نوسان گیری های کم ریسک

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

مرقام و فولاژ هم برای خرید تو این قیمت ها مناسبند و هر دو نوسان میدن. هر دو برای میان مدت مناسبند.
    خبرهای خوبی توی سهم فولاژ دیدم.(-:
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/11/04, 19:36.
    ///

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

افزایش80 درصدی ظرفیت تولید فولاژ تا6 ماه آینده (اخبار بورس)

مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی ایران گفت: معادل80 درصد افزایش ظرفیت خواهیم داشت که تا 6 ماه آینده به بهره برداری می رسد و کل این ظرفیت اضافه به صادرات اختصاص می یابد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مهندس بابایی در جمع خبرنگاران استان یزد گفت: 85 درصد از تولیدات شرکت فولاد آلیاژی ایران به آلمان صادر می شود و 15 درصد مابقی به کشورهای تراز اول جهان نظیر ایتالیا، هلند و غیره صادر می شود.

وی با اشاره به افزایش 80 درصدی ظرفیت تولید که تا 6 ماه آینده به بهره برداری می رسد اظهار امیدواری کرد: در توسعه صادرات غیر نفتی که از اهداف نظام جمهوری اسلامی است شرکت فولاد آلیاژی نیز نقشی داشته باشد.

وی گفت: 70 درصد از تولیدات شرکت، تولیدات خودرویی است و 140 هزار تن از تولیدات مصرف داخلی دارد.

وی با اشاره به اینکه در سال 88 رکود صادرات داشتیم اضافه کرد: در سال 87 به میزان 33 هزار تن از تولیدات صادر شد و در سال 88 به میزان 5 هزار تن صادرات داشتیم که بخشی از این کاهش صادرات به شرایط شرکت بر می گردد چرا که سیاست ما به سمت فولادهای با درصد آلیاژ بالاتر بود که این تولیدات هزینه و قیمت بیشتری نیاز دارد.

وی گفت: در سال 89 مقدار 28 هزار تن و امسال 35 هزار تن صادرات فولاد داشتیم.

وی گفت: 70 درصد از تولیدات شرکت از قراضه انجام می شود و 30 درصد از آهن تولید می شود.
      منبع :http://market8.blogsky.com/1390/08/11/post-4874/

با این خبر از سهم این سهم چشمو گرفت و به زودی برای میان مدت میخرمش (-: شاید هم کمی دیرتر وارد بشم ولی گزینه خوبی به نظر میاد
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/11/04, 19:51.
      ///

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

من امروز حق مداران رو 183 خریدم ببینیم نوسان میده تا چند روز دیگه (-:
        ///

نظر

• بنان
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 840

من امروز حق فنورد و وتوكا از صف فروش خريدم نميدونم بايد صبر ميكردم فردا بخرم حالا اگر فردا هم صف فروش باشه دوباره ميخرم چون مطمئنم فردا آخر وقت هرجفتشون مثبتند

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

وتوکا رو فک کنم زود خریدی. منم حواسم بهش بودولی جرات نکردم وارد بشم (-:
            ///

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

در اصل توسط بنان پست شده است View Post
              من امروز حق فنورد و وتوكا از صف فروش خريدم نميدونم بايد صبر ميكردم فردا بخرم حالا اگر فردا هم صف فروش باشه دوباره ميخرم چون مطمئنم فردا آخر وقت هرجفتشون مثبتند
              جناب بنان خرید حق فنوردتون به نظر من خیلی خوب بوده. همین الان رو -3 فردا خرید انجام دادین. به فرضی که فردا هم تا منفی کامل بره چیزی از دسن ندادین و با خیال راحت از صف فروش مسخره دوستان خرید انجام دادین;;)
              آخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2011/11/05, 13:38.
              إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• ناظم
                عضو فعال
                • May 2011
                • 508

دوستان امروز آخرین روز واریز پول برای حق تقدم خعتبار بود فراموش کردم پول واریز کنم آیا فردا میتوانم پول را واریز کنم یا نه

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

در اصل توسط ناظم پست شده است View Post
                  دوستان امروز آخرین روز واریز پول برای حق تقدم خعتبار بود فراموش کردم پول واریز کنم آیا فردا میتوانم پول را واریز کنم یا نه
                  نمیدونم . شاید نشه. شاید هم برا یه روز بشه. اینجا ایرانه . قانونیش اینه که نشه .برام پیش نیومده همچی اتفاقی ولی برا یه روز فک نکنم گیر بدن (-:
                  بهتره زنگ بزنی به امور سهام شرکت و با اونا صحیت کنی.
                  ///

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

این هفته به نظرم دست نگه داریم برا خرید بهتره. تا گزارش آژانس بیاد و اوضاع طبیعی بشه اینجوری که بوش میاد گزارش گزارش خوبی نیست و مقامات ایرانی از الان دست پیش گرفتن و میگن گزارش بی اساسه.
                    نمیگم نمیشه نوسان گرفت تو این بازار : میشه گرفت ولی با استرس (-: چه کاریه به خودمون استرس وارد کنیم؟؟ نقد میمونیم بعد با خیال راخت میخریم
                    ولی احتمال اینکه سهام های بهتری رو بشه تو قیمت های پایینتری خرید زیاده . در موقع برگشت بازار سود بیشتری میشه کرد و این روزها سعی بر این است که بیشتر نقد بمانیم.
                    نظر شما چیه؟
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/11/05, 22:57.
                    ///

نظر

• ناشناس
                      کاربر ویژه بورسی
                      • Aug 2025
                      • 1050

با درود
                      بخش هايي از گزارش به بيرون درز كرده مبني بر اينكه ايران طرح كلاهك هسته اي دارد. گمان كنم بازار آرام آرام نسبت به اين اخبار هم واكسينه ميشود.
                      هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• ستاره بورس
                        عضو عادی
                        • Aug 2011
                        • 80

فردا منفی قثابت وقشرین به نظرم خوب باشه.شاید حتی یه روزه هم نوسان بده....

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

در اصل توسط ستاره بورس پست شده است View Post
                          فردا منفی قثابت وقشرین به نظرم خوب باشه.شاید حتی یه روزه هم نوسان بده....
                          ریسکشون زیاده این دوتا به نظرم اینقدر نمیارزن هر دوشون ولی حمایت میشن.
                          ///

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                            به نظر میاد سفارود شنبه صف خرید داشته باشه و صفش هم حداقل 2 روز دوام داشته باشه پس میشه روی حداقل 2.4 درصد حساب کرد. البته برای میان مدت و بلند مدت هم میتونه بازدهی خوبی بده .
                            نظر شما چیه؟
                            اینم از سفارود که میشه با 2.5 درصد دو روزه خارج شد ولی به نظرم بازهم جای رشد داره اگه امروز عرضه نشه 3 شنبه هم میتونه صف خرید باشه
                            ///

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

به نظرم باز هم سناریوی صف فروش شدن بازار برای 2روز و سپس نوسان گیری ساده و بی دغدغه برای از ما بهترون کلید خورد... خیلی آروم و راحت سهم هایی که تقدیم می کنیم رو بالاتر بهمون در صف خرید می فروشند... و این داستان ادامه دارد...
                              تو این فکرم که گاهی اوقات اخبار منفی موثر در ریسک سیستماتیک بازار میتونه یه نعمت باشه! البته برای اونهایی که بلد باشند استفاده کنند!
                              إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• ناشناس
                                کاربر ویژه بورسی
                                • Aug 2025
                                • 1050

در اصل توسط yasser پست شده است View Post
                                به نظرم باز هم سناریوی صف فروش شدن بازار برای 2روز و سپس نوسان گیری ساده و بی دغدغه برای از ما بهترون کلید خورد... خیلی آروم و راحت سهم هایی که تقدیم می کنیم رو بالاتر بهمون در صف خرید می فروشند... و این داستان ادامه دارد...
                                تو این فکرم که گاهی اوقات اخبار منفی موثر در ریسک سیستماتیک بازار میتونه یه نعمت باشه! البته برای اونهایی که بلد باشند استفاده کنند!

با درود
                                حق با شماست اما به گمان من بلد بودن در چنين شرايطي لازم است و نه كافي. چرا كه منفي شدن بازار اغلب غير منتظره است و سهامدار حقيقي لزوماً نقد نيست تا به محض منفي شدن شروع به كاهش ميانگين خريد خود يا مفت خريدن سهام بپردازد. اما حقوقي ها كه سرمايه زيادي در اختيار دارند..
                                هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

در حال کار...
                                X