صنایع شیمیایی ایران ( شیران )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مسعود اب
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1502

همانطور که مشاهده می شود سهم توانسته است مقاومت خود را بشکند و از ابر خارج شود. رشد سهم تا 3600 تایید است.

بمنظور موفقیت
    تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

نظر

• alizali
      کاربر فعال
      • Jan 2013
      • 457

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
      سلام
      واردات بنزین از مالیات و عوارض معاف شد/ بخشنامه گمرک درباره واردات 5 فرآورده نفتی

در خصوص احكام قانون بودجه سال 1392 كل كشور و نامه معاونت ماليات بر ارزش افزوده سازمان امور مالياتي كشور، واردات 5 فراورده نفتي شامل بنزين، نفت سفيد، نفت گاز، نفت كوره و گاز مايع توسط شركت ملي پالايش و پخش فرآورده هاي نفتي ايران و شركت هاي تابعه وزارت نفت در سال جاری، بر اساس حكم جزء (12) بند (3) قانون بودجه سال 1392 كل كشور و نظريه فوق الذكر معاونت ماليات بر ارزش افزوده سازمان امور مالياتي كشور، مشمول ماليات بر ارزش افزوده و عوارض موضوع قانون ماليات بر ارزش افزوده تا پايان سال 1392 نمی شود.

اثر این اتفاق در بند حسابرس شیران مبنی بر ذخیره مالیات بر ارزش افزوده نفت سفید قابل مشاهده است!
      جناب مصری پور ذخیره مالیات که مربوط به فکر کنم سه سال گذشته است
      عمده خرید هم که از شپنا است
      حال اگر شیران به سمت واردات نفت سفید از عراق بشود به نظر می رسد از این محل تعدیلی خواهد داشت؟

نظر

• محمدرضا 87
        عضو فعال
        • May 2012
        • 1522

سلام
        واردات بنزین از مالیات و عوارض معاف شد/ بخشنامه گمرک درباره واردات 5 فرآورده نفتی

در خصوص احكام قانون بودجه سال 1392 كل كشور و نامه معاونت ماليات بر ارزش افزوده سازمان امور مالياتي كشور، واردات 5 فراورده نفتي شامل بنزين، نفت سفيد، نفت گاز، نفت كوره و گاز مايع توسط شركت ملي پالايش و پخش فرآورده هاي نفتي ايران و شركت هاي تابعه وزارت نفت در سال جاری، بر اساس حكم جزء (12) بند (3) قانون بودجه سال 1392 كل كشور و نظريه فوق الذكر معاونت ماليات بر ارزش افزوده سازمان امور مالياتي كشور، مشمول ماليات بر ارزش افزوده و عوارض موضوع قانون ماليات بر ارزش افزوده تا پايان سال 1392 نمی شود.

اثر این اتفاق در بند حسابرس شیران مبنی بر ذخیره مالیات بر ارزش افزوده نفت سفید قابل مشاهده است!
        در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
        818 میلیارد ریال عوارض در نظر گرفته برای 93 که با این خبر به ازای هر سهم 106 تومن به سود 93 اضافه خواهد شد.
        پيرو تکاليف مقرر در مجمع عمومي عادي مبني بر پيگيري در خصوص عوارض مندرج در بند د ماده 38 قانون ماليات بر ارزش افزوده و با توجه به عدم دريافت پاسخ صريح از سازمان امور مالياتي در خصوص تبصره 4 ماده
        1393 منظور گرديده است ، لذا ضمن پيگيري موارد مذکور، نظر به /09/ 16 قانون ماليات مذکور ، تا تعيين تکليف قطعي ، 10 % عوارض ياد شده به مبلغ 818 ميليارد ر به حساب بهاي تمام شده در بودجه سال مالي منتهي به 30
        خارج از اختيار بودن تحقق يا عدم تحقق موضوع اشاره شده ، تعيين آثار قطعي آن منوط به اخذ نظر قطعي و صريح سازمان مربوطه مي باشد .

بنده مورد نظر تو گزارش حسابرس فکر میکنم این بند باشه. اگه اشتباه دوستان اصلاح کنن.

نظر

• ائلچی
          ستاره دار (2)
          • Jul 2013
          • 1945

در اصل توسط heaven_smile77 پست شده است View Post
          نگاهی کوتاه به «شیران»

شیران سود هر سهم سال مالی آتی خود را در اولین پیش بینی 4031 ریال اعلام کرده است که نسبت به پیش بینی سال 92 افت 46 درصدی داشته است

چند نکته در رابطه با شرکت لازم است ذکر شود

تولید شرکت در سال 93 نسبت به سال 92 با رشد بیش از 10 درصدی پیش بینی شده است ولی مقدار فروش با افت 5 درصدی همراه شده است.مقدار تولید در سال 92 مقدار 325.5 هزار تن پیش بینی شده مقدار فروش 388.8 هزار تن می باشد.برای سال 93 در حالی مقدار تولید 359.5 هزار تن پیش بینی شده است که مقدار فروش 369.3 هزار تن پیش بینی شده است.بنابراین احتمال افزایش فروش شرکت تا پایان سال بسیار محتمل می باشد

نرخ های فروش برای سال 93 نسبت به سال 92 افزایش داشته است ولی نرخ های فعلی بالاتر از نرخ های بودجه هستند و این عامل نیز فاکتوری مهم در تعدیل مثبت شرکت می باشد

[ATTACH=CONFIG]612[/ATTACH]

در بخش مواد اولیه نرخ خرید نفت سفید نسبت به نرخ سال قبل در محدوده مناسبی لحاظ شده است

در بخش صادرات برای سال 93 حدودا 217 میلیون دلار صادرات پیش بینی کرده است که این رقم در سال 92 276.6 میلیون دلار می باشد.نرخ دلار در بودجه 93 مبلغ2950 تومان در نظر گرفته شده است که در صورت افت دلار در سال آتی مسلما افزایش صادرات این کاهش نرخ را جبران خواهد کرد

شرکت طرح های توسعه مهمی نیز دارد از جمله طرح تکمیل ظرفیت تولید دو برابری LAB که در سال 94 به بهره برداری می رسد و اثرات بسیار مثبتی بر سود شرکت دارد.برای سال جاری نیز سه طرح دارد که به بهره برداری می رسند

نتیجه اینکه شرکت در حالتی محتاط برای سال 93 می تواند بین 750 تا 800 تومان به ازای هر سهم پیش بینی کند

پرشین تحلیل-آذر 92
          سلام
          دوستان شما میدونین پرشین تحلیل این قیمت ها رو از کجا آورده زده تو جدول؟!
          من تالار معاملات رو که نگاه کردم قیمت بنزن
          تولیدشیران، 4400 تومن ثبت شده بود. حالا تو جدول پرشین نقل شده 5600!
          اون طرح توسعه رو هم از قبل 91/4 حرفش هست ولی تا حالا فقط 7% پیش رفت داشته.
          من خودم به بنیادی شیران اعتقاد و گاو شیرده بودنش رو هم قبول
          دارم ولی اطلاعات پرشین تحلیل رو بهش شک دارم. شاید هم من اشتباه می کنم به هر حال کنار اسم من که ننوشتن تحلیلگر که !

آخرین ویرایش توسط ائلچی؛ 2013/12/10, 21:18.
          أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• heaven_smile77
            عضو عادی
            • Jul 2012
            • 257

نفت سفید دیگه مشمول ارزش افزوده نیست.
            جناب مصری پور عزیز در بعضی انجمن ها صحبت هایی مبنی بر تصمیم مدیرعامل جدید بر عدم افزایش سرمایه و عدم اجرای طرحهای توسعه مطرح شده (که گویا اخیرا در جلسه ای اعلام شده). با توجه به اطلاعات شما آیا شما هم خبری از این موضوعات شنیده اید؟ یا فقط شایعه است؟

نظر

• محمدرضا 87
              عضو فعال
              • May 2012
              • 1522

مدیران شیران به معنای واقعی گند قضیه رو در آوردن.
              زمانی که وارد شیران شدم به خاطر فاند قوی و مدیریت خوبش با دید میان مدت بود.
              امروز که خارج شدم فهمیدم که این شرکت هیچی نداره به جز یک عده که فقط به فکر منافع شخصیشون هستن و کلمه ای به نام حق الناس براشون تعریف نشدس.
              از روز اول وقتی شرکت 6 ماهه 400 ساخته بود برا نیمه دومش تو اون اضاع دلار 3700 تومنی سودشو 550 اعلام کرد باید میفهمیدم چه خبره تو شرکت و خارج میشدم.
              اشتباه از خودم بود و خود کرده را تدبیر نیست.
              دوستانی هم که میخوان با سهم بمونن فکر کنن این مقدار پولو اصلا ندارن که اعصابشون آروم باشه.

به امید سود برای همه دوستان.

