نوسان گیری های کم ریسک

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "heydar"
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 7493

پاسخ : نوسان گیری های کم ریسک

میثم جون
    چند روز با دوستان صحبت میکردم ،گفتم بهشون اکثر گروه ها امسال هیچ خبری توشون نیست
    پارسال اکثر گروه ها به خاطر تورم و افزایش نرخ و افزایش نرخ مواد اولیه و ... جهشی سودشان زیاد شد امسال که سال رکود اقتصادیه خبری نیست
    فکر نمیکنم تا آخر سال خبری باشه
    فقط فکر کنم گروه های خدماتی و تجهیزاتی از ثبات و کاهش تورم سود ببرند حداقل بگیم سودشان بصورت معقول افزایشی باشه ؟
    مثلا گروهی مثل لاستیک امیدی بهش نیست؟

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    فکر کنم 6ماهه هم جواب نده بالای یک سال/:.yead.:/
    .................................................
    داعش؛ موصل یکی از استان های بزرگ عراق را تصرف کرد
    اوضاع بسیار وخیم شده و در خبری خوندم ،احتمال کودتای نظامی و سقوط دولت مالکی نیز وجود دارد
    مالکی سقوط کند ،عملا عراق سقوط خواهد کرد و تکفیری ها به مرز ایران خواهند رسید
    حالا بعدش چه میشد؟ البته خرج ایران در حال زیاد شدن است،جنگ در دو جبهه،سوریه از طرفی و عراق از طرف دیگر...

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

بازدهی 40-50 درصدی رو داره بورس : ما طمع کاریم

این جوری که سهام داره میاد پایین : ممکنه یه ماه دیگه سهمی معرفی کنم که 100 درصد بازدهی داشته باشه :
      بازار سرمایه همیشه توش سود داره : زمان منفی و با نقد بودن یا سهامی که پایین زیادی ندارن ..بازار مثبت هم با سهامداری.......در بازار منفی فقط باید بز خری کرد و اصلاح پورتفو

===========
      ی چیز دیگه بگم در باره تحلیل گرای نمایشگاه:

اقا سهم برای معرفی سراغ داری برو بالا معرفی کن ......نداری کلی صحبت تکراری نکن ...چرا کلی صحبت میکنی....چیزی برای معرفی داری بگو...سخن بیهوده مگووووو..:D

تحلیل گرای تالار بورس منو کشته...خانوم طهماسبی فک کنم !!! انگار داره برا بچه قصه میگه...سهم معرفی کنید با اطمینان 200 درصد بده :D

ما که از مهر و ابان و اذر میگفتیم در بورس سال 93 خبری نیست و سال 93 سال سختیه و بارها تاکید کردیم و حتی در اوج بازار تاپیک بازار حبابی رو ثبت کردیم ......و مخالف های زیادی شد ......
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/06/10, 19:40.
      ///

نظر

• "heydar"
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 7493

میثم خلوت بود؟ پارسال کلی علاقه مند آمده بودند:D از نظر جمعیتی بی سابقه بود

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

جمعیتی من ندیدم ....تقریبا خلوت بود
          ///

نظر

• "heydar"
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 7493

پس پول های فرار کرده از بورس دیگه قرار نیست به بازار برگرده ،ما میمونیم و سفته بازهای عزیز :D
            تشخیص اینکه کدام سهم روش قراره سفته بازی بشه خیلی سخته >:) چکار کنیم حالا؟:D

نظر

• sadeghmousavi
              عضو فعال
              • Aug 2013
              • 484

میثم از این بورس که به ما پولی نمیرسه. لااقل چند تا عکس میگرفتی روحمون شاد بشه با مشاهده دوستان

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                پس پول های فرار کرده از بورس دیگه قرار نیست به بازار برگرده ،ما میمونیم و سفته بازهای عزیز :D
                تشخیص اینکه کدام سهم روش قراره سفته بازی بشه خیلی سخته >:) چکار کنیم حالا؟:D
                هر کس اینده رو ببینه بردنست امسال : تحلیلش باید بزنه به خال وگرنه ضرر میکنه : امسال بچه بازی نیست که هر سهمی بخریم بره بالا ....خیلی فک میکنن امسال هم پارساله .......

من میترسم از روزی که پی بر ای بعضی سهام به زیر 3 برسه و بازار نبینشون !!و بره سهم با پی بر ای بالا بخره !!

ولی سهام خوب راهشون رو میرن فقط دیر یا زود داره....ممکنه یک سهم مثل همراه : اهسته و پیوسته بره ولی میره :D به دید مجمع سهام ارزنده زیاده

===========
                ///

نظر

• "heydar"
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 7493

جلسه استماع مجلس نمایندگان با موضوع ایران/رویس: هنوز اختلافات زیادی در مذاکرات باقی مانده
                  کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا روز سه‌شنبه اولین نشست از مجموعه جلسات با موضوع برنامه هسته‌ای ایران را آغاز کرد.
                  - See more at: http://farsnews.com/newstext.php?nn=....7H8J3lEH.dpuf

موضوع هسته ای به نظرم بالای 90 درصد شش ماه دیگه تمدید بشه پس بازار فعلا در جا خواهد زد
                  البته کل مملکت منتظر هسته ای هستند بری بنگاهی میبینی همشون بیکار نشستند
                  میره سمت سکه و دلار اونجا هم رکوده
                  اکثر بازار ها رکودی هستند
                  .................................................. .................................................. ...
                  بازار الان دنبال پمپاژ پوله هرجا پول باشه بازار میره رو اون سهام پس سهام پی بر ای 3 و زیر آن ممکنه خریدار نداشته باشه و زیان ده ها خریدار قدر داشته باشند

تاپیکو امروز 1.5میل حجم خورده درحالیکه فکر کنم میانگین حجم این مدتی که در بازار بوده زیر 10 میل نباشه

نمیدونم شفارا رو بررسی کردی یا نه؟ فکر کنم سهم بدی برای میان مدت نباشه
                  آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/06/10, 19:57.

