بنظرم هم واتی رو داشته باشیم هم شیران رو خیلی بهتره چون رشد واتی فقط بخاطر شیران نیست
صنایع شیمیایی ایران ( شیران )
Collapse
X
-
در اصل توسط reza90 پست شده است View Postبنظرم هم واتی رو داشته باشیم هم شیران رو خیلی بهتره چون رشد واتی فقط بخاطر شیران نیست
مساله اینجاست که این بحث های افزایش سرمایه واتی و بحث فروش بلوک شیرانش چه قدر می تونه سهم رو بالا بکشه؟ آیا در مقایسه با شیران رشد مناسبی خوهد داشت یا نه؟Trend is Your Friend
نظر
-
در اصل توسط a.s پست شده است View Postسلام دوست عزیز
مساله اینجاست که این بحث های افزایش سرمایه واتی و بحث فروش بلوک شیرانش چه قدر می تونه سهم رو بالا بکشه؟ آیا در مقایسه با شیران رشد مناسبی خوهد داشت یا نه؟
کسی که واتی رو از قبل داره بنظرم بهتره نگهداری کنه ولی کسی که میخواد تازه واردش بشه فکر کنم بجاش شیران بخره میتونه خیلی بهتر باشه
من که هر دوش رو دارم و فعلا فقط صبر میکنم و اگر نقدینگی دستم بیاد شیران اضاف میکنم
[CENTER] [COLOR=#008000][B][B][FONT="]بعضيها ريش بلندی ندارند اما يک دنيا محاسن دارند[/FONT][/B][/B][/COLOR]
[/CENTER]
نظر
-
نفس های اخر شیران برای یک جهش قویآنچه ما هر روز اینجا می گوییم این است که موفقیت ما کاملا بستگی به موفقیت اجتماع مان دارد. (abraham linzen )
نظر
-
-
-
ارزندگی شیران
سلام
دوستان EPS شیران امسال 4 رقمی خواهد بود بدون شک. برآورد بنده نزدیک به 1100 تومان می باشد که با پی بر ای 4/5 می شود 4950 تومان قیمت هر سهم. نگهداری این سهم بسیار توصیه می شود. این شرکت تا اخر سال سود انباشته ای تقریبا 1400 تومانی به ازای هر سهم خواهد ساخت.تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
https://t.me/BourseTahlil63
نظر
-
-
-
سود هر سهم شش ماهه (عملکرد واقعی): 4019 ریال
سود پیش بینی شده 12 ماهه: 5555 ریال
شگفتا:
شرکت توی شش ماهه دوم سال مالیش تنها 28 درصد سودآوری خواهد داشت (یعنی 1536 ریال!)
ولی توی شش ماه اول 4019 ریال
این گزارش خیلی عجیبه!
[CENTER][COLOR=#008000][FONT=Tahoma][B]نیکی و سود [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Tahoma][B]خویش را در زیان دیگر کسان مخواه.[/B]
[/FONT][/COLOR][B][SIZE=2][COLOR=#0000ff]نشاطی [/COLOR][COLOR=#b22222]که در نتیجه غم دیگران حاصل شود [/COLOR][COLOR=#ff0000]گناه [/COLOR][COLOR=#b22222]است.
[/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=2][COLOR=#008000]زرتشت پاک
[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
نظر
نظر