نوسان گیری های کم ریسک

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20672

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    ذوب فعلا تا 3 ماه اینده بعید میدونم 420 رو رد کنه......شاید هم رد کنه ولی رد کردن این نیاز به تعدیل سود بهتری داره .........البته بعد از این حدوداد 3 ماه میتونه این قیمت رو رد کنه برای هدف 500

فردا اگه بزارن ما یک فولادی از صف فروش بخریم خوبه (-: شاید هم امروز جمعش کنن .......
    ///

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20672

شرانل بد جور گره خورده معاملاتش ...........الان که جو گروه خوبه ....این و شبهرن در جا میزنن ................وقتی صف شاوان رو هم بدن دیگه فک کنم صف فروش بشن ..........یه 100 میلی هم شناور داره .....کارش سخته ...
      ///

نظر

• negar
        ستاره دار(2)
        • Jul 2025
        • 536

شرانل بد جور گره خورده معاملاتش ...........الان که جو گروه خوبه ....این و شبهرن در جا میزنن ................وقتی صف شاوان رو هم بدن دیگه فک کنم صف فروش بشن ..........یه 100 میلی هم شناور داره .....کارش سخته ...
        شبهران ظرف حدود 6 ماه از حدود 650 به 1700 رسیده نزدیک 2.5 برابر شدخوب خیلیها رو سودند شدید و میفروشند شرانل هنوز حدود 40 درصد رفته و استان قدس رضوی میفروشد در این 5 روز حدود 102000000 فروش رفت یعنی 102 م بین 1100 و 1200 جابجا شد 40 درصد هم پس در کار نیست امرور 1 درصد در سقف قبلی نفوذ کرد اگر فروشندگی استان نبود الان 1500 صف خرید بود اگر فردا بزنه بالای 1200 بسته بشه میره برای صف خرید نصف شپاس هم بیارزه 1500 قیمت الانشه و تا 2000 تومن

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20672

در اصل توسط negar پست شده است View Post
          شبهران ظرف حدود 6 ماه از حدود 650 به 1700 رسیده نزدیک 2.5 برابر شدخوب خیلیها رو سودند شدید و میفروشند شرانل هنوز حدود 40 درصد رفته و استان قدس رضوی میفروشد در این 5 روز حدود 102000000 فروش رفت یعنی 102 م بین 1100 و 1200 جابجا شد 40 درصد هم پس در کار نیست امرور 1 درصد در سقف قبلی نفوذ کرد اگر فروشندگی استان نبود الان 1500 صف خرید بود اگر فردا بزنه بالای 1200 بسته بشه میره برای صف خرید نصف شپاس هم بیارزه 1500 قیمت الانشه و تا 2000 تومن
          به محضی که استارت خواست بزنه سوار میشیم ..........البته اگه نقد باشیم .......یک حجم خفنی به نظرم برای حرکت باید بزنه .........شاید هم من اشتباه میکنم ....یک حجم بالای 10-15 میل نیاز داره به نظرم........باید زیر سهمو بگیرن چون نوسان گیر زیاد داره ......نفس سهم رو میگرن .........
          ///

نظر

• "heydar"
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 7493

میثم جون فخوز از دستمون پرید:(

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20672

در اصل توسط hey پست شده است View Post
              میثم جون فخوز از دستمون پرید:(
              چیزی که زیاده سهمه 10 درصد فخوز با 10 درصدی که سهم دیگه بده فرقی نداره ............از نظر من ............فخوز باشه یا پفک سازی ..........میتونی سهم دیگه ای بخری وقتی رشد کرد بیای فخوز رو بالاتر بخری نه اینکه دنبال فخوز بدو ایم و خودشو رو بالاتر بخریم ........(-: حالا فردا هم شانستو امتحان کن ........نرسید چیزی که زیاده سهمه که بالا بره .......اگه نبود سهمی که بالا بره اینقدر صبر میکنیم که پایین بیاد بعد در کف قیمت وارد میشیم و بعد خودش بالا میره ...............سود کردن به همین راحتیه تو بورس ........فقط باید خرید اشتتباه نکنی یا ضررت بیشتر از 7-8 درصد نشه .............چون جبران ضرر 7-8 درصدی راحته ولی بیشترش زمان بیشتری لازم داره ..........................

سهم وقتی در میره که تعدیل اساسی بده ..........فعلا فخوز رو میشه خرید .......ولی چند درصد بالاتر .........من خودم فردا میخواستم برم تو صف خریدش .......:D
              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/03/02, 22:55.
              ///

نظر

• "heydar"
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 7493

آقا میثم
                زاگرس فردا منفی بشه مناسبه برای خرید؟

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20672

در اصل توسط hey پست شده است View Post
                  آقا میثم
                  زاگرس فردا منفی بشه مناسبه برای خرید؟
                  زاگرس تا مجمع زیر 1700 نباید بیاد به نظرم ........حالا هر قیمتی نزدیک به 1700 برای خرید خوبه ....در مجمع احتمال زیاد 500 تقسیم بشه ......

اگه زیر 1700 بیاد باید بررسی کرد که چه اتفاقی افتاده یا قراره بیفوته براش (-: و باید دوباره بررسی کرد...
                  ///

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20672

فعلا گزینه ما برای نوسان فردا خرید قچار زیر 695 تومنه برای خرید ........امروز یه مقدار خریدم که قلقش دستمون بیاد و چند دقیقه بعد فروختم ..........البته اگه فردا بدن این قیمت .....ندادن قنیشا زیر 1050 .........ندادن یه سهم دیگه ........:D

قچار اخر وقت شیطنک کردن و وسوسه کردن مارو دوباره بیایم بخریم ..........:D
                    ///

نظر

• javad.111
                      عضو جدید
                      • Mar 2013
                      • 8

سلام
                      قشرین چجوریه؟ پس کی میره بالا ؟!!

نظر

• javad.111
                        عضو جدید
                        • Mar 2013
                        • 8

سلام
                        من تازه واردم یکم محل بذازین خوب :( تا معتاد نشدم برم بیفتم تو جوق آب!!
                        ===
                        اقای meysam_sh_2020 با نرم افزاری کار کردید که خارج از ساعات معامله بشه اوردر هرید فروش داد ؟
                        سپاس

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20672

در اصل توسط javad.111 پست شده است View Post
                          سلام
                          قشرین چجوریه؟ پس کی میره بالا ؟!!

در اصل توسط javad.111 پست شده است View Post
                          سلام
                          من تازه واردم یکم محل بذازین خوب :( تا معتاد نشدم برم بیفتم تو جوق آب!!
                          ===
                          اقای meysam_sh_2020 با نرم افزاری کار کردید که خارج از ساعات معامله بشه اوردر هرید فروش داد ؟
                          سپاس

سلام ... ندیدم پستتون رو ..تازه وارد و قدیمی نداریم ما .......من اگه کمکی بر بیاد در خدمتم.........

والا روی قندی ها من طرف اونایی که بنیادی قوی دارن میرم و سهمی چون قشیرین رو زیاد نگاه نمیکنم ....مگر برای نوسان گیری...............قشیربن امسال نسبت به پارسال خیلی بهتر عمل کرده و سود عملیاتیش حدود 300 درصدی رشد کرده ولی خوب امسال پی برای کم کرده ....سهم تا 700 میتونه بالا بیاد در صورت حرکت قندی هاو بالاتر............از اون طرف زیر 430 به سختی میاد ...... امسال حدود 37 هزار تن تصقیه شکر داشته که دلیل افزایش سود عملیاتیش تا حد زیادی بوده ........پارسال فقط 7000 تن تصفیه داشته ........

البته قبلا صحبت هایی از فروش زمین سهم میشد .........ولی جدیدا اطلاعی ندارم
                          ........که اگه فروش بره ..کمک میکنه به رشد سهم ...البته باید به سود غیر عملیاتی پی بر ای 1 داده و با قیمت قبلی جمع کرد ....

البته سال بعد سال بسیار بهتری برای همه ی قندی ها خواهد بود با شکر 1700 یا شکر 2000 تومنی سال بعد (-: البته ما از این گروه فقط بنیادی هاشون رو پیشنهاد میکنیم .مثل قلرست -قصفها- قشهد- قپیرا - قمرو .....شما میتونید بازدهی این سهمو از بهمن و اسفند پارسال تا به امروز با با سایر سهام گروه مقایسه کنید .......قچار هم بدک نیست تو این قیمت ها ........

==========

در مورد نرم افزار ....خیر ...........توی بورس به ادمش نمیشه اعتماد کرد چه برسه به نرم افزار ....البته به اون نرم افزاری که شما میخواید میشه اعتماد کرد ....چون تصمیم گیری به موقع براساس اخبار کار نرم افزار نیست ..................

ولی اون نرم افزاری که شما میخواید رو من ندیدم و کار نکردم با همچی نرم افزاری........و اطلاعاتی ندارم ازش
                          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/03/08, 11:06.
                          ///

نظر

• حميد اسدي
                            Banned
                            • Aug 2011
                            • 431

میثم جان، خسته نباشی رفیق

من هم با قندی ها موافقم! مخصوصاً با این شرایط دلار مرجع و افزایش قیمت شکر و وضعیت اقتصادی کشور

از بین قندی ها، قپیرا ؛ قشهد ؛ قصفها ؛ قمرو بیشتر می پسندم. ( چون از نظر بنیادی و گزارشات چند سرو گردن از بقیه بهتر و بالاتر هستند )

اما اون چیزی که در بین قندی ها خیلی جالبه !! معاملات قپیراست.

فکر کنم پارسال شما بودی که تاپیک قپیرا زدی و درباره اش مطلب زدی.

حجم معاملات و نقدشوندگی و بنیادی قپیرا ، نکته منحصر به فردی است. یعنی خیلی راحت با هر سرمایه ای میشه وارد شد و راحت میشه خارج شد.

مثلا بعضی قندی ها که سرمایه کوچکی دارن؛ نمیشه به راحتی با سرمایه بالا وارد شد، اما قپیرا این خوبی داره که حتی برای حقوقی ها با سرمایه های بالا جذابیت داره.

یک نکته دیگه اینکه که معاملات قندی ها را زیر نظر داشتم، اثر پذیری گروه قندی از معاملات قپیرا است. یعنی به واقع میشه گفت که در واقع حکم لیدر گروه را داره و با بالا و پایین شدن آن، بقیه قندی ها را به دنبال خودش به حرکت میاره.

میثم جان؛ این تصورات من از قندی های بود.

حالا نظر خودت در مورد گروه قندی و مخصوصاً قپیرا چیه؟

ممنون

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20672

در اصل توسط حميد اسدي پست شده است View Post
                              میثم جان، خسته نباشی رفیق

من هم با قندی ها موافقم! مخصوصاً با این شرایط دلار مرجع و افزایش قیمت شکر و وضعیت اقتصادی کشور

از بین قندی ها، قپیرا ؛ قشهد ؛ قصفها ؛ قمرو بیشتر می پسندم. ( چون از نظر بنیادی و گزارشات چند سرو گردن از بقیه بهتر و بالاتر هستند )

اما اون چیزی که در بین قندی ها خیلی جالبه !! معاملات قپیراست.

فکر کنم پارسال شما بودی که تاپیک قپیرا زدی و درباره اش مطلب زدی.

حجم معاملات و نقدشوندگی و بنیادی قپیرا ، نکته منحصر به فردی است. یعنی خیلی راحت با هر سرمایه ای میشه وارد شد و راحت میشه خارج شد.

مثلا بعضی قندی ها که سرمایه کوچکی دارن؛ نمیشه به راحتی با سرمایه بالا وارد شد، اما قپیرا این خوبی داره که حتی برای حقوقی ها با سرمایه های بالا جذابیت داره.

یک نکته دیگه اینکه که معاملات قندی ها را زیر نظر داشتم، اثر پذیری گروه قندی از معاملات قپیرا است. یعنی به واقع میشه گفت که در واقع حکم لیدر گروه را داره و با بالا و پایین شدن آن، بقیه قندی ها را به دنبال خودش به حرکت میاره.

میثم جان؛ این تصورات من از قندی های بود.

حالا نظر خودت در مورد گروه قندی و مخصوصاً قپیرا چیه؟

ممنون

قپیرا از نظر تولید فعلا رقیبی نداره و در تولیدشکر بهترینه ......

