نوسان گیری های کم ریسک

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehr_bourse
    عضو فعال
    • Oct 2012
    • 336

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    تا 4 درصد ضرر در هر معامله اشکالی نداره به نظرم و سریع میشه جبران کرد به شرطی که خرید بعدت اشتباه نباشه و گرنه قوز بالا قوز میشه ........ ..........مهم تصمیم درسته ...........من خودم این هفته از این کارا زیاد کردم ........تعویض سهم خیلی سخته و یه زمان هایی تصمیم گیری سخته ...چون ما برای خرید اولمون و قبل بازار بیشتر تحقیق کردیم ....................بهتره در این مواقع از خودت بپرسی که ایا تعویضش یا فروشش کار بیهوده ای نیست و چند لحظه فک کنی .......اگه هم فروختی سری تصمیم نگیری ...مگه از قبل نقشه کشیده باشی برای خرید سهم بعدی .........

کنور رو دادی رفت ای نامرد :D
    کاملا با حرفت موافقم ..................... شرانل حریدم ولی کنور رو نفروختم ..................... الان یکم نقدم در کمین غمارک

مثلا چند روز پیش من همه سهم هامو دادم تو هر قیمتی شرانل خریدم و شرانل هم فرداش صف فروش شد .......این یک کار بیهوده بود و الکی ضرر دادم !!!!! چرا چون طمع کردم گفتم راحت 10 درصد دیگه بدون وقفه بالا میره ...در کل هر وقت طمع کنی و حالت طمع بگیره معاملاتت 60 به 40 ضرر میکنی و احتمال ضرر کردن بیشتره ..................الان شرانل 100 میل شناور داره و اکثرا هم نوسان گیر شاید همه فکر من رو کردن اون روزی که رضوی عرضه کرد !!!

عجله نباید کرد در بورس ..چیزی که زیاده سهم و همه هم نوسان میده ..........من خودم بیشتر ضرر هایی که میدم الکی بابت تعویض اشتباهه و معاملات احساسیه .........

سخترین کار همین تعویض سهمه ........مگه از قبل در کمین باشی

در بیشتر موارد تا نقد میشیم میخوایم سهم بخریم و اینجوری من هر وقت خریدم 70 درصد خریدم اشتباه بوده ......
    توصیه من اینه که وقتی فروختی و نقد شدی چیزی نخرید تا روز بعد و روز بعد با خیال راحت سهم رو با تحقیق بیشتر بخرید (-: مگه اینکه در لیست خرید از قبل اون سهم باشه اون هم با قیمتی که دوس داری بخری و قبلا تحقیق کردی .......
    کنور رو فروختی ای نامرد ..................... :D
    کاملا با حرفت موافقم ..................... منم شرانل گرفتم ولب کنور رو دست نزدم ......................... شنبه در کمین غمارک هستم

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

در اصل توسط sinashavandi پست شده است View Post
      میثم جان لطف کنی متوسط پی بر ای گروه پالایشی شیمیایی و هر گروهی که حضور ذهن داری رو بگی
      پالایشگاهی نهایت 8 بعد از تعدیل

قندی نهایت 10 بعد از تعدیل

پتروشیمی نهایت 6 بعد از تعدیل

ساختمانی نهایت 6 بعد از تعدیل

معدنی ها بین 7 تا 9 بعد از تعدیل

بقیه سهام بازار پی بر ای بین 5 تا 7 ..............

فولادی و فلزی نهایت پی بر ای 7 بعد از تعدیل........

گروه روی پی بر ای 7 بعد از تعدیل ......

سیمانی ها پی بر ای 5 بعد از تعدیل ........

کلا سهم با پی برای زیر 5 نباید داشته باشیم از نظر من ولی بازاره دیگه .......(-:

این بعد از تعدیلی که نوشتم یعنی بعد از اعلام سود واقعی و محاسبه با سود واقعی و تا شب قبل از مجمع این پی بر ای ها رو میتونن بگیرن .....حالا بالاتر باید دید ارزش دارایی هاشو ارزندگی خود شرکت و پتانیسیل هاش چقدره ......
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/02/27, 19:45.
      ///

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

در اصل توسط mehr_bourse پست شده است View Post
        کنور رو فروختی ای نامرد ..................... :D
        کاملا با حرفت موافقم ..................... منم شرانل گرفتم ولب کنور رو دست نزدم ......................... شنبه در کمین غمارک هستم

اره من کنور خیلی صبر کردم از سرش هم زیاد بود باید تعدیل بالای 20 درصد میداد که نداد لذا رشدش یه کمی عقب افتاد و بعد از عید دوباره میشه وارد شد.

غمارگ و غبشهر وقتی همه میفروختن من میگفتم خوبه ......الان هم با این دلار مرجع اعلامی من میگم خوبه .........
        ///

نظر

• "heydar"
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 7493

سلام میثم خان
          لطف کن چند تا سهم برای مجمع معرفی کن
          بندازم یه گوشه ای سود مجمع بگیریم:D

نظر

• mani_slash
            عضو عادی
            • Nov 2012
            • 267

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت صنعتي پارس مينو طی نامه شماره مورخ 1391/12/08 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال منتهی به 1392/12/29 با سرمایه 315,000 میلیون ریال مبلغ 703 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد. مسئولیت تهیه اطلاعات با مدیریت شرکت است.
            پیش بینی9ماهه هم که صبح605 ریال اعلام کرد.

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

در اصل توسط hey پست شده است View Post
              سلام میثم خان
              لطف کن چند تا سهم برای مجمع معرفی کن
              بندازم یه گوشه ای سود مجمع بگیریم:D
              فعلا زاگرس و شیران برای شرکت در مجمع خوبن .....و مجامعشون هم نزدیکه و تقسیم سود بالا .شیران حداقل 1000 و زاگرس احتمال 90 درصد 500 تومن تقسیم کنه..
              ///

نظر

• m2075
                عضو عادی
                • May 2012
                • 53

باسلام ميثم جان يك سبد كم ريسك با 30000000تومان سر مايه1- چندتا سهم داشته باشه؟2-از چه صنايعي؟-3-چقدرش را نقد نگه دارم؟ممنونم
                خدايا مارا در راه كسب روزي حلال وسيع وراحت ياري فرما

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

در اصل توسط m2075 پست شده است View Post
                  باسلام ميثم جان يك سبد كم ريسك با 30000000تومان سر مايه1- چندتا سهم داشته باشه؟2-از چه صنايعي؟-3-چقدرش را نقد نگه دارم؟ممنونم
                  والا سوال سختیه ......با چه دیدی؟ یعنی زمانش ؟ میان مدت؟ بلند مدت؟
                  ///

نظر

• m2075
                    عضو عادی
                    • May 2012
                    • 53

ميان مدت آقا ميثم بازم ممنون
                    خدايا مارا در راه كسب روزي حلال وسيع وراحت ياري فرما

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

ميان مدت آقا ميثم بازم ممنون
                      تا جمعه خبرشو میدم .......بگردیم ببینیم چی خوبه با این دلار مرجع جدید.......;)
                      ///

نظر

• abtinsalari
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 306

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                        تا جمعه خبرشو میدم .......بگردیم ببینیم چی خوبه با این دلار مرجع جدید.......;)
                        سلام میثم خان منم بازی جون من!!! من نخودی .میشه اینجا اون سبد رو بفر مایید؟من الان بشهاب دارم با شاراک و فاراک و شرانل و فاسمین و خودرو با همه به جز شاراک و فاسمین نوسان میگیرم
                        ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

در اصل توسط abtinsalari پست شده است View Post
                          سلام میثم خان منم بازی جون من!!! من نخودی .میشه اینجا اون سبد رو بفر مایید؟من الان بشهاب دارم با شاراک و فاراک و شرانل و فاسمین و خودرو با همه به جز شاراک و فاسمین نوسان میگیرم
                          بشهاب رو نگه دار فعلا تا اولین پیش بینیش بیاد ....باید ببنم برای سال مالی بعد هزینه های مالی رو چقدر میگیره ....بقیه هم که برای نوسانه.......به جز فاسمین و شاراک

والا سبد در ست کردن سخته .....ولی خوب میشه یه کارایی کرد .......فعلا نظرم روی غمارگ- غبشهر - واتی - شیران- ومعادن - کنور - کهمدا - سغرب - ا.س.پ - قصفها- قپیرا قشهد در صورت بازگشایی- شپدیس - فخوز- فولاد - زاگرس- کرمانشا - شپاس - شپناست - چافست - زمگسا -اینا رو باید بررسی کنم ببینم کدوم بهتر جواب میده .......الان این فخوز باید بیشتر اعلام میکرد به نظرم !!! باید بررسی بشه ...........یا شپنا تو پالایشگاهی ها از همه بهتره .......

من فعلا نظرم روی همیناست تا ببینیم چی میشه ............
                          ///

نظر

• تاران
                            عضو فعال
                            • Jan 2012
                            • 959

ذوب تو اولین فرصت شنبه
                            به نطرم خرید خوبی باشه

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

40 درصد شپاس و شپنا : شپنا با هدف 3000 تومن و شپاس با هدف 4000 تومن

20 درصد شیران یا واتی

20 درصد هم یک سهم قندی ( قصفها یا قشهد در صورت بازگشایی )

20 درصد هم غمارگ یا غبشهر ........

به جای یکی از قندی ها یا غذایی ها میتونی نقد بمونی و نوسان بگیری یعنی از دو خط اخر یکیشو انتخاب کنی و 20 درصد نقد بمونی ............

=========

سبد پر ریسک تر میخوای : بشهاب - کهمدا ......هر کدوم 40 درصد ....ولی خوب ریسکشون زیاده ....من امیدوارم بهشون ولی خوب ممکنه ضد حال هم بزنن .................بقیه هم نقد برای نوسان :D همون سبد بالایی کم ریسکتره

من خودم تو سبدم نهایت 4 سهم بیشتر نمیزارم .......خیلی از دوستان 20 تا سهم میزارن هر کدوم 5 درصد از سرمایشون و ریسکشون میاد پایین ........... (-:

من نهایت 5 تا بزارم هر کدوم 20 درصد .........البته باز هم مشورت کن .......من نظرم روی ایناست ..........موفق باشی
                              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
                                ذوب تو اولین فرصت شنبه
                                به نطرم خرید خوبی باشه

ذوب فعلا تا 3 ماه اینده بعید میدونم 420 رو رد کنه......شاید هم رد کنه ولی رد کردن این نیاز به تعدیل سود بهتری داره .........البته بعد از این حدوداد 3 ماه میتونه این قیمت رو رد کنه برای هدف 500
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X