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

در اصل توسط sadeghmousavi پست شده است View Post
                    میثم از این بورس که به ما پولی نمیرسه. لااقل چند تا عکس میگرفتی روحمون شاد بشه با مشاهده دوستان
                    ما که رسیدیم گفتن بچه های بورسی عکس دست جمعی گرفتن .....نمیدونم الان تو این سایت گذاشتن یا نه .......ولی خوب ظاهر میشه نگران نباش......

یکی از تحلیل گرای بازار رو دیدم که میگفت رفته سهام پدیده شاندیز رو خریده :D اینم جالب بود برام...

حالا یکی امار پدیده رو بنده که چقد سرمایه داره ؟ الان سهمش فک کنم 6500 تومنه !! روزی 12-13 تومن هم میره روش :>(روز کاری) که دار این صورت یه ساله بازدهی بالای 50 درصد داره یک ساله!!

طرف میگفت سرمایش 1500 میلیارده ؟ حالا شک داشت 150 میلیارده یا 1500 میلیارد وقتی گفتم با 1500 میلیارد و سهم 6000 تومنی میشه 90 هزار میلیارد که محاله این رقم باشه!!

البته من اطلاعاتی از این سهم و تعداد سهامش ندارم......حالا دوستان اگه اطلاعات دقیقی از این سهم دارن بگن ...ولی من خریدار نیستم:D
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/06/10, 20:23.
                    ///

نظر

• "heydar"
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 7493

تو فروم همسایه بحث هایی قبلا میکردند!
                      ریسک داره،خود شرکت هم تضمین خرید نمیکنه
                      کلا احتمال بالا کشیدن پول کم نیست:D
                      آخرین ویرایش توسط ناظر سایت؛ 2014/06/10, 20:54.

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post

تو فروم همسایه بحث هایی قبلا میکردند!
                        ریسک داره،خود شرکت هم تضمین خرید نمیکنه
                        کلا احتمال بالا کشیدن پول کم نیست:D
                        بیخیال : سهام ساختمانی بورس ما اینجوری نشدن : سهام پدیده میگن از سال 88 تا 93 : 23 برابر شده!!
                        نمیدونم والا ولش حس تحقیق در مورد این سهمو ندارم ......

====

صورت های مالی هر وقت داد نظر میدیم در بارش ولی همین الان هم در ذهنم من نمیگنجه این بازدهی ....:D و به نظر من حبابه تحقیق نکرده( با مقایسه با شرکت های ساختمانی بورسی) با حاشیه سود 50 درصدی
                        آخرین ویرایش توسط ناظر سایت؛ 2014/06/10, 20:53.
                        ///

نظر

• علی نظامی
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 1033

ما بعد صد سال اومدیم تهران سر ظهری از خونه رفیقم راه افتادم بیام نمایشگاه وسط راه کیف پولمون گم شد یا زدن اونشو نفهمیدم :D دیدم ای دل غافل من موندم و حوضم

باز خدا خیرش بده یه پیک موتوری مثکه از رو زمین پیداش کرد و شمارم تو کیف بود گرفت خدایی شانس اوردم. البته فک می کنم یه بنده خدا اول کیف پولو زده بعد که توشو دیده دلش سوخته انداخته رو زمین /:.yead.:/

خلاصه که امروز قسمت نشد ایشالا فردا اگه خودم گم نشدم میرم نمایشگاه :)

=======================================

سرعت نزول سهما داره روز به روز بیشتر میشه ولی فک کنم چون تعداد سهامدارا خیلی کم شده زیاد آه و ناله بلند نمیشه.

ساختمونیا که عمیق ترین اصلاح تاریخ بشریت رو انجام دادن به نظرم :( البته شاید حاج آقا جنتی مورد دیگه ای سراغ داشته باشه ولی به سن ما قد نمیده /:.yead.:/

========================================

منم ندید میگم پدیده حبابه. چرا؟ چون همه دارن ازش حرف میزنن.... کسایی که بدون دیدن صورتای مالی این سهمو میرن میخرن همونایی هستن که تو آذر و دی 92 ندیده و نشناخته سهم میخریدن

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

ثباغ 80 تومن به ازای هر سهم سود انباشته داره (-:

سود امسال در بد ترین حالت 60 تومن هم باشه (-: تا اینجا 140 تومن سود شرکت به حساب سهامدارا باید در نظر گرفته بشه بعدا ....من ول کن ثباغ نیستم ...

زین پس هر 8 درصد منفی یه پله میخرم...بقیه سهامم رو هم بهش تیدیل میکنم...

40 یا 45 درصد سبدم رو امروز خریدم (-: من کاری ندارم بازار میخره یا نمیخره ...من ارزنده باشه برام میخرم ........:D

تا تک سهمی زین پس هر 8 درصد منفی یه پله میخرم.....پله بعدی 215 اگه بیاد میخرم...مگه اینکه پایین نیاد که من دیگه نخرم وگرنه بیاد پایین میخرم

230-80 تومن سود انباشته= 150 دارن میفروشن ....:D
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/06/10, 21:13.
                            ///

نظر

• sohrab67
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 552

ثتران رو چطور میبینی میثم؟!! خرید روی 256ت

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال