کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ورنا خرید شد.
توصیه میکنم بخرید pe سهم 2.3 فک کنم الان و یه ماه دیگه مجمع داره
خوب امروز روز اخر معاملات این سهمه . حیف که دیر استارت رشد رو زد با این حال 1 ماهه 14 درصد با کسر کارمزد داد ;) البته غیر از سود مجمع (-: سود مجمع رو هم تا دو ماه دیگه میده ;)
خیلی دوست داشتم امروز اگه نقد بود خاور رو رو 70 تومن برا نوسان گیری بخرم (-: خلاصه خریدش خالی از سود نیست (-: با دید حداکثر 1 ماهه بعدا در مورد بازدهیش 1 ماهه دیگه نظر میدیم (-:
فک میکنم حداقل 8 درصد میده تو یک ماهه البته شاید بالاتر هم داد.
فعلا ورنا یک ماهه 14 درصد داد. بعدش میریم سراغ بازدهی 1 ماه قند اصفهان بعدش بازدهی 1 ماهه خاور (-:
برای فردا قند اصفهان پیشنهاد میشه. البته تصمیم نهایی با خودتونه
ولی اگه با صف خرید شروع بشه و صف رو ندن میره برای 2000 تومن هر کی شک داره نخره ;) من خودم نقد نیستم البته اگه فرصت یده چند تا از سهم هام رو میفروشم میخرمش رو هر قیمتی دادن فردا ;) البته امیدوارم صف مف نشه که بشه راحت خریدش برای یه دوره میان مدت البته هم نوسان میده هم بازدهی خوب در میان مدت :-w
فعلا دست و بالم بستست باز بشه دور جدیدی از نوسان گیری با تک سهم شدن رو شروع میکنم (میخوام راه 5 ساله رو یه ساله برم (-: یا شکست میخوریم میریم پی کارمون یا .....)
میدونم خیلی ریسک داره ولی پول میخوای باید ریسک کنی وگرنه باید بشینی که سبدت با ده تا سهم یه تکونی بخوره =))
خوب امروز قیمت سهم 20299 ریال و به هدف گفته شده رسید. هر کی خریده و ناراضیه میتونه بفروشه. =))
امروز 14 درصد بازدهی میده در 7 روز کاری (-:
خیلی دوست داشتم امروز اگه نقد بود خاور رو رو 70 تومن برا نوسان گیری بخرم (-: خلاصه خریدش خالی از سود نیست (-: با دید حداکثر 1 ماهه بعدا در مورد بازدهیش 1 ماهه دیگه نظر میدیم (-:
فک میکنم حداقل 8 درصد میده تو یک ماهه البته شاید بالاتر هم داد.
فعلا ورنا یک ماهه 14 درصد داد. بعدش میریم سراغ بازدهی 1 ماه قند اصفهان بعدش بازدهی 1 ماهه خاور (-:
ما منتظر اعلام بازگشایی نمادهای قندی هستیم ناظر جون زود باش دیگه (-:
تکلیف مارو روشن کن نقد بشیم نشیم امروز باید باز بشه دیگه که اخرین خرید سنگین رو هم کنیم و بریم دیگه ;)
نظر