کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از دو حالت خارج نيست
يا آتيش زده به مالش ، يا انقدر زياد داره که اين تعداد رو اصلا زير نظر نمياره =))=))=))=))=))=))
هر کی هست عقل نداره سهم رو راحت میتونه ببره بالا حالا به چه سود هایی داره فک میکنه من نمیدونم ولی داره نقد رو ول میکنه میره دنبال نسیه . الان که اب کردنش راحت تره بی عقل (-:
چه جوری میخوای ابش کنی این سهم درپیتو:d ؟؟؟؟
میثم جان، اینها احتمالا اون کسانی هستند که تو اون روز آخر کذایی که اول قرار بود حق تمدید بشه بعد قرار شد تمدید نشه و آخرش قرارا شد تمدید بشه! جا مونده بودند از خرید در 44 تومان و می خواهند به هر قیمتی نگذارند اون زرنگ هایی که روز کذایی خرید داشتند سود آنچنانی کنند
مثل اینکه تو این بازار فقط باید نوسان گیری کرد دوباره این تاپیک رو میارم بالا (-: دوستا کمک کنید چی بخریم (-:
برا امروز شفارس-حتوکا-فسپا -بکاب خوب بود که رو هوا زدن حالا باید ببینیم برا فردا چی خوبه.
دوستان نظرتون روی ولغدر چیه؟ اون هم کف قیمت ؟؟؟ باز هم ریسک داره؟؟؟ حالا تا فردا میگردم ببینیم چی برا نوسان خوبه هر کی دوست داشت نظر بده.
فعلا کاذر+ولغدر برای فردا من فقط از صف فروش میخرم ندادن جا میونم (-:
فاذر +فاراک هم تو این قیمت ها به نظر خوبن
خودرویی ها اگه مثبت شدن خپارس رو ترجیح میدم
سبزوا هم از سیمانی ها در کف قیمت به سر میبره ایا فردا تومنفی میدن ؟؟
فولاد رو 255 بدن میخرم (-:
وپترو روی 60 و زیر 60 به نظر خوبه و کف قیمته
حفاری شمال رو 200 انگار خوبه و نوسان رو میده
فن اوا هم خوبه ولی با انلاین نمیتونم بخرم(-:
کبافق و کاما هم خوبن ولی سهم های بهتری هم هست که با سرعت بیشتری بالا برن
بیمه پارسیان هم در کف قیمته به نظر
فولاژ هم تو منفی خوبه
چه کردن اشخاص حقیقیه فولای (-: چه خرید هایی کردن منم فردا میخرم باهاشون کمی هرچند رو 2002 و 2083 خریدیم . ارزش داره تک سهم فولای بشیم رو 200 (-: البته پله ای میخریم که اگه منفی خواست بشه میانگین بیاد پایین تر.و
شک ندارم دارن با هدف بالای 270 و 300 میخرن
خرید رتکو از صف فروش برای فردا شاید گزینه خوبی باشه (-: شاید صف فروش هم نشه ولی سهم در کف قیمته اگه پایین تر نیاد (-:
غاذر به هم بدک نمیاد ولی شاید تا 300 افت کنه
یه نکته در مورد فولای وقتی فولای گزارش 6 ماه رو داد قیمتش محدوده 270 بود حالا تو این بازار منفی اومده پایین حیفه تو سبدتون نداشته باشید.
وقتی گزارش 6 ماه رو داد همه فک میکردن برای تعدیل خواهد بست شاید نزدیک 9 ماهه برا تعدیل ببنده من شنیدم 32 تومن یا 35 تومن سود میسازه امسال اگه شنیده هام اشتباه نباشه (-:
امروز اخرین پیشنهادات نوسان گیری رو میدم بعدش میرم برای میان مدت (-:خسته شدم دیگه از نوسان گیری البته دوباره بر میگردم چند ماه دیگه (-:
1- کمنگنز برای امروز در صورت بازگشایی
2- پسهند
3- غاذر
4-شلعاب
5- اگه امروز دلار بیاد پایین خودرویی ها رو میشه امروز خرید و یه نوسان گرفت
نظر