بين المللي محصولات پارس ( شپارس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خودشکوفا
    عضو فعال
    • Aug 2025
    • 1134

بامداد همگی به خیر. یه سری عدد می ذارم جهت توجه:
    کفرا حجم مبنا 54,400
    قزوین حجم مبنا 49,646
    سغرب حجم مبنا 240,000
    شفارس حجم مبنا 18,898
    فلامی حجم مبنا 24,000
    فسپا حجم مبنا 240,000

شپارس حجم مبنا 80,000

دوستان احتمالا همه ما یه سود جانانه از سهمای کوچولو و باغیرتی مثه سهمای بالا که خودم با گروهیشون کار کرده بودم دستمون رسیده.
    شپارس احتمالا به درد دوستانی که به ارقامی تخیلی فکر می کنند نمی خوره اما میشه ازش سود معقولی گرفت.
    من از کفرا و قزوین در زمان های کم سود مشتی گرفتم فکر می کنم این دفعه بشه با لیلی پوت های شیمیایی تکرارش کرد.
    اما نهایتا تصمیم گیری با خود شخصه و طبیعتا مسئوولیت این انتخاب هم همینطور...

ولی حیفه که گفته نشه در جامعه شناسی معتقدن کافیه در یه گروه پراکنده فقط 3 درصد روی عقیده ای پافشاری کنن و ایمان داشته باشن. قاعده اینه که 97 درصد باقی دنبالشون میرن ....
    تجربه انقلاب های قرن بیستم... مدهای لباس ... رو دم دستی یادمه.
    بنده فکر می کنم اگه فقط همین جمعیت خودمون تو سایت بورسی به انتخابمون ایمان داشته باشیم و ازش صحبت کنیم کافیه تا راهش بندازیم.و در ابتدا سایت بورسی و بعد باقی سایت ها و بعد جامعه سهامداری بالاخره دنبال ما خواهند آمد...
    برای شروع من حتی به دوستان پیشنهاد می دهم تو مسابقه بورسی هم به عنوان یه آیتم جاش بندازن و ذهن سایر کاربرا رو به سمتش ببرن.
    یاحق
    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
    (نيچه)

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

نظر همه دوستان در مورد حرکت گروهی و همکاری و... محترمه اما من با دو چیز مخالفم :
      1-تاپیک سهمی همیشه بالا باشه و توی فروم صحبتش گل بندازه یا به قول دوستمون خودشکوفایی از ذهن 3% به ذهن اون 97% برسه
      2-حرکت گروهی و خرید گروهی و جمع شدن برای بالا بردن یه سهم.

اما دلایل حرفم: من اعتقاد شدیدی به وجود مساله "سواری مجانی" توی جامعه خودمون دارم. سواری مجانی یعنی اینکه برای انجام یه حرکت جمعی همه کنار وایمیستن که یه نفر پیش قدم بشه و موقع کسب منافع که میرسه همه سهیم بشن. مثلا پریروز همه افراد صحبت از خرید سنگین برای روز بعد و... میکردن اما دیروز کل معاملات دست چند نفر بیشتر نبود .
      دوم اینکه تجربه من ثابت کرده سهمای کوچیک و ارزنده ای که فرومی میشن اغلب نصف بازدهی که ازشون انتظار میده سود میرسونن. دلیلش هم احساسی شدن روند سهمه. چون فردی که بدون بررسی فقط بر اساس صحبت فلان استاد سهمو خریده به محض اینکه کمی صف خرید بی رمق بشه برای عقب نیفتادن از بقیه تو فروش رقابت میکنه و روند خراب میشه.

اما در مورد نقد شوندگی :نگاه کردن به حجم ریالی معاملات و ملاک قرار دادن اون برای نقدشوندگی کمی از منطق مالی به دوره. مثلا بیایم شپارس با حجم مبنای 80 هزارو با فولاد حجم مبنای 7 میلیونی مقایسه کنیم بگیم این نقدشونده نیست!
      شپارس طی 4 روز کاری اخیر 1.3 میلیون سهم معامله شده . یعنی 1.3% شرکت در سه روز معامله شده.یعنی حتی یه فرد بالای یک درصد هم میتونه طی سه روز ازش خارج بشه .
      اگر در "تحلیل" بنیادی ملاکمون عملکرد تاریخی یک سهم باشه اصولا راه رو اشتباه رفتیم . چون اصل اول تحلیل بنیادی اعتقاد به تئوری بازار کاراست. بازار کارا اعتقاد داره همبستگی بین گذشته و آینده وجود نداره و صرف اینکه شرکتی در گذشته کم حجم بوده باعث ایجاد این قطعیت در آینده نمیشه.
      نمونه بارزش هم قندیها . که قبل از ایجاد تحول در سودآوریشون نهایت روزی 10 هزارتا معامله میشدن ولی روزهایی در معاملاتشون بود که 7 % یه شرکت معامله شد. و یا سهمای دیگه ای که خودم روشون کار میکردم اغلب نقدشونده نبودن مثلا کهمدا ، آبسال،واتی ولی بعدها بازار که اومد روشون نقد شونده هم شدن. پس این نباید ملاکمون باشه. ملاک تحولاتیه که میتونه توی یک شرکت اتفاق بیفته که در گذشته نبوده.
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• خودشکوفا
        عضو فعال
        • Aug 2025
        • 1134

ایول مصطفی. دیگه مطمءن شدم خود کامویی....
        البته ما پیرمردی حال می کنیم و هنوز تو خط رومن رولانیم! نمی دونم هنوز هم خوندن ده جلد رمان منطقی به نظر میاد؟!

مصطفی همین خطو بگیر برو جلو...>:d<
        آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2012/12/06, 09:37.
        "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
        (نيچه)

نظر

• fallah
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 692

باسلام
          در مورد حرکت گروهی من هم چند نکته به حرفهای مصطفی عزیز اضافه کنم و اون اینکه دیروز که تایپک رو خوندم کامل اطلاعاتم در مورد سهم زیادتر هم شد و باعث شد خودم برم صورت مالی شو نگاهی بندازم ولی از بعضی مطالب واقعا ناراحت شدم و اون اینکه چندتا از دوستان اومدن گفتن بیاین سفته بازی و فلان و از این حرفا
          بحث اینجاست که چرا حرکت گروهی که حرفش میاد وسط فکرا میره رو سفته بازی
          سفته بازی یعنی چند نفر باهم جمع شن و سهم رو بازی بدن و جو الکی بدن و صف کاذب بچینن و باعث ضرر دیگران شوند و حرکت گروهی هم یعنی چند نفر افراد متفکر در مورد سهم تحقیق کنند و زیرو بم سهم رو در بیارن و اگه قیمتش مناسب بود و کمتر از ارزش ذاتی معامله میشد هرکدوم به مقداری خرید داشته باشند
          پس این کجاش میشه سفته بازی که برخی میان و علاقه هم دارن این کار رو بکنن؟؟؟!!!
          بعنوان مثال من رو سهم زمگسا به یکی از کاربرای اتاق گفتم با توجه به بررسی صورت مالیش باز هم تعدیل داره و زیر ۲۱۰۰بیا و بخریم که فکر ایشون هم رفته بود به سفته بازی و از این حرفا.حتی برگشت به من گفت تعداد بالا نمیفروشن که بنده گفتم مردمی که عرضه نگه داشتن سهم خوب رو ندارن همون بهتر که سنجیدشون و از چنگشون در اورد اون سهم رو
          حالا این بحث ها به کنار منظور این بود که این سهمی که دوستان کشف کردن منظور سفته بازی نیست و خرید در قیمتهای مناسب هست و اگه تعدادی به صورت گروهی جمع شن میشه در قیمتهای خوب سهم رو خرید(مثل اونروز نباشه که فقط من و ... خریدار باشیم و همه فقط الکی بگن ما هم هستیم)
          موفق باشید

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

در اصل توسط خودشکوفائی پست شده است View Post
            بامداد همگی به خیر. یه سری عدد می ذارم جهت توجه:
            کفرا حجم مبنا 54,400
            قزوین حجم مبنا 49,646
            سغرب حجم مبنا 240,000
            شفارس حجم مبنا 18,898
            فلامی حجم مبنا 24,000
            فسپا حجم مبنا 240,000

شپارس حجم مبنا 80,000

دوستان احتمالا همه ما یه سود جانانه از سهمای کوچولو و باغیرتی مثه سهمای بالا که خودم با گروهیشون کار کرده بودم دستمون رسیده.
            شپارس احتمالا به درد دوستانی که به ارقامی تخیلی فکر می کنند نمی خوره اما میشه ازش سود معقولی گرفت.
            من از کفرا و قزوین در زمان های کم سود مشتی گرفتم فکر می کنم این دفعه بشه با لیلی پوت های شیمیایی تکرارش کرد.
            اما نهایتا تصمیم گیری با خود شخصه و طبیعتا مسئوولیت این انتخاب هم همینطور...

