کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آقا میثم شما که رو همراه فعالید خبر دارید کی سهام جایزه همراه ثبت میشه؟
نهایتا تا یک ماه اینده باید ثبت یشه به نظرم ..حالا میتونه زودتر ثبت بشه
===========
این بازار هم حالش خوش نیست : ما میگیم فاسمین زیر 415-410 ارزندست میاد 4.9 میل سهمو با میانگین 395 می فروشه: خوب من امروز 390 خریدم اندکی : فردا هم در خدمتیم برای فاسمین ببنیم زیر 395 کسی بخره سود میکنه یا ضرر
لابسا هم تعدادی در 450 خرید شد .......بیاد سنت شکنی کنه و در مجمع سود بیشتری تقسیم کنه اون موقع فروشندگان حسرت میخورن
============
البته امیدمون اینه که بازار تیر تا شهریور خوب باشه وگرنه قیمت های پایین تری رو هم شاهد خواهیم بود ....تیر تا شهریور همه ساله بورس رونق داشته ...ببینیم امسال چی میشه
ثاخت رو 150 دادن امروز ثباغ رو 236 تومن (منفی فردا ارزنده هستن این دو سهم و خواهم خرید در منفی اگه بشه) .....
از 70 درصد نقدینگی امروز 25 درصدش خرید شد....
کنتور هم منفی فردا به نظر اگه بشه خرید بدک نیست..........
امسال مواظب سرمایه هاتون باشید....و در هر سهمی ورود نزنید
بازار بره خودرو بخره : من امروز سنگین ثباغ خریدم با میانگین 2289 ریال: ببینیم بلند مدت خودرو بازدهی بیشتری میده یا ثباغ : یه مجمع برم 60-70 تومن تقسیم کنه برام در میاد
160-170
ارزنده ترین سهم ساختمانی ثباغه..ثاخت 1483 نشسته بودم که ندادن مجبور شدم ثباغ بخرم :
فردا شاید بازار مثبت باشه....
همون 2 سالی که خودرو طول میکشه سود تقسیم کنه در مجمع من دو تا مجمع با ثباغ برم سهم برام در میاد 60 -70 تومن :D
بازار بره خودرو بخره : من امروز سنگین ثباغ خریدم با میانگین 2289 ریال: ببینیم بلند مدت خودرو بازدهی بیشتری میده یا ثباغ : یه مجمع برم 60-70 تومن تقسیم کنه برام در میاد
160-170
ارزنده ترین سهم ساختمانی ثباغه..ثاخت 1483 نشسته بودم که ندادن مجبور شدم ثباغ بخرم :
فردا شاید بازار مثبت باشه....
همون 2 سالی که خودرو طول میکشه سود تقسیم کنه در مجمع من دو تا مجمع با ثباغ برم سهم برام در میاد 60 -70 تومن :D
با سلام چطور ندادن در حالیکه تعدادزیادی زیر این قیمت معامله شده است!!!من با توجه به جو بازار در منفی کامل نشسته بودم چون در حخزر کمی در خرید عجله کردم ودو هفته پیش 585 خریدم که از اون قیمت حداقل 25 تومان پایین تر در روزهای بعدی میدادن./:.weirdsmiley.:/
با سلام چطور ندادن در حالیکه تعدادزیادی زیر این قیمت معامله شده است!!!من با توجه به جو بازار در منفی کامل نشسته بودم چون در حخزر کمی در خرید عجله کردم ودو هفته پیش 585 خریدم که از اون قیمت حداقل 25 تومان پایین تر در روزهای بعدی میدادن./:.weirdsmiley.:/
من ساعت 11 به بعد بود اومدم ...از اون موقع به بعد نشد دیگه: ولی خوب سهم خوب رو باید خرید شاید روزهای بعد هم بشه ولی شاید دیر بشه.
توضیح بیشتر در مورد چه امری؟نمایشگاه؟
نمایشگاه عرض کردم کارگزاری ها چندتا دوره ی رایگان بورس برگزار میکنند و سعی میکنند مشتری بیفزایند ،غرفه های بانک و سرمایه گذاری ها هم چندتا سمینار برگزار میکنند
همین!
چه خبر بود
من که دیگه حال ندارم برم کافیه آدم چندبار بره نمایشگاه!
دوتا سمینار میذارند دوتا کلاس آموزشی و تبلیغات تمام
خبر خاصی نبود ...پای چند تا صحبت نشستم .........اکثر تحلیل گرا امیدشون به گروه خودرو ای است و غیر این گروه گروه دیگه ای رو پیشنهاد نمیدن .....هر جا میریم صحبت از خودرو هست ......
امیدی به بازار نیست ......ختم کلام : چون شرکت ها و گروه های دیگه امسال جهش سود اوری ندارن >> همه چشم بستن به گروه خودرو : فقر تحلیل و ناامیدی از گروه های دیگه گروه خودرو رو جذاب کرده:
مساله دوم اینه که فعلا بازار امیدش به سهامیه که از رفع تحریم ها سود میبره.......
در کل برای سایر گروه ها کسی تره هم خورد نمیکنه :D
میبینید که من هم رو اوردم به بازدهی 50 درصدی ...............منی که خودم زیر خاکی یابم :D من پناه اوردم به ساختمونی ها (-: و همراه ...
واقعا در بازار خبری نیست و باید روی تک سهم ها کار کرد و زیر خاکی پیدا کرد .........
به نظر من هم خرید هاتون رو با دید بالای 6 ماه انجام بدید وگرنه بکشید کنار .............
نظر