه قیمت هایی نشستن برای خرید .............

============================

اقا این پست برای خنده بود ..........:D
                      ///

نظر

• behnam1480
                        عضو فعال
                        • Apr 2012
                        • 432

در اصل توسط حامد پست شده است View Post
                        بنان باهات همفکرم دوسه روزیست تونخشم
                        اصلا شک نکن که تو همین قیمتها هم دارن مفت میدن... آینده واقعیت رو روشن میکنه...

نظر

• behnam1480
                          عضو فعال
                          • Apr 2012
                          • 432

در اصل توسط بنان پست شده است View Post
                          هم میخواد بخره هم پول نداره... هی میریزه تو بازار که قیمت بالا نره خریدارا دلسرد بشن دست بکشن.. یه روز نمیریزه صف خرید میشه

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

غبهشر در کنار سکان داران گروه غذایی غمارگ و غپینو چند وقت دیگه رویایی میشن
                            خدا خواست و ما توانستیم
                            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

دوستان فردا چی بخریم ..............:d

من کلا یه چند وقتی رفته بودم توی فاز ذوب -شبندر ......... مخصوصا ذوب ..........نخواستیم بابا این سهمو وقت ما رو گرفته ...........با پیشنهاد بچه های بورکس خواستیم خیر سرمون یه بار سود کنیم ...اون سهم هاشون به درد خودشون میخوره ............این قدر روی ذوب تبلیغ شد که مخمون رو زدن .........مخم دیر فرمان میده روز معاملات که ای امروز صف میشه فردا تکونش میدن ...............گور بابای رانت ولمون کنید ...........=)) با اینکه دوبار هم تا حالا نوسان گرفتم ولی اصلا از معاملاتش راضی نیستم .............

فلذا کلا هر چی سهم غیر از فسپا دارم نقد میکنم و دوباره به روش خودمون میخریم .................تا ببینیم کجای کار میلنگه .....یه هفتس معاملاتم خراب شده .......=))
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/11/06, 21:58.
                              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

رفتیم ببینیم برای فردا چی خوبه .......دیدیم سهامی چون مپنا و فاذر با پی بر ای زیر 4 افتاده و کسی نگاشون نمیکنه ........نا امید شدیم .......البته مپنا سهم ارزنده ایه ولی مشکوک به تعدیل منفیه ولی در این قیمت ها مفت محسوب میشه ........

حالا که فک میکنم هیچی شبندر نمیشه ...........و بازار اومده روی سهم های بزرگ ....................:d

قیمت های جهانی سرب و روی مس که خوب مثبت خورده بعد از مدت ها و فاسمین برای خرید بدک نیست .
                                فاذر هم از نظر من مشکلی نداره ................این سهم الان باید بالای 300 معامله میشد ولی بازار بی خیال این گروه شده گویا از وقتی صدرا رفته ...من مشکلی تو فاذر نمیبینیم
                                شاید خریدمش ........;)

سایر سهام ارزنده :

فایرا البته قیمت امروزش بازهم برای من گرون اومد و نخریدم ........از 900 تومن قبل از افزایش سرمایه در خریدش مشکل داشتم .- غمارگ و غبشهر احتمالا بعد از گره یا اصلاح قیمتی - قشهد زیر 1700 - فولاد - سهام پالایشگاهی با توجه به بالا رفتن ارز مرجع برای سال اینده ....

سهام هایی هم که بسته اند ولی برای خرید خوبن :

شیران-واتی- شصفها - شپنا-کنور - ;)
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/11/06, 23:48.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X