ولی حیفه که گفته نشه در جامعه شناسی معتقدن کافیه در یه گروه پراکنده فقط 3 درصد روی عقیده ای پافشاری کنن و ایمان داشته باشن. قاعده اینه که 97 درصد باقی دنبالشون میرن ....
            تجربه انقلاب های قرن بیستم... مدهای لباس ... رو دم دستی یادمه.
            بنده فکر می کنم اگه فقط همین جمعیت خودمون تو سایت بورسی به انتخابمون ایمان داشته باشیم و ازش صحبت کنیم کافیه تا راهش بندازیم.و در ابتدا سایت بورسی و بعد باقی سایت ها و بعد جامعه سهامداری بالاخره دنبال ما خواهند آمد...
            برای شروع من حتی به دوستان پیشنهاد می دهم تو مسابقه بورسی هم به عنوان یه آیتم جاش بندازن و ذهن سایر کاربرا رو به سمتش ببرن.
            یاحق
            درود
            خودشکوفایی گرامی
            چون صحبت از مسابقه شد و خرید گروهی شد
            من این پست رو میزنم
            اول در مورد مسابقه
            ما در مسابقه سایت سعی داریم که معرفی سهام و بازدهی اون بر اساس تحلیل باشه
            اینکه تبلیغ یه سهم بشه و چند نفر سهم رو به صرف گرفتن ستاره بالا ببرن
            باعث میشه سلامت مسابقه زیر سوال بره
            که البته ما هم اجازه نمیدیم همچین چیزی اتفاق بیوفته
            دلیل اصلی مخالفت من با سهام کوچیک همین چیزهاست
            اگر بخوام نظرمو صریح بگم،اینه
            سهامی که حجم مبناش از نظر مبلغی از 20-10 تومن بالاتر نمیره نه ارزش تحلیل داره و نه ارزش سرمایه گذاری
            بازمیگم
            اینکه سهم ممکنه دو برابر بشه یه چیزه
            و اینکه سهم بعد از دو برابر شدن خریدار داشته باشه یه چیز دیگه
            سهمی رو بخرین که موقع فروش مجبور نباشین دنبال خریدار بگردین
            افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
            (کوروش بزرگ)

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

درود؛

دکتر مهربان کلا طنز و جدی تو حرفاش قاطیه و پلیس مخفی سایته:d فک کرده سفته بازی قراره صورت بگیره اومده گشت ارشاد راه انداخته;)
              اما در تایید فرمایش شما و اون چندتا مثالی که زدم؛ سفته بازی سهمیه که راه رفته رو کامل برمیگرده به سرعت... مثالش هم بسیار بسیار زیاده... از غپ... تا یه سری خودرویی ها

اما سهمی که واقعا خوب باشه وقتی رشد کرد هیچ وقت بازگشت نداره به قیمت های قبلی و همین جا مشخص میشه حرکت و انتخاب درست بوده یا خیر...

در مورد نقد شوندگی هم با مصطفی موافقم. باز مثال شمواد رو میزنم یادمه روی 69 تومان روزی 10 هزار تا بیشتر نمیشد خرید (کلا 690 هزار تومان!) الان چی؟ 220 میلیون تومان صف خرید داره...

همچنین در مورد قندی ها که به درستی ذکر شد

دلیلش هم واضحه... ببینید کوپکترین سهم ها هم حداقل حدود 100 میلیون سهم رو دارند و عمولا 10-15 درصد شناور یا حقوقی فروشنده دارند که میشه 15 میلیون سهم! سهام شناور خاصیتی که داره اینه که ممکنه در روز تا برابرش هم معامله بشه (اول صبح من بخرم و آخر وقت همون قدر رو بفروشم) پس به وقتش که گزارش های سهم بیاد و چشم بازار رو بگیره یه سهم قطعا حجم معاملات افزایش خواهد یافت

دیگه گفتنی ها گفته شده و مطلب دیگری ندارم بزنم. مگر اینکه در تحلیل ها به اطلاعات جدیدی دست پیدا کنم و اینجا عنوان کنم
              إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                درود؛

اما سهمی که واقعا خوب باشه وقتی رشد کرد هیچ وقت بازگشت نداره به قیمت های قبلی و همین جا مشخص میشه حرکت و انتخاب درست بوده یا خیر...

در مورد نقد شوندگی هم با مصطفی موافقم. باز مثال شمواد رو میزنم یادمه روی 69 تومان روزی 10 هزار تا بیشتر نمیشد خرید (کلا 690 هزار تومان!) الان چی؟ 220 میلیون تومان صف خرید داره...

همچنین در مورد قندی ها که به درستی ذکر شد

دلیلش هم واضحه... ببینید کوپکترین سهم ها هم حداقل حدود 100 میلیون سهم رو دارند و عمولا 10-15 درصد شناور یا حقوقی فروشنده دارند که میشه 15 میلیون سهم! سهام شناور خاصیتی که داره اینه که ممکنه در روز تا برابرش هم معامله بشه (اول صبح من بخرم و آخر وقت همون قدر رو بفروشم) پس به وقتش که گزارش های سهم بیاد و چشم بازار رو بگیره یه سهم قطعا حجم معاملات افزایش خواهد یافت

دیگه گفتنی ها گفته شده و مطلب دیگری ندارم بزنم. مگر اینکه در تحلیل ها به اطلاعات جدیدی دست پیدا کنم و اینجا عنوان کنم
                سید جان دقیقا همینه
                اصل تحلیل بر اینه که یچیزیو بخری که بقیه بعدها خواهند فهمید چه خبر توش میشه.
                و بعد که دو برابر میشه تازه میان خریدارش میشن.
                خب اگر به نقد شوندگیه که یه روزی صدرا نقد شونده ترین سهم بازار بود اما ....

مثال خوبی زدی، شمواد . یا مثلا کپشیر پارسال یا امسال. کهرام 70 تومنی که توی زیرخاکیا ازش میگفتیم. قثابتی که 150 به زور معامله میشد و توی اون دوره طلایی تاپیک زیرخاکیا در موردش بحث کردیم.
                شفارا

این شکاف بازدهی که بین بازدهی افراد وجود داره از همین ناشی میشه که بتونه تحولات رو ببینه یا در گذشته منجمد بمونه.
                مثال نقضش که الی ماشالا زیاده.
                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• بابک پناهی
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 3208

سلام به همگی

حرفای دوستان کاملا منطقیه.من اونروزم عرض کردم ما اومدیم تو این تاپیک دل و روده ی شپارسو بریزیم بیرون نه اینکه سفته بازی راه بندازیم.برای مثال دیروز اگر هدف دوستان سفته بازی میشد کلا حرکت و نوع معاملات سهم به اون شکل نمیشد دیروز دوستان تنها هدفشون این بود که سهمو تا -4% رنج بزننو بعد سوار شن!کسی که بخواد سفته بازی راه بندازه این کارو نمیکنه (اگر از قبل با سهم بوده باشه).

من اونروز عرض کردم 70% خریدمو انجام دادم اونم روز سه شنبه. فعلا! هم نقدینگی ندارم

نظر

• راهکار جدید
                    عضو عادی
                    • Nov 2012
                    • 139

.دوستان عزیز در چند روز اخیر شاهد معاملات متعادل در شپارس بوده ایم

با توجه به ماهیت صادراتی شرکت و همچنین سود انباشته 157 تومانی هر سهم، انتظار رشد تقاضا را در روزهای آتی خواهیم داشت

به نقل از ایستگاه بورس
                    آخرین ویرایش توسط راهکار جدید؛ 2012/12/06, 21:47.

نظر

• بابک پناهی
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 3208

در اصل توسط راهکار جدید پست شده است View Post
                      .دوستان عزیز در چند روز اخیر شاهد معاملات متعادل در شپارس بوده ایم

با توجه به ماهیت صادراتی شرکت و همچنین سود انباشته 157 تومانی هر سهم، انتظار رشد تقاضا را در روزهای آتی خواهیم داشت

به نقل از ایستگاه بورس
                      این ایستگاه بورس کلا سایت پرباری نیست تحلیلاش خیلی ساده و آماتوریه

نظر

• کیارش
                        عضو جدید
                        • Mar 2012
                        • 8

من به درخواست دوستی به سایت بورسی آمدم.واین تابیک هم اولین تابیک بودجلب توجه کرد.

چندموردلازم هست گفته شود.اولا سهم خوب راهش رابیدامیکند.لازم به تیم وحمایت های اجباری ندارد

هرکس دوست داردمیخرد.

دوم گاهی وقتهامبارکه وسایباهم 300تامعامله نمیشدند.سهم رابایددرزمان مناسب فروخت .سهم 20درصدرشدکند

آنوقت حجم معاملات راخواهیددید.کبشیروقتی120بود.دوستی دربیشنهادخریدمن مدعی بوداین چه سهمیه روزی50تا

معامله نمیشه دنبال عتیقه میگردی درجوابش گفته بودم بگذار200راردکندآنوقت حجم معاملات راخواهیددید.

حالابه این دوستان میگم سهم220-230راردکنه حجم های میلیونی دیدن داره.

فعلا200تاخریدم .همیشه کمترین بازده ای که ازخریدهایم انتظاردارم40-50درصدمیباشد.

به کسی توصیه نمیکنم .هرکس باتحلیل ومسولیت خودمعامله میکند.این سهم بدترین حالت یکماه خواب سرمایه

هست .اماکمترین بازده40درصدمیباشد

نظر

• شاهین محلوجی
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 2050

شپارس

بنظر اگر سهم بالای 192 ثبت شه توانایی صعود تا هدفهای 212و 250 و260 و.. داره در غیر اینصورت حمایتهای فعلیش 175-170 و 155....

پ ن: بنظرم کمی اصلاح برای صعود لازمه .......
                          جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• خودشکوفا
                            عضو فعال
                            • Aug 2025
                            • 1134

خیلی عالیه و خوشحالم که بهنام عزیز هست و رونقی به بحث و بررسی و نقد به تاپیک ها میده.
                            من خودم شپارس دارم اما بیشتر از هر چیزی ارزش این نظر مخالف رو می دونم.
                            هیچ پدیده ای در جهان بدون انتقاد و نظر مخالف اصلاح نمی شه و بالا نمی ره.
                            بهنام جان ادامه بده...
                            یا شپارس بادکنکی هست که با سوزن شما بادش خالی میشه یا پهلوون واقعیه... و طرفداراش رو روسفید می کنه...
                            اما خودم ...
                            بهش احتمال های خوب و بد هر دو رو داده ام...
                            هم سهم رو خریدم و هم خودم رو توش غرق نمی کنم.
                            سبد یعنی همین دیگه...
                            اگه بالا بره ازش بهره می بریم... اگه هم اصلاحی باشه نهایت ده درصده که باید پیش رو به تنمون بمالیم....
                            ریسک نکنیم که چیز بزرگی به دست نمیاد...
                            (نيچه)

نظر

• eli77
                              عضو عادی
                              • Sep 2012
                              • 263

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                              درود؛
                              ندید بهتون میگم که ریسک سبدتون بالاست و از سهمای با همبستگی بالا زیاد انتخاب کرده اید. از اون "ش" ها سر فرصت و در زمان های درست کمی کم کنید و تعداد سهم ها رو هم کاهش بدید. به نظرم یه سیمانی خوب و با پی به ای پایین می تونه جایگزین بشه (خصوصا اگه این طرح بدهی ارزی تجدید نظر بشه) من و بقیه دوستان سبدهارو به روز میکنیم و از اساتید می تونید راهنمایی بگیرید بنده هم در خدمت هستم در حد دانش خودم
                              یه سیمانی داشتم که دیروز با ضرر 15 درصد فروختم رفت
                              [B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]

نظر

• خودشکوفا
                                عضو فعال
                                • Aug 2025
                                • 1134

الی جان امیدوارم به زودی از ضرر خارج بشی و در سود بیفتی...
                                اگه امروز از سه ماه پیشت اطلاعات بیشتر و تحلیل قوی تری از بازار و سرمایه کسب کرده ای کافیه که بشه گفت در سودی....
                                سهام اصلی همون دانش ماست...
                                منتظر روزی می مونیم که شما دست دیگر مردمان رو بگیری..
                                آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2012/12/07, 08:11.
                                (نيچه)

نظر

در حال کار...
                                X