در موردگروه قند هنوز جو گروه خوب نشده باید ببینیم شنبه چه میکنن و یکشنبه ......بازار هم فعلا جونی نداره و گروه قندی میتونه درخشش کنه .....البته بازگشایی شبندر و عرضه ی شخلیج هم مهمه ..........
                              من به شخصه دارم سرمایمو از پالایشگاهی ها میام روی گروه قند البته اروم اروم ........ ...البته بعد از فروش شبندر البته الباقی شبندرامو رو عمرا کمتر از 700 نمیدم (-:
                              شاید هم بالاتر .........

قچار و قپیرا لیدر های گروه قندی در حال حاظر هستن .......هر چند به نظرم انتخاب قچار به عنوان لیدر اشتباست و قپیرا قطعا لیدر بهتریست ........
                              4شنبه قپیرا کمی قپیرا خریدم .........فعلا باید خرید بازیگرای سهم تکمیل بشه انشالله که تکمیل شده بعد راحت تا 2000 بالا میره ........

باید نظر اساتید تکنیکال رو هم پرسید ........انها نیز دو دلن (-: و به معاملات شنبه و یکشبنه مینگرند ........ولی خوب اصلاح هم حدی دارد و بعدش ...........;)
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/03/08, 12:54.
                              ///

نظر

• javad.111
                                عضو جدید
                                • Mar 2013
                                • 8

سلام ... ندیدم پستتون رو ..تازه وارد و قدیمی نداریم ما .......من اگه کمکی بر بیاد در خدمتم.........

والا روی قندی ها من طرف اونایی که بنیادی قوی دارن میرم و سهمی چون قشیرین رو زیاد نگاه نمیکنم ....مگر برای نوسان گیری...............قشیربن امسال نسبت به پارسال خیلی بهتر عمل کرده و سود عملیاتیش حدود 300 درصدی رشد کرده ولی خوب امسال پی برای کم کرده ....سهم تا 700 میتونه بالا بیاد در صورت حرکت قندی هاو بالاتر............از اون طرف زیر 430 به سختی میاد ...... امسال حدود 37 هزار تن تصقیه شکر داشته که دلیل افزایش سود عملیاتیش تا حد زیادی بوده ........پارسال فقط 7000 تن تصفیه داشته ........

البته قبلا صحبت هایی از فروش زمین سهم میشد .........ولی جدیدا اطلاعی ندارم
                                ........که اگه فروش بره ..کمک میکنه به رشد سهم ...البته باید به سود غیر عملیاتی پی بر ای 1 داده و با قیمت قبلی جمع کرد ....

البته سال بعد سال بسیار بهتری برای همه ی قندی ها خواهد بود با شکر 1700 یا شکر 2000 تومنی سال بعد (-: البته ما از این گروه فقط بنیادی هاشون رو پیشنهاد میکنیم .مثل قلرست -قصفها- قشهد- قپیرا - قمرو .....شما میتونید بازدهی این سهمو از بهمن و اسفند پارسال تا به امروز با با سایر سهام گروه مقایسه کنید .......قچار هم بدک نیست تو این قیمت ها ........

==========

در مورد نرم افزار ....خیر ...........توی بورس به ادمش نمیشه اعتماد کرد چه برسه به نرم افزار ....البته به اون نرم افزاری که شما میخواید میشه اعتماد کرد ....چون تصمیم گیری به موقع براساس اخبار کار نرم افزار نیست ..................

ولی اون نرم افزاری که شما میخواید رو من ندیدم و کار نکردم با همچی نرم افزاری........و اطلاعاتی ندارم ازش
                                بسیار ممنون از جواب کاملت...دو سوال دیگه:
                                1.یجایی خوندم یه راه وجود داره که ماهانه 4% تضمینی و حتمی سود بگیری از بورس (یا شایدم یه سهم خاص)... شما در این مورد چیزی نشنیدید ؟
                                2.قسمت پی ام من کی فعال میشه ؟(یه سوال داشتم چند روزه خواستم پی امتون بدم پیغام میده "شما به این قسمت دسترسی ندارید")

نظر

در حال کار...
                                X