صنایع شیمیایی ایران ( شیران )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postدرود بر شيران شير غران صنعت پتروشيمي ايران
سود 90 شد 575 تومان
سود 91 شد فعلا 530 تومان
بازگشايي انشالله 3200 تومان
من خودم شیران دارم ولی شپدیس به اون شپدیسی بعد مجمعش با پی بر ای 4.5 باز شد.بازم ممنون اگه دلیلتو بگی.
نظر من اینه که محدوده 2500 باز میشه و محدوده منفیش بیشتره یعنی اینکه زیر 2500 باز میشه و تا 2400 هم جا داره بیاد
نظر
-
شیران همیشه با پی به ای 4 الی 5 باز شده.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
شرکت صنایع شیمیایی ایران در حالی که روز چهارشنبه گذشته مجمع عمومی عادی خود را برگزار کرد، امروز در اطلاعیه ای تازه پیش بینی دیگری از سود سال 91 ارائه کرد.
شرکت پیش بینی خود از سود هر سهم سال 91 را از 3617 به 5303 ریال افزایش داده که علت عمده این تعدیل جالب توجه، کسر مبلغ 258 میلیارد ریال از بهای تمام شده کالای فروش رفته بابت مابه التفاوت عوارض نفت سفید خریداری شده از شرکت پالایش نفت اصفهان است.
این در حالی است که نکته جالب دیگر در اطلاعیه تازه، ثبت صادرات 263 میلیون دلاری در حساب ها با نرخ رسمی بانک مرکزی است که شرکت اعلام کرده در آینده و بر اساس قیمت های بازار، این رقم را تعدیل خواهد کرد.
رشد تولید و فروش نیز از دیگر جزئیات صورت های مالی تازه شرکت است.
...........................
تو اين سهم چه خبره؟
با اين داستان که سود 91 به بيش از 1200 تومان خواهد رسيد.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postاينکه خيلي خوبه اگه با پي به اي 4 باز بشه.يعني 2140 تومان حداقل 50درصد سرمايه رو روش مي بريم.
سهمي با 400 درصد افزايش سرمايه-سرمايه بسيار کم که بايد از متوسط پي به اي گروه 1 پي به اي بالاتر باشه-سهمي که امسال حداقل 900 تومان سود ميسازه.
سود بدون تسعیر تا مرز 700 قابلیت تعدیل داره..وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
دوستانی که می خواهند وارد سهم شیران بشوند به نظر من عجله نکنند
به نظر من سهامدارهایی که می خواهند سهمشون رو بفروشند و از این سهم خارج بشوند ( البته اونهایی که نمی خواهند سهامدار بلند مدت باشند) زیادند و به احتمال زیاد و تجربه چند ساله قیمت را حتی بعد بازگشایی پایین تر می کشند که بتوانند سهمها رو خودشان جمع کنند
به نظر من اونهایی که دارند اگر بفروشند می توانند پایینتر بخرند
و
اونهایی که ندارن فعلا" صبر کنند
جو پتروشیمی ها جالب نیست و با اینکه من خودم شیران دارم متاسفانه در ایران بازار بر اساس جو بازار حرکت خواهد کردThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
2200 قیمت خورد که معقوله.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
اعلام دلايل تعديل 47 درصدي eps صنايع شيميايي ايران
خبرگزاري موج - شرکت صنايع شيميايي ايران با سرمايه 257 ميليارد و 166 ميليون ريال با 47 درصد تعديل eps سال مالي 91 را 5303 ريال اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، شرکت صنايع شيميايي ايران پيش بيني سود هر سهم شرکت اصلي براي سال مالي 91 را در بهمن ماه سال گذشته 3787 ريال، در آخر بهمن ماه 4003 ريال و در اسفندماه سال گذشته 3617 ريال اعلام کرده بود که اين رقم در ارديبهشت ماه امسال به 5303 ريال رسيد.
" شيران "دلايل تعديل 47 درصدي پيش بيني سود هر سهم را عمدتا ناشي از کسر 258 ميليارد ريال از بهاي تمام شده کالاي فروش رفته بابت مابه التفاوت عوارض نفت سفيد خريداري شده از شرکت پالايش نفت اصفهان اعلام کرده است.
گفتني است مطابق با گزارش حسابرس، شرکت عوارض نفت سفيد خريداري شده را بر خلاف بند "د" ماده 38 قانون ماليات برارزش افزوده (مشول پرداخت 10درصد) و در ارديبهشت ماه امسال معادل 1.5 درصد محاسبه کرده است.
همچنين شرکت پالايش نفت اصفهان (فروشنده نفت سفيد) ابراز کرده است که در صورت مطالبه مابه التفاوت عوارض نفت سفيد توسط سازمان امور مالياتي، مبلغ مابه التفاوت از شرکت سرمايه گذاري صنايع شيميايي ايران اخذ خواهد شد.
لذا روشن شدن وضعيت ياد شده منوط به اظهارنظر نهايي و تعيين تکليف توسط مقامات مالياتي خواهد بود.
مطابق بند 3 گزارش حسابرس، شرکت در صورت سود و زيان پيش بيني شده مورد گزارش، براي تسعير معاملات ارزي و اقلام پولي ارزي از نرخ رسمي بانک مرکزي استفاده مي کند.
در عين حال هيئتمديره اين شرکت اعلام کرده است در نظر دارد به ازاي هر سهم 2500 ريال از سود خالص سال مالي 91 را براي تقسيم بين صاحبان سهام به مجمع عمومي عادي سالانه پيشنهاد کند.
پيشبيني عملکرد سال مالي 91 در مقايسه با پيش بيني عملکرد سال مالي قبل شامل افزايش 27 درصدي فروش، افزايش 40 درصدي بهاي تمامشده کالاي فروشرفته، کاهش 6 درصدي سود عملياتي و کاهش 8 درصدي سود پس از کسر ماليات است.
اين شرکت پيش بيني سود هر سهم تلفيقي گروه براي سال مالي 91 را در ارديبهشت ماه امسال 5359 ريال اعلام کرده است.
اين در حالي است که سود هر سهم تلفيقي گروه براي سال مالي 90 مطابق با صورت هاي مالي حسابرسي شده 5829 ريال سود به ازاي هر سهم محقق شد.The greater the risk ، The greater the reward
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postدوستانی که می خواهند وارد سهم شیران بشوند به نظر من عجله نکننددوشنبه 01 خرداد 1391, 10:26
به نظر من سهامدارهایی که می خواهند سهمشون رو بفروشند و از این سهم خارج بشوند ( البته اونهایی که نمی خواهند سهامدار بلند مدت باشند) زیادند و به احتمال زیاد و تجربه چند ساله قیمت را حتی بعد بازگشایی پایین تر می کشند که بتوانند سهمها رو خودشان جمع کنند
به نظر من اونهایی که دارند اگر بفروشند می توانند پایینتر بخرند
و
اونهایی که ندارن فعلا" صبر کنند
جو پتروشیمی ها جالب نیست و با اینکه من خودم شیران دارم متاسفانه در ایران بازار بر اساس جو بازار حرکت خواهد کردThe greater the risk ، The greater the reward
نظر
نظر