نظر

• ali30
                عضو فعال
                • Aug 2013
                • 1940

سلام دوستان...........از نظر تکنیکی سهم برای صعود داره آماده میشه.....................فقط سهامداری کنید.....................رستگار میشوید............هدف9000 -10000 تومان.موفق وپرسود باشید
                تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• Ship Storm
                  عضو عادی
                  • Dec 2011
                  • 119

شیران خیلی وقته داره درجا میزنه و سرمایه گذاری روی هر سهم دیگه تو این 5 ماه گذشته بازدهیش 100% بهتر از شیران بوده و فعلا هم کل بازار مثبته و شیران درجا میزنه
                  [CENTER] هرگز عمق یک رودخانه را با هر دو پا آزمایش نکنید و هرگز همه تخم مرغ ها را در یک سبد قرار ندهید[/CENTER]

نظر

• robochem
                    عضو عادی
                    • Aug 2013
                    • 46

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
                    مدیران شیران به معنای واقعی گند قضیه رو در آوردن.
                    زمانی که وارد شیران شدم به خاطر فاند قوی و مدیریت خوبش با دید میان مدت بود.
                    امروز که خارج شدم فهمیدم که این شرکت هیچی نداره به جز یک عده که فقط به فکر منافع شخصیشون هستن و کلمه ای به نام حق الناس براشون تعریف نشدس.
                    از روز اول وقتی شرکت 6 ماهه 400 ساخته بود برا نیمه دومش تو اون اضاع دلار 3700 تومنی سودشو 550 اعلام کرد باید میفهمیدم چه خبره تو شرکت و خارج میشدم.
                    اشتباه از خودم بود و خود کرده را تدبیر نیست.
                    دوستانی هم که میخوان با سهم بمونن فکر کنن این مقدار پولو اصلا ندارن که اعصابشون آروم باشه.

به امید سود برای همه دوستان.

من همین امروز وارد شدم... خوراک نوسان گیریه... 2% بگیر برو دنبال کارت.... سهامداری واسه سهمی که مدیریتش نوسانگیری میکنه فقط اعصاب خوردیه... نکنید ...

نظر

• alizali
                      کاربر فعال
                      • Jan 2013
                      • 457

از ما گفتن
                      امسال در سهم خبری نیست

نظر

• robochem
                        عضو عادی
                        • Aug 2013
                        • 46

در اصل توسط alizali پست شده است View Post
                        از ما گفتن
                        امسال در سهم خبری نیست
                        حالا اگه بود چی؟!

نظر

• rezara59
                          عضو جدید
                          • May 2013
                          • 4

پاسخ : صنایع شیمیایی ایران ( شیران )

خیلی جالبه همین حرفها رو درمورد مدیریت و فلان و بهمان در مورد ثشاهد هم میزدند بعد از شش ماه با صد در صد سود از ثشاهد خارج شدم و همه ش رو شیران گرفتم
                          من آدمی نیستم که سهمی رو بخرم به امید یکی دو درصد سود و ولش کنم
                          یکبار واتی رو با دویست درصد سود دادم ثشاهد و وخارزم گرفتم
                          اینبار هم ثشاهد رو دادم شیران گرفتم
                          به امید صد در صد سود و بالاتر در شش ماه
                          حال ریزه خواری ندارم
                          پول باید درشت باشه که به چشم بیاد

نظر

• alizali
                            کاربر فعال
                            • Jan 2013
                            • 457

در اصل توسط robochem پست شده است View Post
                            حالا اگه بود چی؟!
                            شما بخر
                            مگه جلوتون رو گرفتند
                            تپل هم بخر

نظر

• robochem
                              عضو عادی
                              • Aug 2013
                              • 46

در اصل توسط alizali پست شده است View Post
                              شما بخر
                              مگه جلوتون رو گرفتند
                              تپل هم بخر
                              منتظر اجازه شما بودم...
                              فردا حتما اضافه میکنم!

برو جایی که ملت دو ماهه اومدن بورس!

نظر

• ROSEMAN
                                عضو عادی
                                • Aug 2013
                                • 186

تصمیم گیری درباره قیمت خوراک پتروشیمی ها در جلسه امروز کمیسیون صنایع
                                تهران - ایرنا - تصمیم گیری درباره قیمت خوراک پتروشیمی ها از مهمترین مباحث امروز (یکشنبه) کمیسیون صنایع و معادن مجلس بود.

ˈموید حسینی صدرˈ عصر یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی ایرنا با اشاره به جلسه امروز کمیسیون صنایع و معادن مجلس، گفت: در جلسه امروز مقرر شد خوراک گاز بین 12 تا 14 سنت قیمت گذاری شود.

وی اضافه کرد: همچنین مقرر شد خوراک مایع پتروشیمی ها 90 درصد قیمت فوب خلیج فارس باشد و نفت خام تحویلی به پالایشگاه ها هم به 95 درصد قیمت صادراتی ارائه شود.

نماینده مردم خوی در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: همچنین مقرر شد وزارت نفت و شرکت ملی پتروشیمی از سرمایه گذاری ها در این بخش حمایت کرده و برای پرداخت وام به پروژه های مرتبط از سوی بانک ها تضمین لازم داده شود.
                                [FONT=tahoma][B][SIZE=2][COLOR=#008000]مطالب ارائه شده صرفا جهت اطلاع بوده و توصيه به خريد يا فروش سهم نمي باشد...[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]

نظر

در حال کار...
                                X