صنایع شیمیایی ایران ( شیران )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • alireza51
    عضو فعال
    • Feb 2013
    • 1205

تاریخ : 1392/07/29
    نوع سهم : بسیار بنیادی
    پیش بینی سود سهم = 7450 ریال
    حدود P/E = 4.5
    قیمت محدوده 3400 تومن
    ---------------------------
    قیمت سه ماه پیش 3500 تومن
    مقدار تعدیل در سه ماه گذشته = 10+23+8 = 41%
    تعدیل مثبت = سقوط قیمت و یا در جا زدن
    این بنیان قوی را نداشت چه می شد؟
    عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• اشراق
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 319

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
      تاریخ : 1392/07/29
      نوع سهم : بسیار بنیادی
      پیش بینی سود سهم = 7450 ریال
      حدود P/E = 4.5
      قیمت محدوده 3400 تومن
      ---------------------------
      قیمت سه ماه پیش 3500 تومن
      مقدار تعدیل در سه ماه گذشته = 10+23+8 = 41%
      تعدیل مثبت = سقوط قیمت و یا در جا زدن
      این بنیان قوی را نداشت چه می شد؟
      قطعا تا حالا بالای 50 درصد بازدهی داشت !!

نظر

• گردش سرمایه
        عضو عادی
        • Jun 2013
        • 38

آقا این سهم ملتو سرکار گذاشته. آخه کی 8 درصد تعدیل میده.
        ما که 5 روز اومدیم حالا رفتیم البته با ضرر.

نظر

• سکه شانس
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 1362

از خردادماه سال جاری تاکنون با دید میان مدت این سهم برای من 45% سودهی داشته در مقایسه با سود بانکی و اوراق مشارکت 20%......و تورم بالای 40%.........
          اکنون حکایت این سهم شده داستان پدر بزرک/نوه/خره/.......که هر کاری میکنن یک حرفی براش این جماعت دارن.......
          نمیدونم اگر مقایسه سود به سود کنیم شرکت ها را فارغ از صنایعی جدایی که از هم دارند......
          فخوز......با سود776 تومان و پوشش 60 درصدی قیمت ان الان هست.....4660 ت .....
          شیران....باسود 745 تومان و پوشش 75 درصدی قیمت ان الان هست ......3315ت......
          بعد جماعت به امید طرح توسعه/فروش زمین/وصول مطالبات/ووووووووووو در سایر سهام ماشااله صف های خرید و پی ب ای آنچنانی میدن.........
          خلاصه این داستان بورس ایران هم برای خودش حکایتی داره .......

نظر

• alireza51
            عضو فعال
            • Feb 2013
            • 1205

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
            از خردادماه سال جاری تاکنون با دید میان مدت این سهم برای من 45% سودهی داشته در مقایسه با سود بانکی و اوراق مشارکت 20%......و تورم بالای 40%.........
            اکنون حکایت این سهم شده داستان پدر بزرک/نوه/خره/.......که هر کاری میکنن یک حرفی براش این جماعت دارن.......
            نمیدونم اگر مقایسه سود به سود کنیم شرکت ها را فارغ از صنایعی جدایی که از هم دارند......
            فخوز......با سود776 تومان و پوشش 60 درصدی قیمت ان الان هست.....4660 ت .....
            شیران....باسود 745 تومان و پوشش 75 درصدی قیمت ان الان هست ......3315ت......
            بعد جماعت به امید طرح توسعه/فروش زمین/وصول مطالبات/ووووووووووو در سایر سهام ماشااله صف های خرید و پی ب ای آنچنانی میدن.........
            خلاصه این داستان بورس ایران هم برای خودش حکایتی داره .......
            من هم تیر خریدم حوالی 3100 الی 3300، برای من که چیزی نداشته.
            اکثریت خرید بالا دارند.
            شما یک ماه بعد خرید می فروختی با الانت هیچ فرقی نداشت.
            سرمایه شما یک ماه برد کرده و چهار ماه درجا زده است.
            عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• Aiming
              ستاره دار(18)
              • Jul 2012
              • 2641

دوستان عزیز سلام

عجب سهمی داریم به خدا !!

آقا ما فرض کردبم اوراق مشارکت یکساله شیران با سود علی الحساب 20 % و قطعی .. درصد خریدیم گذاشتیم اون گوشه موشه ها نگاشم دیگه نمیکنیم..:D
              وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• سکه شانس
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 1362

من هم تیر خریدم حوالی 3100 الی 3300، برای من که چیزی نداشته.
                اکثریت خرید بالا دارند.
                شما یک ماه بعد خرید می فروختی با الانت هیچ فرقی نداشت.
                سرمایه شما یک ماه برد کرده و چهار ماه درجا زده است.
                دوست عزیزم
                از اینکه این سهم با این همه پتانسیل و تعدیل های که اعلام کرده در مقایسه با سهام رشد کرده کوچک و بزرگ .....رشدی نکرده و درجا زده و روند ان خسته کننده شده شکی نیست......اما من این سهم را با دید میان مدت و بلند مدت در سبد خودم نگه داشته ام و تاکنون هم در مقایسه با سایر بازار برام سود خوبی داده .........وقتی مردم پول خودشون را با دید یکساله 20% در بانک میذارن ولی این سهم در حدود 5 ماه سود یکساله بانکی داده خوب خدا را شکر .......یا باید به استراتزی خودمان موقع خرید پای بند باشیم یا باید مثل جماعت صف نشین که از سال 1358 کانون خود را تاسیس کردهاند همه اش از این صف به ان صف بشیم در اخر هم چیزی هم عایدمان نشود...........در نهایت ناراحت از ضرر دوستان هستم و ناراحت تر از بازی نادرستی که روی این سهم دراوردند........

نظر

• yesman
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 541

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
                  دوستان عزیز سلام

عجب سهمی داریم به خدا !!

آقا ما فرض کردبم اوراق مشارکت یکساله شیران با سود علی الحساب 20 % و قطعی .. درصد خریدیم گذاشتیم اون گوشه موشه ها نگاشم دیگه نمیکنیم..:D
                  دوست عزیز مطمئن باشید سالانه بصورت علی الحساب سود سه برابر اوراق مشارکت بهتون میده. در سررسید این سود میتونه تا 100 درصد هم افزایش پیدا کنه. پی بر ای سهم الان حدود 4.5 هست که در بازار امروز جز کمترین ها بحساب میاد.در صورت هر اتفاق ناگواری در بازار ماکزیمم اصلاح سهم 10 درصده که ارامش خاصی به سبد میده.
                  بدون نگرانی با سهم همراه باشید.
                  شاد باشید و آن را با دیگران قسمت کنید.

http://forums.boursy.com/showthread....733#post555733

نظر

• عالیجناب
                    کاربر ویژه بورسی
                    • Jun 2013
                    • 170

در اصل توسط eslami پست شده است View Post
                    زنگ زدم به امور مالي ....
                    گفت نفروش خبرهاي خوبي تو راه!!!

راست دروغش با خودش....
                    تصميم گيري با خودتون.
                    من بي تقصيرم ولي همچنان ميصبرم.
                    میشه لطفا یک زنگ دیگه بزنی بپرسی پس چی شد؟ بپرسی همین بود خبرش؟
                    [CENTER][COLOR=#008000][FONT=Tahoma][B]نیکی و سود [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Tahoma][B]خویش را در زیان دیگر کسان مخواه.[/B]
                    [/FONT][/COLOR][B][SIZE=2][COLOR=#0000ff]نشاطی [/COLOR][COLOR=#b22222]که در نتیجه غم دیگران حاصل شود [/COLOR][COLOR=#ff0000]گناه [/COLOR][COLOR=#b22222]است.
                    [/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=2][COLOR=#008000]زرتشت پاک
                    [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]

نظر

• zorba
                      ستاره دار(3)
                      • Aug 2013
                      • 3951

خوبه 8 درصد تعدیل مثبت داده
                      من موندم اگر تعدیلی نمیداد و یا مثلا 1 درصد تعدیل منفی اعلام میکرد قرار بود چند بفروشن!
                      کسرا رو به علت آینده ی روشنی که فعلا در حد شایعه و اخباره دارن برای خریدش سر و دست میشکنن! و سهمی با این پتانسیل و بیش از دوبرابر سود فعلی اعلامی کسرا به فروش گذاشتن!
                      آیا صنعت سهم افق تاریکی در کشور ما پیش رو داره؟
                      آیا سود سهم به جز اندکی از تسعیر ارز ناپایداره؟
                      گیرم سود رو 1000 اعلام میکردن.... با این وضعیت آیا سهم بالای 4000 میرفت یا نه؟ یا دوباره با پی بر ای چهار سهم رو روی 4 تومن نگه میداشتن؟
                      زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• alireza51
                        عضو فعال
                        • Feb 2013
                        • 1205

درخت هر چه پربارتر است سر به زیر تر و افتاده تر است!!!!!!!
                        دوستان با توجه به حرکات حقوقی در گذشته و امروز که عمدا سعی دارد قیمت را پایین نگه دارد، تحلیل دوستان چیست؟
                        از دید یک فرد معمولی حقوقی مریضی دارد.
                        با روند فعلی احتمالا سود قطعی امسال بین 900 تا 1000 تومن است.
                        با این وضع قیمت سهم سرسال مالی 3500 می ماند؟!!! یعنی P/E=3.5 خواهد شد؟!!!

