کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آقا میثم این شمواد هم گزینه بدی نیست...نکنیکالی لاقل خوبه توی کفه....
بنیادی که فکر کنم مناسب باشه...
والا تو یه تالاری n نفر ادم پاشدن رفتن مجمع شمواد.. ولی چه خبری با خودشون اوردن… هیچ… بنده هم دیدم هیچ خبری نیاورن همون روز بازگشایی 510 تقدیمشون کردم ... چه دهن سرویسم من.. مجمع نرفته از رو پستاشون مشخص بود که خبری ندارن…هاها … دوستانی که در تلگرام بودن یادشونه...که در اوج فروختیم… به همونایی که رفتن مجمع..
ضمن اینکه اثر کاهش قیمت نفت نیز باید بررسی بشه براش..
همه چی به طرح توسعه بستگی داره…تحلیل کردن مگه الکیه… بنده خودم گفتم شمواد بالای هزار ولی با شرط تولید 40 هزار تن دی او تی پی…
ولی کو…
دیگه از اون موقع نگاش هم نکردم… حالا شاید دوباره بررسی کنم… و اپدیت کنم اخبارشو..
من با دید 1 سال به بالا وارد شدم...ولی خوب مفته ...دیوانه نیستم پولمو بخوابونم...عجله ای ندارم...ولی ممکنه پیدا بشن کسایی که به ارزشش پی ببرن..دیگه اونا میبرن بالاا...
کوتاه مدت منفی بشه مثثبت بشه کار ندارم...ولی گفتم سود اگه بکنم سودمو کگاز میخرم....
پترول منتظرم ورود بزنم با 50 درصد سرمایه ..فعلا دو دلم ... یعنی منتظرم 2 الی 5 درصد دگه افت کنه ..البته بعیده ...ولی خوب یا جا میمونیم ..یا میخریم کمی پایین تر...
پترول منتظرم ورود بزنم با 50 درصد سرمایه ..فعلا دو دلم ... یعنی منتظرم 2 الی 5 درصد دگه افت کنه ..البته بعیده ...ولی خوب یا جا میمونیم ..یا میخریم کمی پایین تر...
فعلا که زیر 176 نمیدن...زیر 170 اگه بدن میخرم
واگرایی مثبت هم داره....
بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر