صنایع شیمیایی ایران ( شیران )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • PULP
    عضو عادی
    • Jan 2013
    • 162

دوستان شایعه پوشش 6 ماهه 700 تومن صحت داره؟؟.......

نظر

• alireza51
      عضو فعال
      • Feb 2013
      • 1205

سلام
      با توجه به اطلاعیه قبلی احتمالا فردا هم قیمت نزولی خواهد بود (30927 ریال)،
      احتمالا نزدیک ظهر کله می کند به بالا.(احتمال نوسان بیش از 6%)
      آخرین ویرایش توسط alireza51؛ 2013/06/18, 00:38.
      عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• labalab
        عضو جدید
        • Apr 2013
        • 10

با سلام
        دوستان گرامی
        شما می توانید در سایت http://ipcshop.ir/?affiliateid=3 گزارش های رتبه بندی شرکت ها در شاخص های مالی، اقتصادی و بهره وری مربوط به تفکیک گروه های اقتصادی را دانلود نمایید.

نظر

• Amir1
          عضو جدید
          • May 2013
          • 6

دوستان حرفه ای شیران تعدیل داره یا نداره؟ اگر کسی اطلاعی داره خواهشا اطلاع رسانی کنه تو بازار به این مثبتی پتروشیمیا شورشو در آوردن همش منفی میخورن شیران احمق آخه الان چه وقت شفاف سازی بود چه لزومی به اینکار بود اصلا

نظر

• امير سينا
            عضو فعال
            • Apr 2012
            • 483

در اصل توسط Amir1 پست شده است View Post
            دوستان حرفه ای شیران تعدیل داره یا نداره؟ اگر کسی اطلاعی داره خواهشا اطلاع رسانی کنه تو بازار به این مثبتی پتروشیمیا شورشو در آوردن همش منفی میخورن شیران احمق آخه الان چه وقت شفاف سازی بود چه لزومی به اینکار بود اصلا
            دوست عزیز ، دلار رو در صورت های مالی 2500 دیده ... دیگه خودت تا اخرشو برو...درصورتی ک الان دلار 3500...
            و در ضمن شیران رو باید به دید میان مدت داشته باشی... سهم مطمئنی هست... و اهداف بالایی داره...
            فعلا با توجه به شفاف سازی که داده تا یه مدت کوتاهی رنجه...

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

در اصل توسط Amir1 پست شده است View Post
              دوست عزیز عصبانیت برای چیه؟!کلا سهم هنوز 10 درصد هم منفی نخورده!بالاخره استراحت هم لازمه دیگه...

قول بهت میدم اگه صبوری کنی با سود خوب میای بیرون...

در ضمن کل گروهش هم حال و روز خوشی ندارن فعلا...

به قول دوست خوبم اشکبوس اگه تا یک سال اینده بازدهی 100 درصدی نداشت من خودم مابهالتفاوتش رو میپردازم!:))
              بدیهیه که پوشش 6 ماهه اش به هیچ وجه نمیتونه زیر 450 باشه و پیش بینی اش هم زیر 650 نخواهد بود پس کف قیمت بنیادی سهم 3250 تومن،ضمن اینکه تقریبا دیگه الان همه میدونن سود اخر سال شیران 1000 تومنه و قیمتش حداقل به 5000 تومن میرسه تا انتهای سال مالیش...:x
              تمام سال من بی تو...

نظر

• reza1380
                عضو جدید
                • Jun 2013
                • 14

به نظر من شيران هنوز در داخل كانال صعودي در حال حركت است و با توجه به اينكه قيمت بسته شدن سهم در يك قله قبل از قله آخر 3150 تومان ميباشد بنابر اين اولين حمايت سر راه سهم همين 3150 ميباشد كه در صورت شكسته شدن حمايت بعدي قيمت بسته شدن دره آن يعني قيمت 2995 تومان ميرسد كه به نظر من حمايت قوي خواهد بود. البته من اميدوارم از 3150 برگرده. دوستان تكنيكال لطفا نظر بدن.

نظر

• ron
                  عضو عادی
                  • Aug 2012
                  • 243

کاش کمی سهامداری یاد بگیریم بورس رویا پردازی نیست به خدا خیلی ها باورشون نمیشد وبملت که عمری تو آمار نمی امد 6 ماهه 54 درصد سود بده دقیقا پارسال همین موقع ها بود خریدم تکمیل شد رفتم مجمع افزایش سرمایه خورد از انباشته باز شد روندش نامناسب بود خستم کرد فروختم فکر کنم 20- 25- درصدی توش دراومد دوباره حول و حوش 105 تومن یک کوچولو برداشتم واسه یک از دوستان امروز چند؟
                  شیران که ذلیل تر از وبملت نیست شیران 750 سبدمون شد 5000 رفتیم مجمع اومدیم حالا هم قیمتش عالی کمی صبر دوباره همون ارقام
                  امید که فرهنگ سهامداری و دوری از رفتار هیجانی واسه خودم جا بیفته
                  [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• najafi613
                    عضو عادی
                    • Nov 2012
                    • 62

شیران به زودی دوباره به روند صعودی برخواهد گشت

دیروز تعداد خریداران شیران 4 برابر تعداد فروشندگان بود

و جالبه صندوق بازنشستگی نفت هم به جای فروش خریدار بود

بعد از انتخاب روحانی شاهد یک بازار هیجانی و هجوم برای خرید سهام خودرو و سهام بانکی بودیم که در حال فروکش کردن هست

وقتی که نقد هست نمی دونم چرا یک عده دنبال نسیه می روند ؟ =))

تعدیل شیران قطعی است یک عده دنبال خودروسازها و بانکها ی ورشکسته می روند فکر می کنند دو روزه تحریم ها لغو می شود

مشکل خودرو سازها فقط دلار نیست و مشکلات ساختاری اساسی دارند که سالها طول خواهد کشید تا به سود خوبی برسند

تحریم های بانکی هم به این زودی ها لغو نخواهد شد

پس تا این تعدیل سود قطعی شیران هست من دنبال سهام بانکی و خودرویی نخواهم رفت
                    آخرین ویرایش توسط najafi613؛ 2013/06/19, 06:59.
                    [B][CENTER][COLOR="#008000"][COLOR="#006400"]فقر شب را بی غذا سر کردن نیست فقر روز را بی اندیشه سر کردن است[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• کيانوش
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 6613

شيران امروز بايد به روند صعود بازگردد.
                      منتظرم.

نظر

• سلطان بورس
                        كاربر فعال
                        • Aug 2011
                        • 3373

در اصل توسط najafi613 پست شده است View Post
                        شیران به زودی دوباره به روند صعودی برخواهد گشت

دیروز تعداد خریداران شیران 4 برابر تعداد فروشندگان بود

و جالبه صندوق بازنشستگی نفت هم به جای فروش خریدار بود

بعد از انتخاب روحانی شاهد یک بازار هیجانی و هجوم برای خرید سهام خودرو و سهام بانکی بودیم که در حال فروکش کردن هست

وقتی که نقد هست نمی دونم چرا یک عده دنبال نسیه می روند ؟ =))

تعدیل شیران قطعی است یک عده دنبال خودروسازها و بانکها ی ورشکسته می روند فکر می کنند دو روزه تحریم ها لغو می شود

مشکل خودرو سازها فقط دلار نیست و مشکلات ساختاری اساسی دارند که سالها طول خواهد کشید تا به سود خوبی برسند

تحریم های بانکی هم به این زودی ها لغو نخواهد شد

پس تا این تعدیل سود قطعی شیران هست من دنبال سهام بانکی و خودرویی نخواهم رفت
                        تعداد خریدار بیشتر زیاد خوب نیست که شما گفتید

نظر

• najafi613
                          عضو عادی
                          • Nov 2012
                          • 62

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                          تعداد خریدار بیشتر زیاد خوب نیست که شما گفتید
                          چرا عزیزم ؟ یکی از نشانه ای رشد یک سهم و اقبال بازار به آن افزایش تعداد خریداران هست و همچنین برعکس اگر تعداد فروشندگان بیشتر از خریداران بشود نشان دهنده کاهش قیمت در روز های آینده هست

البته هیچکدام از اینها قطعی نیست ولی تا حدودی میشه حدس زد روند سهم به چه صورت خواهد بود ؟

[B][CENTER][COLOR="#008000"][COLOR="#006400"]فقر شب را بی غذا سر کردن نیست فقر روز را بی اندیشه سر کردن است[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

در اصل توسط najafi613 پست شده است View Post

چرا عزیزم ؟ یکی از نشانه ای رشد یک سهم و اقبال بازار به آن افزایش تعداد خریداران هست و همچنین برعکس اگر تعداد فروشندگان بیشتر از خریداران بشود نشان دهنده کاهش قیمت در روز های آینده هست

البته هیچکدام از اینها قطعی نیست ولی تا حدودی میشه حدس زد روند سهم به چه صورت خواهد بود ؟

نه بنده هم مخالف این بحثتون هستم،تعداد خریدار بیشتر از تعداد فروشنده بیانگر این موضوعه که افراد با سرمایه کلان از سهم خارج و افراد با سرمایه خرد وارد سهم میشوند که این موضوع برای سهم خوب نیست...

در واقع نشاندهنده کاهش قدرت خریدار است!;)

البته اینها صرفا نظر بنده است و ممکنه غلط باشه!
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• najafi613
                              عضو عادی
                              • Nov 2012
                              • 62

برای من افزایش سهام دارهای حقیقی مهمتر از سهام دار های حقوقی می باشد

بار ها دیده ایم که در سهمی حقوقی فروش زیادی داشته ولی در چند روز بعد سهم رشد خیلی زیادی کرده یا برای تعدیل مثبت بسته شده

اکثریت اکثرا درست انتخاب می کند

البته این هم نظر شخصی من می باشد و برای نظر شما هم احترام قائلم

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

تنها چیزی که نگرانم میکنه همین تعداد بالای خریدار هست!!!!

به نظرم به روند کوتاه مدتی سهم اسیب میرسونه...
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X