کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بله درسته
به نظرم سهمیه که بنیادیش کاملا تاییده و نیازی نداره بخواهیم قیمت رو دستکاری کنیم و دیر یا زود به اهدافش میرسه
اما اینکه بتونیم قدرت تقاضا رو قوی کنیم کاملا موافقم و به نظرم کار درستیه و شاید حتی بتونیم توی مجمع قدرت چانه زنی هم ایجاد کنیم برای تصمیمات مجمع...
من که نقدینگیم زیاد نیست اما به به وسع خودم در سبدم درصد خوبی بهش تخصیص میدم
بله درسته
به نظرم سهمیه که بنیادیش کاملا تاییده و نیازی نداره بخواهیم قیمت رو دستکاری کنیم و دیر یا زود به اهدافش میرسه
اما اینکه بتونیم قدرت تقاضا رو قوی کنیم کاملا موافقم و به نظرم کار درستیه و شاید حتی بتونیم توی مجمع قدرت چانه زنی هم ایجاد کنیم برای تصمیمات مجمع...
من که نقدینگیم زیاد نیست اما به به وسع خودم در سبدم درصد خوبی بهش تخصیص میدم
كاملا با شما موافقم ياسر جان
دستكاري قيمت و اين قبيل حركتها زياد جالب نيستند بهتره اجازه بديم سهم راهشو خودش پيدا كنه
شما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
رابرت مپل براون
این خریدای گروهی رو میتونیم ادامه بدیم با دوستان در کنار اساتیدی مثله شما
سلام و صبح همگی بخیر
عرض کنم که هدف ما تو این گروه تنها مشخص کردن نفراتی هست که در کنار همدیگر سهمو خریدیم.نفراتی که هرکدوم دلیلی و منطقی برای خریدشون اعلام کردن.ما نمی خوایم یه سهم درپیتیرو حبابی کنیم.داریم روی سهمی کار میکنیم که پتانسیل بالایی از هر لحاظ داره.هدف گروه ما معرفی سهمه و نه نوسانگیری روی سهم!
به نظرم افزایش نرخ های مواد اولیه رو بیش از حد دیده و گزارش کاملا محافظه کارانه است. با اینکه درصد بهای تمام شده رو از 84 به 89 رسونده اما باز هم چون افزایش فروش خوبی داشته تعدیل مثبت داشته برای سال بعد
از دوستان کسی اطلاع از قیمت واقعی این مواد داره؟
به نظرم بعضا زیادتر از واقع بوده...
یاسر جان درصد ریالی کدوم یک از مواد بالا بیشتر از بقیست و تغییر قیمتش روی بهای تمام شده تاثیرش بیشتره؟
در ضمن لینک فایل عکس بالاییم میزاری تا یه نگا بش بندازم؟
نظر