پاسخ : نوسان گیری های کم ریسک
میثم جون
چند روز با دوستان صحبت میکردم ،گفتم بهشون اکثر گروه ها امسال هیچ خبری توشون نیست
پارسال اکثر گروه ها به خاطر تورم و افزایش نرخ و افزایش نرخ مواد اولیه و ... جهشی سودشان زیاد شد امسال که سال رکود اقتصادیه خبری نیست
فکر نمیکنم تا آخر سال خبری باشه
فقط فکر کنم گروه های خدماتی و تجهیزاتی از ثبات و کاهش تورم سود ببرند حداقل بگیم سودشان بصورت معقول افزایشی باشه ؟
مثلا گروهی مثل لاستیک امیدی بهش نیست؟
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
فکر کنم 6ماهه هم جواب نده بالای یک سال/:.yead.:/
.................................................
داعش؛ موصل یکی از استان های بزرگ عراق را تصرف کرد
اوضاع بسیار وخیم شده و در خبری خوندم ،احتمال کودتای نظامی و سقوط دولت مالکی نیز وجود دارد
مالکی سقوط کند ،عملا عراق سقوط خواهد کرد و تکفیری ها به مرز ایران خواهند رسید
حالا بعدش چه میشد؟ البته خرج ایران در حال زیاد شدن است،جنگ در دو جبهه،سوریه از طرفی و عراق از طرف دیگر...
میثم جون
چند روز با دوستان صحبت میکردم ،گفتم بهشون اکثر گروه ها امسال هیچ خبری توشون نیست
پارسال اکثر گروه ها به خاطر تورم و افزایش نرخ و افزایش نرخ مواد اولیه و ... جهشی سودشان زیاد شد امسال که سال رکود اقتصادیه خبری نیست
فکر نمیکنم تا آخر سال خبری باشه
فقط فکر کنم گروه های خدماتی و تجهیزاتی از ثبات و کاهش تورم سود ببرند حداقل بگیم سودشان بصورت معقول افزایشی باشه ؟
مثلا گروهی مثل لاستیک امیدی بهش نیست؟
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
فکر کنم 6ماهه هم جواب نده بالای یک سال/:.yead.:/
.................................................
داعش؛ موصل یکی از استان های بزرگ عراق را تصرف کرد
اوضاع بسیار وخیم شده و در خبری خوندم ،احتمال کودتای نظامی و سقوط دولت مالکی نیز وجود دارد
مالکی سقوط کند ،عملا عراق سقوط خواهد کرد و تکفیری ها به مرز ایران خواهند رسید
حالا بعدش چه میشد؟ البته خرج ایران در حال زیاد شدن است،جنگ در دو جبهه،سوریه از طرفی و عراق از طرف دیگر...
نظر