قیمت قبل تعدیل شهریور : چون فکر می کردند تعدیل خوب دارد قیمت تا نزدیک 3700 تومن رشد کرد.
                        تعدیل شهریور : شایعه بود نزدیک 50% مثبت تعدیل دارد بعد 10% تعدیل داد EPS شد 5555 ریال، باعث شد صف فروش شود و قیمت افت کرد رسید یکم زیر 3000 تومن.
                        تعدیل جنگ سوریه : دیدند سهم دارد شدید سقوط می کند 23% غیرعملیاتی تعدیل دادند و EPS شد 6867 ریال بازهم فاید نکرد و درجا زد و تا 3000 تومن سقوط کرد.
                        تعدیل گزارش 9 ماهه : شایعه ها از 30 تا 60% بود ولی با دادن تنها 8.5% تعدیل در جوی منفی قیمت را که تا نزدیک 3600 تومن رسیده بود به 3300 تومن پایین کشید.

اثر تعدیل اوایل شهریور : قیمت را از نزدیک 3700 تومن به 3000 تومن رساند.
                        اثر تعدیل جنگ سوریه : قیمت را تغییر نداد و حوالی 3000 تومان ماند.
                        اثر تعدیل گزارش 9 ماهه : قیمت را از حوالی 3600 تومان به 3300 تومان رساند.

دوستان باید قبول کرد روند سهم اشکال دارد و با سهامدار جز بازی می کنند.
                        خیلی خودم را کنترل می کنم توهینی به سهامداران عمده و حقوقی نکنم.
                        ولی در این بازار واقعا در این سهم در حق سهامدار جز ظلم شده است.

عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• علی خان
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 271

درخت هر چه پربارتر است سر به زیر تر و افتاده تر است!!!!!!!
                          دوستان با توجه به حرکات حقوقی در گذشته و امروز که عمدا سعی دارد قیمت را پایین نگه دارد، تحلیل دوستان چیست؟
                          از دید یک فرد معمولی حقوقی مریضی دارد.
                          با روند فعلی احتمالا سود قطعی امسال بین 900 تا 1000 تومن است.
                          با این وضع قیمت سهم سرسال مالی 3500 می ماند؟!!! یعنی P/E=3.5 خواهد شد؟!!!

قیمت قبل تعدیل شهریور : چون فکر می کردند تعدیل خوب دارد قیمت تا نزدیک 3700 تومن رشد کرد.
                          تعدیل شهریور : شایعه بود نزدیک 50% مثبت تعدیل دارد بعد 10% تعدیل داد EPS شد 5555 ریال، باعث شد صف فروش شود و قیمت افت کرد رسید یکم زیر 3000 تومن.
                          تعدیل جنگ سوریه : دیدند سهم دارد شدید سقوط می کند 23% غیرعملیاتی تعدیل دادند و EPS شد 6867 ریال بازهم فاید نکرد و درجا زد و تا 3000 تومن سقوط کرد.
                          تعدیل گزارش 9 ماهه : شایعه ها از 30 تا 60% بود ولی با دادن تنها 8.5% تعدیل در جوی منفی قیمت را که تا نزدیک 3600 تومن رسیده بود به 3300 تومن پایین کشید.

اثر تعدیل اوایل شهریور : قیمت را از نزدیک 3700 تومن به 3000 تومن رساند.
                          اثر تعدیل جنگ سوریه : قیمت را تغییر نداد و حوالی 3000 تومان ماند.
                          اثر تعدیل گزارش 9 ماهه : قیمت را از حوالی 3600 تومان به 3300 تومان رساند.

دوستان باید قبول کرد روند سهم اشکال دارد و با سهامدار جز بازی می کنند.
                          خیلی خودم را کنترل می کنم توهینی به سهامداران عمده و حقوقی نکنم.
                          ولی در این بازار واقعا در این سهم در حق سهامدار جز ظلم شده است.

از شیران متنفرم
                          از شیران بیزارم
                          ازش متنفرم
                          100% ضرر کردم تا سهامدار بلند مدتی شیران باشم
                          از برج 3 تا الان شاخص دوبرابر شده و این سهم نکبت همین جاست
                          از شیران متنفرم
                          X-(
                          [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

خداییش شیران سهم تاپ بازاره من الان ندارم ولی زمان حرکتش بسیار اهمیت دارد
                            پارسال اواخر اسفند حدود 5000تومان خریدم افزایش سرمایه داد ،سود مجمع داد
                            تقریبا 100%کمتر از سه ماه داد
                            سهمی که بیاد تو چشم بازار به مشکل میخوره
                            وآتی هم همینطور شده

نظر

• کوثر
                              عضو عادی
                              • Dec 2011
                              • 251

سهم احتمالا تا3000 پایین میاد

نظر

• والیخان
                                عضو فعال
                                • Oct 2013
                                • 413

در اصل توسط کوثر پست شده است View Post
                                سهم احتمالا تا3000 پایین میاد
                                من فکرمیکنم حالاکه همه ازروندسهم خسته وبیزارومتنفرشدن احتمالامیخوادرشدکنه

نظر

در حال کار...
                                X